Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Σηκώνει κανεις τα χέρια ψηλα με μας
Ρε προβλημα που βγάζουμε
Για Στεαουα με πειραζει που θα δίναμε Χατζ
Γιατι σημαινει δεν οολυυπολογιζευαι
Ο σαμπο θα ταν ιδανικός αλλα δεν ξερω τι ειπε με τον κοουτς απο το Νόβισαντ κ κόλλησε εκει
Καλυτερα να δώσουμε 200000 παραπανω
Ρε προβλημα που βγάζουμε
Για Στεαουα με πειραζει που θα δίναμε Χατζ
Γιατι σημαινει δεν οολυυπολογιζευαι
Ο σαμπο θα ταν ιδανικός αλλα δεν ξερω τι ειπε με τον κοουτς απο το Νόβισαντ κ κόλλησε εκει
Καλυτερα να δώσουμε 200000 παραπανω
eorptol έγραψε:Καλά εσύ έβγαλες άχρηστο τον καλλιτερο προγραμματισμό των τελευταίων χρόνων και μέχρι για τεσσαρες μιλάς. ....τι πάθατε πολύ και γίνατε προφήτες χωρίς καν να δείτε τους καινούριους σε σειρά παιχνιδιών , και πως θα λειτούργησουν μέσα στην ομάδα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντάξει, η δική σου γνώμη είναι ότι ο προγραμματισμός είναι καλός, η δική μου ότι είναι τουλάχιστον επιπόλαιος. Δεν γίνεται όλοι να έχουν την ίδια γνώμη. Και δεν είπα ότι θα φάμε 4, σαν υποθετικό παράδειγμα το έφερα για να πω ότι 1 μεγάλο κενό που υπήρχε δεν καλύφτηκε γι αυτούς τους αγώνες. Κι επειδή η θέση είναι τέτοια που δεν σηκώνει πειράματα θα ένιωθα πολύ πολύ καλύτερα αν ο προγραμματισμός είχε ξεκινήσει από κει. Για μένα αυτό είναι λάθος του προγραμματισμού. Για σένα ίσως δεν είναι. Οκ, δεκτή η άποψή σου, εγώ έχω τη δική μου.
Αποδόμηση του περσινού πλάνου του Αρνεσεν είπαμε, ποια αποδόμηση της ομάδας; Μην μπερδεύουμε τα δύο.
Αν ανατρέξεις σ'αυτά που έλεγα γύρω στις αρχές Σεπτεμβρίου και τις αντιδράσεις στα σχόλιά μου ότι αυτοί οι παίκτες στερούνται ποιότητας και δεν κάνουν για ΠΑΟΚ τότε θεωρήθηκα εμπαθής και ότι προτρέχω.
Αλλά και για τον Αντερσεν τα λέγαμε πέρσι, και για τον Μπερμπάτοφ. Είμουν ο πρώτος που μίλησα για Μπερμπάτοφ όταν εδώ το μόνο που ακούγαμε συνέχεια ήταν ότι ο Τούντορ καταστρέφει τους παίκτες. Για τον Αρνεσεν ειδικά είχαμε εκτενή συζήτηση και το συμπέρασμα ήταν ότι το βαρύ βιογραφικό του φτάνει και μόνο για να πετύχει και ποιος είμαι εγώ να μιλήσω για Αρνεσεν. Τελικά σήμερα τα γεγονότα δείχνουν ότι δικαιώθηκα.
Αν ανατρέξεις σ'αυτά που έλεγα γύρω στις αρχές Σεπτεμβρίου και τις αντιδράσεις στα σχόλιά μου ότι αυτοί οι παίκτες στερούνται ποιότητας και δεν κάνουν για ΠΑΟΚ τότε θεωρήθηκα εμπαθής και ότι προτρέχω.
Αλλά και για τον Αντερσεν τα λέγαμε πέρσι, και για τον Μπερμπάτοφ. Είμουν ο πρώτος που μίλησα για Μπερμπάτοφ όταν εδώ το μόνο που ακούγαμε συνέχεια ήταν ότι ο Τούντορ καταστρέφει τους παίκτες. Για τον Αρνεσεν ειδικά είχαμε εκτενή συζήτηση και το συμπέρασμα ήταν ότι το βαρύ βιογραφικό του φτάνει και μόνο για να πετύχει και ποιος είμαι εγώ να μιλήσω για Αρνεσεν. Τελικά σήμερα τα γεγονότα δείχνουν ότι δικαιώθηκα.
- Δημητρης17
spyretto ξανασκεψου το αδερφε, δεν ειναι και το πιο απιθανο να συνεχισεις ενα πλανο που ξεκινησες περυσι, εστω και με διαφορετικους "διαχειριστες", αν αυτοι συμφωνουν με αυτο το πλανο. Θελω να πω οτι το σχεδιο του Αρνεσεν μου αρεσε σαν προοπτικη και μην ξεχνας οτι οι φετινη ενισχυση ερχεται και παταει επανω στους παιχτες που "βγηκαν", απο αυτους που εφεραν Βρυζας και Αρνεσεν, κανεις εκ των οποιων θεωρητικα δεν ειναι στην ομαδα. Το πλανο μπορει να συνεχιστει και να αποδωσει. Ειναι σημαντικο κατα την γνωμη μου, να μην αλλαξουμε ροτα!!!spyretto έγραψε:Α δηλαδή φέτος είναι το δεύτερο έτος του περσινού τριετούς πλάνου;
Α εντάξει, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά![]()
![]()
![]()
ΥΓ δεν το διάβασα γιατί έφυγα από το σπίτι, οπότε δεν κάνεις τον κοπο να το παραθέσεις;
- ace79grpaok
Δεν βλέπετε ότι ο ιβιτς δεκ γουστάρει χατζηκαγκουρα? Η στεαουα είχε μείνει μειννει απο μπακκ και ο δανεισμός του ητ;ν win win για εμενα αν ο ψηλέας τυν έχει δει μαλντινι και δεν θέλει να πάει για εμενα στα μείον του είναι γιατί θα ωριμαζε σε μια ομαδα προταθλητισμου όπως μαλακια έκανε ο σαμπό να πάει ισραηλ,ρε σαμπο εδώ στην Θεσσαλονίκη τα βρικες μπαστουνια και θα προσαρμοστείς στην Ιερουσαλήμ που γίνεται συνέχεια της ποπης ?σε βλέπω νε το ίδιο αεροπλάνο να γυρνάς
Δικαίωμα τους να μην πανε ρε παιδια
Ο σαμπο σιγουρα τα μίλησε με τον σερβο ισραηλινό κοουτς εκει
Κ ο Χατζ προφανώς δε θελει βασικος ήταν μεχρι που τραυματίστηκε
Ο σαμπο σιγουρα τα μίλησε με τον σερβο ισραηλινό κοουτς εκει
Κ ο Χατζ προφανώς δε θελει βασικος ήταν μεχρι που τραυματίστηκε
-
Dimg4
Και μεσοεπιθετικα με Τζαλμα Γκαρι κ Μπισεσβαρ. Ο Κλαους με τετοια τριαδα απο πισω θα κανει θαυματα. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν πρεπει να ερθει ενας σισε εποχης βαζελουspyretto έγραψε:Επιθετικά θα πάμε με Κλάους, Κουλούρη και Περέιρα με Αγιαξ; Και αμυντικά με Τζαβέλλα και Κρέσπο...εντάξει, πόσο πλήρες είναι το ρόστερ θα φανεί εγώ λέω ότι δεν είναι πλήρες.
Παντως η Ραπιντ Βιέννης που αν παίζαμε μαΙ της θα λεγαμε ποια ειναι κλπ κλπ
1,7 κ μοτσινιτς που πρεπει να ναι καλος παίκτης
Για να καταλάβουμε που ειναι τα ποσα που ξοδεύονται σε μετεγγραφες αν κ πιστευω κπν θα παρουμε μετα απο πωληση μακ
Για να καταλάβουμε που ειναι τα ποσα που ξοδεύονται σε μετεγγραφες αν κ πιστευω κπν θα παρουμε μετα απο πωληση μακ
Δημητρης17 έγραψε:spyretto ξανασκεψου το αδερφε, δεν ειναι και το πιο απιθανο να συνεχισεις ενα πλανο που ξεκινησες περυσι, εστω και με διαφορετικους "διαχειριστες", αν αυτοι συμφωνουν με αυτο το πλανο. Θελω να πω οτι το σχεδιο του Αρνεσεν μου αρεσε σαν προοπτικη και μην ξεχνας οτι οι φετινη ενισχυση ερχεται και παταει επανω στους παιχτες που "βγηκαν", απο αυτους που εφεραν Βρυζας και Αρνεσεν, κανεις εκ των οποιων θεωρητικα δεν ειναι στην ομαδα. Το πλανο μπορει να συνεχιστει και να αποδωσει. Ειναι σημαντικο κατα την γνωμη μου, να μην αλλαξουμε ροτα!!!spyretto έγραψε:Α δηλαδή φέτος είναι το δεύτερο έτος του περσινού τριετούς πλάνου;
Α εντάξει, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά![]()
![]()
![]()
ΥΓ δεν το διάβασα γιατί έφυγα από το σπίτι, οπότε δεν κάνεις τον κοπο να το παραθέσεις;
ε τώρα να κάνουμε το άσπρο μαύρο. Το σχέδιο του για τον ΠΑΟΚ ο Αρνεσεν το ανέπτυξε αρκετές φορές και αυτά που κάνουν τώρα αυτοί που αντικατέστησαν τον Αρνεσεν και τον Τούντορ δεν έχουν καμμία σχέση. Επίσης οι παίκτες που έφερε φεύγουν. Ποιο δεύτερο έτος τριετούς πλάνου; Αλλωστε κανείς δεν μιλησε για πλάνα φέτος, γιατί απλά φέραμε παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν, δεν υπάρχει λοιπόν πλάνο σε βάθος χρονου αλλά επίτευξη στόχων φέτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 17 Ιούλ 2016, 20:28, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Δημητρης17
Κοιτα, μαλλον οι περισσοτεροι λεμε το ιδιο πραγμα με διαφορετικα λογια γι αυτο και μπερδευομαστε... Οπως φαινεται, με Αγιαξ θα παμε οπως ειμαστε ελπιζοντας σε επιπλεον ενισχυση (σεντερ μπακ και σεντερ φορ), η οποια ομως μαλλον δεν θα προλαβει να ενταχθει στο συνολο, χρειαζεται ομως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, γιατι οι στοχοι μας δεν εξαντλουνται στην εισοδο των ομιλων Τσ. Λ. Η προετοιμασια ειναι η καλυτερη που θυμαμαι ποτε, οπως και οι παιχτες που ερχονται, περιμενοντας ομως αυτα να αποδειχτουν στα επισημα ματς. Η τεσσάρα για την οποια μιλησε ο johnys999 ειναι σιγουρα υποθετικη, οπως σιγουρα, η ορεξη μας που ανοιξε με τον φετινο οργασμο ειναι αυτη που μας δημιουργει ανασφαλειες περι προχειρου προγραμματισμου!!! Αν αυτοι οι παιχτες ερχονταν περυσι με Τουντορ και Αρνεσεν, μετα το φιασκο του "ιερομοναχου", τι θα λεγαμε αραγε;;;; ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ!!!spyretto έγραψε:Επιθετικά θα πάμε με Κλάους, Κουλούρη και Περέιρα με Αγιαξ; Και αμυντικά με Τζαβέλλα και Κρέσπο...εντάξει, πόσο πλήρες είναι το ρόστερ θα φανεί εγώ λέω ότι δεν είναι πλήρες.
MANIAKOS έγραψε:Παντως η Ραπιντ Βιέννης που αν παίζαμε μαΙ της θα λεγαμε ποια ειναι κλπ κλπ
Βλακεία τους... Τρεις ελεύθερους αγόραζαν με αυτά τα λεφτά. Και παίχτες πάνω από 28, έτοιμους, όχι αμούστακα παλικαράκια.
+1johnys999 έγραψε:Το πρώτο που θέλω να πω ότι θεωρώ μεγάλο λάθος αν μπει ρήτρα για τον Χατζιησαϊα, μιλάμε για τον πιο ταλαντούχο έλληνα κεντρικό αμυντικό στην ηλικία του. Και σωματικά έτοιμο, όχι παιδάκι σαν τον Πούγγουρα. Τις επενδύσεις δεν τις ξεφορτωνόμαστε έτσι ελαφρά τη καρδία εκτός κι αν θέλουμε μια ζωή να αγοράζουμε πληρώνοντας εκατομμύρια.
Το δεύτερο, με αφορμή τα δημοσιεύματα ότι δε θέλει ούτε αυτός ούτε ο Ζάιρο ούτε ο Σάμπο να πάνε Ρουμανία, ότι είναι τραγικό για 200-300 χιλιάρικα να γίνει μπουρδέλο η μισή ομάδα και οι παίχτες να νιώθουν ότι δεν τους πιστεύουν. Και μετά θα περιμένουμε να παίξουν και καλά. Έπρεπε να έχουμε τελειώσει αυτή την κωμωδία εδώ και καιρό ή αποσύροντας το ενδιαφέρον μας ή πληρώνοντας αυτά που ήθελαν όπως έκανε η Άντερλεχτ. Και σε 6 μήνες να του τον πάρουμε τζάμπα.
Τρίτο, η καθυστέρηση της μεταγραφής του κεντρικού αμυντικού σημαίνει ότι με τον Άγιαξ θα πάμε όπως είμαστε. Κι αύριο να έρθει ο Βαρέλα δε νομίζω ότι προλαβαίνει να παίξει με Άγιαξ. Δηλαδή, το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας όχι μόνο δεν διορθώθηκε, αλλά πιθανότατα χειροτέρεψε. Αυτό και μόνο κάνει το φετινό πολυδιαφημισμένο προγραμματισμό προβληματικό και μένει να δούμε αν θα το πληρώσουμε ή όχι. Κι ελπίζω όχι γιατί τότε τα πυρά θα στραφούν σε παίχτες που ναι μεν "ευνοούνται", προτιμούνται, όπως θέλετε πείτε το, από τον Ίβιτς, είναι αμέτοχοι δε σε όλο αυτό. Και για να μην παρερμηνεύσει κανείς αυτό που γράφω εννοώ ότι αν γίνει καμιά στραβή και φάμε 4 στο Άμστερνταμ θα βρίζουν όλοι άδικα τον Μαλεζά ενώ ξεκάθαρα θα φταίνε άλλοι.
Η προετοιμασία είναι η ίδια που κάνουμε κάθε χρονιά, απλά τώρα φαίνεται καλύτερη γιατί υπάρχει άνθρωπος που γνωρίζει την ομάδα άμεσα και ο προπονητής δεν χρειάζεται να μάθει τα παντα από την αρχή. Κι αν το σκεφτείς είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό από την εποχή Σάντος.Δημητρης17 έγραψε:Κοιτα, μαλλον οι περισσοτεροι λεμε το ιδιο πραγμα με διαφορετικα λογια γι αυτο και μπερδευομαστε... Οπως φαινεται, με Αγιαξ θα παμε οπως ειμαστε ελπιζοντας σε επιπλεον ενισχυση (σεντερ μπακ και σεντερ φορ), η οποια ομως μαλλον δεν θα προλαβει να ενταχθει στο συνολο, χρειαζεται ομως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, γιατι οι στοχοι μας δεν εξαντλουνται στην εισοδο των ομιλων Τσ. Λ. Η προετοιμασια ειναι η καλυτερη που θυμαμαι ποτε, οπως και οι παιχτες που ερχονται, περιμενοντας ομως αυτα να αποδειχτουν στα επισημα ματς. Η τεσσάρα για την οποια μιλησε ο johnys999 ειναι σιγουρα υποθετικη, οπως σιγουρα, η ορεξη μας που ανοιξε με τον φετινο οργασμο ειναι αυτη που μας δημιουργει ανασφαλειες περι προχειρου προγραμματισμου!!! Αν αυτοι οι παιχτες ερχονταν περυσι με Τουντορ και Αρνεσεν, μετα το φιασκο του "ιερομοναχου", τι θα λεγαμε αραγε;;;; ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ!!!spyretto έγραψε:Επιθετικά θα πάμε με Κλάους, Κουλούρη και Περέιρα με Αγιαξ; Και αμυντικά με Τζαβέλλα και Κρέσπο...εντάξει, πόσο πλήρες είναι το ρόστερ θα φανεί εγώ λέω ότι δεν είναι πλήρες.
Για το αν ΟΝΤΩΣ η προετοιμασία είναι η καλύτερη θα φανεί σε βάθος χρόνου, όχι τώρα. Η προετοιμασία με Τούντορ και Αρτίκο πχ αποδείκτηκε καλή γιατί πέρσι η ομάδα αντί να κλατάρει στα πλειοφ εβγαλε και επιπλέον δυνάμεις και έτσι υπερισχύσαμε. Αν θυμάσαι το είχε πει και ο ίδιος ο Τούντορ " κάνουμε τώρα πράγματα που θα φανούν από τον Δεκέμβρη και μετά".
Από την αλλη έχουμε πολλούς νέους παίκτες που πρέπει να ενσωματωθούν, αναβαθμισμένους στόχους με πολύ μεγαλύτερες προκλήσεις και μια νέα φιλοσοφία. Ολα αυτά λοιπόν δεν μπορούν να κριθούν τώρα όσο καλά κι αν τα βλέπουμε. ( και υπάρχει η τάση να τα βλέπουμε πάντα όλα καλά ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 17 Ιούλ 2016, 20:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δημητρης17 έγραψε:Κοιτα, μαλλον οι περισσοτεροι λεμε το ιδιο πραγμα με διαφορετικα λογια γι αυτο και μπερδευομαστε... Οπως φαινεται, με Αγιαξ θα παμε οπως ειμαστε ελπιζοντας σε επιπλεον ενισχυση (σεντερ μπακ και σεντερ φορ), η οποια ομως μαλλον δεν θα προλαβει να ενταχθει στο συνολο, χρειαζεται ομως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, γιατι οι στοχοι μας δεν εξαντλουνται στην εισοδο των ομιλων Τσ. Λ. Η προετοιμασια ειναι η καλυτερη που θυμαμαι ποτε, οπως και οι παιχτες που ερχονται, περιμενοντας ομως αυτα να αποδειχτουν στα επισημα ματς. Η τεσσάρα για την οποια μιλησε ο johnys999 ειναι σιγουρα υποθετικη, οπως σιγουρα, η ορεξη μας που ανοιξε με τον φετινο οργασμο ειναι αυτη που μας δημιουργει ανασφαλειες περι προχειρου προγραμματισμου!!! Αν αυτοι οι παιχτες ερχονταν περυσι με Τουντορ και Αρνεσεν, μετα το φιασκο του "ιερομοναχου", τι θα λεγαμε αραγε;;;; ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ!!!spyretto έγραψε:Επιθετικά θα πάμε με Κλάους, Κουλούρη και Περέιρα με Αγιαξ; Και αμυντικά με Τζαβέλλα και Κρέσπο...εντάξει, πόσο πλήρες είναι το ρόστερ θα φανεί εγώ λέω ότι δεν είναι πλήρες.
Να κάνω ακόμα πιο λιανά αυτό που είπα. Σε μια μεταγραφική χρονιά που όλα ξεκίνησαν καλά και ξέρουν όλοι ότι το πιο σημαντικό κενό είναι στο κέντρο της άμυνας, εξαιτίας ενός κολλήματος, εμμονής, λάθους, δεν ξέρω τι είναι, πάμε χωρίς ηγετικό κεντρικό αμυντικό όπως φαντάζομαι ήθελαν όλοι. Άρα δε μπορούμε να μιλάμε για τέλειο προγραμματισμό. Κι αυτό για την 4άρα το έγραψα θέλοντας να πω ότι αν τα πιτσιρίκια του Άγιαξ κάνουν κανένα τέτοιο κουλό θα είναι άδικο να την πληρώσουν παίχτες που δεν θα φταίνε. Δεν θα μπορώ πχ να κατηγορήσω το Μαλεζά ή το Τζιώλη ή το Τζαβέλλα αν τους τσακίσουν στο τρέξιμο οι Ολλανδοί. Τώρα θα γίνουν γρήγοροι αυτοί? Θα φταίει ο προγραμματισμός κι όχι οι παίχτες που θα παίξουν, αυτό έγραψα.