Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1069 ... paok-video
που ηταν χαμενο αυτο το παλικαρι οταν ειχαμε αα
πατερ να φανταστω εισαι ευχαριστημενος σε σχεση με τον ανθρωποφαγο μουσουλμανο που κοντεψαν να μας στειλουν
πατερ να φανταστω εισαι ευχαριστημενος σε σχεση με τον ανθρωποφαγο μουσουλμανο που κοντεψαν να μας στειλουν
ναι τώρα στην αρχή όλοι έτσι δείχνουν, αλλά θα ανεβεί δεν θα περπατάει όλη την χρονιά, και εμένα μου αρέσε στον άξονα, είμαστε τόσο μα τόσο στερημένοι στο να έχουμε ένα κανονικό δεκαρ στην ομάδα, φαντάσου να έχουμε ένα δεκάρ καθαρό, ένα ψευτοδεκάρ που παίζει και στα πλάγια (Μπίσεσβαρ) και Πέλκα από πίσω 
Ααα, αν είναι έτσι φίλε Che4 χρειάζεται κι ένας άλλος αντι-μπανάρισμα!!!che4 έγραψε:αν ημουν μπλε θα σε μπαναρα κανα μηναprist64 έγραψε:O Mακ άδειασε το σπιτι πανω απο ενα μηνα πριν.spyretto έγραψε:Ε σίγουρα κάτι υπάρχει...ξέρουν ότι ο Μακ κατά πάσα πιθανότητα φεύγει εδώ και καιρό.
ΟΥΦΦΦΦ!!
Το ειπα δεν αντεξα.![]()
Σορρυ "δικε μου" που το ειπα αλλά,η μπουγαδα πλεον καθαρισε.
καλα ρε ειχες πληροφορια ενα μηνα τωρα οτι ο μακ εκανε σκουπα το σπιτι του και δεν ελεγες τιποτα στο λαο του φορουμ
ουτε το ρασο δε θα σε εσωνε
εισαι τυχερος που ειμαι κοκκινος παουερ ρειντζερ και οχι μπλε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάποιος δηλαδή που έγραψε το κάτωθι και μάλιστα απ την Τετάρτη 13/7/2016 και ώρα 3:16 pm, στο (κλειδωμένο πλέον) topic "Μεταγραφές καλοκαίρι 2016", σελ. 462...
Το τι θέλει-ονειρεύεται ο παίχτης το δείχνει καθαρά θαρρώ το ότι η κυρά του έχει ήδη μαζεμένα τα τσαμπασίρια τους από τις 1 Ιουνίου...
Ελπίζω να ξέρεις τι σημαίνει τσαμπασίρια φίλε Che4...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Ιούλ 2016, 16:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτο το διαβασα ξανα αλλα μου φαινεται κουλο. Γιατι να δεχτει κατι τετοιο η Αντερλεχτ δηλαδη? Πληρωνει 500κ παραπανω και γλυτωνει οποιαδηποτε απαιτηση για μεταπωληση. Χαζοι ειναι να γλιτωσουν 500κ τωρα και να πληρωσουν/χασουν μετα 2-3 μυρρια? Δεν εχει λογικη αυτοDimitrisS έγραψε:Αν ισχυει οτι η Αντερλεχτ δινει πανω απο 3.500.000 δυσκολα θα βαλουμε ποσοστο μεταπωλησης απο την στιγμη που η ρητρα ειναι στα 4.
Δεν σε ενιωσα Μαριανοβ. Συνηθως ποσοστο μεταπωλησης μπαινει οταν η ομαδα που θελει να αγορασει δεν εχει τα λεφτα που ζηταει η ομαδα του ποδοσφαιριστη ή και να τα εχει πιστευει οτι τα λεφτα που ζηταει η ομαδα για τον ποδοσφαιριστη ειναι αρκετα οποτε με ενα ποσοστο μεταπωλησης γλιτωνει θεωρητικα καποια χρηματα. Αν η Αντερλεχτ δεν εχει θεμα να δωσει 3.5 για Μακ προφανως δεν θα βαλει κανενα ποσοστο μεταπωλησης.
Τσ τσ τσ,αυτος κανει τον σταυρο του αναποδα και θα του εμπιστευτω θεση στο κεντρο της αμυνας?che4 έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/106956-enas-theosevoymenos-kerveros-gia-ton-paok-video
Δεν πας καλα μου φαινεται.
@γκοραν
σορρυ αδερφε αλλα αυτο το ποστ σου δεν το ειχα δει
την επομενη στραβη θα ειμαι γκορανικος μεχρι θανατου ...
@πατερ
λεπτομερειες εδω θα εχουμε τατου σταυρο αντι ρολογια κτλ γκρινιαζεις κιολας για το οτι ειναι καθολικος
@πατερ
λεπτομερειες εδω θα εχουμε τατου σταυρο αντι ρολογια κτλ γκρινιαζεις κιολας για το οτι ειναι καθολικος
- WestBlock4
Αληθεια τωρα θεωρειται το ζαιρο αξιο αντικαταστατη των εξτρεμ μας σε ματς chl?? Εγω νομιζω ειναι πολυ λιγος για τετοια ματς ενω εχει ταχυτητα δε μπορει να περασει ουτε κολονα ,σοβαροι να ειμαστε.. χρειαζομασταν το μακ στα ματς του αγιαξ ειναι η αληθεια. Τεσπα απο τις ομαδες παντως που ειδα οτο τον θελουν ειδικα αν παει βελγιο βημα πισω κανει κ οχι μπροστα
- ace79grpaok
Καημό το χω να έρθει παίκτης και να πει ότι είναι αθεος και δεν πιστεύει σε μαγικά και αγιασμούς:)
Δεν εχω καταλαβει, γιατι χρειαζωμαστε εξτρεμ με τη φυγη Μακ? Εχεις ηδη 4 + τον Μπισεσβαρ αν χρειαστει και μεχρι και ο Πελκας ειναι σε περιπτωση αναγκης...ποσα εξτρεμ χρειαζωμαστε πια? Ποτε θα παιζουν?
Σεντερ φορ χρειαζεται...
Σεντερ φορ χρειαζεται...
Tον Κοροβεση κανεις δεν τον λεει. Ντροπη. 
Καλά Che, μην ορκίζεσαι κιόλας φίλε μου...che4 έγραψε:@γκοραν
Κάποτε (topic Φανέλα Π.Α.Ο.Κ.) ξανάγραψες κάτι παρόμοιο και μετά από λίγο έκανες αποχή απ το forum εξ αιτίας μου...
-
panpangr77
Φέτος θα παίξει ως εσωτερικος μέσος αριστερά. Νομίζω οτι του παέι αυτη η θέση.DimitrisS έγραψε:Tον Κοροβεση κανεις δεν τον λεει. Ντροπη.
"Εσωτερικός" μέσος αριστερά??? Σε ποιο σύστημα ακριβώς υπάρχει τέτοια θέση που ταιριάζει κιόλας στον Κόρο και δεν θα παίζει ένας εκ των Κάνιας, Σάκχοφ, Χαρίση ή Τζιώλη???
Σε 4-4-2 αριστερό χαφ-εξτρέμ παίζει άνετα πάντως...
Σε 4-4-2 αριστερό χαφ-εξτρέμ παίζει άνετα πάντως...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Ιούλ 2016, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν 8αρι στο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3 εννοει ο panpangr77 και χθες οταν μπηκε για λιγο ο Κορο οντως εκει επαιξε. Διπλα στον Τζιολη.