29.Róbert Mak

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Re: 11.Róbert Mak

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Ρομπερτ σε ευχαριστούμε για ολα! Πραγματικά υπόδειγμα επαγγελματία αθλητη. Τιμησε τον Δικεφαλο που φορουσε στο στηθος με το παραπάνω. Αλλα ειναι παίκτης που φαίνεται οτι θελει να κανει μεγαλη καριέρα και στο ευχόμαστε απ την καρδια μας παιχτουρα. Καλη συνεχεια χασογκολη

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Ευχαριστουμε για δυο πολυ καλες χρονιες Ρομπερτ! Καλη συνεχεια με πολλες επιτυχιες!

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

buffalobill4 έγραψε:Στο καλο παλικαρι μου. Οπου κι αν πας γαμησε τα ολα και μην ξεχασεις ποτε ποιος σε εφτιαξε.
Και να το λες.. ;)

Να'σαι καλα και ο,τι καλυτερο!
Κερδίσαμε απο σενα, κερδισες απο μας, έτσι γινονται τα δεαλς.
Μακαρι ναναι στα 3+ ή έστω 2.5 με κανα 20% ρητρα.

Και το κεφαλι ψηλα οπου πας ε ;)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

simba έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Στο καλο παλικαρι μου. Οπου κι αν πας γαμησε τα ολα και μην ξεχασεις ποτε ποιος σε εφτιαξε.
Και να το λες.. ;)

Να'σαι καλα και ο,τι καλυτερο!
Κερδίσαμε απο σενα, κερδισες απο μας, έτσι γινονται τα δεαλς.
Μακαρι ναναι στα 3+ ή έστω 2.5 με κανα 20% ρητρα.

Και το κεφαλι ψηλα οπου πας ε ;)
και να το λες. οπου βρεις την ευκαιρια. πολυ σωστα σιμπα

σημερα χαιρομαι πολυ για την αντιδραση των συνοπαδων μου. αυτη ειναι η σωστη αντιδραση οταν φευγει ενας παιχταρας. ουτε αντιο ζωη ουτε στο καλο και να μας γραφεις (το ειρωνικο)
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

για να γίνεις μεγάλος σύλλογος θέλεις 2 παίχτες με την αξία του μακ σε κάθε θέση.
εφόσον είναι από τα ελάχιστα σε αξία περιουσιακά μας στοιχεία και εφόσον δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα πραγματικά δεν μπορώ να βρω έναν λόγο για τον οποίο τον πουλάμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

obanebane έγραψε:Στο καλο ρε παιχταρα,σε πιστεψα απ την αρχη και βγηκες λιρα εκατο.
Να λες καμια καλη κουβεντα για τον ΠΑΟΚ εκει που θα εισαι.
Ευχομαι να διαπρεψεις.
Έτσι πρόσφερε ο μακ αλλά τον βοήθησε και ο ΠΑΟΚ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το οτι πιθανον να μην ηθελε να μεινει αλλο,δε μπαινει στο τραπεζι tsou;
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

αν δεν ήθελε να μείνει τότε καλώς τον πουλάμε.
αλλά παίχτης που θέλει να αποχωρήσει από μια ομάδα δύσκολα χάνει μέρες άδειας για να γυρίσει νωρίτερα σε αυτήν και να ξεκινήσει προετοιμασία.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αντε να την πω την "κακια" μου. Νιωθω και ενιωθα μια υπερβολη οσον αφορα την αξια του ποδοσφαιριστη Μακ.

Προφανως προσφερε στον συλλογο αλλα προσωπικα ποτε δεν μου εκανε το κλικ. Μπορει εννοειται να ειμαι λαθος και αδικος αλλα τον Μακ τον εβλεπα και τον βλεπω σαν εναν μετριο προς καλο ποδοσφαιριστη με ταχυτητα. Ο Μακ δεν εχει τεχνικη ουτε ειναι εκτελεστης. Βλεποντας τον Τζαλμα να μοιραζει σακουλες να κινειται τοσο ωραια με το σωμα του ειπα οκ βρηκαμε σιγουρα καλυτερο ποδοσφαιριστη απο τον Μακ. Θα φανει στο γηπεδο.

Τον ευχαριστουμε για οτι εκανε. Ο Μακ οπου παει θα πρεπει να λεει οτι ο ΠΑΟΚ μαλλον του προσφερε περισσοτερα απο οτι αυτος στον ΠΑΟΚ. Ετσι το βλεπω εγω.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Θεωρώ τον Μακ τη μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ποτέ ο Π.Α.Ο.Κ. Δεν λέω ότι ήταν ο καλύτερος παίχτης που ήρθε, αλλά ένας παίχτης που ήρθε σχετικά άγνωστος, χωρίς να τον έχουμε δει από πριν, όπως πχ τον Βιερίνια, που σύνδεσε το όνομά του με ό,τι καλό έκανε η ομάδα αυτά τα 2 χρόνια, βοήθησε και βοηθήθηκε, έγινε βασικός στην εθνική του, πήγε γιούρο, και φεύγει φιλικά, ομαλά, φέρνοντας ένα καλό ποσό στα ταμεία. Διαφημίζει τον Π.Α.Ο.Κ. και τον κάνει επιθυμητό προορισμό για άλλους παίχτες.
Αν ο Π.Α.Ο.Κ. θέλει να ανέβει επίπεδο σε brand name αλλά και σε μπάτζετ τα επόμενα χρόνια, πρέπει να βρει κι άλλους Μακ. Όλες οι μεγάλες ομάδες αυτό κάνουν, ακόμα κι αυτές που δεν έχουν ανάγκη τα χρήματα. Πρώτα πρέπει να δυναμώσουμε σαν ομάδα πουλώντας και μετά αγοράζοντας. Και σίγουρα πρέπει να υπάρξει μια αλλαγή στρατηγικής στα συμβόλαια νέων σε ηλικία και ταλαντούχων. Μεγαλύτερα συμβόλαια, μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερη ρήτρα. Από κάποιους σίγουρα θα χάσουμε, ποτέ δε βγαίνουν πάνω από τους μισούς αλλά μακροπρόθεσμα τα κέρδη είναι πολλαπλάσια. Αρκεί το καλό σκάουτιγκ να περιορίσει τις αστοχίες. Και ποτέ πάλι παλαίμαχους χωρίς μεταπωλητική αξία και φιλοδοξία. Απ αυτούς χάνουμε λεφτά και συνήθως δεν κερδίζουμε το παραμικρό και αγωνιστικά.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

tsou έγραψε:για να γίνεις μεγάλος σύλλογος θέλεις 2 παίχτες με την αξία του μακ σε κάθε θέση.
εφόσον είναι από τα ελάχιστα σε αξία περιουσιακά μας στοιχεία και εφόσον δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα πραγματικά δεν μπορώ να βρω έναν λόγο για τον οποίο τον πουλάμε.
Γιατι φέτος , τουλαχιστον εμεις σαν ομαδα , δεν μπορουμε να του δωσουμε επιπλεον υπεραξια και λόγω συστήματος.
Γνωρίζουμε και οι δυο, παχτης και ομαδα , οτι αν γινει τωρα το ντηλ τα οφέλη εκατερωθεν θα ειναι το υψηλοτερα δυνατον.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πραγματικά δεν ξέρω αν ήθελα να φύγει..... :? :? :?
Δεν ξέρω πόσα πήραμε για αυτόν και αν αξίζει τον κόπο...
Δεν ξέρω ακόμα αν θα αντικατασταθεί, όχι σαν θέση ούτε σαν σκόρερ, αλλά σαν μονάδα και πρωταγωνιστής αυτής της ομάδας!
Δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τόσο εγωιστής που του στέρησε να αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

Ξέρω ότι πέρσι η ομάδα στηρίχτηκε σε αυτόν και πέτυχε κατά 80% εξαιτίας του!!!!
Στο καλό!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εν τω μεταξυ σαν σημερα πριν 2 χρονια "εβγαινε" προς τα εξω σε εφημεριδες και σαιτς οτι κινουμαστε για την αποκτηση του.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

καλη συνεχεια παιχτουρα επι 6 χρονια φορουσες τη φανελα των δυο ομαδων που υποστηριζα απο μικρο παιδι

ελπιζω να πετυχεις οτι θες γιατι μας εδωσες μεγαλες χαρες

δε θα ξεχασω ποτε την αντιδραση σου στο ματς με γαυρο στο κυπελλο

εδειξες κοχονες μπραβο σου
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Για να κανεις μεγαλη ομαδα tsou θέλεις παιχτες δυο κλασεις πανω απο Μακ. Γρήγορος παίχτης απίστευτα επικίνδυνος σε ανοιχτό γηπεδο καλή τεχνική αλλα παίχτης που οταν τρέχει δε βλέπει μισό μετρό απο το παπούτσι του και στη τελική ενέργεια κολλάει το μυαλο του δύσκολα να παιξει σε υψηλό επίπεδο. Εχει αποκτήσει εξαιτίας του ΠΑΟΚ και της συμμετοχής του στο Euro μια υπεραξία και καλο ειναι να το εκμεταλλευτούμε. Θα συμφωνήσω ομω οτι σε γενικές γραμμές ειναι μια πετυχημένη μεταγραφή. Ηρθε χωρις να τον ξέρουμε, πρόσφερε οτι μπορούσε, ανέβασε την αξία του και τώρα φέρνει λεφτά στην ομαδα. Μακάρι το ίδιο να γινει και με τον αντικαταστάτη του!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”