Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17

Δημοσίευση από CCCP »

O Ζαιρο δεν εχει καμια δουλεια να φυγει πολυ απλα γιατι δεν ειναι βασικος...και παικτη τετοιου ταλεντου ειναι γαματο να εχεις στον παγκο.

Για Μακ αν δυσκολα λες οτι ειναι καλυτερο εξτρεμ απο τον Ροντριγκεζ...αν δε μπορει να παιξει σεντερ φορ, το καλυτερο θα ηταν να πουληθει και να παρθει ενα βαρβατο 9αρι για βασικος.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ilovegame27 έγραψε:
Demir έγραψε:Ο ζαιρο ειναι φελλός και αφελής,, 4 φορές βγαίνει όμορφα με δίπλα παικτη και σκουντουφλαει... Ντάξει άγχος οκ, να δείξει κατι παραπανω κτλ αλλα ρε παλικάρι μου έλεος...
Αν δεν μείνει ο μακ ,δεν βγαίνει η χρονια με ντζαλμα κ Ροντρίγκες,,, ντεφακτο

Βρε τρελέ ΠΑΟΚΤΣΗ τόσο εύκολα κρίνεις στις κακές εμφανίσεις και αποθεώνεις στις καλές!
Και ο Τσιμιροτ και ο Χαρισης πολύ μέτριοι ήταν!
Να τουςς φάμε?Η απλά ο Ζαιρο είναι ο εύκολος στόχος?
Τον ζαιρο τον θέλω στην ομάδα παρ όλα τα λάθη του είναι ποιοτικός παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

spyretto έγραψε:Πάντως το ότι δεν βγαίνει η χρονιά χωρίς Μακ ή αντικαταστάτη πρέπει να θεωρείται δεδομένο, Επίσης δεδομένο είναι ότι φιλικά παιγνίδια με Ολλανδους είναι περισσότερο φιλικά από απλά φιλικά κι αυτό φάνηκε και σήμερα. Ηθελα πιο δυνατά φιλικά γενικά.
Το κλωτσιδι που ρίξανε οι ολλανδοι δεν το είδες;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο ροντριγκεζ ειχε καλυτερη συμπεριφορα απο το ζαιρο ας πουμε??υπηρχαν αρκετοι παιχτες που προβληματισαν θα δουμε και την ομαδα με πιο φρεσκα ποδια...

ηθελα εναν αντιπαλο υψηλου επιπεδου οπως ο αγιαξ για να δω πως ανταποκρινομαστε σε συνθηκες πιεσης αλλα τελικα βλεπω οτι τη λεμεσο θα δω στην τουμπα....ανησυχω αρκετα σε αυτον τον τομεα παντως :(

περα απο τεχνικοτακτικα ζητηματα και ολα τα σχετικα πιστευω οτι εχουμε μια καποια ελλειψη προσωπικοτητας στην ομαδα...

αυτα, τελειωσε και το δευτερο σταδιο της προετοιμασιας χωρις σοβαρους τραυματισμους δοξα το θεο...συνεχιζουμε...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Kαι τα δυο γκολ ειναι η καθετες πασες του Μπισεσβαρ. Με αυτον μεσα στο γηπεδο θα ειναι αλλη ομαδα ο ΠΑΟΚ φετος.

Ο Ιβιτς ειπε οτι ο Λεβατς δεν εχει κατι. Μια κλωτσια δεχτηκε απλα.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

DimitrisS έγραψε:Ειναι διαφορετικο ilove. Δεν γινεται τρεις φορες να μπαινεις περιοχη να πρεπει να κανεις μια απλη πασα διπλα σου για να ολοκληρωθει η φαση και να κανεις χαζομαρες τριπλιτσες χανοντας την μπαλα. Δεν γινεται, ακομα και σε φιλικο.

Δεν θυμάμαι ποιοι αποθέωναν τον Ζάιρο στο πρώτο η το δεύτερο φίλικό!Και ούτε θα κάτσω να σημειώνω!
Γιατί κάποιοι που κράζανε τον Όλσεν και μετά υπήρχε στεναχώρια που τον δώσαμε δανεικό στην Κοπενχάγη!
Ο Ροντρίγκεζ ήταν χάλια σήμερα!Τι πρέπει να πούμε?Δεν κάνει?
ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!!!!1
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

DimitrisS έγραψε:Kαι τα δυο γκολ ειναι η καθετες πασες του Μπισεσβαρ. Με αυτον μεσα στο γηπεδο θα ειναι αλλη ομαδα ο ΠΑΟΚ φετος.
+ μφωνώ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

gpap έγραψε:Σε εκείνη την μπαλιά του Λέοβατς, που ο Τζαλμά πήγε να την κατεβάσει και την έστειλε άουτ θα σταθώ.
Από τέτοιες φάσεις, μπορείς να καταλάβεις τις δυνατότητες κάποιου.

Θέλω να δω σε παρόμοια φάση αντίδραση από Μπίσεβαρ.
Ελπίζω στην κάθετη ασσίστ του Μπίσεσβαρ και στο τσιμπητό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τζάλμα να κατάλαβες την αξία και των δύο πλέον... ;)
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

goran 64 έγραψε:
Marianov6 έγραψε:
che4 έγραψε:εγω παντως μια χαρα τη βλεπω την ομαδαα για 15 ιουλιου και με 4 καινουριους παιχτες
+1, και εγω το ιδιο. Αυτοματισμοι, συνεννοησεις κτλ θα ερθουν με τον καιρο, δεν ειναι τυχαιο οτι ξεχωριζει η αριστερη πλευρα μας
Μαριάνο με το συμπάθειο, αλλά προσωπικά βλέπω ότι η δεξιά μας την έχει ήδη ξεπεράσει την αριστερή πλευρά...
Γρηγορη, μιλαω απο θεμα αυτοματισμων καθαρα, στο να βρισκονται δηλαδη οι δυο παιχτες. Νομιζω οτι η αριστερη μερια επαιζε πιο γρηγορα την μπαλλα. Μπορει να ηταν και η ιδεα μου βεβαια. Σαφως ομωε η δεξια πλευρα φαινεται να εχει πιο πολυ ποιοτητα, σε αυτο συμφωνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Marianov6 την Σάβ 16 Ιούλ 2016, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

ilovegame27 έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Ειναι διαφορετικο ilove. Δεν γινεται τρεις φορες να μπαινεις περιοχη να πρεπει να κανεις μια απλη πασα διπλα σου για να ολοκληρωθει η φαση και να κανεις χαζομαρες τριπλιτσες χανοντας την μπαλα. Δεν γινεται, ακομα και σε φιλικο.

Δεν θυμάμαι ποιοι αποθέωναν τον Ζάιρο στο πρώτο η το δεύτερο φίλικό!Και ούτε θα κάτσω να σημειώνω!
Γιατί κάποιοι που κράζανε τον Όλσεν και μετά υπήρχε στεναχώρια που τον δώσαμε δανεικό στην Κοπενχάγη!
Ο Ροντρίγκεζ ήταν χάλια σήμερα!Τι πρέπει να πούμε?Δεν κάνει?
ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!!!!1
Hρεμα τα λεω εγω ρε συ. 8-) Και προφανως δεν ειπα οτι δεν κανει. Αλλα δεν πρεπει να το ξανακανει. Και ακριβως επειδη μιλαμε για τον Ζαιρο που ξερουμε ολοι οτι εχει τα παντα για να μεινει και να παιξει μπαλαρα, πρεπει καποιος να του βαλει λιγο μυαλο μεσα απο την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Το ήρεμα δεν αφορά εσένα κυρίως!
Ξερουν αυτοί!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο γκαρι ειχε κ καλές κ κακές στιγμές

Ο ζαιρο δυστυχως μονο κακές

Θελει να δειξει αλλα δεν του βγαίνει τπτ

Ποιοτική αλλγη αλλα μακριά απο 11αδα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

DimitrisS έγραψε:Kαι τα δυο γκολ ειναι η καθετες πασες του Μπισεσβαρ. Με αυτον μεσα στο γηπεδο θα ειναι αλλη ομαδα ο ΠΑΟΚ φετος.
το βασικο για τον μπισεσβαρ ειναι να επανελθει απο αποψη φυσικης καταστασης...να μπορει να βγαζει 90λεπτο σε υψηλο τεμπο τρεχοντας δηλαδη...εκει ειναι το στοιχημα με τον παιχτη...

ποδοσφαιρικα δεν τον φοβομαστε, "σωματικα" ελπιζουμε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Gospi έγραψε:ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως ο Μινος εγινε δημοσιογραφος...
τραγικος σχολιασμος παιχνιδιου...
μαυρη ειν η νυχτα στα βουνα!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτω τα χέρια απ τον Γιώργαρο ρε σεις!!! :evil: :twisted:

Τι σας πείραξε??? Το τρολάρισμα μήπως στον Κλάους μέσω σχολίων για τον Κουλούρη??? Ψέματα έλεγε μήπως ότι ο Θύμιος είναι ο μόνος επιθετικός του Π.Α.Ο.Κ. που σκόραρε και στα τρία πρώτα φιλικά??? :roll: :roll:

Μίνος: "Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει πετύχει στα 4 πρώτα φιλικά του 21 γκολ"...
Σταμπουλής: "Βάζεις και την Τσιβόλντε μέσα"???
Μίνος: Εεε, ναι, βάζω και την Τσιβόλντε γιατί έπαιξε κι ο Παναθηναϊκός μ αυτήν και την κέρδισε 2-0" !!!! :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Μίνο Θεέ, πάρε την Π.Α.Ε. :pano: !! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ο Ροντρίγκεζ έφαγε πολύ κλωτσιά σήμερα και το κοράκι δεν έδωσε ούτε ένα φάουλ, έπρεπε να είχε δώσει τουλάχιστον 3 έξω από την περιοχή της Τβέντε, που μπορεί να έφερναν κάποιο γκολ. Μπορεί να του είπαμε πριν το παιχνίδι, παίξε μας όπως στην σουπαλιγδα, για να είμαστε έτοιμοι με τον γαύρο :D αν και την αγκαλιά του Τζαβέλα στο πρώτο, μπορούσε να την δώσει και πέναλτι. Εμένα η ομάδα μου αρέσει, έχει ταχύτητα, πιέζει παντού, βγαίνει ωραία μπροστά και από αριστερά με Λέοβατς-Ροντρίγκεζ και από δεξιά με Μάτος-Κάμπος, φαίνονται σιγά σιγά κάποιοι αυτοματισμοί. Είναι τα πόδια βαριά από τη προετοιμασία, η εικόνα της ομάδας μόνο καλύτερη θα γίνει με τον καιρό
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”