Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
- john4serres
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Ενδεκαδατους η Τβντε, νεανικη ομαδα ομως με 22,5 μ.ο.
Προσοχη στον Ziyech, παικταρας.
- BlackBlockAttack
- denyparxeisalio
- buffalobill4
ρε μαγκες γιατι δεν μπορω να δω ερτ γενικοτερα ενω ειμαι εξωτερικο?
DimitrisS έγραψε:INPAOK
To λες και λιγο περιεργο. Ειδικα για Φακουντο.Οι Φακούντο Περέιρα και Δημήτρης Πέλκας δεν θα αγωνιστούν στην φιλική αναμέτρηση με την Τβέντε το Σάββατο 16/7.
Οι δύο ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Δικεφάλου στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας θα παρακολουθήσουν το ματς από την κερκίδα.
Οι δύο παίκτες δεν έχουν κάποια ενόχληση, η κάποιο τραυματισμό. Ο επίσημος ΠΑΟΚ σχολιάζει πως αυτό είναι απόφαση του προπονητή της ομάδας Βλάνταν Ίβιτς.
Πάντως δεν αποκλείεται αυτό να συνέβη για λόγους ξεκούρασης των εν λόγω ποδοσφαιριστών.
Να κρύψουμε και τίποτα από τους κατασκόπους του Αίαντα.

Bufallo δεν ξερω τι παιζει και το εχω ξανακουσει οτι εξωτερικο δεν παιζει η ερτ στο web. Προσπαθησε με το HOLA οπως στο Laola. Βαλε ξερω γω οτι εισαι απο Ελλαδα μπας και γινει.buffalobill4 έγραψε:ρε μαγκες γιατι δεν μπορω να δω ερτ γενικοτερα ενω ειμαι εξωτερικο?
-
Ούτε στο εσωτερικό μπορούμε να το δούμε διαδικτυακά!buffalobill4 έγραψε:ρε μαγκες γιατι δεν μπορω να δω ερτ γενικοτερα ενω ειμαι εξωτερικο?
εμενα παντως αυτη την στιγμη μου βγαζει οτι το προγραμμα δεν μεταδιδεται δικτυακα λογω δικαιωματων...και ειμαι Ελλαδα??
- john4serres
Iσχυει. Αλλα χθες τον γαυρο ας πουμε εγω διαδυκτιακα τον ειδα. Μηπως ανοιξει αργοτερα, πριν ξεκινησει το ματς;
Λοιπον με HOLA πατησα USA και μου ελεγε οτι σε λιγο ξεκιναει η live μεταδοση. Αν οντως ισχυει θα ενημερωσω.
Λοιπον με HOLA πατησα USA και μου ελεγε οτι σε λιγο ξεκιναει η live μεταδοση. Αν οντως ισχυει θα ενημερωσω.
Επειδη ειναι κρατικο καναλι Μπιλλ. Δοκιμασε αυτο με το hola που λενε τα παιδια, ισως πιασειbuffalobill4 έγραψε:ρε μαγκες γιατι δεν μπορω να δω ερτ γενικοτερα ενω ειμαι εξωτερικο?
Τροφη για σκεψεις....καλυτερα.DimitrisS έγραψε:INPAOK
To λες και λιγο περιεργο. Ειδικα για Φακουντο.Οι Φακούντο Περέιρα και Δημήτρης Πέλκας δεν θα αγωνιστούν στην φιλική αναμέτρηση με την Τβέντε το Σάββατο 16/7.
Οι δύο ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Δικεφάλου στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας θα παρακολουθήσουν το ματς από την κερκίδα.
Οι δύο παίκτες δεν έχουν κάποια ενόχληση, η κάποιο τραυματισμό. Ο επίσημος ΠΑΟΚ σχολιάζει πως αυτό είναι απόφαση του προπονητή της ομάδας Βλάνταν Ίβιτς.
Πάντως δεν αποκλείεται αυτό να συνέβη για λόγους ξεκούρασης των εν λόγω ποδοσφαιριστών.
Δηλαδή αυτοί οι δύο έκαναν προπόνηση το πρωί όπως λέγανε ότι θα γίνει με όσους δεν παίξουν σήμερα???DimitrisS έγραψε:INPAOK

Υ.Γ. Ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα εκτελεί τα στημένα μας...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 16 Ιούλ 2016, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α να γεια σου Johny,john4serres έγραψε:
γι' αυτον ελεγα πιο πανω.