Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αχαχαχαχαχαχαχα.....τρομερα πραγματα...ποιος τρολαρει ειναι το θεμα ομως..;;η παε η ο μπακαλης;;μν δωσετε κατσε η ζαιρο...ειναι βαρια χαρτια για την ομαδα μας..
Ειδε και επαθε ο Μπεκαλι με τον να μην μπορει να πουλησει τον Βαρελα και ζητησε τον Μανιακο στα εμψυχα ανταλλαγματα ο οποιος ομως αρνηθηκε να παρει μεταγραφη παραμενοντας πιστος στην ομαδα του και στο εργο που ηδη εχει ξεκινησει να πουλησει τους παιχτες του ΠΑΟΚ.
vs40, εχεις δικιο. βασικα ο σκοπος μιας συναλλαγης ειναι και οι δυο συναλασσομενοι να βγουν (αμεσα ή εμμεσα) οφελειμενοι
Για Ζαιρο παντως, τον θεωρω ιδανικοτερο για πισω απο την τριαδα-φωτια. Ειναι και εξελιξιμος.
Για Κατσε, Σαμπο, ενταξει, σν τον θελουμε τοσο πολυ τον Βαρελα, πασο...
ilovegame27 έγραψε:Bane σου εγγυάται κανένας ότι δεν τραυματιστεί κανένας από τους εξτρεμ?
Μα έχουμε τρεις καλύτερους του ήδη και τον Μυστακιδη Έλληνα και πολλά υποσχόμενο.
Δε γίνεται να τραυματιστούν όλοι.
Τσάμπα συζητάμε ο ρουμάνος παίζει χοντρό παιχνίδι αλλά και ο Σλοβακος δείχνει ότι δεν αστειεύεται.
Εγώ Κάνα Μπιγικ ανθρωποφαγο θέλω πάντως,το έχω δηλώσει από την αρχή.
ο ζαιρο για μενα θα μπορουσε να δοκιμαστει και σε ενα 4-4-2 σε σχηματισμο διαμαντι ,οχι στα ακρα,αλλα ελευθερος γυρω απο το φορ και εχοντας και τα μπακ τα πλαγια ψηλα (δηλ ματο και αριστερα τζαβελα,με κρεσπο μαλεζα ή χατζησαια στο κεντρο)
απεναντι σε ομαδες που δεν απειλουν απο πλαγια ,ενα σωρο τετοιες στην ελλαδα,στο εγχωριο πρωταθλημα
ilovegame27 έγραψε:Bane σου εγγυάται κανένας ότι δεν τραυματιστεί κανένας από τους εξτρεμ?
Μα έχουμε τρεις καλύτερους του ήδη και τον Μυστακιδη Έλληνα και πολλά υποσχόμενο.
Δε γίνεται να τραυματιστούν όλοι.
Τσάμπα συζητάμε ο ρουμάνος παίζει χοντρό παιχνίδι αλλά και ο Σλοβακος δείχνει ότι δεν αστειεύεται.
Εγώ Κάνα Μπιγικ ανθρωποφαγο θέλω πάντως,το έχω δηλώσει από την αρχή.
Ναι αλλά δεν έχεις παίχτη με τα χαρακτηριστικά του Ζάιρο!
Ποιος από τους πλάγιους που έχεις μπορεί να ντριπλάρει αντίπαλο σε κλειστή άμυνα ?
Εγώ θέλω τον Νταγκλας!!!
Η ποιότητα των Ζάιρο και Κάτσε είναι αναμφισβήτητη, αλλά στο φετινό ρόστερ περισσεύουν, αναλογικά με την ποιότητά τους, αλλά και την ετοιμότητά τους για ρόλο βασικό. Κακά τα ψέμματα ο Κάτσε δεν είναι στην ψυχολογία για πολύ πάγκο. Θα σκάσει. Ομοίως και ο υγιής Ζάιρο. Είναι κρίμα για αυτούς. Στα Αμ. χαφ έχουμε Κάνιας, Τζιώλη και στο 8άρι Τσίμιροτ, Χαρίση, Σάκχοφ + (σε λίγα ματς) Πέλκα και Δημιτριάδη μπαλαντέρ σε περίπτωση που παίξουμε 4-3-3 χωρίς 10άρι. Παρα πολλές επιλογές για 2 μόνο θέσεις. Ξεκάθαρα δεν υπάρχει χώρος για τον Κάτσε. Ομοίως, όπως ήδη ανέφερα παραπάνω, για το Ζάιρο εφόσον ο Μακ παραμείνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 14 Ιούλ 2016, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.