Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
ο ζαιρο μας χαιρεταει μαλλον
η ιστορια θα δειξει αν ειναι σωστη η λαθος αυτη η αποφαση
- sourmenetes
- Moderator
αυτα τα περι ρωσων κλπ που γινεται ντορος εδω μεσα με συγχωρεις φιλε μου και λοιποι μοντ αλλα ειναι εντελως βλακειες...εδω μεσα δεν ειμαστε ουτε χαβουζα, ουτε αλλοθρησκοι να παρεξηγιομαστε ειμαστε ολοι βαμμενοι ΠΑΟΚτσηδες και οι χαρακτηρισμοι δεν εχουν υποοτιμητικη σημασια...pgetsos έγραψε:Το Ρωσος χρησιμοποιειται συνεχως ως τερμα υποτιμητικος ορος για τον Σαββιδη εδω στη χαβουζα και πιστευω ειναι ΕΥΡΕΩΣ γνωστοaoratos έγραψε: Δεν το κοβεις, βουλωστε το που είπε τις προαλλες ο αλλος μοντ στον despe και λοιπες αλλες στραβοστομιες στα κοληταρια σου, στα γυναικακια σου και στους λοιπους δικους σου.. Υποδειξεις απο εσενα και σε αυτον τον τονο δεν δεχομαι
Και ο αλλος μοντ ειπε κατα λεξη "Έχετε γαμηθεί στα off-topic, κόφτε το τώρα". Οποτε τα ψεμματα περι βουλωστε το στα κολληταρια, γυναικακια, κτλ δικους σου, αν θες δηλαδη να μιλησουμε στο ιδιο υφος. Δε νομιζω ομως πως ειναι τροπος για δημοσιο φορουμ
Οποτε σταματησε αγαπητε συμφορουμιτη, μιας και το κοψ'το το θεωρεις τοσο χοντρο ωστε να αρχισεις να μιλας για κολληταρια, γυναικες και δικους του, τον ορο Ρωσο μιας και ειναι ορος που δεν τιμα καθολου τους χιλιαδες Ελληνες Ποντιους που βρεθηκαν στη Ρωσια για να γλυτωσουν τη ζωη τους και χρησιμοποιειται ΞΕΚΑΘΑΡΑ με τον πλεον υποτιμητικο τροπο (οπως αντιστοιχα χρησιμοποιουνται τα Αλβανος, Πακιστανος, Γυφτος κτλ απλα για να μειωσεις καποιον)
Και για να το γενικευσω λιγακι, προσεξτε λιγο τις εκφρασεις σας και τα Ρωσος κτλ ΚΟΜΜΕΝΑ
ειμαι απολυτως σιγουρος πως ο σαββιδης ειναι εξισου περηφανος και για τη ρωσικη ιθαγενεια του και για την ελληνικη του...αλλωστε επισημως κατεχει και τις δυο αν δεν απατωμαι...
αλλο να αποκαλειται υποτιμητικα απο τριτους ως ο φιλοξενουμενος στην ελλαδα και αλλο αυτο εδω μεσα που δεν εχω προσεξει να το γραφει καποιο παιδι με οποιαδηποτε κακια...
δεν χρειαζεται να το τραβαμε στα ακρα χωρις λογο το θεμα αυτη ειναι η αποψη μου...
στα δικα μας τωρα για το σιριαλ βαρελα νο3526 μακαρι να ειμαστε στο τελος της μεταγραφης...ο παιχτης ειναι ακριβως ο,τι χρειαζομαστε και αμς ανεβαζει επιπεδο...για περισσοτερη αναλυση οταν με το καλο οριστικοποιηθει...
παντως το μονο που χαθηκε απο την ολη υποθεση ειναι πολυτιμος χρονος αυτο πιστευω...ηταν φανερο τουλαχιστον στα ματια μου οτι με 1 και κατι ψιλα ο παιχτης θα ηταν ηδη στην προετοιμασια μας...παιξαμε το παιχνιδι μας εμεις το επαιξε και ο μπακαλης και στο τελος φαινεται να πρυτανευει η λογικη και απο τις δυο μεριες...
- sourmenetes
- Moderator
Μηπως συνδυαστικα με παραμονη μακ;;;;desperando έγραψε:ο ζαιρο μας χαιρεταει μαλλον
Μακαρι...
getsos δε νομιζω οτι οι ρωσοι ειναι λαος που μπορει να τους υποτιμησει ο οποιοσδηποτε.
Το οτι ανθρωπος εχει τη βαση του και τη ζωη του στη ρωσια,δινει πατημα στο γραπτο λογο να τον αναφερουμε πολλοι ρωσο.
Οταν θες να αναφερθεις σε ενα κειμενο πολλες φορες σε κατι προσπαθεις να βρεις διαφορετικες λεξεις για να εκφραστεις.
Εγω για παραδειγμα μεσα σε ενα ιδιο κειμενο,μπορει να τον αναφερω Ιβαν,ρωσο,Σαββιδη,ποντιο.
Ας μη πιανομαστε απο τις λεξεις,κανενας δεν εχει την προθεση ειδικα εδω μεσα να υποβιβασει η να υποτιμησει τον Ιβαν.
Ας μην κυνηγαμε φαντασματα.
Το οτι ανθρωπος εχει τη βαση του και τη ζωη του στη ρωσια,δινει πατημα στο γραπτο λογο να τον αναφερουμε πολλοι ρωσο.
Οταν θες να αναφερθεις σε ενα κειμενο πολλες φορες σε κατι προσπαθεις να βρεις διαφορετικες λεξεις για να εκφραστεις.
Εγω για παραδειγμα μεσα σε ενα ιδιο κειμενο,μπορει να τον αναφερω Ιβαν,ρωσο,Σαββιδη,ποντιο.
Ας μη πιανομαστε απο τις λεξεις,κανενας δεν εχει την προθεση ειδικα εδω μεσα να υποβιβασει η να υποτιμησει τον Ιβαν.
Ας μην κυνηγαμε φαντασματα.
- Παλαιολόγος
κακιστη! παιχταρας ειναι ο ζαιρο,τουλαχιστον ας το δωσουν δανεικοdesperando έγραψε:ο ζαιρο μας χαιρεταει μαλλον
ο αρνεσεν πιστευε παρα πολυ τους τσιμιροτ και ζαιρο
θεωρουσε δεδομενο πως θα παιξουν μπαλαρα
επειδη περσι ο ζαιρο ειχε διακοσιες θλασεις στην μεταβατικη περιοδο θα τον αφησουμε;!οχι αλλη περιπτωση νετσιντ!
να τον ανανεωσουν εγω θα ελεγα και να τον δωσουν ενα χρονο δανεικο
- sourmenetes
- Moderator
Γινεται καθαρα για υποτιμητικο λογο...θυμιζει ραπτοπουλοκαμοροζαγορο κατασταση και δεν ειναι ανεκτο..Sera4 έγραψε:αυτα τα περι ρωσων κλπ που γινεται ντορος εδω μεσα με συγχωρεις φιλε μου και λοιποι μοντ αλλα ειναι εντελως βλακειες...εδω μεσα δεν ειμαστε ουτε χαβουζα, ουτε αλλοθρησκοι να παρεξηγιομαστε ειμαστε ολοι βαμμενοι ΠΑΟΚτσηδες και οι χαρακτηρισμοι δεν εχουν υποοτιμητικη σημασια...pgetsos έγραψε:Το Ρωσος χρησιμοποιειται συνεχως ως τερμα υποτιμητικος ορος για τον Σαββιδη εδω στη χαβουζα και πιστευω ειναι ΕΥΡΕΩΣ γνωστοaoratos έγραψε: Δεν το κοβεις, βουλωστε το που είπε τις προαλλες ο αλλος μοντ στον despe και λοιπες αλλες στραβοστομιες στα κοληταρια σου, στα γυναικακια σου και στους λοιπους δικους σου.. Υποδειξεις απο εσενα και σε αυτον τον τονο δεν δεχομαι
Και ο αλλος μοντ ειπε κατα λεξη "Έχετε γαμηθεί στα off-topic, κόφτε το τώρα". Οποτε τα ψεμματα περι βουλωστε το στα κολληταρια, γυναικακια, κτλ δικους σου, αν θες δηλαδη να μιλησουμε στο ιδιο υφος. Δε νομιζω ομως πως ειναι τροπος για δημοσιο φορουμ
Οποτε σταματησε αγαπητε συμφορουμιτη, μιας και το κοψ'το το θεωρεις τοσο χοντρο ωστε να αρχισεις να μιλας για κολληταρια, γυναικες και δικους του, τον ορο Ρωσο μιας και ειναι ορος που δεν τιμα καθολου τους χιλιαδες Ελληνες Ποντιους που βρεθηκαν στη Ρωσια για να γλυτωσουν τη ζωη τους και χρησιμοποιειται ΞΕΚΑΘΑΡΑ με τον πλεον υποτιμητικο τροπο (οπως αντιστοιχα χρησιμοποιουνται τα Αλβανος, Πακιστανος, Γυφτος κτλ απλα για να μειωσεις καποιον)
Και για να το γενικευσω λιγακι, προσεξτε λιγο τις εκφρασεις σας και τα Ρωσος κτλ ΚΟΜΜΕΝΑ
ειμαι απολυτως σιγουρος πως ο σαββιδης ειναι εξισου περηφανος και για τη ρωσικη ιθαγενεια του και για την ελληνικη του...αλλωστε επισημως κατεχει και τις δυο αν δεν απατωμαι...
αλλο να αποκαλειται υποτιμητικα απο τριτους ως ο φιλοξενουμενος στην ελλαδα και αλλο αυτο εδω μεσα που δεν εχω προσεξει να το γραφει καποιο παιδι με οποιαδηποτε κακια...
δεν χρειαζεται να το τραβαμε στα ακρα χωρις λογο το θεμα αυτη ειναι η αποψη μου...
στα δικα μας τωρα για το σιριαλ βαρελα νο3526 μακαρι να ειμαστε στο τελος της μεταγραφης...ο παιχτης ειναι ακριβως ο,τι χρειαζομαστε και αμς ανεβαζει επιπεδο...για περισσοτερη αναλυση οταν με το καλο οριστικοποιηθει...
παντως το μονο που χαθηκε απο την ολη υποθεση ειναι πολυτιμος χρονος αυτο πιστευω...ηταν φανερο τουλαχιστον στα ματια μου οτι με 1 και κατι ψιλα ο παιχτης θα ηταν ηδη στην προετοιμασια μας...παιξαμε το παιχνιδι μας εμεις το επαιξε και ο μπακαλης και στο τελος φαινεται να πρυτανευει η λογικη και απο τις δυο μεριες...
Το PAOKvoice μολις εγραψε πως συμφωνα με ρουμανικα μεσα ο παιχτης που δινουμε στην στεαουα ειναι μεσος...
- Δημητρης17
Που να παει ο Μακ;;; πουθενα δεν θα παει το γατι, τωρα που γινεται κοσμογονια στην Φιορεντινα θα παει, ή στην Λατσιο να ξενερωσει την ζωη του;;; ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!sourmenetes έγραψε:Μηπως συνδυαστικα με παραμονη μακ;;;;desperando έγραψε:ο ζαιρο μας χαιρεταει μαλλον
Μακαρι...
- Παλαιολόγος
οντως τον ειρωνευονται αρκετοι λεγοντας τον ρωσο
εννοειται τα παλικαρια εδω δεν εχουν τετοια προθεση
τεσπα ας τον λεμε ιβαν ή ποντιο
ας μην χρησιμοποιουμε λεξη που την χρησιμοποιουν οσοι δεν τον γουσταρουν
και ας μην εχει καμια αρνητικη σημασια,αυτοι της δινουν
εννοειται τα παλικαρια εδω δεν εχουν τετοια προθεση
τεσπα ας τον λεμε ιβαν ή ποντιο
ας μην χρησιμοποιουμε λεξη που την χρησιμοποιουν οσοι δεν τον γουσταρουν
και ας μην εχει καμια αρνητικη σημασια,αυτοι της δινουν
- ilovegame27
Λάθος αν φύγει ο Ζάιρο και μάλιστα ελεύθερος!
Κρίμα ακόμα μια επιλογή του μεγάλου Δανού που μπορεί να μας δώσει πολλά
Κρίμα ακόμα μια επιλογή του μεγάλου Δανού που μπορεί να μας δώσει πολλά
- Παλαιολόγος
ε ναι,απεριγραπτο αν δοθει!δεν προλαβε καθολου ο ανθρωπος να παιξει! φετος θα ηταν η πρωτη του
ανανεωσε τον και δωστον δανεικο αν εχεις αμφιβολιες
οχι να τον δωσεις
λενε για μεσο ομως
μηπως εννοουν αμυντικο μεσο; κατσε;
ανανεωσε τον και δωστον δανεικο αν εχεις αμφιβολιες
οχι να τον δωσεις
λενε για μεσο ομως
μηπως εννοουν αμυντικο μεσο; κατσε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 14 Ιούλ 2016, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Δημητρης17
Σουρμε, νομιζω κανεις λαθος. Το Ρωσσος δεν ειναι υποτιμητικο, το Αγγλος, Γαλλος, Αυστραλος, ναι. Το Ρωσσος παραειναι αρσενικο για να ειναι υποτιμητικο. Πρεπει να εισαι μεγαλη λουγκρα για να θες να κατηγορησεις καποιον μ αυτον τον χαρακτηρισμο και στον ΠΑΟΚ τετοιους δεν εχουμε!!! Ξανασκεψου το...
simba αν ο ρουμανος επεμενε στα δυο (αυτο γραφοταν στον ρουμανικο τυπο,δυο ακατεβατα ζηταγε,αλλο αν εμεις και εγω πρωτος καναμε υποθεσεις οτι τον παιρνουμε με 1.2 μαξιμουμ) και τελικα τον παιρνουμε με ενα,δε νομιζεις οτι ειναι αρκετη η διαφορα για να δικαιολογει τη σταση μας;
- Chuck Norris
Μακάρι να είναι ο Σαμπο , αν και ο Ζάιρο παίζει στην θέση που έπαιζε ο Τσιπτσιου όποτε θα είχε κάποια λογική
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk