Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Υπαρχει ρε Roman παοκτσης που δεν θα ξενερωσει την ζωη του αν δει την ομαδα να κατεβαινει σε προκριματικα ΤσΛ με Τζαβελλα,Μαλεζα διδυμο?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Αυτος ο Duljevic παντως δεν μοιαζει καθολου κακη περιπτωση αν τελικα πουλησουμε τον Μακ.

Υ.Γ Δηλαδη δωσαμε 1,5 μυριο για Λεοβατς,1,3 για Τσιμιροτ και μας φαινεται τοσο αστρονομικο ποσο ενα αναλογο ποσο για μια θεση που ποναμε και προφανως για να συντειρειται το σηριαλ ειναι επιλογη του προπονητη.Παιζει ασχημα το κεφαλι του ο Βλανταν χωρις λογο.
Μηπως δεν ειναι εκει το προβλημα;;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Sourme δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα και δεν με νοιαζει στο κατω κατω,με ενδιαφερει που για πολοστη φορα η τρυπα στο κεντρο της αμυνας δεν καλυφθηκε και μαλιστα δεν επιχειρηθηκε να καλυφθει καν.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Μπορει να διαφωνω σε πολλα με τον τζος αλλα αυτο το τελευταιο ποστ με βρισκει 1000% συμφωνο...θεωρω πως ολοι μα ολοι θα ξενερωσουμε εαν δουμε αυτο το κεντρικο αμυντικο διδυμο..και ερωτω...ξέρουμε εδω κ δυο χρονια οτι θελουμε κορμομ.τερμα σεντερ μπακ εξαρι δεκαρι φορ ΒΑΡΒΑΤΑ...και θα παμε στα πιο σημαντικα ματς με γλυκο τζαβελλα τζιολης(η κανιας) πελκα (ο ολλανδος μας τρωει λιγο παραπανω) και κλαους..ειναι λιγο τραγικο οπως και να το κανουμε..
Βεβαια ενισχυθηκαμε σε αλλες θεσεις σ αυτο προσυπογραφω...αλλα εαν δε φτιαξεις κορμο δν πας πουθενα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τζος συμφωνω για Μπακ αλλα διαφωνω τελειως που το ρίχνεις στον Ίβιτς

Τι να πει δώσε 500 παραπανω να τον παρουμε ;

Τα παράπονα μας στον ιβαν με το ανοιχτό Μπατζετ ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Στο τελος θα ρθει ο βαρελα κ θα ναι παλτό μου φαινεται
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

MANIAKOS έγραψε:Τζος συμφωνω για Μπακ αλλα διαφωνω τελειως που το ρίχνεις στον Ίβιτς

Τι να πει δώσε 500 παραπανω να τον παρουμε ;

Τα παράπονα μας στον ιβαν με το ανοιχτό Μπατζετ ...
Δεν υπαρχει μια στο μυριο να ελεγε ο Ιβιτς στον Ιβαν οτι θελει παικτη και να μην του τον επαιρνε,οπως επισης δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν υπαρχει εκει εξω καποιος αλλος αμυντικος πλην του Βαρελα.Ειναι ξεκαθαρα αποφαση Ιβιτς για μενα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Καλα Τζος

Όπως κ του τουντορ να μην ερθει δεκάρι κ παλιότερα να μην παρουμε εξτρεμ .....

Απλα παλι ετσι στους αναλώσιμους τα ρίχνουμε
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

MANIAKOS έγραψε:Στο τελος θα ρθει ο βαρελα κ θα ναι παλτό μου φαινεται
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Δε νομιζω ρε παιδια να ειναι ο Ιβιτς στο στυλ του "παπά" :lol: εχω 36 σεντερ μπακ και 72 αμυντικα χαφ που μπορουν κι αυτα να παιξουν σεντερ μπακ....... Τραγωδια και μονο σαν σκεψη!!! Παλι, με τα "μαγειρεματα" δεν πας μακρυα... θα συμφωνησω με οσους πιο πανω γραψανε οτι -κανονικα- θελουμε 2 σεντερ μπακ... αλλα εδω παιζει να μην παρουμε ουτε τον ενα!!! Τι να πω, αλλοι γνωριζουν και αποφασιζουν, αλλοι πληρωνουν κλπ, κλπ, κλπ... Αλλα μηπως τελικα το μπατζετ δεν ειναι και τοσο... ψηλοτάβανο;;;;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

MANIAKOS έγραψε:Καλα Τζος

Όπως κ του τουντορ να μην ερθει δεκάρι κ παλιότερα να μην παρουμε εξτρεμ .....

Απλα παλι ετσι στους αναλώσιμους τα ρίχνουμε
Θα στο πω αλλιως.Αν το προβλημα ειναι τα λεφτα ας ελεγε ο Ιβιτς μην μου παιρνετε καποιον απο τους υπολοιπους που πηραμε αν δεν μου παρετε πρωτα Στοπερ.Ηδη ο Μακ προπονειται με την ομαδα,ας μην επαιρναν τον Τζαλμα και να εδιναν τα λεφτα του μαζι με του Κρεσπο για ενα στοπερ με @@ και με το καλο αν πωληθει ο Σλοβακος με τα 3-4 μυρια φερνεις οποιον θες στην θεση του.Λυσεις υπηρχαν πολλες ,προθεση δεν ξερω.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ίσως περίμεναν στην ΠΑΕ πιο άμεσα αποτελέσματα από πιθανές πωλήσεις Λούκας και Μακ. Να περίμεναν, δηλαδή πως με την έναρξη των μεταγραφών να έχουν σαφή εικόνα από πιθανά έσοδα και ίσως και κάποια χρήματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Spiros_S την Πέμ 14 Ιούλ 2016, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη θα εχω τον Γκαρι στον παγκο τον Τσιμιροτ ισως στον παγκο και βασικο τον Μαλεζα,μιλαμε για παρανοια...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Τώρα, να πω ότι δεν έχεις δίκιο; Κι εμένα παράλογο μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Τζος αυτο θα γινόταν αν υπαρχει Μπατζετ για να κανουν κουμάντα τωρα αυτο εναι κ φταιει μονο ο σαββιδης

Του λενε για βαρελα τοσα λύση δυο κρεσπο παρε κρεσπο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”