19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Παικτης αλανας μου φαινεται εμενα..Ουσια 0..Μακαρι να μην ειναι ετσι φυσικα,καθως εχουμε επενδυσει και καποια λεφτα για να τον αγορασουμε.
Αδερφε, ο παικτης ειναι ακατέργαστο διαμαντακι, αν δεις τα χαρακτηριστικά του (1vs1,τεχνικη,vision,μπασιμο,δυναμη)buffalobill4 έγραψε:Απο περισυ προσπαθω να καταλαβω ποιος ειναι ο καλος τομεας του ζαιρο και δεν μπορω. Οπως επισης και δεν καταλαβαινω τι βλεπετε ρε παιδια και πιστευετε αυτον τον παιχτη. Ουτε γκρινια ουτε τιποτα. Απλη απορια. Ακομη και σημερα, θεωρω πιο ετοιμο παικτη ακομη και τον κομενο σαμπο
Απλα πασχει τακτικα λογω της βαβελ-τρεντσιν και σε νοοτροπια. Οπως τα περισσοτερα βραζιλιανακια.
Εδω το Νειμαρ βλεπεις ωρες ωρες κ λες σε ποια αλανα νομίζει οτι παίζει..
Το θεμα ειναι οτι περσυ εγαμηθη απτις θλασεις και χωρις παραστάσεις οπως ο Λεο ή ακομα κ ο Γκάρι απο Ισπανια, λογικο ειναι να δυσκολευτει να βρει τα πατηματα του.
Και ως βραζιλιανακι ειναι ψυχολογικα πιο volatile, αρα χρειαζεται συνεχόμενα ματς για ρυθμο και εμπιστοσύνη απτην ομαδα (κ όχι χαζα στυλ κυπελλου π αλλαζω τα 6/11 της ομαδας κ περιμενω να τον κρινω)
Συν το οτι σε σχεση με πέρσι, έχει και το Ματος που μπορεί να τον βοηθήσει πολυ και τον Ιβιτς που ειναι πιο σοβαρος κ ορθολογικος, ξερει τι θελει και φαινεται οτι μπορεί να το μεταδωσει.
Τωρα όσον αφορα στη θεση, εξτρεμ ειναι η προφανης (αριστερα να συγκλίνει ή δεξια να ζαλιζει, να κανει μπασιμο κ πασα).
Ωστοσο, απ'τον περσινο αγωνα με βαζελα εδω μεσα που ηταν mvp, πιστευω οτι μπορεί να δωσει αρκετα πράγματα και σε ελευθερο ρολο, ως συνδετικος κρικος που ενωνει τα 2 εξτρεμ κ το φορ, εστω κ σε πιο ευκολα ματς.
Ουσιαστικα ως 2ος επιθετικός- δεκαρι με 2 αθλητικοτατα χαφ από πισω του φυσικα..
Καθαρά προσωπικα, προτιμώ να δωσω 20 ματς με μικρομεσαίους σαυτον παρα στο Μακ π ειναι πιο μονοδιαστατος κ ψιλοφαινεται το ταβανι του..
- ΑποστόληςΑ
Αυτό είναι όντως ένα ελαφρυντικό στην πολύ μέτρια χθεσινή εικόνα του.pilotos έγραψε:Κάνετε πλάκα έ;
3 φορές του έσπασαν τα πόδια σήμερα.
Παντως και μενε δεν μου φανηκε τοσο κακος οσο γραφουν καποιοι και σακουλες μοιρασε και ετρεξε την ομαδα οταν επρεπε κερδισε αρκετα φαουλ,οκ δεν ειχε ιδιαιτερη ουσια στο παιχνιδι του και αυτο ειναι που τον κραταει πισω αλλα δεν διωχνεις ετσι ευκολα εναν παικτη που δειχνει οτι εχει ποιοτητα στον δευτερο χρονο του οταν μαλιστα υπολογιζεται ως 3-4ος.Δηλαδη αν με βαση την χτεσινη εμφανιση το συμπερασμα ειναι οτι πρεπει να φυγει ο Ζαιρο τοτε καποιοι αλλοι θα επρεπε να εχουν σταματησει ηδη την μπαλα.
Ζαιρο και χθες ήταν καλός αλλά χαλούσε την καλή εικόνα με τα τελειώματα του....και τον παίζανε πολύ σκληρά οι Ρουμανοι
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ζάιρο παίζει να έφαγε λίγο ξύλο παραπάνω χτες επειδή προτίμησε εμάς απ αυτούς πέρυσι. Για άλλη μια φορά πάντως απέδειξε ότι μπάλα ξέρει αλλά ποδόσφαιρο δεν ξέρει. Πάντα κοιτάζει να κάνει το κάτι παραπάνω, μπερδεύεται και κολλάει. Ανούσιος. Κι έδειξε επίσης ότι δεν έχει την απαιτούμενη ψυχολογία για να παίξει σε ομάδα πρωταθλητισμού. Αν δεν του πάει καλά κάτι από την αρχή εξαφανίζεται ή τα κάνει όλα λάθος.
Χρειαζόμαστε ένα εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά του γιατί οι άλλοι είναι κυρίως τρεχαλατζήδες. Αλλά δε νομίζω ότι αυτός μπορεί να σταθεί. Ούτε ο Κοροβέσης φυσικά.
Χρειαζόμαστε ένα εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά του γιατί οι άλλοι είναι κυρίως τρεχαλατζήδες. Αλλά δε νομίζω ότι αυτός μπορεί να σταθεί. Ούτε ο Κοροβέσης φυσικά.
- kataramenos5
++joshua έγραψε:Παντως και μενε δεν μου φανηκε τοσο κακος οσο γραφουν καποιοι και σακουλες μοιρασε και ετρεξε την ομαδα οταν επρεπε κερδισε αρκετα φαουλ,οκ δεν ειχε ιδιαιτερη ουσια στο παιχνιδι του και αυτο ειναι που τον κραταει πισω αλλα δεν διωχνεις ετσι ευκολα εναν παικτη που δειχνει οτι εχει ποιοτητα στον δευτερο χρονο του οταν μαλιστα υπολογιζεται ως 3-4ος.Δηλαδη αν με βαση την χτεσινη εμφανιση το συμπερασμα ειναι οτι πρεπει να φυγει ο Ζαιρο τοτε καποιοι αλλοι θα επρεπε να εχουν σταματησει ηδη την μπαλα.
Κατι δε παει καλα Josh.

Γυάλινος???pilotos έγραψε:Κάνετε πλάκα έ;
3 φορές του έσπασαν τα πόδια σήμερα.
Πέρσι το παιδί 3 φορές έμεινε έξω....
SM-G935F

Απογοητεύτηκα εντελώς εχθές...Μέλι μέλι και τηγανίτα γιοκ...

Υ.Γ. Προβλέπω να φεύγει δανεικός σε καμιά σέρβικη με προπονητή κάναν φίλο του............Ίλια!!!!

Υ.Γ. 2...VS 40, πολύ πίσω κοιτάς ρε αδερφέ και ο υπερσιβηρικός έχει ήδη σφυρίξει για...................... Βλαδιβοστόκ κι έχει περάσει ήδη τα Ουράλια όρη...

Βρε μια χαρα ειναι,αρκει να μην ακουμπαει........ιερες αγελαδες.kataramenos5 έγραψε:++joshua έγραψε:Παντως και μενε δεν μου φανηκε τοσο κακος οσο γραφουν καποιοι και σακουλες μοιρασε και ετρεξε την ομαδα οταν επρεπε κερδισε αρκετα φαουλ,οκ δεν ειχε ιδιαιτερη ουσια στο παιχνιδι του και αυτο ειναι που τον κραταει πισω αλλα δεν διωχνεις ετσι ευκολα εναν παικτη που δειχνει οτι εχει ποιοτητα στον δευτερο χρονο του οταν μαλιστα υπολογιζεται ως 3-4ος.Δηλαδη αν με βαση την χτεσινη εμφανιση το συμπερασμα ειναι οτι πρεπει να φυγει ο Ζαιρο τοτε καποιοι αλλοι θα επρεπε να εχουν σταματησει ηδη την μπαλα.
Κατι δε παει καλα Josh.
- Παλαιολόγος
Δν ξερω αν αγχωθηκες μήπως σε τζασουν για βαρελα, ειδικα και με το θεμα του Μακ να αιωρειται ακομα, αλλα ξεκολλα και παίξε λιγο πιο απλα..αυτο και η ουσιαστικοτητα θα σε κρατήσουν , όχι το να μοιραζεις 2 σακουλες σε αντιπαλους. Σιγουρα αυτες ειναι π ξεκλειδώνουν πολλες φορες ενα ματς αλλα προεχει η ουσιαστικοτητα που θα σου δωσει κ ψυχολογια για τα αλλα..
Εου ντο μπραζιου
Εου ντο μπραζιου

Το πρόβλημά του δεν είναι ούτε το άγχος ούτε η κούραση ούτε τίποτα από όλα αυτά. Η εξήγηση είναι πολύ πιο απλή. Πρόκειται για κακό παίκτη.
Το προβλημα με το ζαιρο ειναι οτι επικεντρωνουμε στα αρνητικα του κ οχι στα θετικα. Εμενα κ σημερα δε μου φανηκε κακος. Εχει τεχνικη κ δεν εχουμε πολλους παικτες με τεχνικη στην ομαδα. Εκανε τρια λαθη μαζεμενα σημερα οκ αλλα και τι μ αυτο;