15. José Ángel Crespo

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 15. José Ángel Crespo

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εξαρτάται απο το δίδυμο αν θελει Χατζ τζαβ βασικο καλα ΚΑναμε πχ αλλιως δε ξερω
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

desperando έγραψε:
paok87 έγραψε:Αντιτζαβέλλας και μόνο. Είδε το 4ο γκολ ο Μάντζιος και γέλασε.
0 ευθυνη στο γκολ
μακαρι ολοι οι αμυντικοι να αναγκασζουν τους επιθετικους σε τετοια σουτ οταν παιζουν στο 1 με 1
Πέστα ρε ντεσπε... Ας όψετε ό Μάρκος που κλασικά το έφαγε όρθιος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Το αριστερο μισο της αμυνας φαινεται να εχει λυθει με Κρεσπο-Τζαβ. Για το δεξι μισο εχω προβληματισμο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

πολυ κολκα ακουτε και υιοθετειτε και την αποψη του...

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Δεν έχει ευθύνη στα γκολ (εκτός το τέταρτο που μπορούσε να κάνει τάκλιν). Αρκετά καλός θα έλεγα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Βρωμιαρης ξεδιαντροπα κράζει όποιον δεν συμπαθεί για τους δικούς του μη αγωνιστικούς λόγους και αβανταρει άλλους

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

desperando έγραψε:
paok87 έγραψε:Αντιτζαβέλλας και μόνο. Είδε το 4ο γκολ ο Μάντζιος και γέλασε.
0 ευθυνη στο γκολ
μακαρι ολοι οι αμυντικοι να αναγκασζουν τους επιθετικους σε τετοια σουτ οταν παιζουν στο 1 με 1
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

eorptol έγραψε:Βρωμιαρης ξεδιαντροπα κράζει όποιον δεν συμπαθεί για τους δικούς του μη αγωνιστικούς λόγους και αβανταρει άλλους

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο οποιος με το ππυ εφαγε αποστομωτικη απαντηση απο ιβιτς ετρεξε στο "σχολιο της ημερας" να γραψει οτι ο κρεσπο ηταν εξαιρετικος με την μπαλα στα ποδια και στην καλυψη του χωρου, αλλα δεν ειναι καλος στην επαφη με τον επιθετικο...
κωλοτουμπας και γλειφτης!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω παλι νομιζω οτι φταιει στο 4ο αλλα και τι παει να πει αυτο.Για να μπει γκολ καποιο λαθος θα γινει στην αμυνα δε σημαιναι κατι αυτο.Να χουμε ΠΑΝΤΑ στο μυαλο μας και απο ποιο ραφι ψωνιζουμε.Δε μπορει να αγοραζεις ενα κρασι 30 euro και να χεις την απαιτηση να ναι ιδιο ποιοτικα με ενα Petrus.Φυσικα και θα κανει λαθη ,μη το κανουμε ζητημα.Ο Μαλε στα νιατα του δεν εκανε?Ο Τσιριλο( :lol: )? Κι ομως ηταν η συνολικη λειτουργια εκεινης της ομαδας που μας εκανε να μη τρωμε γκολ με τιποτα.

ΥΓ Εδω ρε δε τρωγαμε γκολ με Κατσικα για ενα 6μηνο. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 13 Ιούλ 2016, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Και φυσιοκα μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο Βελλιδης ο οποιος πετουσε αετο.Προσωπικα ,χωρις να εχω γνωσεις,με το ματι του απλου αμπαλου φιλαθλου,ο Κρεσπο μου φαινεται μεχρι στιγμης και τηρουμενων των αναλογιων,μια χαρα παικτης.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

kataramenos5 έγραψε:Εγω παλι νομιζω οτι φταιει στο 4ο αλλα και τι παει να πει αυτο.Για να μπει γκολ καποιο λαθος θα γινει στην αμυνα δε σημαιναι κατι αυτο.Να χουμε ΠΑΝΤΑ στο μυαλο μας και απο ποιο ραφι ψωνιζουμε.Δε μπορει να αγοραζεις ενα κρασι 30 euro και να χεις την απαιτηση να ναι ιδιο ποιοτικα με ενα Petrus.Φυσικα και θα κανει λαθη ,μη το κανουμε ζητημα.Ο Μαλε στα νιατα του δεν εκανε?Ο Τσιριλο( :lol: )? Κι ομως ηταν η συνολικη λειτουργια εκεινης της ομαδας που μας εκανε να μη τρωμε γκολ με τιποτα.

+1926

Υ.Γ.
Τωρα αν αρχισουν οι κλασικές χαζομαρες όπου Σαμπο,Ολσεν,Κοστα καιδενξερωγωποιοιαλλοι, ηταν πάντοτε αλανθαστοι (κατα τ'αλλα τον πολκα βριζουν οταν κανει τις ιδιες γελοιότητες σε άλλους παίκτες), ολο αλλοι εφταιγαν κ δωστου τις σταυροφοριες μες στο φορουμ (ενω σε αλλους αυστηροτατη κριτικη εως θαψιμο, no prob), γμσε τα..
Και μαλλον θα πρεπει καποιος να σκεφτεται 3 κ 4 φορες πριν τολμησει να γραψει αποψη ή κριτικη για τους νεους untouchables..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Λιγο εως πολυ φλωρος μου μοιαζει,σε γενικες γραμμες ομως δεν ειναι κακος.
Να δουμε μηπως αγριεψει λιγο μολις πατησει το χορταρι της τουμπας,χωρις αγριαδα αυτη η θεση δυσκολα παιζεται σε υψηλο επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Μάλλον πήραμε πλάγιο αμυντικό πάλι και θέλουμε να τον κάνουμε κεντρικό με το ζόρι απ'οτι κατάλαβα. Ρε φέρτε ένα ντερέκι στο κέντρο να τελειώνουμε.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

kataramenos5 έγραψε:Εγω παλι νομιζω οτι φταιει στο 4ο αλλα και τι παει να πει αυτο.Για να μπει γκολ καποιο λαθος θα γινει στην αμυνα δε σημαιναι κατι αυτο.Να χουμε ΠΑΝΤΑ στο μυαλο μας και απο ποιο ραφι ψωνιζουμε.Δε μπορει να αγοραζεις ενα κρασι 30 euro και να χεις την απαιτηση να ναι ιδιο ποιοτικα με ενα Petrus.Φυσικα και θα κανει λαθη ,μη το κανουμε ζητημα.Ο Μαλε στα νιατα του δεν εκανε?Ο Τσιριλο( :lol: )? Κι ομως ηταν η συνολικη λειτουργια εκεινης της ομαδας που μας εκανε να μη τρωμε γκολ με τιποτα.

Αλλά από την άλλη δεν μπορείς να αγοράζεις ακριβό κρασί και να το συνδιάζεις με φακές βέβαια...και σαρδέλες στην άλμη :twisted:
Πάντως του λείπει η δύναμη σίγουρα...αν τη διαθετε θα είχε πιάσει στην Αγγλία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”