Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δυσκολα θα δωσει μαχη odi ο σακχοφ.προς το παρον φαινεται αρκετα βαρυς...

Ο γιαννουλης ειναι ετοιμος παιχτης,ο πελκας βελτιωμενος και πιο αρσενικος.οι γκαρυ νταλμα σε σενδυασμο με ματος λεοβατς-γιαννουλη εχουν κλεισει στα πλαγια.

Ο ζαιρο δε νομιζω οτι διεκδικει κατι για βασικος.ο ιβιτς θα βρει ακρη με την αμυνα,δεν τον φοβαμαι.
Στο κεντρο καλο θα ειναι να μη φυγει ο κατσε,οπως και ο μακ.οπως ειπε ο παλαιολογος τριτο βαρβατο εξτρεμ δεν εχουμε.καλο να ανανεωσει ο μακ,ειτε σαν εξτρεμ ειτε σαν φορ μπορει να βοηθησει.

Δεν με ανησυχει το σημερινο σκορ.

Καλα εκανε ο ιβιτς και ξεκοψε το θεμα με τις μεταγραφες μεχρι τα πρωτα ματς.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

joshua έγραψε:
STRAFNIK έγραψε:
joshua έγραψε:Ενταξει ρε Μανιακε αν ειναι οτι λαθος κανουν τα χαφ να καταληγει γκολ τοτε να μην εχω στοπερ.Στο 4ο γκολ δηλαδη δεν εχει ευθυνη ο Κρεσπο? Κανουμε πλακα?
έτσι , προς χάριν συζήτησης θα σου πω ,δεν έχει ευθύνη,
καλύπτει τον χώρο και όχι στα 2-3 μέτρα, αλλά στο μισό ,γιατι οι 90 στους 100 Ισπανοι έτσι παιζουν, δεν τον αφήνει να κάνει πάσα,
ουτε περιθώριο για κατι αλλο,και βαρα ενα σουτ πού περνά κάτω απ τα πόδια ,συμβαίνουν κι αυτά...
(κατευθείαν άμπαλος ο Ισπανός, γιατι τον κράζω ,απο πριν τον πάρουμε,
ευχαριστώ δε θα πάρω αδερφέ)
κατι που να σ άρεσε;΄μη λεμε μονο τ αρνητικά
Διαβασε και θα δεις,εκτος και αν διαβαζεις μονο οτι θελεις και τα βελη πανε κυριως στον Μαλεζα και την μη αποκτηση παρτενερ του Τζαβελλα,οχι στον Κρεσπο.
στο συγκεκριμένο ,που παραθέτω, δεν νομίζω οτι διαβάζω οτι θέλω,και δεν έχω και σκοπό
να σου την πώ,
απλώς ρε παιδι μου, είμαστε προετοιμασία, και οι μετ/φες δεν τελειώσαν και δεν ξερουμε
τι έχουν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι.
και γω αν γράψω οτι ο Crespo ,είναι Τζαβέλλας χ 4 ,και απλώς του λείπει το dna :) δεν θα μου
απαντήσεις κάτι ; έστω για την κουβέντα ; :D
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Σφιγμένη η ομάδα εν μέσω προετοιμασίας, ιδίως τα βαριά σκαριά όπως Τζιώλης, Σακχοφ και αυτός ο Κάμπος ακομα, ακόμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτής της ομάδας, μετά τον στόπερ, λυπάμαι που το λέω αλλά είναι ο Κλάους. Εξηγουμαι. Είναι αρκετά καλός για να είναι στο ρόστερ και να ξεκινά σε αρκετούς αγώνες αλλά όχι αρκετά καλος για να ξεκινά όλους τους αγώνες. Λείπει ένας σέντερ φορ τύπου Κλόζε από τον ΠΑΟΚ, να ανοίγει χώρους, να σπάει μπάλες χωρίς να νοιάζεται και πολύ ποιος κρέμεται πάνω του, γενικά λείπει ο σέντερ φορ πλέι μέικερ στην επίθεση. Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει.

Όσο για τον Τζιώλη που είναι και η 'καψούρα' πολλών, λυπάμαι που το λέω αλλά, στους (ελπίζω) 4 αγώνες με τις πιο δυνατές ομάδες πριν τους ομίλους, θα είναι υπέρ-πολύτιμος.

:pano:
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Εμένα η ομάδα μου άρεσε και πάλι..πιστεύω θα είμαστε αρκετά έτοιμοι για το πρώτο ματς και θεωρώ ότι χτίζουμε κάτι καλό. Τα γκολ που φάγαμε είναι απαράδεκτα ατομικά λάθη. Η γενικότερη αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν ικανοποιητική.

Ατομικά είδα:
έναν πάρα πολλά υποσχόμενο Γιαννούλη
Ροντριγκεζ και τζαλμα είναι φωτιά
Ο Κρέσπο δεν με χάλασε καθόλου..απλά όπως γράψατε αρκετοί δεν πρέπει να πολυταιριάζει ως δίδυμο με Τζαβε
Κουλουρης δείχνει ότι μπορεί να βοηθάει από τον πάγκο
Κακός Τζιόλης αλλά πιστεύω θα είναι και φέτος σταθερός για τα ματς που θα πάρει(σαφώς λιγότερα από πέρσι)
Ο Μαλεζάς ελπίζω να μην πάρει πολλά ματς μέσα στην χρονιά..Δείχνει να μην μπορεί και πολύ πλέον
Για βελλίδη δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει στον ΠΑΟΚ.....
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

berg ρε φίλε, και γκολ και σπάω μυτη τέρματζη :D
(εντάξει δεν το θελε)
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αφήνοντας στην άκρη το τελικό αποτέλεσμα στη διαμόρφωση του οποίου έπαιξε ρόλο και ο παράγοντας τύχη(νομίζω ένα 2-2 ή 3-2 υπέρ μας θα ήταν το πιο δίκαιο σκορ),μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ ακόμη και σήμερα όπου φάνηκαν κάποιες αδυναμίες άρεσε.Στο σημερινό παιχνίδι δύο παράγοντες έπαιξαν το βασικό ρόλο για τις αδυναμίες της ομάδας:ατομικά λάθη μεσοαμυντικά προϊόν και της επίπονης προετοιμασίας καθώς και παίξιμο σε όχι σωστούς χρόνους στην επίθεση.Κατά τα λοιπά να πω ότι ξεκάθαρα έχουμε πάρει ένα καλύτερο μέσο,ένα καλύτερο μπακ χαφ και έναν καλύτερο ακραίο μεσοεπιθετικό συγκριτικά με πέρυσι.Βλέπω ότι στο 10 θα είμαστε καλύτεροι καθώς φέτος έχουμε έναν πιο σοβαρό Πέλκα,τον Φακούντο να δίνει βοήθειες αλλά και τον Σακχόφ να μπορεί να παίξει εκεί χωρίς ακόμη να έχουμε δει τον Μπίσεσβαρ.Ειλικρινά θα ήθελα να ανανεώσουν Κάτσε και Μακ και να πάρουμε μονάχα ένα αμυντικό αν κριθεί απαραίτητο.Αισιοδοξώ πολύ για την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε στο α' ημίχρονο σήμερα?? :shock:
Είναι απλό...η τιμή του Βαρέλα μέσα σε 45' λεπτά άλλαξε 100 φορές...
Κάθε γκολ είχαμε αλλαγή τιμής και μίρλα στα αποδυτήρια όπου γινόταν ο πραγματικός αγώνας..
-Βλέπεις εμείς τον έχουμε πιο πολύ ανάγκη θέλω τόσα..
-Εσύ βλέπεις τώρα εμείς τον έχουμε πιο πολύ ανάγκη δώστον πάρε αυτά κι εντάξει είμαστε..
Αυτό γινόταν κάθε 5' λεπτά...
'Ως που στο ημίχρονο ενημερώσανε τους παίκτες ότι δεν τα βρήκανε και τους είπανε
-'Αιντε παίξτε κανονικά τώρα....
Και δεν μπήκε ούτε ένα γκολ μετά... :mrgreen:
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Στα φιλικά πιςτευω πως δεν πρέπει να κοιτάζουμε σκορ, Δεν σταυρώνουμε παίκτες, Δεν αποθεώνουμε παίκτες.
-Σήμερα φάνηκε πως έχουμε πολυ καλύτερο υλικό απο πέρσι
-Οι παίκτες που ήταν στον πάγκο το 1ο ημίχρονο κ μπήκαν στο δεύτερο ειναι σίγουροι στο ρόστερ
- Αυτοί που ήταν διαθέσιμοι αλλά δεν μπήκαν χαιρετούν
- Παίκτες όπως Μαλεζάς, Κουλουρης, Ζάιρο, Γοαννουλης, Βελλιδης κ ιςως κάποιος που ξεχνάω αγωνίστηκαν σαν μια τύπου δοκιμή παραμονής η οχι στο ρόστερ απο τον Ίβιτς. Κάποιοι έδειξαν πως δεν έχουν θέση, βλέπε Μαλεζάς
- Ο Κρεσπο ειναι καλός παίκτης, γρήγορος, με καλό μυαλό χρησιμοποιεί 2 πόδια κάτι που δεν κάνει ούτε ο MVP μας της περσινής σεζόν. Κρεσπο παίκτη δεν ειχαμε
Αλλά...
Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ να πάρει στόπερ υψηλού επιπέδου για να δημιουργήσει μεγαλύτερο value στην προσπάθεια που κάνει φέτος.
Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ να πάρει Φορ τύπου Λουκακου( καλός εντός περιοχής αλλά κ γρήγορος μακριά απο αυτήν) . Ή τύπου Μπεργκ.
Γενικά έχω έναν ενθουσιασμό για την φετινή προσπάθεια του Ίβιτς με Μιχελ ο οποίος θα μεγαλώσει εάν κλείσουν τα παραπάνω κενά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Τετ 13 Ιούλ 2016, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Να γιατι ειναι χρησιμο να παιζεις φιλικα με ομαδες υψηλου επιπεδου .Ανοιγουν διαπλατα τις οποιες αδυναμιες εχει η ομαδα και σε βοηθανε να τις διορθωσεις

Κυριως το σημερινο φιλικο εξεθεσε καποιους παικτες που ειναι μια κλαση πιο κατω απτο υπολοιπο ροστερ.Και πιστευω εσκεμμενα κατεβασε την "αναπληρωματικη" ενδεκαδα ο Ιβιτς σημερα στο γηπεδο,Για να δει ποιοι αναπληρωματικοι θα πρεπει να υπολογιζονται για παγκο η για κερκιδα.

Καποιοι παικτες εδειξαν σημερα οτι προοριζονται μονο για ελληνικο πρωταθλημα και αγωνες χαμηλης επικινδυνοτητας.Δεν το λεω απαραιτητα σαν κακο,αλλα βοηθαει στο ξεσκαρταρισμα και στην διαμορφωση της βασικης 18αδας των επισημων αγωνων που οσο περναει ο καιρος πρεπει να γινεται πιο ξεκαθαρη.

Εν κατακλειδι,να μην πτοηθει κανεις απτο σημερινο,ολα βαινουν καλως.Αν θελαμε να κερδισουμε το ματς μονο για να το κερδισουμε,νομιζω 9 στους 11 παικτες που ξεκινησαν σημερα δεν θα ειχαν μπει μεχρι το 60'

Επομενο φιλικο το Σαββατο με Τβεντε
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Συμπερασματα:
1. Κρεσπο αλλαγη του Τζαβελα.
Παρτενερ του Τζαβε, ενας ψηλος καλυτερος απ τους υπαρχοντες, αρα μεταγραφη.
2. Βελλιδης να φυγει. Ξαναθυμηθηκαμε τις πρωτες του 4αρες.
3. Αν μεινει ο Μακ, να φυγει ο Μυστακιδης δανεικος.
4. Αν ερθει επιθετικος αξιας Ματεους η Ζοζουλια, να φυγει ο Περειρα.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Alastor ,εγώ θα σου πώ οτι ξεκίνησε μ αυτους
για να έχουν όλοι ιδιο πανω κάτω χρόνο συμ/χης και να δει κάποια πράγματα,
εσύ γνωρίζεις κάτι παραπάνω ή απλώς κάνεις υποθέσεις ;
έτσι κι αλλιώς φαίνεται για κάποιους οτι θα ναι βασικούρες
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Odi έγραψε:Λοιπόν ας γράψω κ εγώ τι είδα,γιατί θα μου πέσουν τα μαλλιά:

1)Στο πρώτο γκολ τον παίκτη τον χάνει ο Κίτσιου.
2)Στο δεύτερο ο Βελλίδης κάνει το λάθος που δίνει την μπάλα στον Τζιόλη,ενώ βλέπει οτι πιέζεται και ο Τζιόλης κάνει παιδαριώδες λάθος.Πάντως κυρίως ευθύνη Βελλίδη.
3)Στο τρίτο γκολ ο Βελλίδης κάνει ακόμη μια αστεία επέμβαση της πλάκας και η μπάλα πάει συστημένη στον αντίπαλο.Απόκρουση που δεν βλέπεις ούτε στα τοπικά.
4)Στο τέταρτο χάνει όλη την φάση ο Μαλεζάς και ο Βελλίδης έχει την ίδια αντίδραση που θα είχα κ εγώ που δεν έχω καμιά σχέση με τερματοφύλακα.Αστείος.

Εν ολίγοις έχει ευθύνη στα 3 από τα 4 γκολ με τους Τζιόλη και Μαλεζά να έχουν ευθύνη το 2ο και στο 4ο αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα που είδατε αρνητικό τον Κρέσπο απορώ.Ήταν αλάνθαστος και είχε και σωστή πάσα μπροστά.

1)Ο Τζιόλης ήταν ανασταλτικά ανύπαρκτος.Όχι απλά πιασμένος όπως έγραψες simba.
2)Ο Ζάιρο πρέπει να βελτιωθεί τακτικά και εκτελεστικά.
3)O Περέιρα μπορεί μόνο σέντερ φορ.

Λέο Μάτος,Λέοβατς,Κάνιας,Τζάλμα,Γκάρι,Μπίσεσβαρ δεν θα βγαίνουν από την εντεκάδα.

Μάχη θα γίνει ανάμεσα σε Σάκχοφ και Τσίμιροτ.

Ο Κουλούρης μπορεί να φάει την θέση του Κλάους.
Συμφωνω σε ΟΛΑ, εκτος απο το 2), ο Ζαιρο δεν χωραει ουτε για αλλαγη του Τζαλμα ή του Ροντριγκεζ, να βρει ομαδα να φυγει και το 3), ο Περειρα δεν μπορει να κανει αυτα που θελουμε. Με ολα τα υπολοιπα συμφωνω, ακριβως οπως τα περιγραφεις.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

To oτι η ομαδα ανα διαστηματα δεν μπορουσε να αλλαξει πασα ουτε στα 3 μετρα,ειναι ξεκαθαρα θεμα πνευματικης κουρασης.Μην ξεχνατε οτι ειμαστε ακριβως στα μεσα της προετοιμασιας και ειναι λογικο να υπαρχει μεγαλη σωματικη και πνευματικη κοπωση.Οντως σημερα η ομαδα δεν τραβηξε,αλλα εχει κι αυτο τα θετικα του καθως ετσι μπορουν να βγουν πιο ασφαλη συμπερασματα.

Οτι γινεται δουλεια,γινεται και αυτο φαινεται.Καποια πρωτα συμπερασματα ειναι οτι οι γραμμες εχουν καλη συνοχη μεταξυ τους,οι παικτες αρχιζουν να βρισκονται μεταξυ τους ικανοποιητικα,η αμυντικη λειτουργεια φαινεται δουλεμενη και το transition αλλα και γενικοτερα οι ταχυητητες της ομαδας φαινονται αρκετα καλες,καθως δυσκολα τρωμε αντεπιθεση,ενω πιεζουμε ψηλα

Απο κει και περα,τα σημερινα γκολ ηρθαν απο ατομικα λαθη κατι που θα βοηθησει σιγουρα τον Βλανταν να καταληξει στους 11 πρωτους,τουλαχιστον του πρωτου παιχνιδιου,γνωριζοντας τι μπορει να παρει αυτο το χρονικο διαστημα και με μια προετοιμασια στην πλατη,απο καθε παικτη

Τελος,πιστευω πως οι Τζιολης,Μαλεζας και Κλαους κορεστηκαν στον ΠΑΟΚ.Ισως οι 2 πρωτοι ειναι καλοι για εναλλακτικες λυσεις,ενω ο Κλαους λογω την ηλικιας του,νομιζω πως το καλυτερο και γι΄αυτον αλλα και για μας θα ηταν μια πιθανη πωληση.

Αυτα εν ολιγοις
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160713/67f5471c0513d76c4dd1c12c770c5441.jpg[/img] πιστεύω αυτή είναι η εντεκάδα για αρχή αφού μεταγραφές τέλος για την ώρα σύμφωνα με ιβιτς

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειμαι κατα των πωλήσεων
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”