Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από mbison »

john4serres έγραψε:Δυσκολα να φερουν φορακλα
.
Μπορει να φερουνε φαλακρα ομως
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Γκουερινο έγραψε:
anekfrastos έγραψε:Εγώ θα πουλούσα τα ασημικά (Κάτσε, Κλάους) και θα τα εσπρωχνα όλα στο φορ. Αμα κάτσει και ποσοστό μεταπώλησης του Λούκας, και αυτά μέσα. Φέρε ενα φορ με 8εκ. και 2εκ μισθό. Φέρε π.χ. Μποκάνι.
Και μετά δες και τα διαρκείας που θα πουληθούν από την κάβλα.
Σιγά μην πάρει ο άλλος διαρκείας για σέντερ μπακ...και τον χούμελς να του φέρεις.
Έστω για έναν Μπαλντέ, για έναν Οσβάλντο...(στη χειρότερη :D )
Οσο αφορα τα διαρκειας θα εξαντληθουν οπως με Μπερμπα. Μην σου πω οτι θα φυγουν και τα διπλασια γιατι ο Μποκανι και πιο μεγαλο ονομα ειναι και σε πολυ καλυτερες ομαδες εχει παιξει και πιο πολλα γκολ εβαλε την τελευταια χρονια πριν ερθει σε μας απο τον Μπερμπα :lol: :lol: :lol: :lol:
1. δεν είπα ότι θα εξαντληθούν. Αλλά ένα καλό φορ - κράχτης θα φέρει σίγουρα περισσότερα από ένα σεντερ μπακ.
2. μη μου λες εμένα για τον Μπερμπάτοφ. Ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορεί να είναι μεταγραφή ουσίας. Γούσταρα μόνο το βράδυ που ανακοινώθηκε για το πανηγύρι και το "γόητρο".
3. αναφέρομαι σε ένα φορ σε παραγωγική ηλικία. O Μποκάνι είναι ένα φορ του γούστου μου, που πιστεύω ότι στην Ελλάδα θα είναι σαν τη μύγα μες στο γάλα...για παράδειγμα τον φέρνω. Σε Βέλγιο και Ρωσία έβαλε 120 γκολ σε 250 ματς. Ας φέρουν έναν καλύτερο. Ας φέρουν τον ... Πάτο :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

mbison έγραψε:
john4serres έγραψε:Δυσκολα να φερουν φορακλα
.
Μπορει να φερουνε φαλάκρα ομως
:?: :?: :?:

Λουκά Καραδήμο??? :? :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ρε παιδια...γραψτε και τιποτα διαφορετικο.Ανακυκλωνετε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.
Πρωτη φορα θυμαμαι τον ΠΑΟΚ να διανυει τοσο καλη μεταγραφικη περιοδο...να υπαρχει τετοια οργανωση...αλλα εμεις εκει...αρρωστια...Ελεος πια :evil:
Φορ θα παρουμε λογικα ρε παιδια.Ειναι ολοφανερο οτι υπαρχει ομως το διλημμα:
1)Παιρνουμε τωρα εναν τυπου Ιμπραχιμα Μπαλντε που ναι μεν καλος παικτης αλλα δεν θα κανει και τη διαφορα?
2)Η περιμενουμε τυχον πωληση Λουκας,πιθανες προτασεις για Μακ,αν προκριθουμε ισως στα πλει οφ του ΤΣ Λ(εξασφαλισμενα εσοδα ακομη και απο ομιλους Γιουροπα),για να παμε σε κατι εξαιρετικο?
Εγω για το μονο που ανησυχω ειναι το να μην παρουμε στοπερ.Δυστυχως χρειαζομαστε ακομη εναν ψηλο και δυναμικο.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ζουζουλια
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Αν υπηρχε η δυνατοτητα να φερουμε ενα απο τα φορ που ειχαμε τα τελευταια 10 χρονια στην ιδια κατασταση που ηταν τοτε, ποιος θα ηταν αυτος; Μιλαω παντα για στραικερ ετσι. Για να καταλαβω σε τι φαση ειναι αυτο που ψαχνετε στη μεταγραφη του επιθετικου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

καπετανιε εναν Μιετσελ θελω...

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

είπαμε θα έρθει ο Mario Gomez, ας δουλεύει σωστά ο άξονας και η ανάπτυξη της ομάδας, και βλέπουμε για φορ τον αύγουστο
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Να Μιετσελοφερνει.....
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Δε ξέρω τι λέτε, εγώ βλέπω Adebayor ελεύθερο στα 32 του......... :pano:
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Καπετάνιος έγραψε:Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Αν υπηρχε η δυνατοτητα να φερουμε ενα απο τα φορ που ειχαμε τα τελευταια 10 χρονια στην ιδια κατασταση που ηταν τοτε, ποιος θα ηταν αυτος; Μιλαω παντα για στραικερ ετσι. Για να καταλαβω σε τι φαση ειναι αυτο που ψαχνετε στη μεταγραφη του επιθετικου.
Κανέναν απολύτως από αυτούς (Μίετσελ, Γιασεμάκης, Τόργκελε, Σάλμον, Φρούνζα, Εντίνιο, Μπακαγιόκο, Αναστασάκος, Χούτος, Φιλομένο, Μουσλι, Παπάζογλου, Σαλπι, Γιάννου, Νιμανί, Νέτσιντ, Καμαρά, Χούσεν).

Ο Μίετσελ φυσικά ήταν ο καλύτερος, παρά τους τραυματισμούς του, αλλά λίγος για το βήμα παραπάνω που θέλουμε τώρα.
Τώρα βέβαια όπως είμαστε δε θα με χαλούσε ούτε αυτός.

Αυτό που ψαχνω εγώ είναι αυτό που δεν έχω. Είτε (α) έναν ψηλό-δυνατό φορ, που να κερδίζει μονομαχίες, κεφαλιές και να μπορεί και να σουτάρει και να πιβοτάρει με τη μία, αλλά αν χρειάζεται καμια φορά να τραβηχτεί πιο έξω για να ανοίξει χώρο και να σεντράρει-πασάρει. Είτε (β) έναν μετριοκοντό, που να βασίζεται στην ατομική ενέργεια, έναν ... γκρισμάν ή έναν ρομάριο των φτωχών. Με προτίμηση στο (α). Το ρόλο του 2ου μπορούν να τον παίξουν οι φακ και μακ (ίσως και ο κάμπος, δεν ξέρω).
Θέλω και να σουτάρει, δυνατά, το είπα; Το ξαναλέω. Αυτά τα ψόφια του κλάους και του πέλκα δεν τα αντέχω άλλο. Στα προηγμένα πρωταθλήματα, οι πάσες στο κέντρο έχουν μεγαλύτερη ταχύτητα από τα δικά μας σουτ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Όλο το ματς ο Στάντσιου!!! Αυτόν ήθελα στο 10 φέτος. Απίστευτη ποιότητα.

Ο Μίετσελ θα τα έσπαγε σε αυτόν τον ΠΑΟΚ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 13 Ιούλ 2016, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

10 εκατ θέλει ο βλάχος

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μη σου πω 15...
Άβαταρ μέλους