Ουπςςςςς...kataramenos5 έγραψε:Καντε καμια μεταγραφη ρε βγαινουμε οφ τοπικ.

Ουπςςςςς...kataramenos5 έγραψε:Καντε καμια μεταγραφη ρε βγαινουμε οφ τοπικ.
" El Goleador del Tomba" Ετσι τον λεει στο βιντεο. Εε, δε θελει και πολυ να τον φανταστεις "Γκολτζη της Τουμπας"sic-4 έγραψε:παιχτουρα φαινεται προεδρα, αλλα τι σε αρεσε στον αδερφιστικο πανηγυρισμο του ρε συ?proedros έγραψε:...αυτός είναι Leandro Fernandez...Παίκτης που θα έπεφταν τα τσιμέντα ειδικά όταν θα έβαζε γκολ και θα πανηγύριζε μαυτόν τον τρόπο που τον διακρίνει...
https://www.youtube.com/watch?v=XMmnPLwKdyo
+11Παλαιολόγος έγραψε:απο το να ψαχνουμε δεξια και αριστερα για παιχτες στην θεση του φορ
δεν ανανεωνουμε τον καλυτερο μας παιχτη,να τον δελεασουμε με ενα ποσο ,που στα μισα παιχνιδια ειχε γκολ
και με καλυτερη ομαδα οπως η φετινη ισως εχει και περισσοτερα;
που μπορει να παιξει εξτρεμ,ακομα και φορ;
τι πρεμουρα να ψαχνουμε το εξωτικο,οταν εχουμε ρε παιδια εναν εξαιρετικο παιχτη ηδη στο ροστερ που παει για δωσιμο οσο οσο
Σωστος φιλος σε ολα που γραφεις παρτε επιτελους ενα κανονικο Επιθετικο εκει μπροστα ρε!!!anekfrastos έγραψε:Εγώ θα πουλούσα τα ασημικά (Κάτσε, Κλάους) και θα τα εσπρωχνα όλα στο φορ. Αμα κάτσει και ποσοστό μεταπώλησης του Λούκας, και αυτά μέσα. Φέρε ενα φορ με 8εκ. και 2εκ μισθό. Φέρε π.χ. Μποκάνι.
Και μετά δες και τα διαρκείας που θα πουληθούν από την κάβλα.
Σιγά μην πάρει ο άλλος διαρκείας για σέντερ μπακ...και τον χούμελς να του φέρεις.
Έστω για έναν Μπαλντέ, για έναν Οσβάλντο...(στη χειρότερη)
Ναι, πράγματι αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο.john4serres έγραψε:Δυσκολα να φερουν φορακλα.
Μονο αν περασουμε ομιλους, δηλαδη ενα μπαμ τελευταιων ημερων.
Εγώ δε θέλω να φύγει ο Μακ, γιατί με 2 εξτρέμ (Γκάρι & Κάμπος) δεν πας μακριά.Ale έγραψε:+11Παλαιολόγος έγραψε:απο το να ψαχνουμε δεξια και αριστερα για παιχτες στην θεση του φορ
δεν ανανεωνουμε τον καλυτερο μας παιχτη,να τον δελεασουμε με ενα ποσο ,που στα μισα παιχνιδια ειχε γκολ
και με καλυτερη ομαδα οπως η φετινη ισως εχει και περισσοτερα;
που μπορει να παιξει εξτρεμ,ακομα και φορ;
τι πρεμουρα να ψαχνουμε το εξωτικο,οταν εχουμε ρε παιδια εναν εξαιρετικο παιχτη ηδη στο ροστερ που παει για δωσιμο οσο οσο
Οσο αφορα τα διαρκειας θα εξαντληθουν οπως με Μπερμπα. Μην σου πω οτι θα φυγουν και τα διπλασια γιατι ο Μποκανι και πιο μεγαλο ονομα ειναι και σε πολυ καλυτερες ομαδες εχει παιξει και πιο πολλα γκολ εβαλε την τελευταια χρονια πριν ερθει σε μας απο τον Μπερμπαanekfrastos έγραψε:Εγώ θα πουλούσα τα ασημικά (Κάτσε, Κλάους) και θα τα εσπρωχνα όλα στο φορ. Αμα κάτσει και ποσοστό μεταπώλησης του Λούκας, και αυτά μέσα. Φέρε ενα φορ με 8εκ. και 2εκ μισθό. Φέρε π.χ. Μποκάνι.
Και μετά δες και τα διαρκείας που θα πουληθούν από την κάβλα.
Σιγά μην πάρει ο άλλος διαρκείας για σέντερ μπακ...και τον χούμελς να του φέρεις.
Έστω για έναν Μπαλντέ, για έναν Οσβάλντο...(στη χειρότερη)