Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Η μηπως τον Σαννον που δημιουργησε την ΧΡΥΣΗ ΟΜΑΔΑ του '70 ?
Καποια πραγματα μην τα σκαλιζετε γιατι πονανε.
Καποια πραγματα μην τα σκαλιζετε γιατι πονανε.
Κι ο Σαράφης έκατσε (υπηρεσιακός) στον πάγκο αδερφέ, κι ο Αρίσταρχος ο μακαρίτης ακόμα επί Παντελάκη...
Δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο νομίζουμε θεωρώ και σίγουρα στις μέρες μας δεν θα ερχόταν, όχι ο προπονητής της Μπάγερν, αλλά ούτε της Λεβερκούζεν και της Βόλφσμπουργκ καλά καλά...
Έχει υποτιμηθεί πολύ (διακαιολογημένα φυσικά) το ελληνικό Πρωτάθλημα από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε στην Ελλάδα επαγγελματικό, αυτό το είδε από τότε ο αείμνηστος Παντελάκης και μου το είπε προσωπικά, όταν πριν καμιά δεκαετία και λίγο πριν αναλάβει ο Θ.Ζ. τον ρώτησα προσωπικά: "Πρόεδρε, τι θα έλεγες αν σου λέγανε-προτείνανε τώρα να ξαναγίνεις Πρόεδρος στον Π.Α.Ο.Κ. μας"???
"Γρηγοράκη μου" (έτσι με αποκαλούσε πάντα ο αείμνηστος Πρόεδρος μας) μου απάντησε, "αν είχα από πίσω μια Τράπεζα να κόβει χρήμα, μόνο τότε θα μπορούσα να ξανακάνω τον Π.Α.Ο.Κ. μεγάλο και τρανό...Άλλαξαν πολύ οι εποχές τα τελευταία 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο"...Και μου έκλεισε το μάτι πονηρά...
Κατάλαβα, ένευσα με το κεφάλι συμφωνώντας και η κουβέντα μας άλλαξε κατόπιν θέμα...
Πιστεύω όμως, γνωρίζοντας πολύ καλά το τρόπο σκέψης του ιδιαίτερα διορατικού του μυαλού, ότι στην θέση του Ιβάν, θα είχε κρατήσει με όποιο κόστος τον Στέφενς για 3-4 χρόνια, αλλά μετά από τόσα λάθη μέσα σε 4 χρόνια κι αυτός την ίδια χρονική στιγμή στον Βλάντο θα εμπιστευόταν το καράβι που λέγεται Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Ίδωμεν αδερφέ, προσωπικά έχω ένα τρομερά θετικό feeling για τον Βλάντο με όσα έχω δει μέχρι τώρα...
Υ.Γ. Αγαπήστε τον Π.Α.Ο.Κ. αδέρφια & μέσα απ αυτόν αγαπήστε & στηρίξτε & τον προπονητή μας!!!!
Δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο νομίζουμε θεωρώ και σίγουρα στις μέρες μας δεν θα ερχόταν, όχι ο προπονητής της Μπάγερν, αλλά ούτε της Λεβερκούζεν και της Βόλφσμπουργκ καλά καλά...
Έχει υποτιμηθεί πολύ (διακαιολογημένα φυσικά) το ελληνικό Πρωτάθλημα από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε στην Ελλάδα επαγγελματικό, αυτό το είδε από τότε ο αείμνηστος Παντελάκης και μου το είπε προσωπικά, όταν πριν καμιά δεκαετία και λίγο πριν αναλάβει ο Θ.Ζ. τον ρώτησα προσωπικά: "Πρόεδρε, τι θα έλεγες αν σου λέγανε-προτείνανε τώρα να ξαναγίνεις Πρόεδρος στον Π.Α.Ο.Κ. μας"???
"Γρηγοράκη μου" (έτσι με αποκαλούσε πάντα ο αείμνηστος Πρόεδρος μας) μου απάντησε, "αν είχα από πίσω μια Τράπεζα να κόβει χρήμα, μόνο τότε θα μπορούσα να ξανακάνω τον Π.Α.Ο.Κ. μεγάλο και τρανό...Άλλαξαν πολύ οι εποχές τα τελευταία 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο"...Και μου έκλεισε το μάτι πονηρά...

Κατάλαβα, ένευσα με το κεφάλι συμφωνώντας και η κουβέντα μας άλλαξε κατόπιν θέμα...
Πιστεύω όμως, γνωρίζοντας πολύ καλά το τρόπο σκέψης του ιδιαίτερα διορατικού του μυαλού, ότι στην θέση του Ιβάν, θα είχε κρατήσει με όποιο κόστος τον Στέφενς για 3-4 χρόνια, αλλά μετά από τόσα λάθη μέσα σε 4 χρόνια κι αυτός την ίδια χρονική στιγμή στον Βλάντο θα εμπιστευόταν το καράβι που λέγεται Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Ίδωμεν αδερφέ, προσωπικά έχω ένα τρομερά θετικό feeling για τον Βλάντο με όσα έχω δει μέχρι τώρα...

Υ.Γ. Αγαπήστε τον Π.Α.Ο.Κ. αδέρφια & μέσα απ αυτόν αγαπήστε & στηρίξτε & τον προπονητή μας!!!!

- navigator11
Μόνο εγώ ... δάκρυσα με την φωτογραφία αυτή;;;

Ασυναισθήτως τελείως [youtube]nlGclIZV5JQ[/youtube]
Εξυπακούεται ότι χαβά κάνω, μη διαβάσω καμιά λαλακία!!

Ασυναισθήτως τελείως [youtube]nlGclIZV5JQ[/youtube]
Εξυπακούεται ότι χαβά κάνω, μη διαβάσω καμιά λαλακία!!
Τι, με σωληνακια και μια νοσοκομα απο διπλα?θα είχε κρατήσει με όποιο κόστος τον Στέφενς για 3-4 χρόνια,

Και με τι μυαλο να σκεφτει για ΠΑΟΚ,συστηματα κ σπαζοκεφαλιες..
Θα μας εμενε ο ανθρωπος στη 62η χαμενη ευκαιρια του Μακ ή στη 358η κακη σεντρα του κιτσιου και δε θα προλάβαινε τουλαχιστον να αφησει κατι οπως ο αειμνηστος Γκιουλα..
Το στατους, η διαθεση κ οι δυνατοτητες (οχι η προπονητικη αξια) του Στεφενς τα τελευταια χρονια επιβεβαιωθηκαν με το που εφυγε απ'τη Σαλκε κ μετεπειτα απτον ΠΑΟΚ, μην ξεγελιομαστε..
3 συνεχομενες σεζον εκανε τον Αγγελαρα-ΓΧ-Παρασχο της Μπουντεσλιγκα, π ερχόταν στη μεση της χρονιας να σωσει τη Στουτγαρδη κ τη Χοφενχαιμ..
- Μπαρκαρούτσος
Ή σταματήστε το, ή συνεχίστε για να πληρωθώ υπερυπερωρία...
Ενόχλησε, το έσβησα, τελείωσε.
Τα posts φεύγουν.

Ενόχλησε, το έσβησα, τελείωσε.
Τα posts φεύγουν.
- kataramenos5
-Την κοιταω τοση ωρα κι εχω παθει πλακα.Ποσα μετρα ειναι ρε Τζαλμα?navigator11 έγραψε:![]()
-Κοουτς διπλωμενη την εχω.
- ΑποστόληςΑ
Δεν καταλαβαίνω αν τον κοιτάζει έτσι από δέος λόγω ύψους του ή επειδή..............δεν τον καταλαβαίνει... 
Simba, ξανά από φέτος στους πάγκους ο Χουμπ Στέφενς, τα έβγαλε τα σωληνάκια, ελπίζω να το έμαθες...
Είναι σίγουρο πλέον γι αυτόν ότι θα έχει κάποτε το τέλος του Λόραντ (καλά να είναι ο άνθρωπος), οπότε...
Θαρρώ όμως ότι δεν έφυγε απ τον Π.Α.Ο.Κ. για λόγους υγείας αλλά σαν...ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ...σε 8 μήνες!!!! Μάλιστα πριν προλάβει να μπολιάσει τα μπαλώματα του Γενάρη που αναγκάστηκε να φέρει άρον άρον, κατανοώντας ότι για να θεωρηθεί επιτυχημένος θα έπρεπε να κάνει το 15/15 στον 1ο γύρο ελέω πουστόγ@υρου!!!!
Με όποιο οικονομικό κόστος εννοούσα λοιπόν, τόσο απλά κι όχι αφήνοντας τον στο έλεος των δανεικών τον Ιανουάριο για να κλείσει τις ορθάνοιχτες τρύπες μας, ενώ το καλοκαίρι που ήρθε, τις μεταγραφές τις έκανε ο Ζησάκος, αφήνοντας μάλιστα την ομάδα πολύ εκτεθειμένη σε καίριες θέσεις...

Το να τον συγκρίνουμε (παραλληλίζουμε έστω) πάντως με Αγγελάρα, Γ.Χ., Οτσαλάν και όποιους άλλους ανύπαρκτους ή δήθεν προπονητές, σε όποια φάση της καριέρας του μετά από όσα έχει πετύχει σ αυτήν, όχι μόνο δεν αποελεί τεκμήριο της "πτωτικής" του πορείας, αλλά το θεωρώ προσωπικά ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!
Υ.Γ. Όταν παραθέτεις δικό μου post αδερφέ θα ήθελα να μην σβήνεις το όνομα μου σε παρακαλώ...

Simba, ξανά από φέτος στους πάγκους ο Χουμπ Στέφενς, τα έβγαλε τα σωληνάκια, ελπίζω να το έμαθες...

Είναι σίγουρο πλέον γι αυτόν ότι θα έχει κάποτε το τέλος του Λόραντ (καλά να είναι ο άνθρωπος), οπότε...

Θαρρώ όμως ότι δεν έφυγε απ τον Π.Α.Ο.Κ. για λόγους υγείας αλλά σαν...ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ...σε 8 μήνες!!!! Μάλιστα πριν προλάβει να μπολιάσει τα μπαλώματα του Γενάρη που αναγκάστηκε να φέρει άρον άρον, κατανοώντας ότι για να θεωρηθεί επιτυχημένος θα έπρεπε να κάνει το 15/15 στον 1ο γύρο ελέω πουστόγ@υρου!!!!

Με όποιο οικονομικό κόστος εννοούσα λοιπόν, τόσο απλά κι όχι αφήνοντας τον στο έλεος των δανεικών τον Ιανουάριο για να κλείσει τις ορθάνοιχτες τρύπες μας, ενώ το καλοκαίρι που ήρθε, τις μεταγραφές τις έκανε ο Ζησάκος, αφήνοντας μάλιστα την ομάδα πολύ εκτεθειμένη σε καίριες θέσεις...

Το να τον συγκρίνουμε (παραλληλίζουμε έστω) πάντως με Αγγελάρα, Γ.Χ., Οτσαλάν και όποιους άλλους ανύπαρκτους ή δήθεν προπονητές, σε όποια φάση της καριέρας του μετά από όσα έχει πετύχει σ αυτήν, όχι μόνο δεν αποελεί τεκμήριο της "πτωτικής" του πορείας, αλλά το θεωρώ προσωπικά ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!

Υ.Γ. Όταν παραθέτεις δικό μου post αδερφέ θα ήθελα να μην σβήνεις το όνομα μου σε παρακαλώ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 13 Ιούλ 2016, 09:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο Βλανταν εχει αναλαβει πολυ δυσκολο εργο παντως καθως στην πρωτη του ουσιαστικα χρονια ως προπονητης θα εχει να διαχειριστει ενα ροστερ που προφανως φτιαχτηκε με την συμφωνη γνωμη του και περιλαμβανει στην πλειοψηφεια του ισαξιους παικτες,κατι που αποτελει ευχη και καταρα για εναν προπονητη.
@goran
Εννοειται ρε συ οτι αναφεροσουν στο οικονομικο αλλα ηθελα ναρχισω μ'ενα χωρατο..
Και με αφορμη αυτο, στη συνεχεια το σοβαρεψα για να δειξω ποσο μας αρεσει να παραμυθιαζομαστε ορισμενες φορες (όπως τοσο βολικα έχουμε βγάλει απτην εξισωση καποια παλτα που μας φορτωσε το χειμωνα με το γιο του)
Τωρα για τα υπολοιπα π λες, θελω να πιστευω οτι δε διαβασες αυτο
Καμια ιεροσυλια, ρεαλισμό το λενε στο χωριο μου..
Για παρτ τάιμ κ χωρις συγκινήσεις ποστο (οπως επιβαλλει η κατασταση του, που ο ιδιος περιεγραψε το Φλεβαρη ανακοινωνοντας την αποχωρηση του), η φημολογουμενη αναληψη του παγκου της Ρουμανιας, καλη ειναι..
Τελος, αν ειναι δυνατον να πιστεύεις οτι εκανα παραθεση κ μετα εσβησα το ονομα σου.
Κοπυ πειστ εκανα το αποσπασμα κ ξεχασα να το βαλω.
Οι κακες παρεες σ'εχουν επηρεάσει βλεπω
Κρατα πιο ανοιχτό πνευμα
Cheers
Υ.Γ. Σορυ με τα οφφ, εδω μιλάμε για Βλαντο!
Εννοειται ρε συ οτι αναφεροσουν στο οικονομικο αλλα ηθελα ναρχισω μ'ενα χωρατο..
Και με αφορμη αυτο, στη συνεχεια το σοβαρεψα για να δειξω ποσο μας αρεσει να παραμυθιαζομαστε ορισμενες φορες (όπως τοσο βολικα έχουμε βγάλει απτην εξισωση καποια παλτα που μας φορτωσε το χειμωνα με το γιο του)
Τωρα για τα υπολοιπα π λες, θελω να πιστευω οτι δε διαβασες αυτο
Καμια συγκριση με τους 3 ως προς αξιες κλπ, απλά τους ανεφερα για να δείξω σε τι στατους "κατεληξε"..Το στατους, η διαθεση κ οι δυνατοτητες (οχι η προπονητικη αξια) του Στεφενς τα τελευταια χρονια επιβεβαιωθηκαν με το που εφυγε απ'τη Σαλκε κ μετεπειτα απτον ΠΑΟΚ, μην ξεγελιομαστε..
Καμια ιεροσυλια, ρεαλισμό το λενε στο χωριο μου..
Για παρτ τάιμ κ χωρις συγκινήσεις ποστο (οπως επιβαλλει η κατασταση του, που ο ιδιος περιεγραψε το Φλεβαρη ανακοινωνοντας την αποχωρηση του), η φημολογουμενη αναληψη του παγκου της Ρουμανιας, καλη ειναι..
Τελος, αν ειναι δυνατον να πιστεύεις οτι εκανα παραθεση κ μετα εσβησα το ονομα σου.
Κοπυ πειστ εκανα το αποσπασμα κ ξεχασα να το βαλω.
Οι κακες παρεες σ'εχουν επηρεάσει βλεπω

Κρατα πιο ανοιχτό πνευμα

Cheers
- navigator11
Α να χαθείς, σάτυρε!!kataramenos5 έγραψε:-Την κοιταω τοση ωρα κι εχω παθει πλακα.Ποσα μετρα ειναι ρε Τζαλμα?navigator11 έγραψε:![]()
-Κοουτς διπλωμενη την εχω.

Sorry κι από μένα για τα off παίδες!!!simba έγραψε:@goran
Εννοειται ρε συ οτι αναφεροσουν στο οικονομικο αλλα ηθελα ναρχισω μ'ενα χωρατο..Αυτό διάλεξες??? Τέσπα, αν είναι έτσι ΟΚ...
Και με αφορμη αυτο, στη συνεχεια το σοβαρεψα για να δειξω ποσο μας αρεσει να παραμυθιαζομαστε ορισμενες φορες (όπως τοσο βολικα έχουμε βγάλει απτην εξισωση καποια παλτα που μας φορτωσε το χειμωνα με το γιο του)...για το καλοκαίρι όμως κουβέντα, έτσι???![]()
Τωρα για τα υπολοιπα π λες, θελω να πιστευω οτι δε διαβασες αυτοΜια χαρά το διάβασα, αλλιώς δεν θα έγραφα μέσα στην παρένθεση (έστω να παραλληλίζουμε)...Το στατους, η διαθεση κ οι δυνατοτητες (οχι η προπονητικη αξια) του Στεφενς τα τελευταια χρονια επιβεβαιωθηκαν με το που εφυγε απ'τη Σαλκε κ μετεπειτα απτον ΠΑΟΚ, μην ξεγελιομαστε..![]()
Καμια συγκριση με τους 3 ως προς αξιες κλπ, απλά τους ανεφερα για να δείξω σε τι στατους "κατεληξε"..
Καμια ιεροσυλια, ρεαλισμό το λενε στο χωριο μου..Και στο δικό μου, όταν όμως συγκρίνονται αντικειμενικά συγκρίσιμα πρόσωπα ή πράγματα, ειδάλλως (όπως στην εν λόγω περίπτωση) το λένε "σφάλμα" ή το λιγότερο "σχήμα καθ υπερβολή")...![]()
Για παρτ τάιμ κ χωρις συγκινήσεις ποστο (οπως επιβαλλει η κατασταση του, που ο ιδιος περιεγραψε το Φλεβαρη ανακοινωνοντας την αποχωρηση του), η φημολογουμενη αναληψη του παγκου της Ρουμανιας, καλη ειναι..Συμφωνώ, αν και άμα είναι γραφτό σου να "φύγεις" πάνω στον πάγκο λόγω του πάθους σου για το ποδόσφαιρο, ο Χάρος δεν κοιτάζει αν είναι Εθνικής ή όχι...![]()
Κοπυ πειστ εκανα το αποσπασμα κ ξεχασα να το βαλω.ΟΚ, δεκτόν...![]()
Οι κακες παρεες σ'εχουν επηρεάσει βλεπω![]()
Άποψη σου, πιθανά γιατί ακόμα δεν κατάλαβες ότι "κάνω παρέα" και μάλιστα καλοπροαίρετη και με "καλούς" και με "κακούς", αρκεί να είναι
...
Κρατα πιο ανοιχτό πνευμαΘαρρώ μια χαρούλα είναι όπως έχει, μην το παραανοίξω και πάρουν και τα...μυαλά μου αέρα...
![]()
Cheers...Αντι-cheers!!!![]()

"Σεντονοσυζήτηση" γαρ, τι άλλο να πεις???

goran 64 έγραψε:
"Γρηγοράκη μου" (έτσι με αποκαλούσε πάντα ο αείμνηστος Πρόεδρος μας) μου απάντησε, "αν είχα από πίσω μια Τράπεζα να κόβει χρήμα, μόνο τότε θα μπορούσα να ξανακάνω τον Π.Α.Ο.Κ. μεγάλο και τρανό...Άλλαξαν πολύ οι εποχές τα τελευταία 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο"...Και μου έκλεισε το μάτι πονηρά...![]()

Γρηγορη ο Θεοφιλος, ο πατερ, ο παπάς, εγιναν ..........αδερφε..?goran 64 έγραψε:Κι ο Σαράφης έκατσε (υπηρεσιακός) στον πάγκο αδερφέ,

κριμα....
ΥΓ Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά με πειραξε και ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου.