Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από cellophan »

Unpsofable78 έγραψε:Ναι και θα ειναι πολυ χρησιμος σ αυτο το κομματι οταν αντιμετωπιζουμε δυσκολα jump service.Ο Καρα ειναι περισσοτερο λιμπερο παρα ακραιος κι αυτο δινει τη δυνατοτητα στον Καλμα να παιζει ουσιαστικα σε κρισιμα σημεια με 2 λιμπερο και εναν εξαιρετικο ακραιο υποδοχεα (Σαφρανοβιτς).
Αδερφε aver4a κανα νεο για ακραιο ή πασαδορο?
Μπορεί να φταίει που είμαι άσχετος, αλλά έχω μεγάλη δυσκολία να συλλάβω σε τι είναι καλός ο Καρασσαβίδης. Ξαναλέω πως μάλλον φταίω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

την ίδια δυσκολία έχω και γω. και μάλιστα διαβάζω για υποδοχή και ιδρώνω ενθυμούμενος τα περσινά
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι κανένας τρομερός υποδοχέας, λέω ότι ο Κάλμα τον έβαζε εκεί!
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ναι η αληθεια ειναι οτι εκανε καποια κρισιμα λαθη ειδικα στον τελικο του Λιγκ καπ αν θυμαμαι καλα.Κι εγω ειχα εκνευριστει αλλα επειδη το βολλει ειναι πολυ αθλημα ψυχολογιας ειδικα για τον υποδοχεα...καπου τον δικαιολογω.Ειναι δυσκολο για εναν πιτσιρικα να μπαινει σε κρισιμο σημειο κρυος απο τον παγκο με την ευθυνη της καλης υποδοχης απο τον καλυτερο αντιπαλο σερβερ.
Και φυσικα καλος υποδοχεας ειναι σε σχεση πχ με τον Χιμενεθ που τον σημαδευανε συνεχεια οι αντιπαλοι..Δεν ειπαμε οτι ειναι κανενας παικταρας.Αλλα μπορει να βοηθησει στην υποδοχη.Και επειδη μαλλον ο ξενος ακραιος που θα αποκτησουμε θα εχει κυριος επιθετικες αρετες,υποθετω οτι θα συμβαινει κατι παρομοιο.
Άβαταρ μέλους
dimknis

Δημοσίευση από dimknis »

Πόσα διαρκείας έχουν πωληθεί?Γνωρίζει κάποιος?
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

aver4a έγραψε:Θα τ μπερδεψω αλλα δεν εχει σημασια μετα θ βγει ο γριφος
Διαπραγματευομαστε. Πασα αυτο που γραφω μπορει να μην ειναι ονομα αλλα κατι που οταν κλεισουν θ ειναι γραμμενα.
T... F...
Ακραιος B... L... C... O... S... V

Τωρα θ με πειτε σας μαμησα αλλα μην τους κανουμε κ την χαρη να το ψάξουν αν γραφτουν θ πω ναι αυτα ειναι αλλιως οταν ανακοινωθουν τωρα αρχισαν η διαπραγματευσεις θελουν κ η δυο να ερθουν.
Είχα γράψει κάτι κωδικούς και για πασαδόρο και για ακραίο.
Γινόντουσαν διαπραγματεύσεις κ με τους δυο. Με τον ακραίο που έγραψα θ κλείσει όπως φαίνεται.
Τώρα όσο στην πάσα είχα αυτό εδώ Τ...F.... Τελικά δεν ξέρω τι έγινε και στραφήκαμε αλλού.
Το θέμα είναι οτι περιμένουμε με λίγα λόγια τ συμβόλαια απο τον πασα και ανακοινώνεται. Γνωρίζω τ πάντα κ για ευνόητους λόγους δεν θ πω το όνομα ανοιχτά. Θα ανακοινωθεί σύντομα. Πάρτε ενα δωράκι
T....I...S...V...P... Βασικος στην εθνική της χώρας του.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΕΜΕ
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ειναι καλοί;
Σε σχέση με Κουρνέτα/Κάλβο και Χιμένες;
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πες τουλάχιστον τι εθνικότητας είναι :mrgreen: :opaokara:
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Η εθνικότητα του παίχτη είναι μέσα στα 5 γράμματα που έγραψα.
Ναι είναι καλός αν κ στην ομάδα ξέρουν καλύτερα απο μένα. Λογικά αφού περίμεναν τ συμβόλαια παίζει να ανακοινωθεί κ αύριο.
Του ακραίου είναι γνωστός μας κ μια μια υπόθεση θ τελειώσει πρώτα πάσα είπαμε.
Τώρα τ γατάκια χτυπάνε στο ΤΑΠ τηλ να μάθουν εντάξει κάποια στιγμή θ τους το δώσουν στα παπάρια μας βασικά. Για αυτό γράφω κωδικούς. Χοχοχ
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

aver4a έγραψε:
Διαπραγματευομαστε. Πασα αυτο που γραφω μπορει να μην ειναι ονομα αλλα κατι που οταν κλεισουν θ ειναι γραμμενα.
T... F...

Τωρα θ με πειτε σας μαμησα αλλα μην τους κανουμε κ την χαρη να το ψάξουν αν γραφτουν θ πω ναι αυτα ειναι αλλιως οταν ανακοινωθουν τωρα αρχισαν η διαπραγματευσεις θελουν κ η δυο να ερθουν.
Γινόντουσαν διαπραγματεύσεις κ με τους δυο. Με τον ακραίο που έγραψα θ κλείσει όπως φαίνεται.
Τώρα όσο στην πάσα είχα αυτό εδώ Τ...F.... Τελικά δεν ξέρω τι έγινε και στραφήκαμε αλλού.
Το θέμα είναι οτι περιμένουμε με λίγα λόγια τ συμβόλαια απο τον πασα και ανακοινώνεται. Γνωρίζω τ πάντα κ για ευνόητους λόγους δεν θ πω το όνομα ανοιχτά. Θα ανακοινωθεί σύντομα. Πάρτε ενα δωράκι

ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΕΜΕ
Αδερφε με εβαλες στην πριζα. :opaokara:
Ειμαι σε αναμενα καρβουνα.και οι 2 διεθνεις ειναι;Ευρωπαιοι;Λατινοι;Δωσε κατι πλιζ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

aver4a έγραψε:
T... F...

ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΕΜΕ

Mήπως ο πασαδόρος είναι ο Eemi Tervaportti o Φιλανδός που έπαιζε World League φέτος? :mrgreen:

Καλησπέρα σας μιας και είμαι καινούριος στο forum.
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Οχι δεν ειναι Φινλανδος.
Ο πασα παιζει στην εθνικη. Ας ανακοινωθει απο το ΤΑΠ κ θ τ πουμε ολα σας ειπα περιμεναν τ συμβολαια.
Ο ακραιος νομιζω δεν παιζει στην εθνικη του αλλα ειναι γνωστος μας.
Ας μην πουμε περισσοτερα ας κλεισουν κ να ανακοινωθουν γιατι αργησαμε φετος. Λιγο υπομονη αλανια
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

aver4a έγραψε:Οχι δεν ειναι Φινλανδος.
Ο πασα παιζει στην εθνικη. Ας ανακοινωθει απο το ΤΑΠ κ θ τ πουμε ολα σας ειπα περιμεναν τ συμβολαια.
Ας μην πουμε περισσοτερα ας κλεισουν κ να ανακοινωθουν γιατι αργησαμε φετος. Λιγο υπομονη αλανια
Kαι ας πουμε οτι το Τ.Α.Π. αποφασιζει να ανακοινωσει τους παικτες σε 3-4 μερες.Τοτε τι ???Πως θα τη βγαλουμε μεχρι τοτε??
Τουλαχιστον ανα ωρα-ημερα να μας δινεις καποιο στοιχειο γιατι οι database απο παικτες ειναι τεραστιες και δεν βγαινει ακρη!!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Αν αθωωθει ο Καλβο παιζει να γινει τιποτα ή τελειωσε οριστικα η περιπτωση του?
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

aver4a έγραψε:Οχι δεν ειναι Φινλανδος.
Για την ομάδα που μας έδωσε και θα μας δίνει χαρές θα κάνουμε υπομονή και θα τη στηρίζουμε!! ;)
Σε ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις χωρίς να ζητάς κάτι!! :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”