Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
- buffalobill4
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Μα δεν ειναι θεμα αν διαβαζουνε ρε παιδια. Ενας λογος παραπανω. Το να μιλας απαξιωτικα για παιχτη της ομαδας σου σας φαινεται κατι το ωραιο κατι το ομορφο;
Ειναι αλλο να πεις ο κλαους ηταν τραγικος σημερα (πιστεψτε με ο ιδιος ο παικτης γνωριζει ακριβως πως επαιξε), αλλο να λες ο κλαρινας τατουαζακιας παιζει γιατι ειναι ΠΑΟΚτσακι ποσο μαλλον να τα λες και τα δυο μαζι ακομα και σε ματς που επαιξε καλα γιατι εισαι εμπαθης.
Προσωπικα εγω που τον παω πιστευω οτι δεν ειναι για αρχηγος γιατι δεν εχει ηγετικες ικανοτητες. Αυτα ετσι ειναι η τις εχεις η δεν τις εχεις. Ειναι βεβαια και το θεμα παλαιοτητας και οτι ηδη ειναι οποτε δεν μπορεις να του το αφαιρεσεις το περιβραχιονιο. Νομιζω μια ψηφοφορια θα ελυνε τα χέρια του προπονητη.
Ντεσπε μπραβο κι απο μενα και να σαι καλα που μοιραστηκες εδω τις εμπειριες σου διπλα στην ομαδα.
Ειναι αλλο να πεις ο κλαους ηταν τραγικος σημερα (πιστεψτε με ο ιδιος ο παικτης γνωριζει ακριβως πως επαιξε), αλλο να λες ο κλαρινας τατουαζακιας παιζει γιατι ειναι ΠΑΟΚτσακι ποσο μαλλον να τα λες και τα δυο μαζι ακομα και σε ματς που επαιξε καλα γιατι εισαι εμπαθης.
Προσωπικα εγω που τον παω πιστευω οτι δεν ειναι για αρχηγος γιατι δεν εχει ηγετικες ικανοτητες. Αυτα ετσι ειναι η τις εχεις η δεν τις εχεις. Ειναι βεβαια και το θεμα παλαιοτητας και οτι ηδη ειναι οποτε δεν μπορεις να του το αφαιρεσεις το περιβραχιονιο. Νομιζω μια ψηφοφορια θα ελυνε τα χέρια του προπονητη.
Ντεσπε μπραβο κι απο μενα και να σαι καλα που μοιραστηκες εδω τις εμπειριες σου διπλα στην ομαδα.
ναι αλλα δεν τον ξεμπαναρες να εχει το παοκμανια απευθειας επαφη με την προετοιμασια ονλαιν απ το ξενοδοχειο μπιλτερμπεργκDinos_Liverpool έγραψε:Μπράβο, Ντεσπέ. Πολύ ωραίες πληροφορίες.
κονσερβα ενημερωση εχουμε δεκαετιας 80 δυο μερες μετα

- kataramenos5
Οτι γινεται στο Μπιλντερμπεργκ μενει στο Μπιλντερμπεργκ.Δε βγαινει παρα εξω 

- Δημητρης17
Υπερβολες... Την εχουμε την υπερβολη στο τσεπακι!!! Οπως και τον καβγα...
ΠΑΟΚ ειμαστε, η ψυχοπαθεια μας για την ομαδα δεν κρυβεται ουτε φιμωνεται. Εγω ειμαι ενας απ αυτους, τους μαλλον λιγους που δεν συμπαθουν τον Κλαους. Τον αγαπω σαν παιχτη της ομαδαρας μας, αλλα φυσιογνωμικα -πως να το πω ρε παιδι μου- δεν θα τον ηθελα για την κορη μου, αν ειχα μια...
Θα μου πεις χεστηκαμε ρε μεγαλε για το τι θα ηθελες για την κορη σου, αν ειχες!!! Εξηγιεμαι: Τον θεωρω ασοβαρο, με χαμηλη αυτοεκτιμηση, οχι κακο παιδι, αλλα σιγουρα ανθρωπο ο οποιος δεν εχει αυτο το κατι που χρειαζεται για να ηγηθεις μιας μεγαλης ομαδας. Συμφωνω με την επιλογη Τζαβελλα, Μαλεζα ή και Τζιολη ακομη, που ακουστηκαν ενωριτερα. Αλλα κι αυτες ειναι λυσεις αναγκης, παιχτης με μεγαλη προσωπικοτητα, κολωνα, που να μπορει να γινει σημαια, δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ. Ισως καποιος απο τους νεοεισερχομενους, αυτο θα φανει. Μετα, καθαρα σαν ποδοσφαιριστης, ειναι ενας καλος επιθετικος για την Ελλαδα, μικρου βεληνεκους ομως για κορυφαια ή και μετρια ακομη Ευρωπαικα πρωταθληματα. Αυτο αποδεικνυεται και απο την ζητηση που εχει υπαρξει για αυτον. Τιποτα δηλαδη. Ναι, ειναι γκολτζης, εχει ενστικτο, αλλα αγωνιζεται μονο μ αυτο, αν η ομαδα δεν ειναι χτισμενη γυρω του δεν εχει την ικανοτητα να καθαρισει απο μονος του οπως λεμε. Με εχει κουρασει το στυλ του παιχνιδιου του, θα ηθελα την αποκτηση ενος τεχνιτη σεντερ φορ που να μπορει να σκοραρει με ολους τους υπολοιπους τροπους, εκτος απο παρε βαλε ασσιστ και κεφαλιες. Ο Κλαους καλο ειναι να μεινει στην ομαδα, τα χαρακτηριστικα του χρειαζονται σαν δευτερη επιλογη στην κορυφη της επιθεσης μας, αν ομως μπορει να συμβιβαστει με τον παγκο και αν ο παγκος μας "αντεχει" το βαρος ενος συμβολαιου 700.000 € / έτος. Συμπληρωνω οτι αυτα περι αποκαθηλωσης κλπ, δεν στεκουν. Ναι κι εγω θελω κατι αλλο, κατι αρκετα καλυτερο, να μαγεψει και τα ματια μας λιγο!!! Αλλα οχι και αποκαθηλωση σε 10 με 15 τεμαχια καθε χρονο!!!
Για αρχηγος παντως, δεν κανει!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημητρης17 την Δευ 11 Ιούλ 2016, 23:08, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- kataramenos5
Δε παιζομαστε με τιποτα.Προπερσυ το τι μπινελικι ειχε ακουσει οΤζαβ δε λεγετε .Αν καποιος ελεγε τοτε να γινει αρχηγος θα τον παιρναμε με τι πετρες(κι η αφεντομουτσουναρα μου μεσα)Μια καλη χρονια ,μια δυο καλες εμφανισεις κι ολα τουμπα.Σκοραρει ο Κλαους με γαυρο ετοιμοι να του κανουμε ανδριαντα διπλα στον Κολοκοτρωνη εχει καιρο να σκοραρει το μπουλο ο τατουαζακιας.Μονο εκεινος ο φουκαρας ο Σαλπι οτι και να κανε ηταν καμενος.
Ημαρτον παλικαρια.
Δημ17 δε παει προσωπικα.Γενικο το σχολιο,αφορμη πηρα απ το ποστ
Ημαρτον παλικαρια.
Δημ17 δε παει προσωπικα.Γενικο το σχολιο,αφορμη πηρα απ το ποστ
- Δημητρης17
Συμφωνώ με δημ17 αλλα πιο πολύ με Κατ
αυτό με τον Τζαβέλίνιο, νομίζω φανερώνει την αμπαλεό ψυχοσύνθεση
των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων,
θέλουμε ηρωισμό ,να μας δείξεις οτι νοιώθεις έστω και 0,000001 απ
αυτό που τρελαινόμαστε και μεις .
Δε πά νά σαι άμπαλος,
στα τέτοια μας ...(παραδείγματα υπάρχουν)
πρίν 2 χρόνια έτσι, πέρυσι γιουβέτσι του χρόνου στουπέτσι,
και μένα μου τη σπάει(άν διαβάζεις , κόψτο ρε φίλε Τζαβέλα
)που βάζει συνέχεια τα χέρια,
αλλά ειναι παίκτης της ομάδας μου και θα τον υποστηρίξω ,και εννοείται οτι θα τον κράξω εάν
κάνει ότι....
για Κλάους τι να πούμε ,φέρτε καλύτερο κ τα ξαναλέμε , και το λέω εγώ που δεν ειμαι και φάν,
δεν είναι έτσι η φάση πια, και πρέπει λιγο και μεις να το πάρουμε απόφαση,
δεν γίνεται να γράφουμε κατεβατά κ να χουμε ογδομήντα σελίδες με ανουσιες αντιπαραθέσεις
για να δείχνουμε έξυπνοι ή δε ξέρω γω τι ,
λές και είμαστε στο μυαλό του κάθε Ίβιτς,
Ίβαν κτλ
αν αξίζουν μένουν ,άν όχι, ευχαριστώ πολύ,
το οτι πέφτει δηλητηρίαση, στα προσωπικά/επαγγελματικά και βάλε οτι θές,
σ' αυτή τη χώρα, δεν σημαίνει οτι κάποιοι έχουν μέσο και παίζουν στην ομάδα ,
κατα τ άλλα δεν ακούμε τα ράδια,τους γράφουμε όλους, αλλά ξέρουμε και κάθε
οξεία απ τις παπαριές που λένε ,τις αναπαράγουμε ,η ζωη συνεχίζεται ,αυτοί λεφτά βγάζουν
και σπίτια αγοράζουν , και τριαλαρί
αγάπη στην ομάδα , τίποτε άλλο
υ.γ. κι άν μας διαβάζουν , δε νομίζω οτι έγινε και κάτι , σιγά μην πληγωθούν κιόλας ,
σε Τούμπα με 5 χιλιάρικα έχουν ακούσει άντερα
αλλά τους αγαπάμε
εξκιούζμι φορ δε σέντον
αυτό με τον Τζαβέλίνιο, νομίζω φανερώνει την αμπαλεό ψυχοσύνθεση
των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων,
θέλουμε ηρωισμό ,να μας δείξεις οτι νοιώθεις έστω και 0,000001 απ
αυτό που τρελαινόμαστε και μεις .
Δε πά νά σαι άμπαλος,
στα τέτοια μας ...(παραδείγματα υπάρχουν)
πρίν 2 χρόνια έτσι, πέρυσι γιουβέτσι του χρόνου στουπέτσι,
και μένα μου τη σπάει(άν διαβάζεις , κόψτο ρε φίλε Τζαβέλα

αλλά ειναι παίκτης της ομάδας μου και θα τον υποστηρίξω ,και εννοείται οτι θα τον κράξω εάν
κάνει ότι....
για Κλάους τι να πούμε ,φέρτε καλύτερο κ τα ξαναλέμε , και το λέω εγώ που δεν ειμαι και φάν,
δεν είναι έτσι η φάση πια, και πρέπει λιγο και μεις να το πάρουμε απόφαση,
δεν γίνεται να γράφουμε κατεβατά κ να χουμε ογδομήντα σελίδες με ανουσιες αντιπαραθέσεις
για να δείχνουμε έξυπνοι ή δε ξέρω γω τι ,
λές και είμαστε στο μυαλό του κάθε Ίβιτς,
Ίβαν κτλ
αν αξίζουν μένουν ,άν όχι, ευχαριστώ πολύ,
το οτι πέφτει δηλητηρίαση, στα προσωπικά/επαγγελματικά και βάλε οτι θές,
σ' αυτή τη χώρα, δεν σημαίνει οτι κάποιοι έχουν μέσο και παίζουν στην ομάδα ,
κατα τ άλλα δεν ακούμε τα ράδια,τους γράφουμε όλους, αλλά ξέρουμε και κάθε
οξεία απ τις παπαριές που λένε ,τις αναπαράγουμε ,η ζωη συνεχίζεται ,αυτοί λεφτά βγάζουν
και σπίτια αγοράζουν , και τριαλαρί
αγάπη στην ομάδα , τίποτε άλλο
υ.γ. κι άν μας διαβάζουν , δε νομίζω οτι έγινε και κάτι , σιγά μην πληγωθούν κιόλας ,
σε Τούμπα με 5 χιλιάρικα έχουν ακούσει άντερα

αλλά τους αγαπάμε

εξκιούζμι φορ δε σέντον

logios έγραψε:Άλλο παιχνίδι ........................ΑποστόληςΑ έγραψε:Ωραίο!
Logios η υπογραφή σου είναι απόσπασμα από; Έφαγα τον τόπο να την βρω αλλά μάταια

Ελα ντε. Να εχουμε να ασχολουμαστε.Ale έγραψε:Τί σας έπιασε όλους με τον Κλάους πάλι;
25 τεμάχια θα στάξει ξανά φέτος, είναι-δεν είναι αρχηγός.
Ακουστε και μια αληθεια. Αν ο Τζαβελλας εβγαινε απο τις ακαδημιες μας,,θα του ειχαμε ηδη κανει προτομη και θα τον ειχαμε σημαια. Οποιος καταλαβε καταλαβε
Εντάξει οπαδικό φόρουμ είμαστε, όχι φόρουμ τσιρλίντερς. Μακάρι να μπαίνουν στο φόρουμ οι παίκτες για να σπάνε πλάκα κ να διαβάζουν ότι χαζομάρα γράφουμε εμείς οι άσχετοι.
Άμα μπαίνουν κ τους παίρνει από κάτω επειδή εγώ γράφω τις βλακειες μου, τότε να την κάνουν μια ώρα νωρίτερα, δεν έχουν το στομάχι για ΠΑΟΚ.
Κ στο κάτω κάτω υπάρχει η Τούμπα, το φόρουμ είναι κ για να λέμε όσα δεν μπορούμε εκεί
Άμα μπαίνουν κ τους παίρνει από κάτω επειδή εγώ γράφω τις βλακειες μου, τότε να την κάνουν μια ώρα νωρίτερα, δεν έχουν το στομάχι για ΠΑΟΚ.
Κ στο κάτω κάτω υπάρχει η Τούμπα, το φόρουμ είναι κ για να λέμε όσα δεν μπορούμε εκεί
- ΑποστόληςΑ
Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε να πούμε την άποψή μας. Στο κάτω - κάτω είναι μία άποψη στο ένα εκατομμύριο των οπαδών.kataramenos5 έγραψε:Κατα τ αλλα οι παικτες διαβαζουν το φορουμ και να προσεχουμε τι γραφουμε και....paok87 έγραψε:Πολύ σωστή η όλη κουβέντα που άνοιξε για το θέμα αρχηγού.
Περιττό να πω ότι συμφωνώ 100% με καθαίρεση Κλάους.
- efthimis_paok
Για τον αθανασιαδη, αν οι ίδιοι οι συμπαίκτες σου σε έχουν του κλωτσου, πως θα γίνεις και θα είσαι μετά ο αρχηγός-ηγέτης του ΠΑΟΚ, η πως θα σε σέβεται και ο αντίπαλος μετά.
- ΑποστόληςΑ
Οι ίδιοι οι παίκτες θα ψηφίσουν και θα αναδείξουν τον αρχηγό που θέλουν. Εμείς είμαστε θεατές.