goran 64 έγραψε:Μαύρη θα είναι απ όσα γράφουν και θα φορεθεί απ την καινούρια χρονιά, αφού σταματήσουμε να φοράμε την επετειακή...Αυτήν πάντως πολύ θα την ήθελε με πολύ ψιλές άσπρες κάθετες σχετικά πυκνές ριγούλες,
σαν κάτι παλιές της adidas που είχαν παραγωγή made in France την δεκαετία του '80...
Γεια σου ρε Γκόραν, αρχοντα της ποιοτητας και της λεπτομερειας!!! Ειμαστε τυχεροι, μεγαλωσαμε σε μια εποχη που και η παρακμη της ακομη, ειχε μεγαλυτερη αξια απο την "ακμη" του σημερα. Που τα παντα ειχαν ταυτοτητα, δεν ηταν ενας πολυχρωμος χυλος οπως τωρα!!! Μου λεει η κορη της κοπελλας μου, αγορασα παπουτσια All Star (σταρακια μου τα ειπε μιας και ειναι Θεσσαλονικια

) Της ειπα οτι οταν τα αγοραζα την δεκαετια του '80, βασταγανε κανα τρια τεσσερα χρονια το ζευγαρι και οχι ενα και με το ζορι οπως σημερα και οτι πισω στην φτερνα γραφανε "All Star Made in USA", ενω τωρα φτιαχνονται στην Κινα και το γραφουν μονο στο εσωτερικο της γλωσσας, γιατι η χωρα κατασκευης δεν αποτελει κριτηριο ποιοτητας πλεον και το παιδι σοκαριστηκε!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Δημητρης17 την Κυρ 10 Ιούλ 2016, 12:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.