Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα έχει πλέον αρκετή ποιότητα και χρειάζεται έναν παίχτη που απλά να κόβει, να κλείνει τρύπες όταν η ομάδα παίζει ψιλά και να μαζεύει τα σκουπίδια. Ότι έκανε δηλαδή ο Vitolo. Σε μια ομάδα δε μπορεί όλοι να ξέρουν μπαλάρα και όλοι να είναι παιχταράδες. Χρειάζονται και οι ρολίστες μέσα στην ενδεκάδα. Αυτοί που κάνουν τη βρώμικη δουλειά και δε το καταλαβαίνει κανεις. Αυτόν τον ρολο φαίνεται ότι θα έχει ο Canas που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά απ ότι καταλαβαίνω αλλα επειδή δεν τον ξέρω τον παίχτη δεν μπορώ να πω αν μπορεί να ανταποκριθεί στο επίπεδο που θέλουμε.
Επιθετικό δε νομίζω να πάρουμε γενικά. Θα πάμε όλη τη χρονια με τριάδα Klaus Pereyra Κουλούρη που εμενα προσωπικά δε με χαλάει. Κάτι μου λέει ότι για CB θα πάμε μονο αν περάσουμε ομίλους. Είτε CL είτε EL.
Επιθετικό δε νομίζω να πάρουμε γενικά. Θα πάμε όλη τη χρονια με τριάδα Klaus Pereyra Κουλούρη που εμενα προσωπικά δε με χαλάει. Κάτι μου λέει ότι για CB θα πάμε μονο αν περάσουμε ομίλους. Είτε CL είτε EL.
αν δεν τον πιστευεις τον παικτη δεν τον παιρνεις καθολου, αν τον πιστευεις τον κλεινεις 3 ετια ωστε αν ξεφυγει απο τα στενα ορια της ομαδας να σου αποδωσει ενα χρονο η δυο και να τον πουλησεις μετα για να βγαλεις και κατι.joshua έγραψε:Και αυτος τριετες θα υπογραψει? Γιατι τετοια πρεμουρα με τα τριετη?
Έχει χρόνια που λέμε ότι ξέρουμε τα καλά κ τα κακά του Κλάους, δεν είναι το πλήρες φορ αλλά αν είναι να αλλάξουμε κάτι έχουν προτεραιότητα άλλες θέσεις του ρόστερ. Δεκτό.
Πλέον μετά τον Κανιας κ την απόκτηση ενός βαρβάτου αναντικατάστατου σέντερ μπακ(που θεωρώ δεδομένη), η επόμενη κίνηση πρέπει να είναι στη θέση του Κλάους. Προσωπικά μου φαίνεται ότι πλέον αυτός είναι το πιο κοντό αχυρο της βασικής ενδεκάδας κ αυτο είναι καλό,σημαίνει η ομάδα προχωράει. Με μια αυγουστιάτικη φοράκλα από αυτές που έχουμε να δούμε πολλά πολλά χρόνια, η ομάδα θα φαντάζει έτοιμη για πολύ μεγάλα πράγματα
Πλέον μετά τον Κανιας κ την απόκτηση ενός βαρβάτου αναντικατάστατου σέντερ μπακ(που θεωρώ δεδομένη), η επόμενη κίνηση πρέπει να είναι στη θέση του Κλάους. Προσωπικά μου φαίνεται ότι πλέον αυτός είναι το πιο κοντό αχυρο της βασικής ενδεκάδας κ αυτο είναι καλό,σημαίνει η ομάδα προχωράει. Με μια αυγουστιάτικη φοράκλα από αυτές που έχουμε να δούμε πολλά πολλά χρόνια, η ομάδα θα φαντάζει έτοιμη για πολύ μεγάλα πράγματα
- PaokPatraG4
Εγώ γιατί πιστεύω ότι ο Κανιας εάν τελικά κλείσει και δεν έχει τραυματισμούς θα μας βγει ένας νέος αλλά καλύτερος αντι-Βιτολο...Για να δούμε...
Σιγά το Βιτόλο. Τον είδαμε τι έκανε μετά χωρίς το Σάντος. Ο Κάνιας είναι πολύ πιο ολοκληρωμένος, και συμμετέχει στο να κάνει παιχνίδι. Οσο για τον Κάτσε που διάβασα, ο παίκτης είναι σούπερ λέμε όλοι. Άντε μπας και βρούμε ομάδα να τον σπρώξουμε
. Πέρα από την πλάκα καλός παίκτης σε ρόλο ροτέισον ο Κάτσε, γιατί είναι consistent, αλλά δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που θέλει ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δε θέλει άλλους κοντούς - αδύναμους. Αντίθετα αν πάει σε καμιά ομάδα σαν το βάζελο, με καλό Μ.Ο ύψους θα προσφέρει πολλά περισσότερα. Ακόμη καλύτερα τον βλέπω να κολλάει στη Στεάουα του Μπεκάλι. Αν το κασέ του ήταν σε επίπεδα που να σηκωνει ο Μπεκάλης, νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο αντάλαγμα για μεταγραφή Βαρέλα.

Και όλα τα παραπάνω από ΕΝΑ παιχνίδι κυρίως.............simba έγραψε:Πολλες ερωτησεις βλεπω για το τι ειδα και λιγες απαντησεις για το τι ειδατε εσεις![]()
Μονο ο bane το εκανε και παροτι εκτιμω απεριοριστα την αποψη (κ τον τροπο) του, εχουμε καποιες διαφωνιες για τον παικτη, που διατυπωθηκαν πριν 3 μερες νομιζω. Συμβαινουν αυτα, αποψεις! Ιδιως στο συγκεκριμενο ματς π αποκομισε καλη γνωμη για τον παικτη..
Κανοντας μια μικρη συνοψη απτη συζητησηΣε bold ειναι τα καλα που αποκομισα και εγω απ'το συγκεκριμενο που ζητησα την αποψη σας, αλλα κ απο αλλα 3 που ειδα. Τα highlights που παρεθεσα εδω μαμηστε τα, αν και δε μπορουν να περασουν απαρατηρητα.obanebane έγραψε: Ο παιχτης με τιποτα δεν ειναι τοσο βαρυς,αν μιλας για τον τροπο παιχνιδιου οκ μπορει καποιος να τον παρομοιασει με του Τζιολη με την ενοια οτι κινειται σε συγκεκριμενο χωρο χωρις ανεβασματα και συμμετοχη στο επιθετικο κομματι,μιλαμε ομως για πολυ πιο κινητικο παιχτη με καλυτερη πασα και περισσοτερες αντοχες.
Έχει καλές τοποθετήσεις και άνεση με τη μπάλα στα πόδια.
Φαίνεται η εμπειρία του,τη ξέρει καλά τη θέση,με τίποτα όμως δεν είναι κοφτης σκύλος.
simba έγραψε: Ρε παιδια, "κυριως κραταει τη θεση του κ κλεινει χωρους αλα Μαντουρο" ειναι αυτο π παρεθεσα απ'τα λογια του φιλου μου, o,τι κ αν αυτο σημαινει. Ουτε για ιδιο σκαρι ουτε για ιδιο χρωμα ματιων
Και το παραδειγμα με Τζιολη που εφερα ειναι γτ δεν ειδα ιδιαιτερες αντοχες και αθλητικοτητα για 6αρι χωρις ανεβασματα κ συμμετοχη μπροστα. Αποψεις..
Αν καλυπτει τα κριτηρια του Ιβιτς?
"Τωρα για τα αμυντικά χαφ, θα πρέπει να χτίζουν το παιχνίδι, να έχουν καλή πάσα, να είναι επιθετικοί όσον αφορά στην άμυνα"
Στους 2 πρωτους τομεις ανετα, στον 3ο ομως και στον unspoken4ο "αντοχη-αθλητικοτητα", κατ'εμε σε μετριο βαθμο (κατι που ελπιζουμε να καλυπτεται απ'τη διαθεση του και απ'τη διαφορα επιπεδου πρωταθληματων
)
Ελα ομως που για τους 2 πρωτους τομεις εχουμε τον Τσιμι κατα κυριο λογο και επειτα το Σαχοφ και τον Τζιολη, και λογικα ψαχναμε καποιον που ναταν decent σ'αυτα αλλα ταυτοχρονα να απελευθερωνει Τσιμι κ Σαχοφ..
Αλλα ξαναλεω, αλλο το επιπεδο Λαλιγα και σουπας..
Βεβαια, δε μπορουν να περασουν απαρατηρητα τα σχολια των καταλανων περσι οπως επισης και τα πολυ καλα τους την πρωτη σεζον..
Επισης, ευλογα αναρωτιεται κανεις γιατι με τετοια στατς κ η Σουονσι και η Εσπανιολ θελησαν να τον ξεφορτωθουν μετα απο μια χρονια, χωρις ιδιαιτερα ψηλο κασε, γιατι ακομα κ το 13/14, 14/15 που εκανε decent χρονιες εχασε τη θεση του στο τελος της σεζον ή γιατι ο Παπε Ντιοπ των ιδιων στατς εγινε αναντικαταστατος στη θεση αυτου κ οι οπαδοι (κ 2 προπονητες) μετα την πρωτη σεζον, επαψαν να τον πιστευουν..
Στα αρνητικα, ειδικα απ'το παιχνιδι με γραναδα, ειδα
Ελαχιστες αρμοδιοτητες και πρωτοβουλιες, 1-2 interceptions, κοντινες πασες, συγκεκριμενα τρεξιματα χαμηλης εντασης και δυναμης, σε κομφορτ ζοουν 50τμ αλα μαντουρο..Ουτε οι συμπαίκτες του δεν τον εμπιστεύονταν για κοντινη πασα, για να ...οργανωσει.
Σα φτωχός συγγενης σε μια κακη εσπανιολ, σαν τροχοπεδη στην ομαδα του (ξεθεωνεται ο παπε με 100 δουλειες, α ρε καημενε Τσιμιροτ) παρά βοηθητικος κρικος..Τοχει το νουμερο φαινεται
![]()
Παικτης που κραταει τα μποσικα πισω σε χαμηλου επιπεδου ομαδες, κατι που ομως δεν αρκει ακομα κ σε τετοιες, μιας και χρειαζονται πιο πολυσυνθετοι παικτες.
Δεν είναι ο παίκτης playmaker (γελαει η φραντζα του Πιρλο, 26.40 κ 42.29 του βιδεο κλαμα), δεν ειναι αυτος π θα πάρει θεση στα στημενα (αμυνα-επιθεση) για μονομαχιες, δεν εχει μεγαλη ταχυτητα ουτε ιδιαιτερη δυναμη, δεν ειναι ο σκυλος που θα κανει τακλιν, θα πιεσει δυνατα, ψηλα κ θα κανει επιθετική αμυνα (π μέχρι κ ο τζιολης κανει ανα στιγμες)...Ε τι στο μπουτσο ειναι?![]()
Ενας πιο τεχνιτης, λιγοτερο σκυλος/ηγετης κ πιο κοντος τζιολης?
Btw, με τοσα περιορισμενα που κανει στον αγωνιστικο χωρο, βλεποντας τους αλλους να μοχθουν με ενταση κ σε πολλους χωρους (ιδιαιτερα τον Παπε που αναγκαζοταν κ επαιζε για 2 ατομα) κ γω θαχα καθαρο μυαλο για 80% επιτυχια σε κοντινες πασες. Από ότι καταλαβαίνω , εσύ, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα καλλίτερα από άλλους που είναι το επάγγελμά τους.
Πως το λεει το ρητο? Όποιος δουλευει κανει λαθη..
Στο συγκεκριμενο ματς
Εκανε 7.3 σε 62 λεπτα θυμαμαι εγραψε καποιος..Αν συνεχιζε το ιδιο μεχρι το 93, θα τελειωνε με 10.8χλμ (τοσα κανει κ ο Τζιολης)..Το θεμα ειναι με τη ενταση, τι ποιοτητα, με τι ευθυνες και σε τι χωρους? Στον ΠΑΟΚ π παιζει κατακτητικο κ πιο επιθετικο ποδοσφαιρο ομως, οπου θελαμε καλυτερο απ'τον Κατσε?
5 πασες πισω, 6 μπροστα, 12 παραλληλες, 1 βαθια, το 80% των οποιων στα 4-5 μετρα με ελαχιστες φορες να περασει το χωρο του κεντρου απεναντι στη 19η Γραναδα, στο 0-0. Και οταν βγηκε στο 62' μπας κ βαλουν κανα γκολ, ο Γαλανης της Λαλιγα εγραψε 73% ευστοχια! (το whoscored γενναιοδωρο, του εδωσε 6-7 παραπανω πασες και 77% ευστοχια)
Με βαση την προηγουμενη σεζον παντα, αν παρουσιασει ιδια μονοδιαστατη εικονα κ αγωνιστικοτητα, σ'εναν ΠΑΟΚ π πιεζει κ παιζει κατακτητικο ποδοσφαιρο μαλιστα, πραγματικα τον βλεπω ως backup του Τζιολη, λυπαμαι τον Τσιμι και τον Σαχοφ και τα λεπτα που θα κλεψει απ'τον Χαριση.
Τι να πω, fingers crossed, μακαρι να πραγματοποιησει την χρονια που οι οπαδοι της Εσπανιολ λενε οτι εκανε τους πρωτους 6-7 μηνες εκει.
Γιατί δεν βλέπεις εκείνα τα παιχνίδια;
Υ.Γ. odi νασαι καλα ρε μαν. εννοειται σεβομαι κ την αποψη του despe
Ρώτησες τον προπονητή τι του ζήτησε να κάνει μέσα στο γήπεδο;
Όταν τον έβγαλε τι παίκτη έβαλε επιθετικογενή ή αμυντικογενή , έκανε καλλίτερη δουλειά , τους πήραν μετά παραμάζωμα ή υπήρχε η ίδια εικόνα ;
Μπορώ να θέσω και άλλα τέτοια ερωτήματα-παραμέτρους για ένα παιχνίδι.
Και θα ήθελα ,αν μου επιτρέπεις, να μάθω τί δουλειά κάνεις και είσαι τόσο απόλυτος , πως μπορείς να είσαι τόσο απόλυτος που τον ειρωνεύεσαι και τον απαξιώνεις σε τέτοιο βαθμό.
Φυσικά και δεν αποτελεί στοιχείο τεκμηρίωσης οι ώρες που εσύ βρίσκεις και παρακολουθείς παιχνίδια και παραθέτεις σεντόνια ενώ εγώ δεν προλαβαίνω. Γι αυτό άλλωστε δεν μπορώ να ανταποκριθώ και στην αντιπαράθεση φάση φάση που κάνεις , την οποία δεν θα την έκανα και τον χρόνο να είχα αφού τα ερωτήματα που σου θέτω παραπάνω δεν θα μπορούσα να τα απαντήσω.
Εεεεε δεν γινεται να μην παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ αυτο το ισπανακι με τετοιο βιογραφικο..john4serres έγραψε:μια σούμα πριν υπογραψει
Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας
θεση: αμυντικο χαφ
ηλικια: 29
υψος: 1,78μ
155 αγωνες
- 72 στην Μπετις
- 48 στην Εσπανιολ
- 35 στην Σουόνσι

Υ.Γ..:Και τετοια μαλλουρα

- Kostas_Peraia4
"Παίκτης του Δικεφάλου για τα επόμενα τρία χρόνια ο Χοσέ Αλμπέρτο"
επισημα πλεον
επισημα πλεον
Οκ
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160711/e48099560a6f66e50e6d0553ba8919ae.jpg[/img]
Σαν ξάδερφος του Σκονδρα στο πιο αδύνατο
SM-G935F
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160711/e48099560a6f66e50e6d0553ba8919ae.jpg[/img]
Σαν ξάδερφος του Σκονδρα στο πιο αδύνατο
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 11 Ιούλ 2016, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PaokPatraG4
Του είχαν πει ότι στον πάγκο είναι ο ΑΑ....!!!!!stelyk έγραψε:Κουρευτηκε..

Περιμενα να ανακοινωθει για να γραψω πραγματικα διαβαζω αυτα π γραφετε μερικοι για τον παιχτη κ λεω μαλλον εχω καταρακτη ενα πραγμα θα πω ο Π.Α.Ο.Κ τετοιον παιχτη δν ειχε ποτε μα ποτ ε ποτε θα το δειτε στο χορτο τωρα οσοι μιλανε για τζιολη κ κατσε πραγματικα εχω να πω οτι κανενας απο τς 2 ουτε σε 23232323232 χρονια δν θα κανανε 100 συμμετοχες στν ισπανια κ 30 στν αγγλια αν ο κανιας παιξει το 50% απο αυτα π μπορει ο τζιολης θα αρααζει τριμπεκα καθε μερα αυτα.