Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokpantou

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από paokpantou »

buffalobill4 έγραψε:Φιλε μου παοκπαντου νομιζω οτι πεφτεις στην λουμπα του ποτενσιαλ των παικτων. Υπο αυτο το πρισμα ισως εχεις δικιο.

Ο κατσε παντως δεν ξερω αν ηταν το καλυτερο χαφ του ΠΑΟΚ μεχρι τωρα ηταν σιγουρα ομως το πιο σταθερο. Δεν ειναι τυχαιο το οτι παιζει απο τα 18 του και ειναι βασικουρα με ολους τους προπονητες.

Σε τεχνικα χαρακτηριστικα υστερει του τσιμιροτ σαφως, υστερει η ειναι στα ιδια επιπεδα τακτικα, εχει ομως πολυ καλυτερο consistency. Βασικα αυτο ειναι το μεγαλυτερο μειον του κατα τ αλλα μεγαλου μου πουλεν τσιμι καθως ακομη και μες στο ιδιο ματς εχει τρομερα μεγαλα κενα διαστηματα. Αυτο πρεπει να δουλεψει. Ο κατσε αντιθετως την τεχνικη και και οι δυο μαζι την τακτικη τους
Θεωρώ τον κατσε μετριο χαφ χωρίς δημιουργία τρεχαντηρι απλα με αχρείαστα φάουλ... και όπως είδαμε προς το τέλος της σεζόν ο κατσε δεν έπαιζε βασικουρας διότι πλέον υπάρχουν καλύτεροι του..ακόμα και ο Χαρίσης για μένα είναι πιο καλο χαφ.άλλα όχι δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος το θεωρει καλυτερο χαφ που εχει η ομάδα.αυτά και το κλείνω το θέμα...σιμπα ξοδεψες 62λεπτα φίλε και έβγαλες συμπέρασμα για τον κανιας?
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ισπανικό δημοσίευμα

http://www.sport.es/es/noticias/espanyo ... ok-5261125

έρχεται ως ελεύθερος ο Κάνιας αλλά με ένα ποσοστό μεταπώλησης
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εαν έρθει και ο Canas ελεύθερος μιλάμε για 6 ελευθερους και Brkic πιθανόν ελεύθερος ( δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω).
Το Μαρακι είναι εδώ ενωμένο δυνατό.

Αν έρθουν έσοδα τι θα τα κάνουμε; Οεο; Στον τάφο μας θα τα πάρουμε;

* κάντε καμιά κάντε καμιά μεταγραφή!!!
* λα λα λα λα λα δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Φερνουμε παικτη που εχει αγωνιστει σε Premier League και La Liga,χωρις πολλες συμμετοχες....Κραζουμε
Φερνουμε παικτη που εχει αγωνιστει σε Premier League και La Liga,βασικο και με πολλες συμμετοχες...Κραζουμε

Γι'αυτο εισαι ΠΑΟΚ ;)
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

πραγματικά όλοι ελεύθεροι ήρθαν και ας είχαν συμβόλαια με τις ομάδες τους, πάρα πολύ θετικό, και επίσης είναι όλοι εδώ στην βασική προετοιμασία, πολλά μπράβο για τις φετινές μεταγραφές
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

CCCP έγραψε:
Γκουερινο έγραψε: Δεν εχω καμμια φαντασιωση οτι ειναι κανα τεραστιο ταλεντο. Ξερω ομως οτι αυτη την στιγμη δεν εχουμε καλυτερο. και δεν ειναι αποψη αυτο ειναι το τι δειχνουν τα αποτελεσματα
Οταν θα ερθει καλυτερος και το δειξει στο χορταρι να εισαι σιγουρος οτι πρωτος θα το γραψω εγω.
Μεχρι τοτε ομως οι καλυτεροι της 11αδας σου ειναι κατσε τζιωλης γλυκος κλαους πελκας τζαβελας λεοβατς Μακ και ο χειροτερος ο κιτσιου που ευτυχως το ιδιο ειδε και ο Μιχελ κι εκανε την πρωτη μεταγραφη
Ti εννοεις με το δεν εχουμε καλυτερο? σε ποια θεση? Εγω δεν βλεπω χαφ στην ομαδα που να μην ειναι καλυτερο απο τον Κατσε.

Σακχοφ, τζιολης, τσιμιροτ, χαρισης, ο Κανιας που ερχεται...Απο ποιον ειναι καλυτερος ο Κατσε;[/quote]

Μην μου βαζεις Σαχοφ και κανιας οταν τους δουμε σε κανονικους αγωνες θα τους κρινουμε.
Μεχρι στιγμης εχουμε δει τζιωλη κατσε χαριση τσιμιροτ. πες μου ενα διδυμο απο τους 4 που να ειναι καλυτερο απο το διδυμο τζιωλη κατσε και δειξε μου τα αποτελεσματα τους.
paokpantou έγραψε: το ότι θεωρείς καλυτερο χαφ στον ΠΑΟΚ τον κατσε δεν εχω να πω τίποτα αλλο..σταματαω την συζήτηση εδώ.
το θεμα δεν ειναι να σταματησεις την συζητηση αλλα να μου αποδειξεις οτι κανω λαθος πρακτικα και οχι θεωρητικα. μηπως ειδες τα αποτελεσματα? παραλιγο να μην κανουμε νικη οταν ελειπε ενας απο τζιωλη κατσε 4 νικες σε 18 παιχνιδια χωρις ενα απο τους δυο 9 νικες σε 12 παιχνιδια με διδυμο στα χαφ τζιωλη κατσε αυτη ειναι η πραγματικοτητα οσο κι αν δεν μας αρεσει
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η πρεμούρα να βγάλουμε καλό ή κακό έναν παίκτη.
Θα έπρεπε να κρίνεται κάθε νέος μετεγγραφικός στόχος εάν πληροί τα κριτήρια που έχει θέσει ο προπονητής , και σε τι βαθμό , ούτως ώστε να ανταποκριθεί στον ρόλο που σκέφτεται να του αναθέσει.
Για μένα αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο και η παρακολούθηση βίντεο από youtube για εξαγωγή σοβαρών συμπερασμάτων , και όχι συζήτησης να χαμε να λεγαμε, τελείως επιπόλαιη.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Σεντερ μπακ και ισως ενα φορ και κλεισαμε,ανεξαρτητα με τις πωλησεις/αποχωρησεις

Φτου φτου,μην μας ματιαξουμε
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πολύ νωρίς και πολύ ανέξοδα ολοκληρώνεται το φετινό παζλ

μπράβο στο λιούμπος και στον ίβιτς γι αυτό

ένα βαρβάτο σεντερ μπακ και ένα δυνατό φορ αν υπάρξουν πωλήσεις
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

πριν κανένα μήνα γράφανε για αυτόν νομίζω

http://www.transfermarkt.com/toni-sunji ... eler/60790
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Πόσους ελεύθερους που πήραμε ούτε το ελευθεροχωρι δεν έχει ,ο free agent ζει
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μισθό τι τους δίνουμε τον βασικό συν υπερωρίες ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sera4 έγραψε:πραγματικα σπαω το κεφαλι μου αλλα δεν θυμαμαι ενα παιδι απο τις ακαδημιες που να "αδικηθηκε" απο τον οργανισμο του ΠΑΟΚ και να εκανε καμια σοβαρη καριερα αλλου...

Τι? Ο Τσανδαρης δεν διαπρεπει στο Ch.L? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gvpaok89 έγραψε:στο Fifa εχουν γινει πλεον αρκετα επαγγελματικα τα πραγματα και τα στατιστικα του δινουν μια πρωτη αποψη για καθε παιχτη.

ο Τζιολης στο φιφα εχει γενικη αξιολογιση 72
ο Κατσε 71
και ο Κανιας 77

αν δουμε και απο τους αντιπαλους το 6αρι του γαβρου μιλιβογιεβιτς ειναι 74 και του βαζελου ζεκα 75

οποτε παντα συμφωνα με το φιφα ο Κανιας θα ειναι το καλυτερο 6αρι του ΠΑΟΚ και της σουπερ λιγκ.
+1
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

ace79grpaok έγραψε:Πόσους ελεύθερους που πήραμε ούτε το ελευθεροχωρι δεν έχει ,ο free agent ζει
χαχαχα!! το Παλιό Ελευθεροχώρι ή το Νέο??? :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”