Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από john4serres »

Εε τι περιμένεις. Αρδ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paokpantou έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
CCCP έγραψε:Ποιος Τζιολης και ποιος Κατσε ρε Γκουερινο πλακα μας κανεις; Ξεκωληστε να πουμε απο την φαντασιωση του μεγαλου ταλεντου Κατσε. Με το ζωρι και με το μυαλο μας πεντε χρονια τωρα να τον κανουμε παικταρα. Παικτης που η λεξη αμυνα δεν ξερει ουτε πως γραφεται και εφτασε στο ταβανι του καιρο τωρα και μιλατε για εξελιξη.

Και πριν το ευρο ονοιρευοσασταν ορι θα κανει εμφανησεις και καλα και θα πουληυει. Ουτε καν επαιξε.

Ελεος πια ελεος
Ελεος ομως και με το μενος εναντιον του κατσε...εναν παιχτη που με ψωροδιφραγκα εδω και μια 4ετια ειναι το βασικο χαφ της ομαδας.οταν ερθει καλυτερος ας βγει.μην υποτιμαμε τους παντες και τα παντα.
Βασικός ο κατσε ναι φίλε μου γιαυτο και σε κάνανε πλάκα τα χωρια.υπερτιμημενος παίχτης ο Αλβανός και ευτυχώς ξέρουν και ο Μιχελ και ο ιβιτς πως είναι μονο για πάγκο και κερκιδα
Δες τα στατιστικα και θα δεις ποτε και με ποιους παιχτες εχανες απο τα χωρια..
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

buffalobill4 έγραψε:Ποιος τον εβγαλε αχρηστο ρε παιδια; εσεις γκρινιαζετε χωρις λογο. Ο σιμπα ειδε ενα ματς (μπορει να ειδε κ αλλα) και εξεφρασε μια πτοσωπικη αποψη. Που εγκειται το κακο; μετα διαβαζουμε αραδες εδω μεσα που γκρινιαζουμε γιατι οι αλλοι γκρινιαζουν γι αυτους που γκρινιαζουν. Δεν ειναι ετσι.
Αν χωρίς να τον έχει δει λεπτό τον έβγαζε παιχταρά δε θα λεγε κανείς τίποτα.
Τώρα που έκατσε και είδε όλα τα ματς της περσινής σεζόν του, και εξέφρασε την άποψή του, θα τον πούνε γκρινιάρη.
Τhis is how it works.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Γκουερινο έγραψε:
paokpantou έγραψε:Βασικά χαφ φέτος θα είναι..αν παίζουμε με δυο τσιμιροτ κανιας αν παίζουμε με τρία..Χαρίσης τσιμιροτ κανιας..ο Τζιόλης σε περιπτώσεις και ειδικές αποστολες θα είναι βασικος
0-10 ματς εχει αυτη η τριαδα :lol: :lol: :lol:

τος σαχοφ μπισεσβαρ για την εξεδρα τους πηραμε?
Και επειδή είσαι και ειρωνας...μαθε μπαλιτσα αγορι μου...καλυτερο χαφ ο κατσε..χαχαχα..ημαρτον....
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Γρήγορος με πολύ καλές τοποθέτησης και καλή αντίληψη,αυτο είδα εγώ στον Κανιας. Παίχτες που έχει παίξει σε τέτοιο επίπεδο τόσα χρόνια στην Σούπερ Λιγδα παίζει για την πλάκα
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Τα χαφ του ΠΑΟΚ με σειρά ποιότητας κατά τη γνώμη μου...
Σακχόφ>Τσίμιροτ>Κάνιας>Χαρίσης>Τζιώλης>Κάτσε
Το ότι ο Κάτσε είναι πλέον το 6ο χαφ μας σε ποιότητα αποδεικνύει την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ μας τουλάχιστον στους μέσους.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Σιμπα, γνωμη μου ειναι οτι αν κρινεις τον Κανιας απο τα περσινα ματς δεν θα βγαλεις ασφαλες συμπερασμα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Sera4 έγραψε:
ντεσπε καλως μας ξαναβρηκες... για πες λιγο και εσυ τα βασικα του χαρακτηριστικα που ειδες...
επειδη εχω τοσα να γραψω και να πω για την προετοιμασια,τους παικτες,το φιλικο και αλλα πολλα θα πω μονο να διαβασετε τασχολια του μπανε...αυτο και τιποτα αλλο.

παω να γραψω γιατην προετοιμασια
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Γκουερινο έγραψε: Δεν εχω καμμια φαντασιωση οτι ειναι κανα τεραστιο ταλεντο. Ξερω ομως οτι αυτη την στιγμη δεν εχουμε καλυτερο. και δεν ειναι αποψη αυτο ειναι το τι δειχνουν τα αποτελεσματα
Οταν θα ερθει καλυτερος και το δειξει στο χορταρι να εισαι σιγουρος οτι πρωτος θα το γραψω εγω.
Μεχρι τοτε ομως οι καλυτεροι της 11αδας σου ειναι κατσε τζιωλης γλυκος κλαους πελκας τζαβελας λεοβατς Μακ και ο χειροτερος ο κιτσιου που ευτυχως το ιδιο ειδε και ο Μιχελ κι εκανε την πρωτη μεταγραφη
[/quote]

Ti εννοεις με το δεν εχουμε καλυτερο? σε ποια θεση? Εγω δεν βλεπω χαφ στην ομαδα που να μην ειναι καλυτερο απο τον Κατσε.

Σακχοφ, τζιολης, τσιμιροτ, χαρισης, ο Κανιας που ερχεται...Απο ποιον ειναι καλυτερος ο Κατσε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Δευ 11 Ιούλ 2016, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έλα κι εσύ ρε Κάνια...
να πετάμε στα ουράνια... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :nairepaok:

Υ.Γ. Πολλά tatoo έχει... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

στο Fifa εχουν γινει πλεον αρκετα επαγγελματικα τα πραγματα και τα στατιστικα του δινουν μια πρωτη αποψη για καθε παιχτη.

ο Τζιολης στο φιφα εχει γενικη αξιολογιση 72
ο Κατσε 71
και ο Κανιας 77

αν δουμε και απο τους αντιπαλους το 6αρι του γαβρου μιλιβογιεβιτς ειναι 74 και του βαζελου ζεκα 75

οποτε παντα συμφωνα με το φιφα ο Κανιας θα ειναι το καλυτερο 6αρι του ΠΑΟΚ και της σουπερ λιγκ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

makispaspartou έγραψε:Τα χαφ του ΠΑΟΚ με σειρά ποιότητας κατά τη γνώμη μου...
Σακχόφ>Τσίμιροτ>Κάνιας>Χαρίσης>Τζιώλης>Κάτσε
Το ότι ο Κάτσε είναι πλέον το 6ο χαφ μας σε ποιότητα αποδεικνύει την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ μας τουλάχιστον στους μέσους.
Γι αυτό τον πουλάς να κλείσεις δυνατά τις μεταγραφές στόπερ και φορ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Φιλε μου παοκπαντου νομιζω οτι πεφτεις στην λουμπα του ποτενσιαλ των παικτων. Υπο αυτο το πρισμα ισως εχεις δικιο.

Ο κατσε παντως δεν ξερω αν ηταν το καλυτερο χαφ του ΠΑΟΚ μεχρι τωρα ηταν σιγουρα ομως το πιο σταθερο. Δεν ειναι τυχαιο το οτι παιζει απο τα 18 του και ειναι βασικουρα με ολους τους προπονητες.

Σε τεχνικα χαρακτηριστικα υστερει του τσιμιροτ σαφως, υστερει η ειναι στα ιδια επιπεδα τακτικα, εχει ομως πολυ καλυτερο consistency. Βασικα αυτο ειναι το μεγαλυτερο μειον του κατα τ αλλα μεγαλου μου πουλεν τσιμι καθως ακομη και μες στο ιδιο ματς εχει τρομερα μεγαλα κενα διαστηματα. Αυτο πρεπει να δουλεψει. Ο κατσε αντιθετως την τεχνικη και και οι δυο μαζι την τακτικη τους
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Eνας Α τροπος συγκρισης ειναι ο εξης.

Αρχικα πρεπει επι πεπραγμενων να κρινουμε ποιος ειναι καλυτερος.Ο Κατσε ή ο Vitolo?

Αφου κανουμε αυτη την συγκριση,συγκρινουμε τον παικτη που ξεχωρισαμε απο τους 2 παραπανω με τον Canas,o οποιος σαν αξια αλλα και attributes(σε Fifa και FM)ειναι καλυτερος και των 2
Άβαταρ μέλους
john4serres

Salvatore Bocchetti + Adrian Lopez και φύγαμε για τίτλο.

Και ξύπνησα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”