pilotos έγραψε:Να σου απαντήσω συγκεκριμένα για τον τζαβελα;
Ναι, γιατί αυτά τα λεφτά του χρόνου δε θα τα πάρεις
SM-G935F
Κι εγω θα τον έδινα. Και ας είναι λιγότερα από την αξία του.
Που θέλω να καταλήξω. Οτι για να αρχίσεις να δίνεις υπεραξία στους παίκτες (πέρα από γνωριμιες με μανατζερ) θα είσαι υποχρεωμένος για ενα χρονικό διάστημα να πουλάς παίκτες ακόμη και αν χρειαστεί να τους δίνεις λιγότερο απ' όσο αξίζουν. Με σκοπο να αποκτήσεις ένα καλό όνομα στην ποδοσφαιρική πιάτσα ευχομενος οι παίκτες να τα καταφερουν στη νέα τους ομάδα. Και σταδιακά να ανέβουν οι μεταγραφικές "μετοχές" σου και να αποτελεσεις δελεαρ. Απο κάπου όμως πρέπει να ξεκινήσεις. Να γίνει η αρχή. Είναι έτοιμος όμως ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός να δεχτεί εύκολα κάτι τετοιο ? Εγω για παράδειγμα αν υπήρχε συγκεκριμενη μεταγραφική πολιτική θα ήμουν.
Ο άλλος τρόπος είναι να παίζεις συνέχεια σε ομιλους του Τσου Λου ή ακόμη να κάνεις μεγαλες ευρωποϊκές πορείες στο Γιουρόπα ή να παιρνεις πρωταθληματα κάτι που από μόνο του ανεβαζει την υπεραξία των παικτών.
Πόσο εύκολο όμως ειναι αυτό ?
Υ.Γ. Και για να μην παρερμηνευτούν από κάποιους τα λεγομενα μου δεν ισχυρίζομαι ότι θα πρέπει αβέρτα - κουβέρτα να παραχωρουμε παίκτες. Εάν όμως θέλουμε να γίνουμε μια ομάδα που θα πρέπει να μάθει και να πουλάει δεν βλέπω άλλον τρόπο εκτός από αυτούς τους δύο.