Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

buffalobill4 έγραψε:
giagoylas4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Οτι πρεπει επιλογη για να πεταξουμε και φετος τα δυο μυρια που μας περισσευουνε και να γινουμε μπουρδελο και οι οπαδοι και μεσα στην ομαδα. Τι σχεση εχει ο πατο με τον τζαλμα τον μπισεσβαρ και τον κρεσπο. Οτι ειχε και ο μπερμπατοφ με τον τσιμιροτ το λεοβατς και τον σαμπο. Καμια δηλαδη

Αν θελετε τον πατο πιεστε να παρει 4 σαν κ αυτον κ οχι εναν λες κι ειμαστε χωριο.

Εχω εμπιστοσυνη στον Ίβιτς κ τον μιχελ οτι πρωτο στοχο εχουν τη δημιουργια ομαδας και οχι εντυπωσεων και απλα γελανε με αυτα τα σεναρια
δηλαδη γιατι μπορουσε να παιζει στην κορινθιανς και την σαο παολο οπου σε τρει χρωνιες 13-14-15 ειχε συνολο 110 συμμετοχες 35 γκολ και 15 ασιστ και δεν μπορει εδω?

οκ να δεχτω οτι η περιπτωση πατο ειναι ονειρο θερινης νυχτως αλλα μην λεμε οτι δεν θα μπορει να παιξει εδω επειδη θα εχει συμπαικτες τον μπισεβαρ,τον τζαλμα και τον τσιμιροτ
ο μπερμπατοφ γιατι δεν επαιξε που ειχε 10πλασια νουμερα? γιατι κατα την προσωπικη μου αποψη οταν δεν εχεις ετοιμη ομαδα που ο καθενας ξερει ποιος ακριβως ειναι ο ρολος του μεσα σ αυτην και ερχεται ενα ονομα το οποιο ειναι μαλιστα μεγαλυτερο απο την ιδια την ομαδα γινεσαι συνονθυλευμα.

ας κανουμε πρωτα ομαδα με ξεκαθαρα διακριτους ρολους και μετα ακομα και τετοιοι παιχτες αφομοιωνονται πιο ευκολα.

και βασικα ακομη και τοτε θα προτιμουσα εναν παικτη που θα τον εφτιαχνα εγω πατο (αν οχι τοπ κλας, εστω δευτερης ταχυτητας) και οχι τον ιδιο τον πατο.
γιατι ηταν μεγαλυτερος ποδοσφαιριστης απ τη κομπλεξαρα που εκατσε περσι στον παγκο της ομαδας μας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

δεν ειναι ενας ρε αδερφε. ο νατχο? ο νομποα? ο στοχ? ο μαδουρο? σου φαινεται για ενας?

η ομαδα το οτι ειναι ετοιμη και με διακριτους ρολους και στοχους απο που το συμπαιρανες? απο τα δυο φιλικα? εκτος και αν το ελεγες και περισυ μεσα στη χρονια οποτε παω πασο.

φυσικα και η ομαδα φετος δουλευει στο σωστο δρομο αλλα εχουμε πολυ μα πολυ δρομο μπροστα μας.

στο παραδειγμα σου θα αντιπαραθεσω αντιπαραδειγμα. ειναι σαν να κερδισες το λοτο και απο εκει που ολες οι γκομενες σου ηταν η μαρια απο τα λιοσια (ομορφη αλλα λαικο κοριτσι) τωρα ξαφνικα σε πλευριζει η λουιζ απο το παλιο ψυχικο. και δε λεω να μην της τον δωσεις. φυσικα και να της τον δωσεις. απλα να ξερεις γιατι της τον δινεις και για ποιο λογο σου καθεται τωρα μετα το λοτο που κερδισες.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

τσε, δεν ειναι θεμα κομπλεξ. βασικα δεν ειναι θεμα ΜΟΝΟ κομπλεξ.

ο τροπος που προσεγγιζει αυτα τα ονοματα ο ΠΑΟΚ ειναι αραβικος-κινεζικος. μονο με τα χρηματα. θα μου πεις ολα για τα χρηματα γινονται. οκ, ομως μετα γι αυτο και τα μεγαλα ονοματα που εχουν ερθει επι εποχης σαββιδη δεν επαιξε ουτε ενας. πρεπει να φτιαξεις ομαδα πρωτα και μετα να βαλεις σε αυτην και ονοματα κατα τη γνωμη μου
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

buffalobill4 έγραψε:τσε, δεν ειναι θεμα κομπλεξ. βασικα δεν ειναι θεμα ΜΟΝΟ κομπλεξ.

ο τροπος που προσεγγιζει αυτα τα ονοματα ο ΠΑΟΚ ειναι αραβικος-κινεζικος. μονο με τα χρηματα. θα μου πεις ολα για τα χρηματα γινονται. οκ, ομως μετα γι αυτο και τα μεγαλα ονοματα που εχουν ερθει επι εποχης σαββιδη δεν επαιξε ουτε ενας. πρεπει να φτιαξεις ομαδα πρωτα και μετα να βαλεις σε αυτην και ονοματα κατα τη γνωμη μου
γενικα εχεις δικιο αλλα για το μπερμπα πιστεψε με εφταιγε ο μουρινιο της δαλματιας και θα μας ποναει πολλα χρονια οτι δεν απολαυσαμε αυτον τον παιχτη στη θεση του με τα ασπρομαυρα

δεν ειναι ο μοναδικος αλλα σιγουρα ο κυριοτερος λογος....μετα ηρθ η ξενερα απο πλευρας μπερμμπα και εδεσε το γλυκο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

απο κει και περα και ο ριμπο και ο ζιο για τα φραγκα ηρθαν στον κολοπειραια ως αραβοκινεζικη σημερινη λυση
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

μα εννοειται. δεν θα ερθει κανενας στην ελλαδα με λιγοτερα φραγκα απο αλλου. το θεμα ειναι αφου ερθει πως θα τον πεισεις να παιξει αυτο που ξερει και αν γινεται και λιγο παραπανω.

πιστευω μονο αν ξερεις γιατι τον εφερες και αν του εχεις δωσει να καταλαβει απο πριν το λογο που τον πηρες. εσυ πιστευεις οτι τον μπερμπατοφ ξερεις γιατι τον εφερες?

εδω οι ιδιοι που γραφουν οτι θελουν φορ με ντριπλα ατομικη ενεργεια και σουτ πιστευουν πως εχει αυτα τα στοιχεια ο μπερμπατοφ.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Δεν νομιζω οτι ειμαστε ετοιμοι ειτε σαν οργανισμος ΠΑΟΚ ειτε καθαρα αγωνιστικα (ποιοτητα, σταθεροτητα κτλ) για να υποστηριξουμε τετοιους παιχτες, τσαμπα λεφτα δινουμε καθε φορα και τσαμπα θα πανε και για Πατο (αν τον παρουν τελικα). Το παρελθον το εχει αποδειξει αλλωστε πολλες φορες. Αντιθετα, ειμαστε πολυ καλοι αυτη την στιγμη στο να παρεις εναν παικτη που για Χ Ψ λογους δεν εχει καταφερει να ζησει το ονειρο του αλλα παντα ηταν καλος και να αγαπαει το ποδοσφαιρο πραγματικα. Δυο παραδειγματα ειναι ο Γκαρσια και ο Τετρατζε.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

σορρυ αλλα τοπαραδειγμα πιο αστοχο και απο τον παπαδοπουλο στις βολες
φυσικα και ερχονται για το χρημα (και ποιος δεν ερχετε για το χρημα? εδω το αρχηγοπουλο σου δεν ηθελε να υπογραψει αν δεν επερνε αυτα που πιστευε οτι αξιζε) και για τις πορτες που μπορει να του ανοιξει μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ.
οσο για τους παικτες που προανεφερες ( οπου διαφωνω καθετα για τον νατχο ) ειναι περισσοτερο αυτο που σου ειπα.
κρινεις τον χ νομποα απο τους 4 μηνες που ηταν εδω, αν εμενε 4 μηνες ο γκαρσια τι θα ειχες να θημασαι απ αυτον?
μου βαζεις τον στοχ που η τελευταια του καλη σεζον ειναι στον ΠΑΟΚ απο κει και περα δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης στοχ

σορρυ αλλα τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο κεφαλι σου.
ακομα και τα θετικα αρνητικα τα βλεπεις. οπως πχ με τον στοχ

και γιανα τα κλεινουμε...ΝΑΙ πιστευω οτι εχω ομαδαρα,παικταραδες, προπονηταρα και προεδραρα
και το μονο που λειπει απο την ομαδα για εκτοξευτει ειναι η ηρεμια στιςκερκιδες,στα ραδια και ιντερνετ.

υγ πραγματικα δεν μπορω να το χωνεψω οτι καποιοι θα γκρινιαζαν αν ερχοταν ο 26χρονος πατο στον ΠΑΟΚ
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Eνα Κανιας τον χρειαζόμαστε παντως
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ δεν θα τρελαινόμουν με τον Pato αν ερχόταν, ούτε αεροδρόμια, ούτε ΚΤΕΛ.
Ουσιαστικά ανενεργός ποδοσφαιριστής τον τελευταίο καιρό, θα κρατούσα πολύ μικρό καλάθι, μικρότερο από αυτό που κράτησα με τον Berbatov, από τον οποίο φυσικά περίμενα περισσότερα από όσα απέδωσε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

εγω φιλε οσο και αν τα εχω μπερδεμενα στο κεφαλι μου κατα τη γνωμη σου, δεν ειμαι απο αυτους που μιλανε για προεδραρες προπονηταρες παιχταραδες το σεπτεμβριο και τον φλεβαρη πετανε καλαμποκια και σπανε τα αυτοκινητα τους. ουτε ακουω ραδια ουτε γραφω στα ιντερνετς. μονο εδω. λες οτι τα χω μπερδεμενα στο κεφαλι μου ενω για τον στοχ μου τα μπουρδουκλωνεις σε δυο σειρες. τελικα ο στοχ σε μας επαιξε καλα η οχι? ειναι μεγαλο ονομα η στοχ η δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης στοχ?

οσο για το παραδειγμα που σου εγραψα αν διαβαζες θα καταλαβαινες πως ειναι πιο τεχνικο και απο κινηση πιβοτ του παπαδοπουλου.

δεν θα γκρινιαξω για τον καθε πατο γιατι πολυ απλα εχω εμπιστοσυνη στον μιχελ και στον ιβιτς και δεν θα τον φερουν στην ομαδα που κανουν φετος. εσυ εισαι σιγουρος οτι αν σου φερουν τον μπασκιμ καντρι της κοπεγχαγης δεν θα γκρινιαξεις γιατι ειχες ψηθει απο κατι ρουφιανους (που κραζεις ολη τη χρονια αλλα εχεις σαν ευαγγελιο τον ιουλιο αυγουστο) οτι θα ερθει ο χ πατο?

4η χρονια και ακομη να αποτιναξουμε σαν λαος το συνδρομο του νεοπλουτισμου. ηταν βλεπεις πολλα τα χρονια των προσφυγων και των φτηνων πλην αμπαλων παικτων που παιρναμε. δεν μας κατηγορω, περιμενω ομως να εξαλειφθει και αυτο το φαινομενο.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ας δούμε λίγο τις μεταγραφές μας μέχρι τώρα, και τι έχουμε δώσει

http://www.transfermarkt.com/paok-thess ... on_id/2016

δεν έχουμε πληρώσει τίποτα, όλοι ήρθαν ελεύθεροι, μόνο για τον Zeljko Brkic δεν γραφει

από αυτό καταλαβαίνουμε ότι είτε έχουμε θέμα με το FFP, και προσπαθούμε να κρατήσουμε τα έξοδα χαμηλά μέχρι να ανέβουν τα έσοδα από διαρκείας, μπουτίκ, ομίλους, πωλήσεις παιχτών κτλ. είτε κρατάνε το μεγάλο ποσό (πάλι μέσα στα όρια του FFP) για κάτι το εξαιρετικό. Η τακτική αυτή μπορεί να φέρνει γκρίνια, ότι δεν τα σκάει ο Ιβαν και τέτοια, μακροπρόθεσμα όμως θα δημιουργηθεί κέρδος για την ΠΑΕ, ώστε να μην έχει κανένα θέμα με FFP και τότε να μπορεί να φέρει όποιον θέλει. Τελευταίο, πέρσι πληρώσαμε 1εκ σε πρόστιμα, μία καλή μεταγραφή έτσι; Στο χέρι μας είναι σαν οπαδοί αυτό να σταματήσει
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ειναι η καλυτερη δυνατη στιγμη για εναν παιχταρα στην ομαδα

δεν ειμαστε πλεον σκορποχωρι,εχουμε κορμο στην ομαδα,αρχη μεση και τελος,ο ιβιτς ειναι ενας σοβαροτατος προπονητης
βρισκομαστε μπροστα στην πιθανοτητα να παιξουμε ομιλους,αρα χρειαζομαστε και εναν παιχταρα
αν οχι τωρα,ποτε;

βεβαιως εγω θεωρω πως και χωρις αυτον θα εχουμε φετος την καλυτερη χρονια που ειχαμε εδω και δεκαετιες
με ενα εξαρι και ενα στοπερ ψηλο ειμαστε κομπλε

αλλα οπωσδηποτε ενας παιχταρας μονο καλο θα κανει

τα προηγουμενα χρονια θα ηταν μια αχρηστη προσθηκη σε μια ομαδα με τεραστια κενα
θα ηταν πολυ δυσκολο να τον αξιοποιησουμε,αφου το αθλημα ειναι ομαδικο
οχι ομως κ τωρα
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

αλλο παιχταρας και αλλο ονομα παγκοσμιας κλασης.

οταν καταλαβουμε οτι το πρωτο δεν συνεπαγεται του δευτερου και οτι το δευτερο δεν ειναι ικανη και αναγκαια συνθηκη για το πρωτο θα ειμαστε πιο συνειδητοποιημενοι σαν οπαδοι
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Διάβασα μερικά ποστς και νόμιζα ήμουν στο τοπικ καλοκαιρινές διακοπές. Τελικά στις μεταγραφές είμαι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”