Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- john4serres
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Δεν ελπίζω σε πολλά. Καμία ανακύκλωση Πάτο πιστεύω.
Αν και με τόσους ικανούς αρδ, όλο και κάποιο "αποκλειστικό" μπορεί να βγει.
Αν και με τόσους ικανούς αρδ, όλο και κάποιο "αποκλειστικό" μπορεί να βγει.
- Μπαρκαρούτσος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλημέρα νορβηγικά, καλησπέρα ελληνικά! Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να ξυπνάς με λιακαδα και ζέστη και ο ήλιος να αντανακλά πάνω στα νερά του φιορδ. Και ο καφές ελληνικός μετριος και διπλός για ατελείωτη ευχαρίστηση!
- john4serres
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ναι, αλλά σαν τα Σερρας δεν έχει! Να φας μπουγάτσα να νιώσεις αυτή τη γλύκα στο στήθος να κατεβαίνει, άλλο πράγμα! Ωχ θα με πάρουν τα ζουμιά σε λιγο:)
- john4serres
- Δημητρης17
Καλημερα αδερφε!!! Απ οτι καταλαβα ζεις στην Νορβηγια!! Που ακριβως;; Ειχα ζησει κι εγω για λιγους μηνες σε μια πανεμορφη τοποθεσια, οπως αυτη που περιεγραψες, σ ενα χωριό ονοματι Hovdebygda χτισμενο στην πλαγια ενος παραμυθενιου φιορδ, πολυ κοντα στο Aalesund. Αυτα, τελος 1987, αρχες 1988.Μαυρο Χιονι έγραψε:Καλημέρα νορβηγικά, καλησπέρα ελληνικά! Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να ξυπνάς με λιακαδα και ζέστη και ο ήλιος να αντανακλά πάνω στα νερά του φιορδ. Και ο καφές ελληνικός μετριος και διπλός για ατελείωτη ευχαρίστηση!

- ΑποστόληςΑ
- Δημητρης17
Γκοραν καλημερα αδερφε, που εισαι;;; Σου τελειωσε ο καφες και τρεχεις στο μπακαλικο Κυριακατικα;;;

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
To Hovdebygda ειναι στο Ørsta μιας και εκεί ειναι το αεροδρόμιο της περιοχής Ørsta-Volda. Ειναι το μόνο κοντινό μέρος που ξέρω κοντά στο Ålesund μιας και γω μένω κοντά σε αυτά τα μέρη εδώ και μια δεκαετία περίπου. Εγώ μένω Stranda περίπου σαράντα χιλιόμετρα από το Ålesund και το φιόρδ που μενω ειναι το Storfjord. Για να είμαστε αντικειμενικοί τα φιόρδ της περιοχής ειναι πανέμορφα, αλλά για μένα τα καλύτερα βρίσκονται στο Sogn og fjordane λίγο νότιο δυτικότερα από μένα. Και για να είμαστε όντοπικ ηδη πίνω τον δεύτερο καφέ μου σήμερα
Sent from my iPad using Tapatalk
- Δημητρης17
Re: Καφενείο
Οι ποδοσφαιρόφατσες της περιοχης, τι λενε για την ΠΑΟΚάρα μας, γνωριζουν τιποτα;;;Μαυρο Χιονι έγραψε:To Hovdebygda ειναι στο Ørsta μιας και εκεί ειναι το αεροδρόμιο της περιοχής Ørsta-Volda. Ειναι το μόνο κοντινό μέρος που ξέρω κοντά στο Ålesund μιας και γω μένω κοντά σε αυτά τα μέρη εδώ και μια δεκαετία περίπου. Εγώ μένω Stranda περίπου σαράντα χιλιόμετρα από το Ålesund και το φιόρδ που μενω ειναι το Storfjord. Για να είμαστε αντικειμενικοί τα φιόρδ της περιοχής ειναι πανέμορφα, αλλά για μένα τα καλύτερα βρίσκονται στο Sogn og fjordane λίγο νότιο δυτικότερα από μένα. Και για να είμαστε όντοπικ ηδη πίνω τον δεύτερο καφέ μου σήμερα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μπα αυτοί ασχολούνται μόνο με πρεμιέρ λιγκ ,ούτε στους δικούς τους δίνουν σημασία