Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από pyrgioths »

obanebane έγραψε:Ο Παντακιδης ειναι ο φυσικος αρχηγος της ομαδας,τοσο ευκολα πετας τον αρχηγο σου για εναν γυρολογο πυργιωτη;
HOOL4IGAN έγραψε: 'Οχι ρε τρελέ γιατί να φύγει το ΠΑΟΚτσάκι μας ο Παντακίδης; :opaokara:

Όσο για τον aver έχει μέρες τώρα που γράφει ότι ο Ανδρεάδης είναι πιο κοντά από τον Σμαραγδή άρα πάλι μέσα έπεσε... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΑΔΕΡΦΕ pyrgioths σήμερα ντεφορμέ σε κόβω... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Με παρεξηγησατε!!!!
Βασικα γι'αυτο ειπα πως καλυτερο θα ηταν να μην ανανεωναμε τον Τακουριδη.....Δεν καταλαβα γιατι βιαστηκαμε κιολας.....Ο καλμα φυσικα κατι πολυ περισσοτερο θα ξερει απο εμενα......
Τον Παντακιδη τον φοβαμαι μετα απο τον τραυματισμο που ειχε.....Δεν ξερουμε αν θα ειναι οπως πριν......
Επισης Παντακιδης και Τακουριδης ειναι κατω απο 2 μετρα......Πολυ κοντο μπλοκ....Γι'αυτο ο Ντινας επιβαλλεται να μεινει νομιζω........

Γενικα παιδια εχω την αποψη πως το θεμα ειναι να μαζευεις καλους "επαγγελματιες".....Το να παρεις απλα παιχτη-οπαδο που δεν θα προσφερει ειτε γιατι δεν ειναι καλος παιχτης, ειτε γιατι πανω στην τρελα του μπορει να μην εχει καθαρο μυαλο, δεν με ενθουσιαζει........
Φυσικα το τελειο ειναι να βλεπεις τους παιχτες να ειναι δεμενοι με την ομαδα.....
Αλλα το παν ειναι να υπαρχει σεβασμος στον κοσμο που ακολουθει,στα χρηματα που εισπραττει,πειθαρχεια,προσηλωση,σεβασμος,υπακοη στις οδηγειες του προπονητη,κλπ κλπ.........
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Από τον PNG
Μετά την προσθήκη των Γκαρά, Ανδρεάδη, ο ΠΑΟΚ έχει να καλύψει δύο κομβικά κενά, του ακραίου και του πασαδόρου, ενώ εκκρεμεί η ανανέωση του Δημήτρη Εφραιμίδη. Όσον αφορά την θέση του ακραίου, έχω γράψει πολλάκις, ότι ο Χιμένεθ είναι ο ιδανικός, πλάι σε Γκαρά, Σαφράνοβιτς, ξέρει και τον Γκόμες, έχει σηκώσει τίτλους, αγαπάει τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Αν ο Καλμαζίδης θέλει αμιγώς ελληνική ομάδα, υπάρχει κι ο Κώστας Χριστοφιδέλης, που μετά την μεταγραφή Ρουμελιωτάκη στον ΟΣΦΠ, παραμένει ελεύθερος, παρά τη φημολογία που τον ήθελε να επιστρέφει στο Λιμάνι. Όσον αφορά τη θέση του πασαδόρου. Το πιθανότερο είναι ο ΠΑΟΚ να πάρει ξένο για να καλύψει το κενό του Κάλβο. Αν πάρει Έλληνα, νομίζω πως η μοναδική επιλογή για να ντουμπλάρει τον Τερζή είναι ο Μάνος Δημητριάδης.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!

Ο Κουρνέτας είναι εντελώς εκτός ε;;
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Ο Κουρνέτας ΑΔΕΡΦΕ αν και δεν το επισημοποίησε ακόμα σταματάει την τεράστια καριέρα του... Καλά κάνει για εμένα αλλά αν είχα το τηλέφωνό του άνετα το έπειθα για ένα ακόμη χρόνο... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εγώ αν ήμουν ο Κουρνέτας, θα είχα πάει για διακοπές σε κάποια καλύβα στο βουνό και θα επανεμφανιζόμουν τον Μάιο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Για όποιον θέλει να αγοράσει διαρκείας, το ωράριο της μπουτίκ της Κ.Α.Ε. είναι

Δευτέρα - Παρασκευή : 09:00 - 17:00
Σάββατο : 09:00 - 15:00

Διαρκείας πωλούνται και στα γραφεία του Α.Σ. στη Τούμπα (είσοδος Θύρας 1 νομίζω).
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Εκτός από όλα τα άλλα είναι και πονηρός... Εμένα με μπέρδεψε πάντως... Ναι οκ ίσως αλλά με Κάλβο... Σεβόμαστε την απόφαση του Κουρνέτα, μιλάμε όμως, ίσως, δεν ξέρω θα δούμε... :opaokara:

Για την παραίτηση του από την Εθνική ομάδα γυναικών στο βόλεϊ αλλά και για το θέμα που προέκυψε με τον Ρικάρντο Κάλβο και τους υπόλοιπους Κουβανούς, μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης.

Παράλληλα σχολίασε τις πρόσφατες μεταγραφές των Γκαρά – Ανδρεάδη στον Δικέφαλο, ενώ μίλησε και για την περίπτωση να… επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Βασίλης Κουρνέτας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena:

Ερωτηθείς για το γεγονός πως δεν βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της Εθνικής ομάδας γυναικών στο βόλεϊ, είπε:

“Η λειτουργία δεν ήταν αυτή που επιθυμούσα εγώ, κάναμε βήματα προς τα μπροστά, υπάρχει πολύ μεγάλο και καλό υλικό ειδικά στο γυναικείο βόλεϊ της Ελλάδας. Θεωρώ πως μπορούμε να το αξιοποιήσουμε λίγο καλύτερα και από την στιγμή που δεν μπορούμε να το κάνουμε όπως θεωρώ εγώ σωστό, τότε ήταν καλύτερα να αποχωρήσω παρά να παραμείνω στην Εθνική. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος προπονητής που είχε εθνική ομάδα και σύλλογο παράλληλα”.

Σχετικά με τον Ρικάρντο Κάλβο και το θέμα που έχει προκύψει με τους Κουβανούς στην Φινλανδία:

“Δυστυχώς είμαστε σε μια φάση που δεν έχουμε και τόσο καλή πληροφόρηση εκεί που είναι τα παιδιά, στην Φινλανδία δηλαδή εκεί που έγινε το συμβάν. Είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα, ακριβώς δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Οφείλουμε πιστεύω να μην βιαζόμαστε και να γινόμαστε δικαστές, πρέπει να ακολουθηθεί μια διαδικασία, που τέλος πάντων είναι πάνω από εμάς. Αν και εφόσον δεν θα μπορέσει να είναι στον ΠΑΟΚ ο παίκτης, οφείλουμε εμείς να βλέπουμε και κάτι παράλληλα, γιατί ο χρόνος περνάει ενώ οι παίκτες κλείνουν σε ομάδες.

Για το αν σκέφτονται τελικά να παραμείνει ο Κάλβο εφόσον βγει αθώος;

Δεν ξέρω, δεν έχουμε κάποια επίσημη πληροφόρηση από την ομοσπονδία κουβάς αυτή την ώρα”.

Σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ έχει την πολυτέλεια να περιμένει τον Κουβανό πασαδόρο;

“Όχι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να περιμένουμε. Εμείς οφείλουμε να βλέπουμε και άλλες λύσεις. “Plan b” που λέμε (γέλια). Διαφορετικά περνά ο χρόνος και θα μείνουμε χωρίς πασαδόρο”.

Σχετικά με το αν υπάρχει θέμα Κουρνέτα;

“Θέματα υπάρχουν πολλά (γέλια..), ο Βασίλης πριν ενάμισι μήνα πήρε την απόφαση να σταματήσει. Οφείλουμε να το σεβαστούμε αυτό, απλώς τα δεδομένα έχουν αλλάξει αυτή τη στιγμή και εξετάζουμε την περίπτωση… αλλά νομίζω, όπως είπα πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία του. Δεν ξέρω, δεν ξέρω… Έχουμε επαφές, αλλά δεν έχουμε κάποια επίσημη σκέψη. Όπως ξέρουμε όλοι στο βόλεϊ, η θέση του πασαδόρου είναι νευραλγική, πολύ καίρια θέση”.

-Ναι, αλλά ξέρει την ομάδα… ενώ και ο Γκόμεζ είχε πει πως είχε την καλύτερη συνεργασία μαζί του…

Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα”.

Σχετικά με τους Γκαρά και Ανδρεάδη που αποκτήθηκαν:

“Τα δυο παιδιά παίξανε στην Εθνική ομάδα τώρα πρόσφατα. Εντάξει, τον Γκαρά τον γνωρίζουμε, μας βοήθησε να φέρουμε τρεις τίτλους στον ΠΑΟΚ που είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Ανδρεάδης έχει μεγάλη εμπειρία στο Ελληνικό πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές στην Εθνική ομάδα. Είναι πολύ έμπειρος παίκτης ενώ αυτή τη στιγμή κάνει μια πολύ καλή πορεία. Είχαμε συνεργαστεί όταν ήμασταν μαζί στον Ολυμπιακό. Έχει παίξει στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος όπου έχει κατακτήσει τίτλους”.

Σχετικά με τον ακραίο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ;

“Υπάρχουν επαφές και αρκετά θέματα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, πρέπει να ταιριάξει και ο παίκτης την υπόλοιπη ομάδα. Υπάρχουν πολλά θέματα που μπαίνουν στην ζυγαριά”.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Καλμαζίδης για όλους και για όλα!
Σχετικά με τον Ρικάρντο Κάλβο και το θέμα που έχει προκύψει με τους Κουβανούς στην Φινλανδία:
“Δυστυχώς είμαστε σε μια φάση που δεν έχουμε και τόσο καλή πληροφόρηση εκεί που είναι τα παιδιά, στην Φινλανδία δηλαδή εκεί που έγινε το συμβάν. Είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα, ακριβώς δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Οφείλουμε πιστεύω να μην βιαζόμαστε και να γινόμαστε δικαστές, πρέπει να ακολουθηθεί μια διαδικασία, που τέλος πάντων είναι πάνω από εμάς. Αν και εφόσον δεν θα μπορέσει να είναι στον ΠΑΟΚ ο παίκτης, οφείλουμε εμείς να βλέπουμε και κάτι παράλληλα, γιατί ο χρόνος περνάει ενώ οι παίκτες κλείνουν σε ομάδες.
Για το αν σκέφτονται τελικά να παραμείνει ο Κάλβο εφόσον βγει αθώος;
“Δεν ξέρω, δεν έχουμε κάποια επίσημη πληροφόρηση από την ομοσπονδία κουβάς αυτή την ώρα”.
Σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ έχει την πολυτέλεια να περιμένει τον Κουβανό πασαδόρο;
“Όχι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να περιμένουμε. Εμείς οφείλουμε να βλέπουμε και άλλες λύσεις. “Plan b” που λέμε (γέλια). Διαφορετικά περνά ο χρόνος και θα μείνουμε χωρίς πασαδόρο”.
Σχετικά με το αν υπάρχει θέμα Κουρνέτα;
“Θέματα υπάρχουν πολλά (γέλια..), ο Βασίλης πριν ενάμισι μήνα πήρε την απόφαση να σταματήσει. Οφείλουμε να το σεβαστούμε αυτό, απλώς τα δεδομένα έχουν αλλάξει αυτή τη στιγμή και εξετάζουμε την περίπτωση… αλλά νομίζω, όπως είπα πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία του. Δεν ξέρω, δεν ξέρω… Έχουμε επαφές, αλλά δεν έχουμε κάποια επίσημη σκέψη. Όπως ξέρουμε όλοι στο βόλεϊ, η θέση του πασαδόρου είναι νευραλγική, πολύ καίρια θέση”.
-Ναι, αλλά ξέρει την ομάδα… ενώ και ο Γκόμεζ είχε πει πως είχε την καλύτερη συνεργασία μαζί του…
“Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα”.
Σχετικά με τους Γκαρά και Ανδρεάδη που αποκτήθηκαν:
“Τα δυο παιδιά παίξανε στην Εθνική ομάδα τώρα πρόσφατα. Εντάξει, τον Γκαρά τον γνωρίζουμε, μας βοήθησε να φέρουμε τρεις τίτλους στον ΠΑΟΚ που είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Ανδρεάδης έχει μεγάλη εμπειρία στο Ελληνικό πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές στην Εθνική ομάδα. Είναι πολύ έμπειρος παίκτης ενώ αυτή τη στιγμή κάνει μια πολύ καλή πορεία. Είχαμε συνεργαστεί όταν ήμασταν μαζί στον Ολυμπιακό. Έχει παίξει στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος όπου έχει κατακτήσει τίτλους”.
Σχετικά με τον ακραίο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ;
“Υπάρχουν επαφές και αρκετά θέματα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, πρέπει να ταιριάξει και ο παίκτης την υπόλοιπη ομάδα. Υπάρχουν πολλά θέματα που μπαίνουν στην ζυγαριά”.
arenafm.gr
Σορυ Δεν ειδα το ποσταρισμα του φιλου
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ολα ανοιχτα δηλαδη
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Να ξερετε στον εφρε επαιξαν μπινια τον ειχαν στο περιμενε για να υπογραχει κ ενω επαιρναν ακραιους του ειπαν οτι ειναι ελευθερος κ οτι θ κρατησουν εκει για αν χρειαστει ο Καρασσαβιδης. Κριμα.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Δημήτρη Εφραιμίδη, ο Έλληνας ακραίος ήθελε να παραμείνει, αλλά τελικά προέκυψε διαζύγιο. Οι λόγοι ήταν τόσο οικονομικοί, όσο κι αγωνιστικοί, καθώς ο " Tσάκος " δεν ήθελε να μείνει για τέταρτος ακραίος. Με την απόκτηση του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, ουσιαστικά κατάλαβε, ότι το μέλλον του είναι μακριά από το Παλατάκι, αφού είναι σε μία ηλικία που πρέπει να παίζει. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύντομα αυτός θα ανακοινωθεί. Έτσι, μετά από μία διετία και τρεις τίτλους, ο Εφραιμίδης βγάζει τα ασπρόμαυρα κι αποχωρεί, με τον νεαρό Καρασαββίδη να λογίζεται, ως τέταρτος ακραίος για την φετινή σαιζόν.
PNG
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Πωπω......Με το συμπαθειο,αλλα αυτον τον Καρασαββιδη γκομενα τον εχουμε.................. :roll:
Μεταξυ σοβαρου κι αστειου....Κατι θα ξερει ο Καλμα.......
Τον εφραιμιδη τον θεωρω ΠΑΟΚτσακι,αλλα λιγο.........
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Κρίμα για Εφραιμίδη..
Καλή συνέχεια!

Ο Καρασαvukic θα μείνει για τις φάσεις που θέλουμε υποδοχή λογικά..(?)
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ναι και θα ειναι πολυ χρησιμος σ αυτο το κομματι οταν αντιμετωπιζουμε δυσκολα jump service.Ο Καρα ειναι περισσοτερο λιμπερο παρα ακραιος κι αυτο δινει τη δυνατοτητα στον Καλμα να παιζει ουσιαστικα σε κρισιμα σημεια με 2 λιμπερο και εναν εξαιρετικο ακραιο υποδοχεα (Σαφρανοβιτς).
Αδερφε aver4a κανα νεο για ακραιο ή πασαδορο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”