Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Καλημερα στο ασπρομαυρο φορουμ..
Μεταγραφες βαζελου...χαχαχαχα...ιβανοφ με προβλημα στους χιαστους..χουλτ κατι σαν βεμερ..γτ ετσι μας ζαλισανε τα παπαρια περυσι με τν γερμανο οτι ηταν ταυρος κ αλλες μαλακιες..ιμπαρμπο..σε τεσσερα χρονια 15 γκολ..γαματο ε...γουακασο δν στεριωσε ΠΟΥΘΕΝΑ..ερωτηση σε οσους εκθειαζετε τν ζελα..
Ποια απο αυτες τις μεταγραφες αν εκανε ο μιχελ θα του λεγατε μπραβο και δε θα κραζατε..εδω εφερε εναν σαν τν γουακασο το κρεσπο που δν στεριωσε πουθενα κ κοντεψε να πεσει το φορουμ..
Μεταγραφες βαζελου...χαχαχαχα...ιβανοφ με προβλημα στους χιαστους..χουλτ κατι σαν βεμερ..γτ ετσι μας ζαλισανε τα παπαρια περυσι με τν γερμανο οτι ηταν ταυρος κ αλλες μαλακιες..ιμπαρμπο..σε τεσσερα χρονια 15 γκολ..γαματο ε...γουακασο δν στεριωσε ΠΟΥΘΕΝΑ..ερωτηση σε οσους εκθειαζετε τν ζελα..
Ποια απο αυτες τις μεταγραφες αν εκανε ο μιχελ θα του λεγατε μπραβο και δε θα κραζατε..εδω εφερε εναν σαν τν γουακασο το κρεσπο που δν στεριωσε πουθενα κ κοντεψε να πεσει το φορουμ..
Δεν ειναι ετσι
Ολο ετσι λεμε κ μετα κηδείες μας κανουν
Ιμπαρμπο άλογο ειναι κ οβγουακασαο π καλο βιογραφικο
Δεν υπάρχει σύγκριση ομάδων αυτή την περίοδο, όποιος την κάνει απλά εκτίθεται.
Αυτο που βγαίνει πάντως, είναι οτι ο βάζελος επενδύει στην ασυλία του Μπεργκ και αποκτά ένα ακόμα γομάρι αλλά και τους ταχύτατους γουακάσο και σουηδό. Αρκετά ταχυδυναμική ομάδα.
Ποντάρουμε σε Στραματσόνι όμως.
Αυτο που βγαίνει πάντως, είναι οτι ο βάζελος επενδύει στην ασυλία του Μπεργκ και αποκτά ένα ακόμα γομάρι αλλά και τους ταχύτατους γουακάσο και σουηδό. Αρκετά ταχυδυναμική ομάδα.
Ποντάρουμε σε Στραματσόνι όμως.

- Dimitris_L4
Υπηρχε καλυτερο βιογραφικο απο τον εσσιεν;;;η μονη μου ενσταση ειναι στον ιμπαρμπο..αλλα τα νουμερα δν με ενθουσιαζουν κ επισης ειναι λογικο να κανουν οι αντιπαλοι και καποια καλη μεταγραφη..απλα μν παμε στο αλλο ακρο οτι ενισχυθηκε τρομερα κ αλλα τετοια..παλι με κουτρουμπη χαφ θα παιζει..και συμφωνα με τα νουμερα που ανεβασε ενα παιδι πιο πανω σιγουρα είναι καποιος πισω απο τον αφραγκουζο..
Μανιακε όπως τα λέει ο Δημήτρης το κλάμα που χάσαμε τον εσιεν Δημήτρη το ξέχασες ;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 10 Ιούλ 2016, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και για θύμησε μου περσυ τι κηδείες μας έκανε ο βαζελος; γιατί εγώ δεν θυμαμε καμιά ....το άλογο με τους ολανδους που παιξαμε και εμείς ήτανε μουλάριMANIAKOS έγραψε:Δεν ειναι ετσι
- Dimitris_L4
Εγώ λεω τη δικια μου γνωμη δε συγκρίνω με κανενα που ειπε οτιδήποτε ....
Τον ιμπαρμπο τον εχω δει κ ειναι άλογο ελπίζω να μην πιάσει βεβαια
Κ ο γουακασο εχει καλο βιογραφικο
Τωρα για Εσιέν κλπ δεν με ενδιαφέρει
Ξεχνάμε πόσους βαθμούς πισω τους βρεθήκαμε ; Αυτο εννοώ...
Το να μειώνουμε ολους τους αλλους το καλοκαιρι δεν εχει νοημα
Αυτο ήταν το ποιντ
Ο βαζελος εχει επενδύσει σε τραυματίες κλπ κ του βγαίνουν αυτη ειναι η αληθεια ...
Οποτε ας μη λεμε μεγαλα λογια για κανενα χωρις να ξερουμε
Στα δικα μας αν πωληθεί ο μακ το ταβάνι θα αλλάξει σε κπα- ες κινησεις
Τον ιμπαρμπο τον εχω δει κ ειναι άλογο ελπίζω να μην πιάσει βεβαια
Κ ο γουακασο εχει καλο βιογραφικο
Τωρα για Εσιέν κλπ δεν με ενδιαφέρει
Ξεχνάμε πόσους βαθμούς πισω τους βρεθήκαμε ; Αυτο εννοώ...
Το να μειώνουμε ολους τους αλλους το καλοκαιρι δεν εχει νοημα
Αυτο ήταν το ποιντ
Ο βαζελος εχει επενδύσει σε τραυματίες κλπ κ του βγαίνουν αυτη ειναι η αληθεια ...
Οποτε ας μη λεμε μεγαλα λογια για κανενα χωρις να ξερουμε
Στα δικα μας αν πωληθεί ο μακ το ταβάνι θα αλλάξει σε κπα- ες κινησεις
Παίδες δυο σελίδες οφ για τον βαζελο,ας πάτε καλυτερα στα σχόλια γ άλλες ομάδες..
Και για τα φιλικά και την προετοιμασία υπάρχει ολόκληρο θέμα..
Και για τα φιλικά και την προετοιμασία υπάρχει ολόκληρο θέμα..
- Dimitris_L4
Ναι ρε μανιακ καταλαβαινω τι λες..απλα σκέψου λιγο εαν εμεις φερναμε ιβανοφ χουλτ κ λοιπους εκτος απο ιμπαρμπο τι θα σουρναμε στον μιχελ..επισης ο κρεσπο εχει ασχημο βιογραφικο;;αντιθετως....εμεις ομως τον ξεκωλιασαμε στο θαψιμο...αρα μηπως θα πρεπει να σταματησουμε κ εμεις να εκθειαζουμε παντα τους αλλους κ να σταματησουμε να βλεπουμε τοοοσο καχυποπτα τους δικους μας;;
Να τον αγοράσουμε από τον αφραγκουζο που τον θαυμάζουμε για τον μεταγραφικό του σχεδιασμόDimitris_L4 έγραψε:Ο εσσιεν παντως ακομη δν εφυγε και τυπικα...αρα εχουμε ελπιδα...
- sourmenetes
- Moderator
Εγω λεω να μη βιαζομαστε..στα φιλικα γινονται δοκιμες.ακομα και οι χθεσινες 11αδες ηταν ψιλομοιρασμενες.
π.χ.ο πουγγουρας δε θα ξεκιναγε βασικος,οπως και ο μυστα με τον γκαρυ στον παγκο οπως και αλλοι.
Δοκιμες γινονται.σιγουρα χρειαζομαστε ενισχυση σε μεσοαμυντικο κομματι και φορ.
Ας μην τρελαινομαστε με τα βιογραφικα και τις καριερες.
Το ξαναπα,ο ιβιτς νομιζω παιρνει οτι ακριβως χρειαζεται για το συστημα του.
π.χ.ο πουγγουρας δε θα ξεκιναγε βασικος,οπως και ο μυστα με τον γκαρυ στον παγκο οπως και αλλοι.
Δοκιμες γινονται.σιγουρα χρειαζομαστε ενισχυση σε μεσοαμυντικο κομματι και φορ.
Ας μην τρελαινομαστε με τα βιογραφικα και τις καριερες.
Το ξαναπα,ο ιβιτς νομιζω παιρνει οτι ακριβως χρειαζεται για το συστημα του.
- pisakaipoupoula
Ιμπάρπο, Γουάκασο ίσως και ο Χουλτ μπορούν πολύ άνετα να κάνουν τη διαφορά σ ένα σκατοπρωτάθλημα σαν το δικό μας, κ είναι μικροί σχετικά δεν είναι πριν τη σύνταξη...Dimitris_L4 έγραψε:Ναι ρε μανιακ καταλαβαινω τι λες..απλα σκέψου λιγο εαν εμεις φερναμε ιβανοφ χουλτ κ λοιπους εκτος απο ιμπαρμπο τι θα σουρναμε στον μιχελ..επισης ο κρεσπο εχει ασχημο βιογραφικο;;αντιθετως....εμεις ομως τον ξεκωλιασαμε στο θαψιμο...αρα μηπως θα πρεπει να σταματησουμε κ εμεις να εκθειαζουμε παντα τους αλλους κ να σταματησουμε να βλεπουμε τοοοσο καχυποπτα τους δικους μας;;
Θα ναι πιο ισχυρός φέτος ο βάζελος φίλε μου, εδώ πέρσι με Τελάντερ και Βέμερ τερμάτισε 10 πόντους πάνω από μας τους μάγκες
Για μένα όλες οι υπερβολές λαθος ειναι κ οι απόλυτα θετικές κ οι αρνητικές τοςο για την ομαδα μας όσο κ για αντιπαλους ...ούτε θαύμασα ούτε τπτ... Τον ΜΑΗ θα φανούνε ολα
Για μας αυτος της βαλενθια ειναι πιο δυνατος αν κ μεγαλύτερος να δουμε
Για μας αυτος της βαλενθια ειναι πιο δυνατος αν κ μεγαλύτερος να δουμε