Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Καλη η ομαδα χθες ειδικα στο δευτερο ημιχρονο που δεν αφησε τους Βελγους να δημιουργησουν φασεις.Η προσθηκη 4 ακομα νεων παιχτων ειναι επιτακτικη.Μπορει ο Πελκας να ειναι καλυτερος απο περσι αλλα ας μην παρουμε το ρισκο και μετ δεν μπορουμε να καλυφθουμε.Δυο γκολαρες(περσι Μπροντμπι,φετος Μπρυζ)ας μην μας υπνοτισουν,οπως και οι κολακες που αρχισαν τις συγκρισεις Πελκα-Μπισεβαρ για το ποιος θα ειναι βασικος.
Γραφω συνεχεια για αποκτηση σεντερ φορ και καποιοι ισως το θεωρησουν οτι εχω κατι με τον Κλαους,επειδη θα το ξαναγραψω τωρα να επισημανω οτι σ αυτην την θεση ο ΠΑΟΚ χανει παρα πολυ.
Οταν παιζαμε μπαλα πιτσιρικαδες αναγκαστικα βαζαμε και στο παιχνιδι και αυτον που η μπαλα ηταν δικη του και ας ηταν ασχετος κατι τετοιο μου θυμιζει και αυτο που γινεται στον ΠΑΟΚ με τον Κλαους εχει καπαρωσει την θεση και μαλιστα χωρις ανταγωνισμο.
Θελουμε κανονικο φορ να τον αισθανεται η αμυνα και να πεφτουν πανω του και τα δυο σεντερ μπακ,να δημιουργει μονος του φασεις και να ελευθερωνει τους υπολοιπους.Με κανονικο σεντερ φορ ο ΠΑΟΚ διεκδικει στα ισα το πρωταθλημα και με μεγαλυτερες πιθανοτητες απο τους αλλους.
Επισης οι νεοι παιχτες περα απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα πρεπει να εχουν και υψος 1,85 +.
Το ποσταρισμα δεν εχει καμια προθεση να μειωσει παιχτη της ομαδας.
Γραφω συνεχεια για αποκτηση σεντερ φορ και καποιοι ισως το θεωρησουν οτι εχω κατι με τον Κλαους,επειδη θα το ξαναγραψω τωρα να επισημανω οτι σ αυτην την θεση ο ΠΑΟΚ χανει παρα πολυ.
Οταν παιζαμε μπαλα πιτσιρικαδες αναγκαστικα βαζαμε και στο παιχνιδι και αυτον που η μπαλα ηταν δικη του και ας ηταν ασχετος κατι τετοιο μου θυμιζει και αυτο που γινεται στον ΠΑΟΚ με τον Κλαους εχει καπαρωσει την θεση και μαλιστα χωρις ανταγωνισμο.
Θελουμε κανονικο φορ να τον αισθανεται η αμυνα και να πεφτουν πανω του και τα δυο σεντερ μπακ,να δημιουργει μονος του φασεις και να ελευθερωνει τους υπολοιπους.Με κανονικο σεντερ φορ ο ΠΑΟΚ διεκδικει στα ισα το πρωταθλημα και με μεγαλυτερες πιθανοτητες απο τους αλλους.
Επισης οι νεοι παιχτες περα απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα πρεπει να εχουν και υψος 1,85 +.
Το ποσταρισμα δεν εχει καμια προθεση να μειωσει παιχτη της ομαδας.
Συμφωνω αν και ας περιμενουμε πρόταση για μακ που ιςως αλλάξει κπ δεδομένα
"Αλλαγή ώρας και έδρας για την φιλική αναμέτρηση κόντρα στην #SteauaBucaresti. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Marasingel, όπου ο Δικέφαλος αντιμετώπισε και την #SIlvolde την Τετάρτη (13.07) στις 18:00 το απόγευμα.
Διεύθυνση: Marasingel 251,6846 DX Arnhem,Ολλανδία"
Ώρα Ελλάδας φαντάζομαι.
Διεύθυνση: Marasingel 251,6846 DX Arnhem,Ολλανδία"
Ώρα Ελλάδας φαντάζομαι.
- john4serres
Ενταξει παλεύεται η καμερα απ' εκεινο το γηπεδο.
Το ιδιο που μαμησαμε περυσι την Ντνίπρο.
Το ιδιο που μαμησαμε περυσι την Ντνίπρο.
- pisakaipoupoula
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]CPJko4f9Ehw[/youtube]
Highlights.
Έψαξα από YT γιατί το player της Nova απαυτώνεται με κολόνα της Δ.Ε.Η.!
Πω *αμηθήκαμε στα δοκάρια βλέπω! Ωραίο το σουτ του Campos..
Highlights.
Έψαξα από YT γιατί το player της Nova απαυτώνεται με κολόνα της Δ.Ε.Η.!
Πω *αμηθήκαμε στα δοκάρια βλέπω! Ωραίο το σουτ του Campos..
- john4serres
Γιατι; Μια χαρα παιζει. Απλα τους δινουμε κλικ.john4serres έγραψε:http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/35318/klab-briz-paok-0-2-hl/#.V4FZ92iLSUk
highlights
- john4serres
Οι αγώνες γίνονται για τον προπονητη. Οι μεταδόσεις για να βλέπει ο κόσμος. Κατανοώ αυτο που λες οτι εχει κάποια αρνητικά το να βλέπει ο κόσμος αγώνες προετοιμασίας όπως η πρόωρη γκρίνια ή ο πρόωρος ενθουσιασμός αλλα εχει και κάποια θετικά. Πέρα απο τα τηλεοπτικά εσοδα, εμφανίσεις όπως η χθεσινή δίνουν ώθηση και στα διαρκείας. Το θέμα ειναι οτι απο τη στιγμη που υπαρχει τηλεοπτική κάλυψη καλο θα ειναι να γίνετε και σωστα.zarathustra79 έγραψε:Οι αγώνες αυτοί δε γίνονται για να δει ο κόσμος την ομάδα, αλλά για να τη δει ο προπονητής. Θα έλεγα κιόλας οτι μόνο κακό μπορεί να κάνει η ζωντανή μετάδοση των φιλικών παιχνιδιών...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το έγραψα και εχθές,το γράφω και σημερα:Η ομαδα θέλει 6αρι σκύλο,κόφτη να καλύπτει παντου και να δίνει την πρωτη πάσα.Να παρει την θέση του Τζιόλη εν ολίγοις και να παίζει ο Αλέξανδρος σε 15-20 παιχνίδια μεσα στην σεζόν.
Απο εκει και πέρα,θα ήθελα κ ενα στόπερ,αλλα δεν ξέρω ακομη για τον Κρεσπο που δείχνει καλα στοιχεία.
Για αριστερό μπακ που ειχα γράψει θεωρώ πως δεν πρεπει ν αποκτηθεί.Ο Γιαννουλης το εχει.
Τζαλμα-Γκαρι-Ζαιρο-Μυστακίδης οτι πιο ποιοτικό σε τετράδα εξτρέμ θυμάμαι.Ο Τζαλμα ειναι επίπεδο Βιερινια-Στόχ.Σε αναμονή του Μπισεσβαρ στο 10 για να εχω ολοκληρωμένη άποψη επιθετικής τετράδας.
Λεο Ματος και Λεοβατς ειναι δυάδα μπακ που δεν είχαμε ποτε απο άποψη επιθετικών ικανοτήτων.Και η δυάδα Ετο-Λινο ηταν καλη,αλλα αυτοί οι δυο ειναι καλύτεροι.
Δεν μου άρεσε ο Τζιόλης (παντα βαρύς τέτοια εποχή),ο Πουγγουρας που εκανε 2-3 λάθη που απο τυχη δεν στοίχησαν και ο Τσιμιροτ που φαίνεται να ειναι πιασμένος.
Εν ολίγοις,φέρτε Κανιας και βλέπουμε.
Απο εκει και πέρα,θα ήθελα κ ενα στόπερ,αλλα δεν ξέρω ακομη για τον Κρεσπο που δείχνει καλα στοιχεία.
Για αριστερό μπακ που ειχα γράψει θεωρώ πως δεν πρεπει ν αποκτηθεί.Ο Γιαννουλης το εχει.
Τζαλμα-Γκαρι-Ζαιρο-Μυστακίδης οτι πιο ποιοτικό σε τετράδα εξτρέμ θυμάμαι.Ο Τζαλμα ειναι επίπεδο Βιερινια-Στόχ.Σε αναμονή του Μπισεσβαρ στο 10 για να εχω ολοκληρωμένη άποψη επιθετικής τετράδας.
Λεο Ματος και Λεοβατς ειναι δυάδα μπακ που δεν είχαμε ποτε απο άποψη επιθετικών ικανοτήτων.Και η δυάδα Ετο-Λινο ηταν καλη,αλλα αυτοί οι δυο ειναι καλύτεροι.
Δεν μου άρεσε ο Τζιόλης (παντα βαρύς τέτοια εποχή),ο Πουγγουρας που εκανε 2-3 λάθη που απο τυχη δεν στοίχησαν και ο Τσιμιροτ που φαίνεται να ειναι πιασμένος.
Εν ολίγοις,φέρτε Κανιας και βλέπουμε.
- john4serres
Ο Ιβιτς δουλευει πολυ με τον Γιαννούλη. Δεν υπαρχει περιπτωση για αλλο αριστερο μπακ.
Θα είναι ευχάριστη εκπληξη.
Προβλεψη: Θα υπογραψει νεο συμβολαιο μεσα στην χρονια.
Θα είναι ευχάριστη εκπληξη.
Προβλεψη: Θα υπογραψει νεο συμβολαιο μεσα στην χρονια.
- Δημητρης17
Καλημερα!! Τον Πουγγουρα περιμενα να δειξει περισσοτερα, αλλα ο Γιαννουλης το εκανε. Η πιο ευχαριστη εκπληξη και μαλλον μας απαλλασσει απο τις σκεψεις για αριστερο μπακ.
- giagoylas4
μπαινεις και διαβαζεις τα σχολια των οπαδων της μπριζ και αντιλαμβανεσαι ποσο μεγαλη διαφορα υπαρχει σε επιπεδο νοοτροπιας
μετα απο ηττα με 2-0 ουτε γκρινιες ουτε τιποτα
εμεις γκρινιαζουμε ακομα και οταν κερδιζουμε
δεν εχουν αδικο οσοι λενε οτι και πρωταθλημανα παρουμε κατι θα βρουμε για να γκρινιαξουμε
μετα απο ηττα με 2-0 ουτε γκρινιες ουτε τιποτα
εμεις γκρινιαζουμε ακομα και οταν κερδιζουμε
δεν εχουν αδικο οσοι λενε οτι και πρωταθλημανα παρουμε κατι θα βρουμε για να γκρινιαξουμε