14.Facundo Abel Pereyra
- ΑποστόληςΑ
- Panos Fanfaras
Re: 14.Facundo Abel Pereyra
Δε του παει ο ρολος του 10αριου. Υστερει τακτικα και χανουμε εναν παικτη στην αμυνα, γεγονος που δημιουργει θεμα στον αξονα. Ειτε ως φορ, ειτε ως δευτερος σε 4-4-2 μπορει να προσφερει.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τετοιο ποδι στα στημενα παντως δεν εχουμε στην ομαδα και φανηκε πολυ περσι. Αν απο φυσικη κατασταση μπορει να ανταπεξελθει,ο Ιβιτς πρεπει να τον αξιοποιησει σε θεσεις που να τον εχουμε συχνα στην αρχικη 11αδα,ειτε σαν δευτερο φορ,ειτε σαν 10αρι.
Αφου να σκεφτειτε μετα απο πολυ καιρο απολαμβανω να βλεπω εκτελεσεις κορνερ της ομαδας
Αφου να σκεφτειτε μετα απο πολυ καιρο απολαμβανω να βλεπω εκτελεσεις κορνερ της ομαδας
Σε περιοδο προετοιμασίας κανείς δεν μπορεί να ανταπεξελθει για 90λεπτο.
@ Alastor τα στημένα του είναι απρόβλεπτα. Δείχνει οτι δεν χρησιμοποιεί τον ίδιο παντα τρόπο εκτελεσης αλλά σημαδευει παίκτη.
Σημερα μπορεί να μην ήταν τοσο καλός (οπως και οι περισσότεροι στο πρωτο ημίχρονο) αλλά ήταν σχεδον μέσα σε όλες τις φάσεις που καναμε.
@ Alastor τα στημένα του είναι απρόβλεπτα. Δείχνει οτι δεν χρησιμοποιεί τον ίδιο παντα τρόπο εκτελεσης αλλά σημαδευει παίκτη.
Σημερα μπορεί να μην ήταν τοσο καλός (οπως και οι περισσότεροι στο πρωτο ημίχρονο) αλλά ήταν σχεδον μέσα σε όλες τις φάσεις που καναμε.
Σπορε μου αρεσει που κλεινεις και το ματι,που ξερεις ρε ανθρωπε οτι δεν θα μπορει να βγαλει 90λεπτο στο μελλον,ο πιτ Παπαδακος εισαι;sporos123 έγραψε:Δεν μιλαω για τωρα,γενικα μιλαω.
Δεν μου αρεσει να απανταω ετσι σε κανεναν,αλλα μη με τσιγκλατε.
Μπα δεν το ξερω,απλα λεω τι πιστευω.Το ματι στο κλεινω για να σου εξηγησω οτι συμφωνω σε αυτο που λες οτι κανεις σε περιοδο προετοιμασιας δεν βγαζει 90 λεπτο και επισης οτι γενικα πιστευω οτι δεν μπορει να βγαλει ολοκληρο ματς μεσα στη χρονια.Κανεις δεν σε τσιγκλαει,ελεος ολοι ετοιμοι για μανουρα, την αποψη μου ειπα.
Για να καταλαβω εννοεις οτι μοιαζει με παλαιμαχο,να το θεσω πιο κομψα, μηπως παιχτη που ειναι στα τελειωματα της καριερας του;
Αν θεωρεις αυτο πες το καθαρα και ξαστερα,τοσο δυσκολο ειναι;
Δεν θα σου αφαιρεσω εγω το δικαιωμα της γνωμης σου,απλα πρεπει να καταλαβαινομαστε.
Αν θεωρεις αυτο πες το καθαρα και ξαστερα,τοσο δυσκολο ειναι;
Δεν θα σου αφαιρεσω εγω το δικαιωμα της γνωμης σου,απλα πρεπει να καταλαβαινομαστε.
- Δημητρης17
Εγω πιστευω οτι πρεπει να αγορασουμε σεντερ φορ εισαγωγης, μπαλλαδορο, που να παρει την φανελλα με το 9 στο σπιτι του. Ο Κλαους να τον ξεκουραζει και μετα απο κει, προτιμω τον Κουλουρη απο τον Περειρα, ο οποιος μου ειναι αρκετα συμπαθης, αλλα αυτο που σκεφτομαι θελει σεντερ φορ που θα στελει απ τους υπολοιπους τρεις τον εναν στον παγκο, τον αλλον στο βαθος παγκου και τον τριτο σε αλλη ομαδα.
Αυτο παλι πως το συμπερανες?Ποιος ειπε για παλιαμαχους και τετοια.Ποσο πιο απλα να το πω?Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο καλος αθλητης για να ανταλεξελθει σε 90 λεπτο ματς,ειδικα σε αγωνες Πεμπτη-Κυριακη.Ουτε Πιτ Παπαδακος ,ουτε παλαιμαχος..Καταλαβαινομαστε τωρα??
Ο Περειρα ειναι ο παιχτης που εχει μακραν τα καλυτερα τελειωματα απο καθε αλλον στο ροστερ,αυτο αποτι φαινεται ειναι ικανο να τον κρατησει στο ροστερ.
Ο Ιβιτς ηταν ξεκαθαρος,αν συνεχισει τη σκληρη δουλεια πιστευει οτι θα μας βοηθησει.
Οκ σημερα ισως ηταν ο χειροτερος απο ολους οσους επαιξαν,αλλα η θεση που επαιξε φανερωσε ολες του τις αδυναμιες,ειναι και η προετοιμασια στη μεση,δε θελει και πολυ.
Εγω πιστευω οτι μπορει να βοηθησει εχοντας εναν ρολο αλα Μπακαγιοκο η αλα Βουκιτς.
Αν αποδεχτει αυτο τον ρολο τοτε πιστευω οτι θα κανει θραυση,ποδοσφαιριστες με τα τελειωματα του σπανιζουν.
Εχει και τα καλυτερα στημενα στο μεχρι τωρα ροστερ.
Μη βιαζεσται στις κρισεις σας,θα σκονταψεται.
Παλι μιλαω εκ πειρας.
Ο Ιβιτς ηταν ξεκαθαρος,αν συνεχισει τη σκληρη δουλεια πιστευει οτι θα μας βοηθησει.
Οκ σημερα ισως ηταν ο χειροτερος απο ολους οσους επαιξαν,αλλα η θεση που επαιξε φανερωσε ολες του τις αδυναμιες,ειναι και η προετοιμασια στη μεση,δε θελει και πολυ.
Εγω πιστευω οτι μπορει να βοηθησει εχοντας εναν ρολο αλα Μπακαγιοκο η αλα Βουκιτς.
Αν αποδεχτει αυτο τον ρολο τοτε πιστευω οτι θα κανει θραυση,ποδοσφαιριστες με τα τελειωματα του σπανιζουν.
Εχει και τα καλυτερα στημενα στο μεχρι τωρα ροστερ.
Μη βιαζεσται στις κρισεις σας,θα σκονταψεται.
Παλι μιλαω εκ πειρας.
- Δημητρης17
Ρε μην χαλαμε τις καρδιες μας... απο σπουδαια νικη ερχομαστε, εγω τον γουσταρω τον Φακούντο και περυσι στεναχωρεθηκα που στραβωσε και σηκωθηκε κι εφυγε, αλλα φετος, με την ομαδαρα που παμε να στησουμε, δεν μπορω να λειτουργησω συναισθηματικα, αλλα μονο ορθολογιστικα!!! Θελω σεντερ φορ καλυτερο απ οτι ειχαμε ως τωρα!!!