οποτε γουσταρεις!!che4 έγραψε:paokpantou έγραψε:ο πελκας ειναι ο πιο ανωριμος παιχτης που υπαρχει στο ροστερ παντως..
Γινεται αυτο το ποστ να το κανεις και στα επίσημα ματς όταν παιζει
Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
-
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
σιγουρα απλα ο ιτ ηταν εγκλημα ... αν και το ποστ μου πραγματικα δεν αφορουσε ξυριως αυτον αλλα τη διαφορα του ροστερ μας απ τους αλλουςobanebane έγραψε:Ηταν πολλα περυσι δεν ηταν μονο ο Τουντορ,προετοιμασια νωρις,τραυματισμοι,Μπερμπατοφ,απειρο ροστερ.
καπως ετσι δημιουργουνται τα γουριαpaokpantou έγραψε:οποτε γουσταρεις!!che4 έγραψε:paokpantou έγραψε:ο πελκας ειναι ο πιο ανωριμος παιχτης που υπαρχει στο ροστερ παντως..
Γινεται αυτο το ποστ να το κανεις και στα επίσημα ματς όταν παιζει

-
και ξεκολληστε με τον πελκα..ανωριμο τον ειπα οχι αμπαλο...διοτι ανωριμος ειναι στο παιχνιδι του..ασχετα αμα εβαλε ενα πανεμορφο γκολ.
Αν μείνει κι ο ιβιτς με μισή ομάδα όλη την χρονιά;che4 έγραψε:σιγουρα απλα ο ιτ ηταν εγκλημα ... αν και το ποστ μου πραγματικα δεν αφορουσε ξυριως αυτον αλλα τη διαφορα του ροστερ μας απ τους αλλουςobanebane έγραψε:Ηταν πολλα περυσι δεν ηταν μονο ο Τουντορ,προετοιμασια νωρις,τραυματισμοι,Μπερμπατοφ,απειρο ροστερ.
Ξεκολλάτε.......
SM-G935F
- NIKOS_PAOK04
Πολύ θετικό δειγμα ,με ένα μόνο ερωτηματικό:
Για πόσο ακόμα θα κάνουμε τον αντίπαλο μάγκα δίνοντας του την μπάλα στο δικό μας μισό ?
Εάν εξαιρέσουμε αυτό το κομμάτι η ΟΜΑΔΑΡΑ μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες τύπου μπριζ ,αντερλεχτ, και γενικός τέτοιου επιπέδου που θα βρούμε στον 3ο προκριματικό.
Ο Γλύκος σίγουρα Νο1 μέχρι να δούμε τον Σέρβο σε δράση
Οι Μάτος και Λέοβατς κλείδωσαν
Τζαβέλας και βλέπουμε (ίσως Κρέσπο δεν καταλαβα σήμερα εάν το έχει)
Τσιμιροτ - Τζίολης (ίσως Μεταγραφή)
Ντζιαλμά ,Γκάρυ (σίγουρα όσο δεν υπάρχει Μακ)
Πέλκας (μέχρι να δούμε Μπισεσβαρ που μάλλον θα πάρει την θέση)
Κλάους
Μου αρέσει πολύ ότι θα έχω σίγουρα 6-7 παίχτες στην Βασική 11αδα που έπαιζαν και πέρυσι μαζί.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Για πόσο ακόμα θα κάνουμε τον αντίπαλο μάγκα δίνοντας του την μπάλα στο δικό μας μισό ?
Εάν εξαιρέσουμε αυτό το κομμάτι η ΟΜΑΔΑΡΑ μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες τύπου μπριζ ,αντερλεχτ, και γενικός τέτοιου επιπέδου που θα βρούμε στον 3ο προκριματικό.
Ο Γλύκος σίγουρα Νο1 μέχρι να δούμε τον Σέρβο σε δράση
Οι Μάτος και Λέοβατς κλείδωσαν
Τζαβέλας και βλέπουμε (ίσως Κρέσπο δεν καταλαβα σήμερα εάν το έχει)
Τσιμιροτ - Τζίολης (ίσως Μεταγραφή)
Ντζιαλμά ,Γκάρυ (σίγουρα όσο δεν υπάρχει Μακ)
Πέλκας (μέχρι να δούμε Μπισεσβαρ που μάλλον θα πάρει την θέση)
Κλάους
Μου αρέσει πολύ ότι θα έχω σίγουρα 6-7 παίχτες στην Βασική 11αδα που έπαιζαν και πέρυσι μαζί.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

αν μεινει λογω θλασεων καποιος θα φταιει
και ο βλανταν δεν ηταν τοσο κομπλε στα πλει οφ
αλλα το ξαναλεω δεν ειναι εκει το θεμα ... αυτος εφυγε καλως ...
το ροστερ μας ειναι το θεμα που ειναι τρελα για τετοια περιοδο και θα βελτιωθει και αλλο
και ο βλανταν δεν ηταν τοσο κομπλε στα πλει οφ
αλλα το ξαναλεω δεν ειναι εκει το θεμα ... αυτος εφυγε καλως ...
το ροστερ μας ειναι το θεμα που ειναι τρελα για τετοια περιοδο και θα βελτιωθει και αλλο
paokpantou έγραψε:και ξεκολληστε με τον πελκα..ανωριμο τον ειπα οχι αμπαλο...διοτι ανωριμος ειναι στο παιχνιδι του..ασχετα αμα εβαλε ενα πανεμορφο γκολ.
ρε παντου δικιο εχεις αλλα κανε τη χαρη σε εμας τους προληπτικους στη μπαλα να ποσταρεις και να αλλαξεις γνωμη παλι το ιδιο να κανεις
- Kostas_Peraia4
Ακομα ειναι νωρις παιδια,χαμηλα την μπαλα......
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ

- aisiodoksos
Καλή απόδοση για αυτή την περίοδο. Θέλουμε 6άρι που να κόβει και να απελευθερώνει με απλές κινήσεις την ανάπτυξη της ομάδας μας. Μπροστά δεν φοβάμαι καθόλου...
- ΑποστόληςΑ
Δεν κάνουμε ένα συντονισμένο ντου , δεν ξέρω που όμως , να κράξουμε για την κάλυψη του αγώνα από την κεντρική κάμερα στο ύψος του εικονολήπτη;;;;
Πόσο νοικιάζουν ένα γεράνο ρε τσίπιδες ;;;;;
Πόσο νοικιάζουν ένα γεράνο ρε τσίπιδες ;;;;;
Παίζει ρόλο η συμφωνία που έκλεισαν με το τοπικό συνεργείο. Δεν θα βγάλεις άκρη.
SM-G935F
SM-G935F
Aυτο σκεφτομουν κι εγω οταν ειδικα συνηδητοποιησα οτι ειχαν και πολλαπλες καμερες. Καλα ρε πουστη κανεις παραγωγη με πολλαπλες καμερες κτλ και δε μπορεις να κανονίσεις ενα γερανο η μια σκαλωσια?