Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Το μαμησα στα οφ τοπικ,βλέπω να με μπαναρουν οι Μοντ για πρώτη φορά και θα είναι για κάνα μήνα. 

Μπανε κατι αναλογο εξυπηρετεί κ το θρεντ που εφτιαξε ο VS40, με την εκτίμηση της τρεχουσας αξιας των παικτων και της αξιας τους στο τελος της χρονιας..
Η να κανουμε ενα χαβαλετζιδικο θρεντ που να ποσταρουμε τις πιθανοτητες που δινουμε στο να πιασει καθε παικτης..
Πχ περσι εδινα 65 ή 70 να πιασει ο Γκάρι και 95 ο Ζαιρο, και βγηκαν αναποδα
Γτ μ'αυτο π προτεινεις, οι περισσοτεροι θα βαλουν οτι θα πιασουν ολοι οι παικτες
Η να κανουμε ενα χαβαλετζιδικο θρεντ που να ποσταρουμε τις πιθανοτητες που δινουμε στο να πιασει καθε παικτης..
Πχ περσι εδινα 65 ή 70 να πιασει ο Γκάρι και 95 ο Ζαιρο, και βγηκαν αναποδα

Γτ μ'αυτο π προτεινεις, οι περισσοτεροι θα βαλουν οτι θα πιασουν ολοι οι παικτες

Παντως μετα τα ευλογα ερωτηματικα που γεννα η μη χρησιμοποιηση Χατζι στο πιο δυνατο φιλικο λιγο πριν τον πρωτο αγωνα νομιζω πως ολοι καταλαβαινουμε πως χρειαζεται κεντρικος αμυντικος χτες.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Επειδή πολλοί δεν παρακολουθούν Ιταλικό πρωτάθλημα ή έχουν ξεχάσει τον παίκτη λόγω αγωνιστικής απραξίας τα τελευταία δύο χρόνια, ας πούμε λίγο τι εστί Αλεξαντρο Πάτο.
Στα 17 του τον ξέρει όλη ή ποδοσφαιρική πιάτσα. Είναι το επόμενο μεγάλο ταλέντο της Βραζιλιας.
Στα 20 βασικός στη Μιλαν και πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Στα 22 ξεφτιλιζει την άμυνα της Μπαρτσελονας μέσα στο Καμπ Νου. Τον χειροκροτούν ακόμα και οι Μπλαουγκρανα...
Σε στυλ θυμίζει Ζιοβανι στο (πολύ) πιο γρήγορο. Μάγος, ντριμπλερ, χωρίς θέση στο γήπεδο, κοντρολαρει την μπάλα με 100 τρόπους, την κολλάει από μπαλιές 40 μέτρων, ικανός να ντριμπλαρει δύο αμυντικούς σε ένα τετραγωνικό...
Μπορεί να έρθει τέτοιος παίκτης στην Ελλαδα και μάλιστα στα 27 του;
Δεν το ξέρω.
Ο Ζιοβανι πάντως που ήρθε είδαμε όλοι τι έκανε...
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα 17 του τον ξέρει όλη ή ποδοσφαιρική πιάτσα. Είναι το επόμενο μεγάλο ταλέντο της Βραζιλιας.
Στα 20 βασικός στη Μιλαν και πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Στα 22 ξεφτιλιζει την άμυνα της Μπαρτσελονας μέσα στο Καμπ Νου. Τον χειροκροτούν ακόμα και οι Μπλαουγκρανα...
Σε στυλ θυμίζει Ζιοβανι στο (πολύ) πιο γρήγορο. Μάγος, ντριμπλερ, χωρίς θέση στο γήπεδο, κοντρολαρει την μπάλα με 100 τρόπους, την κολλάει από μπαλιές 40 μέτρων, ικανός να ντριμπλαρει δύο αμυντικούς σε ένα τετραγωνικό...
Μπορεί να έρθει τέτοιος παίκτης στην Ελλαδα και μάλιστα στα 27 του;
Δεν το ξέρω.
Ο Ζιοβανι πάντως που ήρθε είδαμε όλοι τι έκανε...
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας γίνει και έτσι,κατά τη γνώμη μου ποιο ενδιαφέρον θα είχε ο τρόπος που προτείνω,δε μπορώ όμως να παραβλέψω αυτό που λες.
Μπορεί όμως να μη γίνει και να εκπλαγείς.
Να πω την αλήθεια και εγώ θα εκπλαγω.
Ας γίνει όπως νομίζεται.
Ας το στήσει κάποιος γιατί δεν σκαμπαζω.
Μπορεί όμως να μη γίνει και να εκπλαγείς.
Να πω την αλήθεια και εγώ θα εκπλαγω.

Ας γίνει όπως νομίζεται.
Ας το στήσει κάποιος γιατί δεν σκαμπαζω.
Μετα ομως θα δημιουργηθει το ζητημα "ποιος θεωρειται επιτυχημενος και απο ποιους" και εκει να δεις τι εχει να γινειobanebane έγραψε:Γιατι ρε λογιε;
Ανώνυμο θα είναι και θα υπάρχουν 3 Επιλογές για κάθε παίχτη.
Καπως ετσι.
Α.Θα πετύχει
Β.Δεν θα πετύχει
Γ. Ίσως πετύχει

Ο Τζιοβάνι ήταν ενεργός στο φουλ όταν ήρθε,και δεν είχε περάσει τους τραυματισμούς του Πάτο.
Και το σημαντικότερο, ο Πάτο είναι ποδοσφαιρική διασημότητα,ο Τζιοβάνι σαν όνομα ήταν επιπέδου Σισέ.
Ο Πάτο σαν όνομα είναι επιπέδου Μπερμπατοφ.
Δεν θα αντέξω άλλον Μπερμπατοφ.
Για να μην νομίζουν μερικοί ότι χλευαζω τον Βούλγαρο θα πω το εξής.
Ο Μπερμπατοφ σαν όνομα και σαν αξία είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστης που έχει έρθει ποτέ στη χώρα μαζί με τον Ριβάλντο.
Σε εμάς όμως δεν ήρθε ποδοσφαιριστής Μπερμπατοφ αλλά παλαίμαχος.
Δεν έχω απαραίτητα δίκιο ετσι;
Γνώμη μου είναι.
Σίγουρα έπαιξε το ρόλο του ο κλόουν που κάνει τον προπονητή γιατί δεν μπόρεσε να του δώσει κίνητρο.Ίσως έτσι να έπαιζε λίγο καλύτερα αλλά ο άνθρωπος είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο πια.
Και το σημαντικότερο, ο Πάτο είναι ποδοσφαιρική διασημότητα,ο Τζιοβάνι σαν όνομα ήταν επιπέδου Σισέ.
Ο Πάτο σαν όνομα είναι επιπέδου Μπερμπατοφ.
Δεν θα αντέξω άλλον Μπερμπατοφ.
Για να μην νομίζουν μερικοί ότι χλευαζω τον Βούλγαρο θα πω το εξής.
Ο Μπερμπατοφ σαν όνομα και σαν αξία είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστης που έχει έρθει ποτέ στη χώρα μαζί με τον Ριβάλντο.
Σε εμάς όμως δεν ήρθε ποδοσφαιριστής Μπερμπατοφ αλλά παλαίμαχος.
Δεν έχω απαραίτητα δίκιο ετσι;
Γνώμη μου είναι.
Σίγουρα έπαιξε το ρόλο του ο κλόουν που κάνει τον προπονητή γιατί δεν μπόρεσε να του δώσει κίνητρο.Ίσως έτσι να έπαιζε λίγο καλύτερα αλλά ο άνθρωπος είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο πια.
Josh, ο χατζι διαβασα οτι εκανε ατομικο χωρις να αναφερονται βέβαια οι λογοι..
Μπανε, νταξει χαβαλε εκανα, ισα ισα το δικο σου μπορει να αποτυπωθει και ως poll..
Απλα πιστευω οτι οι 3 επιλογες ειναι πιο strict απο μια διαβαθμιση πιθανοτητων.
Μπανε, νταξει χαβαλε εκανα, ισα ισα το δικο σου μπορει να αποτυπωθει και ως poll..
Απλα πιστευω οτι οι 3 επιλογες ειναι πιο strict απο μια διαβαθμιση πιθανοτητων.
Μακάρι να έρθει ο Pato. Απίστευτη παικτάρα. Καμία σχέση με Berbatov. 34 ο ένας, 26 στα 27 ο άλλος. Τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής δεν είναι απλησίαστα. Θα κοστίσει όσο κόστισε και ο Berbaton.
Το θέμα είναι αν ένας τέτοιος παίκτης υπάρχει περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα. Όποια στιγμή θέλει μπορεί να βρει συμβόλαιο σε καλή ομάδα σε Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία κλπ... Ακόμη και σε Τουρκία. Το μόνο δέλεαρ είναι η συμμετοχή στο Champions League. Και ειδικά, από την στιγμή που θα συμμετάσχουμε στον 3ο Προκριματικό Γύρο, δύσκολα θα δελεαστεί. Εάν περάσουμε στα Play Offs, ίσως και να ενδιαφερόταν...
Το θέμα είναι αν ένας τέτοιος παίκτης υπάρχει περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα. Όποια στιγμή θέλει μπορεί να βρει συμβόλαιο σε καλή ομάδα σε Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία κλπ... Ακόμη και σε Τουρκία. Το μόνο δέλεαρ είναι η συμμετοχή στο Champions League. Και ειδικά, από την στιγμή που θα συμμετάσχουμε στον 3ο Προκριματικό Γύρο, δύσκολα θα δελεαστεί. Εάν περάσουμε στα Play Offs, ίσως και να ενδιαφερόταν...
Ποιος πατο ρε τρελοι?
Τσιμπανε και κάποιοι και ταυτίζουν τετοιους παικτες με το σο κολντ "πανω ραφι" ή τη μεση λυση που καποιοι "πλανεμενοι" εννοουμε..
Οποτε μια μικρη διευκρινηση ξανα για αυτο
Υπαρχει και μεση λύση στο διλημμα αγορές >2-3 χαρτιών/πατοι/πρινς και μονο ελευθεροι ή ταβανι αγορας per παικτη χαμηλο..
Απλα η μεση λυση a.k.a το αμεσως παραπανω ραφι, μπορει να κοστιζει 20-30% περισσοτερο..
Μεσες λυσεις ειναι και οι εξης:
Αν ενας 29-32χρονος π εχει σταθερα γεματες χρονιες σε καλο επιπεδο, παραστασεις απο σημαντικα ματς κ ευρωπη (τιτλοι κ συμμ. σε εθνικη, σαφως κοστιζουν πιο ακριβα), θαχει και προσωπικοτητα κ θαχει μεγαλυτερες πιθανοτητες ναναι ηγετης. Φυσικά ο 29-30αρης π πληροί τα παραπανω και παιζει κ σε μεγαλο πρωταθλημα, κοστιζει αρκετα κ δύσκολα έρχεται, σε σχεση με τον 30-31+..
Αλλιως πας για επενδυση σε υψηλή ποιοτητα κ μεγαλα περιθώρια εξελιξης αλα Τσιμιροτ.
Τετοια μεση λυση a.k.a πιο πανω ραφι είναι ο Φουεγο των 300 πλας αγωνων, των υπεργεματων χρόνιων σε μια ...Βαλενθια και των παραστασεων απο τσουλου κ ουεφα..

Τσιμπανε και κάποιοι και ταυτίζουν τετοιους παικτες με το σο κολντ "πανω ραφι" ή τη μεση λυση που καποιοι "πλανεμενοι" εννοουμε..
Οποτε μια μικρη διευκρινηση ξανα για αυτο
Υπαρχει και μεση λύση στο διλημμα αγορές >2-3 χαρτιών/πατοι/πρινς και μονο ελευθεροι ή ταβανι αγορας per παικτη χαμηλο..
Απλα η μεση λυση a.k.a το αμεσως παραπανω ραφι, μπορει να κοστιζει 20-30% περισσοτερο..
Μεσες λυσεις ειναι και οι εξης:
Αν ενας 29-32χρονος π εχει σταθερα γεματες χρονιες σε καλο επιπεδο, παραστασεις απο σημαντικα ματς κ ευρωπη (τιτλοι κ συμμ. σε εθνικη, σαφως κοστιζουν πιο ακριβα), θαχει και προσωπικοτητα κ θαχει μεγαλυτερες πιθανοτητες ναναι ηγετης. Φυσικά ο 29-30αρης π πληροί τα παραπανω και παιζει κ σε μεγαλο πρωταθλημα, κοστιζει αρκετα κ δύσκολα έρχεται, σε σχεση με τον 30-31+..
Αλλιως πας για επενδυση σε υψηλή ποιοτητα κ μεγαλα περιθώρια εξελιξης αλα Τσιμιροτ.
Τετοια μεση λυση a.k.a πιο πανω ραφι είναι ο Φουεγο των 300 πλας αγωνων, των υπεργεματων χρόνιων σε μια ...Βαλενθια και των παραστασεων απο τσουλου κ ουεφα..
Πόσο παραπάνω κοστίζει ο Ελεύθερος φουεγο από τον ελεύθερο κανιας;
Θεωρείς ότι δε μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορα;
Εγώ πιστεύω μπορούμε άνετα,ο παίχτης όμως πιθανον να μη μας προτιμησει.
Από την άλλη είναι και η διαφορά 3 χρόνων που εχουν οι δύο παίχτες και πρέπει να μπει και αυτή στο τραπέζι.
Θεωρείς ότι δε μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορα;
Εγώ πιστεύω μπορούμε άνετα,ο παίχτης όμως πιθανον να μη μας προτιμησει.
Από την άλλη είναι και η διαφορά 3 χρόνων που εχουν οι δύο παίχτες και πρέπει να μπει και αυτή στο τραπέζι.
Σημαντικα παραπανω θα ελεγα, ειδικα για ναρθει Ελλαδα..
Το τι πιστευω σχετικα με το τι μπορούμε κ τι θέλουμε μικρη σημασια εχει..
Το θεμα ειναι να τον παλέψουμε στα σοβαρα και θα φανει αν ερθει.
Οπως ειναι δεδομενη η διαφορα αξιας, παραστασεων, δυνατότητας για ηγετικοτητα, εννοείται ειναι δεδομενη και η διαφορα ηλικιας..
Trade off
Το τι πιστευω σχετικα με το τι μπορούμε κ τι θέλουμε μικρη σημασια εχει..
Το θεμα ειναι να τον παλέψουμε στα σοβαρα και θα φανει αν ερθει.
Οπως ειναι δεδομενη η διαφορα αξιας, παραστασεων, δυνατότητας για ηγετικοτητα, εννοείται ειναι δεδομενη και η διαφορα ηλικιας..
Trade off
- ΑποστόληςΑ
Δες το γκολ του Στοχ στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΠΑΣ 2-1obanebane έγραψε:[youtube]xChasSFqKM0[/youtube]shogoon έγραψε: το γκολ του στοχ στη σαλκε πρεπει να το ψαξεις πολυ για να βρεις καλυτερο σε εκτελεση ατομικη μαγκια και σημαντικοτητα.
[youtube]UagLBIYnlcY[/youtube]
Ηταν γκολαρα του Στοχ αλλα και του χοντροκωλη πλαινο διχτυ.
Kαλα ο Βιερινια ειναι διαχρονικος ερωτας και για μενα οτι καλυτερο εχω δει τα τελευταια χρονια και κλεινω το οφ τοπικ