Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Δημητρης17
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Ας παιρναμε τον Πάτο με διετες κι ας παιρναμε και τιτλο.
Κι ας γκρεμιζοταν η Τούμπα κι ας χτιζοταν απ την αρχη μεσα σ ενα καλοκαιρι κι ας γινοταν το προπονητικο της Θερμης επισης μεσα στο ιδιο καλοκαιρι κι ας πουλαγαμε 22.000 διαρκειας κι ας......

- Δημητρης17
Μπανε κατσε να δουμε τον Μπισεσβαρ πρωτα... ισως και ν αλλαξεις γνωμη.obanebane έγραψε:Να στο πω ξεκαθαρα,αν αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ εφερνε τον Λουκας θα ηταν πρωτο φαβορι για τον τιτλο.
Αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνει καποιος.
- Δημητρης17
Μπορει και να χεις δικιο!!! Μπορει το παιδι να εχει τελειωσει ποδοσφαιρικα. Παντως εγω προτιμω τετοια ρισκα, απο ρισκα τυπου Βιβιαν, Κουμαλο, Ολισε κλπ.obanebane έγραψε:Αν πάρουμε το Πάτο θα πονταρα σε άλλον για πρωτάθλημα.
Υπάρχει και ο Φαν Πέρσι, και άλλοι παίκτες στο πολύ πάνω ράφι που ψάχνονται και ίσως να δελεαστούν από κάποιο καλό συμβόλαιο. Αφου τα Σφυριά τον απέρριψαν, αυτό σημαίνει οτι ψάχνει. Το ερώτημα είναι πάντα αν αυτοί οι παίκτες θέλουν να έρθουν Ελλάδα.
ηθελα να το γραψω κι εγω αλλα αφου δεν θα ερθει ειπα να μην λογομαχησουμε αδικαobanebane έγραψε:Αν πάρουμε το Πάτο θα πονταρα σε άλλον για πρωτάθλημα.

- Δημητρης17
Αα χαχαχαχαχαχα!!!Γκουερινο έγραψε:ηθελα να το γραψω κι εγω αλλα αφου δεν θα ερθει ειπα να μην λογομαχησουμε αδικαobanebane έγραψε:Αν πάρουμε το Πάτο θα πονταρα σε άλλον για πρωτάθλημα.![]()
![]()
![]()

Μου ήρθε μια ιδέα,να φτιάξουμε ένα poll με τα ονόματα των μεταγραφών και να ψηφίζουμε αν στο τέλος της χρονιάς θα μπορούμε να πούμε ότι αυτός ο παίχτης "επιασε" η όχι.
Έτσι για χαβαλέ αλλά και να δούμε πόσο μέσα πέφτουμε εμείς οι απλοί οπαδοί στην αξία των παιχτών.
Έτσι για χαβαλέ αλλά και να δούμε πόσο μέσα πέφτουμε εμείς οι απλοί οπαδοί στην αξία των παιχτών.
Γιουπιιιιιιιιιιιι και άλλος λόγος για μπινελικια και μανούρες
Υ.γ καλό
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalkυ
Υ.γ καλό
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalkυ
ωραιο ειναιobanebane έγραψε:Μου ήρθε μια ιδέα,να φτιάξουμε ένα poll με τα ονόματα των μεταγραφών και να ψηφίζουμε αν στο τέλος της χρονιάς θα μπορούμε να πούμε ότι αυτός ο παίχτης "επιασε" η όχι.
επισης ωραιο θα ηταν να βαζαμε την περσινη 11αδα σε ενα poll και να γραφαμε αν καναμε μονο 4 μεταγραφες ποιους θα αλλαζαμε
Γιατι ρε λογιε;
Ανώνυμο θα είναι και θα υπάρχουν 3 Επιλογές για κάθε παίχτη.
Καπως ετσι.
Α.Θα πετύχει
Β.Δεν θα πετύχει
Γ. Ίσως πετύχει

Ανώνυμο θα είναι και θα υπάρχουν 3 Επιλογές για κάθε παίχτη.
Καπως ετσι.
Α.Θα πετύχει
Β.Δεν θα πετύχει
Γ. Ίσως πετύχει

- buffalobill4
Ρε σεις χαβαλές είναι, οκ και με το Νικ μας να γίνει ποια η διαφορά.
Να βγει ένα ποσοστό για τον κάθε ποδοσφαιριστή να δούμε πόσο μέσα πέφτουμε εμείς οι οπαδοί.
Εννοείται μόνο εγγεγραμμένα μέλη και όχι επισκέπτες.
Να βγει ένα ποσοστό για τον κάθε ποδοσφαιριστή να δούμε πόσο μέσα πέφτουμε εμείς οι οπαδοί.
Εννοείται μόνο εγγεγραμμένα μέλη και όχι επισκέπτες.
Εδώ έχει γεμίσει το Φόρουμ poll για την παιδική σειρά game of thrones σε αυτό θα κολλήσουμε;
Roman φτιαξτο εσύ ρε που είσαι και ειδικός στις σφυγμομετρησεις.
Roman φτιαξτο εσύ ρε που είσαι και ειδικός στις σφυγμομετρησεις.