Μπάνε, μια ερωτηση φιλολογικη: ποιο απ τα δυο εξτρεμ ειναι αυτο που λεμε παιχταρας, το εξτρεμ Στοχ, λοβοτομημενος απο συναισθηματα και συνηθειες, ή το εξτρεμ Λουκας;;; Μην μου πεις ο Λουκας παιζει και δεκαρι, η ερωτηση ειναι πολυ συγκεκριμενη. Το ξερω κι εγω οτι ο Στοχ με τον χαρακτηρα του θα μεινει στα αζητητα, η ερωτηση μου ομως ειναι "τετραγωνη" και τετοια απαντηση ζηταει!!! Σ ακουω...obanebane έγραψε:Δημητρη και εγω το ιδιο νιωθω για τον Στοχ,αυτος γουσταρε περισσοτερο απο τον Λουκας που επαιζε εδω και προσπαθησε πολυ περισσοτερο για την ομαδα αποτι ο Ισπανος.
Αυτο ομως δε σημαινει οτι ειναι καλυτερος,απλα γουσταρε να παιζει για εμας.
Θα μου πεις αυτο ειναι το ζητουμενο,δε διαφωνω αλλα και παλι ο Λουκας ειναι αλλο επιπεδο.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Δημητρης17
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
ήδη το κακό έγινε.
όταν περνάει η επίδραση,έρχεται η ξενέρα.
χαλαρααά...
με 6άρι κανένα νέο?
όταν περνάει η επίδραση,έρχεται η ξενέρα.
χαλαρααά...
με 6άρι κανένα νέο?
- buffalobill4
Στοχ και λουκας οπως επαιξαν στον ΠΑΟΚ ο γχ τους ειχε οχι για πρωινο...για δεκατιανο. Φρουτο. Και δεν υπερβαλλω καθολου
obanebane έγραψε:Δημητρη και εγω το ιδιο νιωθω για τον Στοχ,αυτος γουσταρε περισσοτερο απο τον Λουκας που επαιζε εδω και προσπαθησε πολυ περισσοτερο για την ομαδα αποτι ο Ισπανος.
Θα μου πεις αυτο ειναι το ζητουμενο,δε διαφωνω αλλα και παλι ο Λουκας ειναι αλλο επιπεδο.
ετσι ακριβως.Και ο Μπαλαφας οταν επαιζε εβγαζε περισσοτερα γουστα απ'οτι εμεις,αλλα αυτο απο μονο του τι να το κανουμε
Το παραπάνω ανταποκρίνεται πλήρως για τις μετεγγραφές του "πάνω ραφιού" που ζητάνε αρκετοί εδώ μέσα.Besuch 2 έγραψε:κακως το συζητατε...
τετοιο ονομα ακομα και αν η καρριερα του βαλτωσε, αλλα παρολα αυτα μολις στα 26 του, ερχεται σε ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ για 2 (+2) λογους μονο.
1. ....δεν τον ενδιαφερει πλεον η μπαλα κι απο χρημα εχει σχετικα μπολικο...ειδε στο γιουτιουμπ βιντεακια απο Χαλκιδικη, και ερχεται για διακοπες μετα συμβολαιου.....(αρα δεν τον θες, τουλαχιστον για ποδοσφαιριστη)
2. ...ειναι βλαμμενος.
Η τριτη περιπτωση που ελπιζετε καποιοι («να ερθει για να αναστησει την καρριερα του») ειναι στη σφαιρα της φαντασιας. Παιχτης με στοχους που θελει ακομα να πετυχει αγωνιστικα, θα το προσπαθησει αυτο σε μια μεσσαιομεγαλη ομαδα ενος καλου πρωταθληματος. (Βαλενθια..Σεβιλλη / Λατσιο..Φιορεντινα / Εβερτον..Τοτεναμ / Σαλκε..Λεβερκουζεν) Ολο και καποιες (ισως κι ολες) θα βρει να ενδιαφερονται αν το κυνηγησει. Στη χειροτερη, αν αναγκαστει να διαλεξει υποδεεστερο πρωταθλημα, παει ανετοτατα Τουρκια με καλα λεφτα+δεδομενο Τσου-Λου για να τον δουν ξανα οι μεγαλοι. Πιθανοτατα ακομα και μια μικρομεσσαια ομαδα ενος τοπ πρωταθληματος, να προηγειται ως επιλογη για εναν παιχτη με στοχους, σε σχεση με μια ελληνικη ομαδα.
Ακομα και αν κοιμοταν ο Θεος και ολοι οι προαναφερθεντες συλλογοι (και 5 φορες αλλοι τοσοι πιο ελκυστικοι προορισμοι απο μας) ειχαν κλεισει τα ροστερ τους και δεν τους εκανε, θα ερχοταν στο λοκογαυρο που ειναι δυστυχως και φετος με το εναμισυ ποδι στους ομιλους, σε σχεση με σενα που εισαι με το 1,9 ποδι εκτος.
Γιατι μια βιτρινα υπαρχει εκτος απο τα μεγαλα πρωταθληματα..κι αυτη ειναι το ΤσουΛου.
Η τεταρτη περιπτωση ειναι να σε διαλεγε με ΜΟΝΟ κριτιριο τα χρηματα. Σε αυτη την περιπτωση προηγειται (μακραν) η Κινα..ή τα πετροδολλαρα.
Οσοι λοιπον τον λιγουρευεστε, ευχηθειτε με ολη σας την ψυχη το παιδακι να ειναι εντελως μα παντελως...ζαβο! Η μονη σας (μας) ελπιδα...
ΥΓ...εχετε δικιο, ειναι ωραιο πραμα να ονειρευεσαι....
αρκει, αν ονειρευτεις τη μις Βενεζουελα να σε «θηλαζει», να μπορεσεις να ζησεις οταν ξυπνησεις με αυτο που εχεις..ή που γινεται να εχεις τελικα διπλα σου. Καπου εκει ξεκινα το προβλημα στο μυαλο του νεο-Παοκτση
Δόξα και τιμή στα βλαμμένα........................
- Kostas_Peraia4
Mολις τωρα γυρισα και διαβασα για Πατο...Πρεπει να με βαρεσε ο ηλιος στο κεφαλι
Δημητρης17 έγραψε:Μπάνε, μια ερωτηση φιλολογικη: ποιο απ τα δυο εξτρεμ ειναι αυτο που λεμε παιχταρας, το εξτρεμ Στοχ, λοβοτομημενος απο συναισθηματα και συνηθειες, ή το εξτρεμ Λουκας;;; Μην μου πεις ο Λουκας παιζει και δεκαρι, η ερωτηση ειναι πολυ συγκεκριμενη. Το ξερω κι εγω οτι ο Στοχ με τον χαρακτηρα του θα μεινει στα αζητητα, η ερωτηση μου ομως ειναι "τετραγωνη" και τετοια απαντηση ζηταει!!! Σ ακουω...obanebane έγραψε:Δημητρη και εγω το ιδιο νιωθω για τον Στοχ,αυτος γουσταρε περισσοτερο απο τον Λουκας που επαιζε εδω και προσπαθησε πολυ περισσοτερο για την ομαδα αποτι ο Ισπανος.
Δε μπορω να σου απαντησω γιατι ο Λουκας δεν ειναι ουτε εξτρεμ ουτε 10αρι,ειναι ψευτοεννιαρι.
Αν με ρωτας καθαρα παιχτικα επειδη ειναι επιθετικοι παιχτες,τοτε θα σου πω οτι ο Λουκας ειναι μια κλαση επανω αυτη τη στιγμη που μιλαμε.
Σαν εξτρεμ σιγουρα ειναι καλυτερος ο Στοχ.
- Δημητρης17
Ο Μπαλαφας δεν μπαινει σ αυτην την κατηγορια ποδοσφαιριστων. Κι εγω αν επαιζα, για κανα λεπτο, εναμισυ, θα επαιζα με περισσοτερο παθος κι απ τους τρεις, γιατι εγω ειμαι ΠΑΟΚ απο τα δεκα μου. Την κινηση σεμιναριο για σχολεία εξτρεμ και το γκολ στην Γερμανια, αυτο που μας εφερε με το ενα ποδι στους ομιλους Τσ.Λ, ο Λουκας ουτε με στολη Ρόμποκοπ δεν θα μπορουσε να το πετυχει!!! Ουτε να το φανταστει μαλλον!!! Και οι δυο μηδεν προσφορα στην ομαδα. Ο Στοχ με προπονητη Ιβιτς θα μπορουσε. Αν διαβασατε προσεκτικα τα ρεπορταζ κι ο Μπισεσβαρ μια απ τα ιδια ειναι. Παιχτης ψυχολογιας, που χρειαζεται προπονητη κηδεμονα. Θα δουμε, πιστευω οτι ο Βλανταν ειναι μανουλα για τετοιους πυροβολημενους μπαλλαδορους!!! Χωρις παρεξηγηση, νομιζω οτι ΠΑΟΚ και κανα δυο μισότρελλοι παιχταραδες, ειναι κατασταση νυχι - κρεας!!!Alastor έγραψε:obanebane έγραψε:Δημητρη και εγω το ιδιο νιωθω για τον Στοχ,αυτος γουσταρε περισσοτερο απο τον Λουκας που επαιζε εδω και προσπαθησε πολυ περισσοτερο για την ομαδα αποτι ο Ισπανος.
ετσι ακριβως.Και ο Μπαλαφας οταν επαιζε εβγαζε περισσοτερα γουστα απ'οτι εμεις,αλλα αυτο απο μονο του τι να το κανουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημητρης17 την Σάβ 09 Ιούλ 2016, 16:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
εδω τον μπερμπατωφ ο πελκας τον ειχε για πλακα φετος. το γκολ του στοχ στη σαλκε πρεπει να το ψαξεις πολυ για να βρεις καλυτερο σε εκτελεση ατομικη μαγκια και σημαντικοτητα. κατα τα αλλα για μενα ο γεωργιαδης ηταν παικταρα αλλα σε αυτο πασχει ο ΠΑΟΚ εδω και χρονια. δεν μπορει να παρει ουτε το 50% απο παικταραδες. φετος εχω μια ανεξηγητη αισιοδοξια οτι θα παρουμε πολλα απο τους ικανους παικτες με Ιβιτς προπονητη.buffalobill4 έγραψε:Στοχ και λουκας οπως επαιξαν στον ΠΑΟΚ ο γχ τους ειχε οχι για πρωινο...για δεκατιανο. Φρουτο. Και δεν υπερβαλλω καθολου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shogoon την Σάβ 09 Ιούλ 2016, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλο το ποδοσφαιρο τοτε αλλο τωρα,αν θες τη γνωμη μου ο Γ.Χ δεν ειναι ουτε μια τριχα απο τα @@ και των δυο.buffalobill4 έγραψε:Στοχ και λουκας οπως επαιξαν στον ΠΑΟΚ ο γχ τους ειχε οχι για πρωινο...για δεκατιανο. Φρουτο. Και δεν υπερβαλλω καθολου
Αν μιλας για προσφορα μαζι σου 100%,πως θα μπορουσα να το αμφισβητησω αλλωστε;
- Δημητρης17
Αυτα ειναι που δεν αντεχω ρε Μπάνε... τα ψευτο, μπροστα απ την ιδιοτητα!!! Θελω συγκεκριμενους ρολους κι αν μπορεις να κανεις και κατι αλλο, ακομη καλυτερα. Ο Λουκας ηρθε σαν εξτρεμ, δεν επεισε, μπηκε για λιγο στο 10, ουτε εκει επεισε... Ναι, αυτο που λες ειναι τελικα!!! Αλλα επειδη μπορουμε να εκφερουμε ελευθερα αποψεις, εγω θελω δυο εξτρεμ που να ειναι, οχι μονο, αλλα πρωτα απ ολα εξτρεμ, τα ιδια στο 10άρι, τα ιδια και στο σεντερφορ. Γι αυτο θελω 9άρι που να ξερει μπαλλα και οχι ξυλοκοπους μιας επαφης κλπ, που βασιζονται κυριως στο ταισμα απο τα εξτρεμ και το 10άρι.obanebane έγραψε:Δημητρης17 έγραψε:Μπάνε, μια ερωτηση φιλολογικη: ποιο απ τα δυο εξτρεμ ειναι αυτο που λεμε παιχταρας, το εξτρεμ Στοχ, λοβοτομημενος απο συναισθηματα και συνηθειες, ή το εξτρεμ Λουκας;;; Μην μου πεις ο Λουκας παιζει και δεκαρι, η ερωτηση ειναι πολυ συγκεκριμενη. Το ξερω κι εγω οτι ο Στοχ με τον χαρακτηρα του θα μεινει στα αζητητα, η ερωτηση μου ομως ειναι "τετραγωνη" και τετοια απαντηση ζηταει!!! Σ ακουω...obanebane έγραψε:Δημητρη και εγω το ιδιο νιωθω για τον Στοχ,αυτος γουσταρε περισσοτερο απο τον Λουκας που επαιζε εδω και προσπαθησε πολυ περισσοτερο για την ομαδα αποτι ο Ισπανος.
Δε μπορω να σου απαντησω γιατι ο Λουκας δεν ειναι ουτε εξτρεμ ουτε 10αρι,ειναι ψευτοεννιαρι.
Αν με ρωτας καθαρα παιχτικα επειδη ειναι επιθετικοι παιχτες,τοτε θα σου πω οτι ο Λουκας ειναι μια κλαση επανω αυτη τη στιγμη που μιλαμε.
Σαν εξτρεμ σιγουρα ειναι καλυτερος ο Στοχ.
[youtube]xChasSFqKM0[/youtube]shogoon έγραψε: το γκολ του στοχ στη σαλκε πρεπει να το ψαξεις πολυ για να βρεις καλυτερο σε εκτελεση ατομικη μαγκια και σημαντικοτητα.
[youtube]UagLBIYnlcY[/youtube]
Ηταν γκολαρα του Στοχ αλλα και του χοντροκωλη πλαινο διχτυ.
Αφου δεν κόβονται τα off topic , αφού μετεγγραφές σε λίγο τέλος και αφού όλοι εδώ μαζεύονται ας βρούμε άλλο τίτλο
Να στο πω ξεκαθαρα,αν αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ εφερνε τον Λουκας θα ηταν πρωτο φαβορι για τον τιτλο.
Αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνει καποιος.
Αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνει καποιος.