Ασε μας ρε Τζόνι πρωι πρωι... με τον ρεαλισμο σου!!! Ασε να γουσταρουμε λιγακι, Σαββατο πρωι ειναι, ελεος!!!john4serres έγραψε:Παντως διαβασα για προταση 5 εκατομμυριων της Λατσιο στην Κορινθιανς.

Ασε μας ρε Τζόνι πρωι πρωι... με τον ρεαλισμο σου!!! Ασε να γουσταρουμε λιγακι, Σαββατο πρωι ειναι, ελεος!!!john4serres έγραψε:Παντως διαβασα για προταση 5 εκατομμυριων της Λατσιο στην Κορινθιανς.
Δεν μεταφραζονται ολα τοσο "ορθολογιστικά" Παλαιολογε!!!Παλαιολόγος έγραψε:μα παλαβο ειναι να τον αφησει ελευθερο
εδω λεμε ο Λουκας ψαχνει 20 να πουληθει
και δεν θα μπορουν να τον πουλησουν αυτον 10 ;![]()
και οπως γνωριζουμε ποτε ο ΠΑΟΚ δεν εδωσε πανω απο 1.5 ποσο ειναι για αγορα παιχτη
οποτε;
δυσκολα
Δημητρης17 έγραψε:Και για να μην παρεξηγηθω Παλαιολόγε, επισημαινω πως θα ηθελα ο Λουκας να πουληθει 30 και οχι 20 εκατομμυρια, γιατι αυτο θα σημαινε ενα δεκαρικο στο ταμειο της ομαδας μας, και με ενα δεκαρικο αγοραζεις εναν Λουκας εις τον κυβο και οχι εις το τετραγωνο!!! Απλα -ομολογω- ειμαι εμπαθης απεναντι του, μπορει να ειναι παιχταρας, να τον παρει η Μπαρτσα για τεταρτο επιθετικο κι αυτος να παραγκωνισει και τον Μεσι και να βγει και παιχτης της χρονιας στην Ευρωπη, αλλα εγω τον κρινω και ποδοσφαιρικα και σαν χαρακτηρα, απο οσα προσφερε στην ΠΑΟΚάρα μας και μονο. Και οτι εχω να θυμαμαι απ αυτον, ειναι μια γκολαρα στην Κομοτηνη επι Στεφενς, αλλη μια με την Λοκομοτιβ Ζαγκρεμπ, περυσι στο τελευταιο του ματς, εναν παιχτη οχι καλο χαρακτηρα, εξαφανισμενο στα ντερμπι, να μην μπορει να βγαλει τα καστανα απ την φωτια. Απεναντιας, γουσταρησα με χιλια τον ανισορροπο για πολλους, αλλα οχι για μενα, Στοχ, ο οποιος δεν ετυχε της ειδικης μεταχειρησης της οποιας εχριζε (να δεις που κατι τετοιο θα κανει με μεγαλη επιτυχια ο Ιβιτς στην περιπτωση του επισης ιδιοτροπου Μπισεσβαρ) και που σαν παιχτης ηταν δυο και τρια σκαλια πανω απ τον Λουκας.
Ε, ναι, δεν ειπαμε και τιποτε περισσοτερο... μεχρι εκει... ποτε δεν ξερεις ομως!!!paoktzis έγραψε:ο πατο ειναι ενας παιχτης που απλα προταθηκε οπως μπορει να προταθηκε και στον γαυρο και σε αλλες 500 ομαδες απο τον μανατζερ του και ο ΠΑΟΚ απλα κοιταει να δει αν μπορει
Τζων, αυτος δεν ειναι μονο για την καυλα αδερφε μου!!! Αυτος ειναι και για καμμια 20αριά τεμαχια με κλειστα τα ματια στην Λίγδα, χωρις βοηθειες απο τα εξτρεμ!!! Και ποιος ξερει αλλα πόσα, σε Ευρωπη και κυπελλο...john4serres έγραψε:Σαββιδαίοι κάντε το bam boom !
Για την καυλα μωρέ !
che4 έγραψε:Δημητρης17 έγραψε:Και για να μην παρεξηγηθω Παλαιολόγε, επισημαινω πως θα ηθελα ο Λουκας να πουληθει 30 και οχι 20 εκατομμυρια, γιατι αυτο θα σημαινε ενα δεκαρικο στο ταμειο της ομαδας μας, και με ενα δεκαρικο αγοραζεις εναν Λουκας εις τον κυβο και οχι εις το τετραγωνο!!! Απλα -ομολογω- ειμαι εμπαθης απεναντι του, μπορει να ειναι παιχταρας, να τον παρει η Μπαρτσα για τεταρτο επιθετικο κι αυτος να παραγκωνισει και τον Μεσι και να βγει και παιχτης της χρονιας στην Ευρωπη, αλλα εγω τον κρινω και ποδοσφαιρικα και σαν χαρακτηρα, απο οσα προσφερε στην ΠΑΟΚάρα μας και μονο. Και οτι εχω να θυμαμαι απ αυτον, ειναι μια γκολαρα στην Κομοτηνη επι Στεφενς, αλλη μια με την Λοκομοτιβ Ζαγκρεμπ, περυσι στο τελευταιο του ματς, εναν παιχτη οχι καλο χαρακτηρα, εξαφανισμενο στα ντερμπι, να μην μπορει να βγαλει τα καστανα απ την φωτια. Απεναντιας, γουσταρησα με χιλια τον ανισορροπο για πολλους, αλλα οχι για μενα, Στοχ, ο οποιος δεν ετυχε της ειδικης μεταχειρησης της οποιας εχριζε (να δεις που κατι τετοιο θα κανει με μεγαλη επιτυχια ο Ιβιτς στην περιπτωση του επισης ιδιοτροπου Μπισεσβαρ) και που σαν παιχτης ηταν δυο και τρια σκαλια πανω απ τον Λουκας.
που εσαι εσυ ρε συνονοματε και ομοιδεατη χαμενος τοσα χρονια
περιττο να βαλω απο κατω
che4