Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Sick Bastard
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Κατάλαβα ρε συ, σου ξαναλέω δεν το λέω για σένα, απλά προεκτείνω λίγο τον συλλογισμό, that's all.
Προσωπικότητα λείπει εχεις δίκιο
Απλα ο τζαβ ο Τζιόλης ο κλαους πρέπει να αναλάβουν ηγετικό ρόλο και ίσως οι τελευταίες πινελιές του ρόστερ να ειναι και προς αυτη την κατεύθυνση
Απλα ο τζαβ ο Τζιόλης ο κλαους πρέπει να αναλάβουν ηγετικό ρόλο και ίσως οι τελευταίες πινελιές του ρόστερ να ειναι και προς αυτη την κατεύθυνση
Εγω βλέπω και Μπισεσβαρ-Τζαλμα με προσωπικότητα και θα φανεί αυτο.
Σημερινά αρθρα από Ρουμανία (ακόμα δεν εχουν εμφανιστεί στα δικά μας), λένε ο ότι ο Μπακάλης δηλωσε ότι ο Βαρέλα θα πουληθεί στο Κατάρ και ότι υπάρχει ομάδα που δίνει 2Μ. Μιλάει και για τον Τσιπστιου φυσικά για τον οποίο έχει πρόταση.
Ο Βαρέλα έχει ήδη διαψεύσει, άρα ίσως η όλη υπόθεση να γίνεται για να ανεβάσει την προταση του ο Μίχελ. Δεν αποκλείεται να κλείσει πολύ σύντομα. Η ουσία είναι ότι ο παίκτης πωλείται, ενώ μέχρι τώρα υποτίθεται ότι θα έμενε αν δεν ερχόταν 2Μ πρόταση.
Ο Βαρέλα έχει ήδη διαψεύσει, άρα ίσως η όλη υπόθεση να γίνεται για να ανεβάσει την προταση του ο Μίχελ. Δεν αποκλείεται να κλείσει πολύ σύντομα. Η ουσία είναι ότι ο παίκτης πωλείται, ενώ μέχρι τώρα υποτίθεται ότι θα έμενε αν δεν ερχόταν 2Μ πρόταση.
Διαβάζω ότι κοιτάμε Φουέγκο τον οποίο όμως λέει ότι μεταξύ άλλων ομάδων θέλει και η Εσπανιόλ με την οποία διαπραγματευόμαστε για Κάνιας.
Χμμμμ.....
Χμμμμ.....
Oόποτε για να μη τους τον παρουμε θα μας δώσουν κανιας σύντομα
Κινηση ματ
Κ για μενα θελουμε στοπερ που να λεμε ειναι βασικος τελεια κ παλέψτε οι υπόλοιποι για παρτενέρ
Όπως κ φορ αν κ φακ ειναι καλος θα θελα κι αλλον βασικο
Κινηση ματ
Κ για μενα θελουμε στοπερ που να λεμε ειναι βασικος τελεια κ παλέψτε οι υπόλοιποι για παρτενέρ
Όπως κ φορ αν κ φακ ειναι καλος θα θελα κι αλλον βασικο
..... η μια ανάγνωση
και η άλλη ότι ο Φουέγκο παρά τα 32 μπορεί να είναι και καλύτερη περίπτωση .....
και η άλλη ότι ο Φουέγκο παρά τα 32 μπορεί να είναι και καλύτερη περίπτωση .....
- ace79grpaok
Ρε σεις χθες δεν " έπαθε" ζημια ο βαρελας και σήμερα πάει στο καταρ?γεια σου μπεκαλι με τα ωραία σου,τελικά ο τζαλμας την βρήκε την βέρα ?:) λοιπόν εσπανιολ η αφήνεις ελεύθερο τον καγια η σε παίρνω τον φουεγκο για αυτό μην πουλάς τρέλα να πούμε ξέρω γω εντάξει
Λογικα καλυτερος ειναιtzelas έγραψε:..... η μια ανάγνωση
Αυτός μας δουλευει ...αλλα μακαρι στο τελος να τον παρουμεace79grpaok έγραψε:Ρε σεις χθες δεν " έπαθε" ζημια ο βαρελας και σήμερα πάει στο καταρ?γεια σου μπεκαλι με τα ωραία σου,τελικά ο τζαλμας την βρήκε την βέρα ?:) λοιπόν εσπανιολ η αφήνεις ελεύθερο τον καγια η σε παίρνω τον φουεγκο για αυτό μην πουλάς τρέλα να πούμε ξέρω γω εντάξει
- ace79grpaok
Κάναμε κι άλλη μεταγραφή..............................................ανιχνευτή μετάλλων???

- Μπαρκαρούτσος
Magpies4 έγραψε:Χαβι Φουέγο (Βαλένθια). Ακούγεται ότι ενδιαφερόμαστε. Δεν ξέρω αν αληθεύει γιατί είναι αμυντικό χάφ όπως και ο Κάνιας. Δεν αποκλείεται ο Μίχελ να χτυπάει σε 2 ταμπλό. Ο συγκεκριμένος είναι καλός παίκτης με γεμάτες σαιζόν, αλλά 32 χρονών δεν κολλάει στα 3ετή συμβόλαια που κάνουμε (ούτε και ο Ματέους κολλούσε βέβαια).
Ο Fuego είναι φωτιά! Μεγάλη μεταγραφή θα είναι αν έρθει, θα λέει ο Ivic "dracarys" και θα *αμάμε μάνες!
Ειναι στο ποστ νο10 αλλα ειναι εγγεγραμμένος απο το 2008 γι αυτο περνάνε απ ευθείας... Η έγκριση των ποστ για νεα μέλη μπήκε αν δε κανω λαθος καπου το 10-11 ...che4 έγραψε: Για τα χθεσινά η ένσταση μου ήταν στο γιατι περνάνε τα ποστ εφόσον ειναι στο ποστ νο 10 και απευθύνθηκα στο μπανε λέγοντας κιόλας με επιφύλαξη οτι δεν τα διάβασα ολα ... Μου απάντησε τέλος και ολα καλα .... Την ειρωνεία μετα με το ασε μας βραδυατικα κτλ τι την ηθελες για να γίνουμε τζαμπα θέμα .... Ξερεις αν ολοι κανουμε πισω θα ειναι πολυ πιο εύκολα τα πράγματα και για σας
Το ξερω γιατί και εγώ ενω ειχα λίγα ποστ πέρναγαν χωρις έγκριση
- john4serres
Fuego > Canas
ξεκαθαρα
περιμενουμε ποστ "ρεπορταζ" και απο Mariano.
ξεκαθαρα
περιμενουμε ποστ "ρεπορταζ" και απο Mariano.