Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από panpangr77 »

Υποτιματε πολυ τους παικτες μας ,ειδικα τον Μακ .Δειτε την φάση που κάνει στην ισοφαριση της Σλοβακίας με την Ουαλία και πειτε μου αν υπηρξε αντιστοιχη φάση στο Euro ή τρυπησε κανείς αλλος ετσι την αμυνα της Ουαλίας. Ο Μακ θα ειναι πολυτελεια να μεινει στο ροστερ μας. Μακάρι να ανανεωσει για τρια χρονια ακόμα. Ομάδα στα ακρα με Μακ,Τζαλμα,Ροντριγκεζ,Μπισεβαρ,Ζαιρο και Μυστακίδη δεν παίζεται. Αν φύγει ο Μακ πραγματικά θέλω ενα Ντεμη Νικολαιδη σε πιο ψηλό για σεντερ φορ.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Αισιοδοξω οτι ακομη κι ο Κρεσπο, τηρουμενων των αναλογιων, θα μας κανει να το βουλωσουμε...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Γιατί νομίζεις δεν υπήρχαν αρκετοί που ονειρεύονταν τέτοια ποσά για Κάτσε?? Εγώ ρεαλιστικά τον κοστολογώ γύρω στο 1εκ και τον Μακ ταβάνι 3 εκ.
Για τον Λούκας πάλι θεωρώ ότι αν πουληθεί δύσκολα θα πιάσει κάτω από 10 εκ.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

panpangr77 έγραψε:Υποτιματε πολυ τους παικτες μας ,ειδικα τον Μακ .Δειτε την φάση που κάνει στην ισοφαριση της Σλοβακίας με την Ουαλία και πειτε μου αν υπηρξε αντιστοιχη φάση στο Euro ή τρυπησε κανείς αλλος ετσι την αμυνα της Ουαλίας. Ο Μακ θα ειναι πολυτελεια να μεινει στο ροστερ μας. Μακάρι να ανανεωσει για τρια χρονια ακόμα. Ομάδα στα ακρα με Μακ,Τζαλμα,Ροντριγκεζ,Μπισεβαρ,Ζαιρο και Μυστακίδη δεν παίζεται. Αν φύγει ο Μακ πραγματικά θέλω ενα Ντεμη Νικολαιδη σε πιο ψηλό για σεντερ φορ.
Μακαρι φιλε μου... και το θεωρω και το πιο πιθανο σεναριο, το να παραμεινει τελικα στην ομαδα!!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

O Kace μετα την προπερσινη σεζον θα μπορουσε ανετα να φυγει με 1.5+ μυριο..
Η περσινη του ομως τον πηγε πισω κ αυτη τη στιγμη θεωρω οτι μπορει να φερει μαξιμουμ 800κ-1Μ προταση.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν νομίζω ότι όπως τον είδα στα βίντεο που παραθέσατε δεν συμμετέχει στο δημιουργικό κομμάτι, ειδικά απο τη στιγμή που κάνει ακριβώς αυτό που είπε ο Προπονητής μας ότι θέλει από το 6αρι του, δλδ την ήρεμη και γρήγορη μεταβίβαση απο πίσω μπρός (και το κάνει καλά!)... - δημιουργία δεν είναι μόνο στο επιθετικό μισό, πείτε το αυτό στον Πίρλο και θα κάψει την κάβα του συθέμελα... :lol: -

επίσης δεν ξέρω κατα πόσο φέρνει στο μαντούρο ένας μετριοκοντός σε ύψος (για 6αρ), ευλύγιστος και με σχετικά καλή ταχύτητα παίχτης που μάλιστα στα βίδεο που είδα δείχνει πολύ καλή αντοχή... :roll: :mrgreen:

κατα τα άλλα, αν ισχύει ότι θα πάρουμε 6αρι στο στυλ του Κάνας (δλδ με σημαντική συμμετοχή στο χτίσιμο του παιχνιδιού της ομάδας, να καθοδηγεί το κέντρο με καλές τοποθετήσεις και να ψάχνει να πάρει την πρώτη πάσα) τοτε θεωρώ σχεδόν σίγουρη και την απόκτηση σε ύστερο χρόνο ενός ακόμα σεντερ μπακ λογικά καλού ψηλά και αρκετά δυνατού γενικότερα. θυμίζω ότι ο xandao είναι ακόμα λευτερος... :roll:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

simba έγραψε:O Kace μετα την προπερσινη σεζον θα μπορουσε ανετα να φυγει με 1.5+ μυριο..
Η περσινη του ομως τον πηγε πισω κ αυτη τη στιγμη θεωρω οτι μπορει να φερει μαξιμουμ 800κ-1Μ προταση.
Δεν εχει και τον σωματότυπο ρε simba για να φερει μεγαλυτερο ποσο απ αυτο που αναφερεις... Θυμαμαι οτι στο ματς της Τουμπας με τους ρουφιάνους, μολις επαιρνε την μπαλλα, επεφτε πανω του ο Κασάμι και νομιζες οτι θα τον "καταπιει" μαζι με την μπαλλα και με τα παπουτσια του. Παιχτακι ο Κατσε. Κατα την γνωμη μου παντα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω οπως εγραψα ενα παιχνιδι τον ειδα και λιγο σημερα στο τελευταιο του ματς πριν τραυματιστει,με τη Γραναδα.
Σε καμια περιπτωση δεν μπορω να τον παρομοιασω με Τζιολη και Μαντουρο.
Ο παιχτης με τιποτα δεν ειναι τοσο βαρυς,αν μιλας για τον τροπο παιχνιδιου οκ μπορει καποιος να τον παρομοιασει με του Τζιολη με την ενοια οτι κινειται σε συγκεκριμενο χωρο χωρις ανεβασματα και συμμετοχη στο επιθετικο κομματι,μιλαμε ομως για πολυ πιο κινητικο παιχτη με καλυτερη πασα και περισσοτερες αντοχες.
Εγω αυτο που θελω να μου πεις ειναι το εξης.
Ο παιχτης αυτος με βαση την περιγραφη του Ιβιτς καλυπτει τα κριτηρια;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

makispaspartou έγραψε:Γιατί νομίζεις δεν υπήρχαν αρκετοί που ονειρεύονταν τέτοια ποσά για Κάτσε?? Εγώ ρεαλιστικά τον κοστολογώ γύρω στο 1εκ και τον Μακ ταβάνι 3 εκ.
Για τον Λούκας πάλι θεωρώ ότι αν πουληθεί δύσκολα θα πιάσει κάτω από 10 εκ.
Συμφωνω σε οσα λες
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

obanebane έγραψε:Εγω οπως εγραψα ενα παιχνιδι τον ειδα και λιγο σημερα στο τελευταιο του ματς πριν τραυματιστει,με τη Γραναδα.
Σε καμια περιπτωση δεν μπορω να τον παρομοιασω με Τζιολη και Μαντουρο.
Ο παιχτης με τιποτα δεν ειναι τοσο βαρυς,αν μιλας για τον τροπο παιχνιδιου οκ μπορει καποιος να τον παρομοιασει με του Τζιολη με την ενοια οτι κινειται σε συγκεκριμενο χωρο χωρις ανεβασματα και συμμετοχη στο επιθετικο κομματι,μιλαμε ομως για πολυ πιο κινητικο παιχτη με καλυτερη πασα και περισσοτερες αντοχες.
Εγω αυτο που θελω να μου πεις ειναι το εξης.
Ο παιχτης αυτος με βαση την περιγραφη του Ιβιτς καλυπτει τα κριτηρια;
Πιστευω πως ΝΑΙ. Απ οσο καταλαβα και απο τα γραφομενα, ο Ιβιτς ζητησε αμυντικο χαφ καλο χειριστη της μπαλλας, ηρεμο, με πασα, να μπορει να δημιουργει με τη μια χωρις πολλα πολλα. Αυτα δηλαδη που δεν μπορει να κανει ο Κατσε. Λογικο ειναι ενας τετοιος παιχτης να μην ειναι ο κοφτης σκυλι του πολεμου και απ οτι διαβαζω, ο τυπος εκτελει πιο "εγκεφαλικα" τα αμυντικα του καθηκοντα. Χωρις να σκοτωνεται με τους επιτιθεμενους, κλεινοντας χωρους κλπ. Γενικα ενα εξαρι πιο εξυπνο απ τον Κατσε, χρειαζεται.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

http://sinidisi.gr/athlitika/90938-%CF% ... F%84%CE%B1

Η μεταγραφή του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ πλησιάζει όλο και πιο πολύ και καθώς είχαμε γράψει από τις 24 Ιουνίου ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά την αποτυχία της μεταγραφής του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Ματέους της Ντριέπν, άρχισε να εξετάζει ξανά την περίπτωση του Αιγύπτιου, τον οποίο και ο Παναιτωλικός θα ήθελε να πουλήσει. Άλλωστε από πηγές της ΠΑΕ ήλθε ξανά το θέμα στην επικαιρότητα από χθες.
Στον αντίποδα μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι παράμετροι αυτής της διαπραγμάτευσης. Κατ’ αρχήν σε καμία περίπτωση δεν υφίσταται το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ως αποζημίωση στον Παναιτωλικό από τον ΠΑΟΚ. Ό,τι και να γραφεί – τώρα ή στο μέλλον – το νούμερο είναι εξωπραγματικό κι όχι μόνο αυτό μα οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης προσπαθούν να αποκτήσουν τον Ουάρντα με πάρα πολύ λίγα χρήματα, ποντάροντας αφενός στην πίεση του ποδοσφαιριστή προς την ομάδα του Αγρινίου, αφετέρου στις σχέσεις Κωστούλα – Σαββίδη οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο με συνεννοήσεις σε πολλά θέματα. Και με την συγκαταβατικότητα που επέδειξε ο Κωστούλας στην περίπτωση του Βιγιαφάνες – όταν έφυγε για τον Παναθηναϊκό – δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει διαφορετικά μπροστά στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, ο οποίος απ’ την δική του πλευρά δεν… ενοχλείται με την φημολογία ότι θα δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ.
Ο ατζέντης του Αμρ Ουάρντα προγραμμάτισε να φτάσει στο Αγρίνιο ακριβώς γι’ αυτό το θέμα, ισχυριζόμενος πως έχει κι άλλες προτάσεις , κάτι που πιθανόν να ισχύει. Ο Ουάρντα θέλει διακαώς να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του και δεν το έχει κρύψει από την πρώτη μέρα που έφθασε στην χώρα μας. Οπότε μόνο στην περίπτωση που υπαναχωρήσει ο ΠΑΟΚ δεν θα βρεθεί άμεσα στην Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τον κάνες δεν τον εχω δει αλλα απο το σωματότυπο κ μονο συν αυτα που άκουσα ειναι παίκτης που παιζει με μυαλό κ βρίσκεται στη σωςτη θεςη κ βοηθάει στην κυκλοφορία

Εγω το ξαναλέω ημιβασικοι σε μεσαίες ομάδες μεγάλων πρωταθλημάτων το ταβάνι μας

Κ φυσικα λογικό να μιλάνε ασχημα τελευταια χρονια γιατι αν μιλούσαν καλα δεν υπαρχει περιπτωση να ερχότανε

Για πωλησεις για κατσε το θεωρώ σχεδον απίθανο να πωληθεί εκτος αν θελουμε να τον διώξουμε όπως όπως...για μενα στον ΠΑΟΚ τωρα δεν εχει θεςη ούτε στο εξι ούτε στο οκτώ

Για μακ αν ερθει καλη πρόταση κοντα τρια θα φυγει αλλα απο περιπτωση Βαρέλα κλπ αρχίζω να αμφιβάλω (λιγω λήξης συμβολαίου οχι αξίας)

Ο Βαρέλα ιςως παιζει κ εξαρι στο στυλ που θελουν κποι όπως ο κ Παπαδόπουλος επι στέφενς σαλκε
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

σκεφτομαι μήπως έχουμε κανέναν άλλον στόχο από τον κάνιας, εκεί που δεν βγάζει τίποτα η παε, το είπε στην goal; γιατί τότε δεν τους είπε και για τον μπρικτς; ίσως να θέλουν να πιέσουν κάποιον. θα δούμε σύντομα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ιςως το μάθανε απο μανατζερ ;

Για κρεσπο πόιος το βγάλε πρώτος ;

Ιςως να χουνε κονε (χαρτζιλίκι)
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

MANIAKOS έγραψε: Εγω το ξαναλέω ημιβασικοι σε μεσαίες ομάδες μεγάλων πρωταθλημάτων το ταβάνι μας
Προς το παρόν... Οχι για παντα!!! :pano: Ουτε και για μενα ο Κατσε εχει θεση στην φετινη ομαδα, οπως αυτη διαμορφωνεται και εξελισσεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”