pgetsos έγραψε:Έχουμε κανέναν στη κατασκήνωση στο Ποσειδι να μπούμε μέσα;
Έλεος με το Ποσείδι, αλλιώς δεν μπορείτε να *αμήσετε;;
pgetsos έγραψε:Έχουμε κανέναν στη κατασκήνωση στο Ποσειδι να μπούμε μέσα;
sn0ufel4 έγραψε:Σε παππουδες ναι απαγορευεται η εισοδος
Πφφφφφφφφ...Έτσι σας είπαν...Όλο το θέμα είναι το σωστό timing...Μετά τις 8 το απόγευμα είναι ήδη τύφλα και πριν τις 9 το πρωί δεν ξυπνάει κανένας τους...Οπότε κανονίζεις ανάλογα...pgetsos έγραψε:Εμείς οι ωραίοι με χιούμορ έχουμε κοπέλα ρε, η υπόλοιπη παρέα είναι που δε μπορεί
Γρηγόρη αν λες του ΑΠΘ από ότι μας είπαν δε σε αφήνουν από τα πλάγια, έχει ναυαγοσώστεςsn0ufel4 έγραψε:Σε παππουδες ναι απαγορευεται η εισοδοςΕσύ είσαι νομική ρε, δεν έχεις κάνα γνωστό;
Θα κεράσω καφέ κάποια στιγμή
Κάνε εσύ κονέ και θα βρεθούμε, Αθήνα Θεσσαλονίκη, θα δείξειsn0ufel4 έγραψε:Μπααα δε παιζει τιποτα!![]()
Καφε που θες να κερασεις παλι ρε αστειε με κοπελα?
έχω χρόνια να πάω αλλά μπαίνεις απ την παραλία με τις βαλιτσούλες σου κανονικά, παραπλεύρως αριστερά κ κατεβαίνεις μέχρι κάτω, πηδάς και τα πλέγματα αν βαριέσαι να κατέβεις...και οι λίγοι υπεύθυνοι, ααααααν πετύχεις κανέναν, ξέρουν ότι το 80% μπήκε μέσα σούφρα και κάνουν τους κινέζουςpgetsos έγραψε:Έχουμε κανέναν στη κατασκήνωση στο Ποσειδι να μπούμε μέσα;
τρομερό το σπιτάκι είχες δίκιο, λέγεται Blu τώρα....goran 64 έγραψε:Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, αλλά "το σπιτάκι" ακριβώς στο κεντρικό φανάρι της Καλλιθέας είναι ιδανικό καφέ-μπαράκι, ειδικά για μεσημεριανό-απογευματινό καφεδάκι με υπέροχη θέα θάλασσα από μπαλκόνι...![]()
Πολύ καλό φαγητό, λίγα (4-5 περίπου) χλμ πριν, στον δρόμο Θεσν/νίκη-Καλλιθέα, στην Άθυτο (και Άφυτο θα την βρεις γραμμένη) έχει πολλά καλά και ήσυχα μαγαζιά για ποιοτικό φαγητό, ωραία μπαράκια και ένα απ τα πιο ήσυχα μπιτσόμπαρα του 1ου ποδιού...![]()
Η Άθυτος αισθητικά είναι σαν να βρίσκεσαι σε νησάκι, με ωραία πέτρινα σοκάκια για σουλάτσο το βράδυ, πρόταση μου να πας οπωσδήποτε να την δεις...Καλά να περάσεις αδερφέ...
Όταν πηγαίναμε εμείς οι παλιοσειρές από το 1990 και ήταν εντελώς χιπι φάση με δίπλα το του ΕΟΤ που πηγαίναμε για Ολλανδέζες, αντε τώρα μην ανοίξω το στόμα μου για το πως κατάντησε το Ποσείδι.RoMaN έγραψε:pgetsos έγραψε:Έχουμε κανέναν στη κατασκήνωση στο Ποσειδι να μπούμε μέσα;
Έλεος με το Ποσείδι, αλλιώς δεν μπορείτε να *αμήσετε;;