stelyk έγραψε:Παρε καμμια απο Β' Γαλλλιας, οποιαδηπωτε, εχει πολλα ταλεντα στη Γαλλια.
Για λινουξ ξερει κανεις για σπασμενο? λεφτα για αγορα γιοκ...!
Football Manager
Re: Football Manager
-
Μπαρκαρούτσος
john4serres έγραψε:Ψάχνω μικρομεσαια ομάδα σε πρωτάθλημα που να μην έχει αυστηρους όρους για δήλωση παικτών.
Ελλάδα..;
- ilovegame27
Sporting Lisboa παίζω εγώ τρίτη δύναμη στην Πορτογαλία αλλά με λίγη προσοχή άνετα παίρνεις πρωτάθλημα την 2η χρονιά!Οι Βραζιλιάνοι θεωρούνται γηγενείς και έχει μέγιστο αριθμό δήλωσης παιχτών 30 αριθμός αρκετά ικανοποιητικός
-
Μπαρκαρούτσος
Είμαι στα μέσα Αυγούστου, έχω κάνει αρκετές προσφορές σε ποδοσφαιριστές για να έρθουν και μετά από ένα διάστημα έρχονται απανωτά μηνύματα που με λένε ότι "the transfer of "τάδε" to PAOK falls through" έτσι απλά! Ξανακάνω προσφορές, κάνω save και πάω 31 Αυγούστου, ξημερώνει 1η Σεπτέμβρη και πάλι οι ομάδες δεν απάντησαν σε καμιά από τις προσφορές μου!
Γιατί γίνεται αυτό; Να βάλω deadline; Δεν τσατίζονται οι ομάδες όταν τους βάζεις deadline;;
Γιατί γίνεται αυτό; Να βάλω deadline; Δεν τσατίζονται οι ομάδες όταν τους βάζεις deadline;;
-
Μπαρκαρούτσος
- MacTiger
- Επικοινωνία:
οταν κανεις προσφορα πρεπει να πατας και το confirm offer που εχει ως επιλογη αλλιως δεν προκειται να κανεινεις καμμια μεταγραφή
-
Μπαρκαρούτσος
- Sick Bastard
-
Μπαρκαρούτσος
Με έχει σπάσει τα νεύρα το γαμωπαίχνιδο.
Any ideas??
Έβαλα deadline σήμερα, αύριο, περνούν 2-3 μέρες και τίποτα! Με γράφουν στα @@ τους, σαν να μην έκανα προσφορά!!

RoMaN έγραψε:Είμαι στα μέσα Αυγούστου, έχω κάνει αρκετές προσφορές σε ποδοσφαιριστές για να έρθουν και μετά από ένα διάστημα έρχονται απανωτά μηνύματα που με λένε ότι "the transfer of "τάδε" to PAOK falls through" έτσι απλά! Ξανακάνω προσφορές, κάνω save και πάω 31 Αυγούστου, ξημερώνει 1η Σεπτέμβρη και πάλι οι ομάδες δεν απάντησαν σε καμιά από τις προσφορές μου!
Any ideas??
Έβαλα deadline σήμερα, αύριο, περνούν 2-3 μέρες και τίποτα! Με γράφουν στα @@ τους, σαν να μην έκανα προσφορά!!
-
john4serres
Οι ομάδες δεν απαντούν; Άρα κατά την διάρκεια των διαπραγματευσεων η απέναντι ομάδα ακυρώνει την μεταγραφή λόγω οικονομικων
-
Μπαρκαρούτσος
Έχω κάνει αρκετές προσφορές, σε διαφορετικούς παίκτες διαφορετικών ομάδων. Και τα λεφτά με φτάνουν και όλα κομπλέ. Το αφήνω χωρίς deadline να με απαντήσουν, περνάνε οι μέρες, τελειώνουν οι μεταγραφές και τίποτα. Load game, βάζω προθεσμία σε όλες τις προσφορές και πάλι περνάνε οι μέρες και δεν φτάνω καν σε contract talks, πάλι τίποτα. Με έρχονται μηνύματα μετά και λέει "The transfer is cancelled", έτσι απλά.
Το έπαθα ήδη μια φορά, έγιναν cancel όλες οι προσφορές στις αρχές του Αυγούστου, τώρα είναι η 2η φορά που προσπαθώ..
Να σημειώσω ότι editor κτλ δεν έχω βάλει, ούτε custom kits και images, τίποτα.
Το έπαθα ήδη μια φορά, έγιναν cancel όλες οι προσφορές στις αρχές του Αυγούστου, τώρα είναι η 2η φορά που προσπαθώ..
Να σημειώσω ότι editor κτλ δεν έχω βάλει, ούτε custom kits και images, τίποτα.
- Kostomanolis
Θα πρεπει να το παρεις αποφαση οτι θα πορευτεις με τους παικτες που εχεις...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
-
Μπαρκαρούτσος
Διά παντός;;
Θα δοκιμάσω μετά να πάω διακοπές μέχρι 1 Γενάρη, να κάνω και τότε μεταγραφές..
Θα δοκιμάσω μετά να πάω διακοπές μέχρι 1 Γενάρη, να κάνω και τότε μεταγραφές..