23. Željko Brkić
- john4serres
Re: Željko Brkić
αυτος ο βλακας ο μπουζος ανα 1 λεπτο μας λεει οτι ηταν ο 3ος τερματοφυλακας στην ουντινεζε πισω απο καρνεζη και εναν ιταλο τερματοφυλακα..
ουτε τα ονοματα των παικτων ξερουν οι κ*λοδημοσιογραφοι
ουτε τα ονοματα των παικτων ξερουν οι κ*λοδημοσιογραφοι
ΑΔΕΡΦΕ πως αντέχεις;;; Έχω τουλάχιστον 5 χρόνια να σταματήσω στο 95.5
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
Προσπαθούν υποδορίως να απαξιώνουν κάθε ενέργεια της ΠΑΕ. Κάτι δεν έχουν πάρει, κάτι φοβούνται ως ΜΜΕ, για κάτι εκβιάζουν και λειτουργούν κατά το "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει".
Πολυ καλη μεταγραφη,ελπιζω να βρει ρυθμο,να κανει και μερικα καλα πρωτα ματς,να παρει και ψυχολογια,γιατι αλλιως θα αρχισουν τα γνωστα τους οι διαφοροι ουγκανοι.Εξαιρετικα προσοντα,το αρνητικο που θυμαμαι,ειναι οτι δεν ειναι και τοσο καλος με τα ποδια.Κατα τα αλλα σουπερ..
- ΑποστόληςΑ
Στα forte του ήταν πολύ καλός τερματοφύλακας. Μετά του ήρθαν κάποια πράγματα ανάποδα και έπεσε. Διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει σ' εμάς.
Δε λαθεύεις αλλά η ΠΑΕ αν και λάθεψε το... διόρθωσε έπειτα, όπως και εμείς.goran 64 έγραψε:Στο 1ο post του εν λόγω topic γράφει για 1987...Αν λαθεύει λαθεύω...άθελα μου φυσικά...KOSTAS54 έγραψε:γεννημένος στις 9 Ιουλίου 1986...![]()
Εκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αδερφέ Κούρδε, το έδωσε το report στην σελίδα 382 του topic των μεταγραφών ο omerta76... 

ωραιος goran!
Kourdos έγραψε:Omerta δώσε το report του δικού σου για τον Μπρίκιτς!
omerta76 έγραψε:Καλημέρα. Όπως σας υποσχέθηκαν χθες, μιλησα με τον Ιταλο φίλο μου και προπονητή τερματοφυλάκων (ήταν σε ομάδα της Serie B, τώρα είναι σε ακαδημία): μου είπε από ότι θυμάται γιατί έχει να τον δει κανά δύο χρόνια, πολύ καλός τερματοφυλακας (όχι για top ιταλικό club) και πολύς καλός στις εξόδους.
Είπε ότι είναι νέος ακόμα και θα κάνει λάθη αλλά ένας νέος τερματοφύλακας θέλει στήριξη γιατί ή θεση είναι περίεργη. Για αυτόν ή ωρίμανση των goalkeeper έρχεται μετά τα 30-32
Ας στηρίξουμε μια φορα κπν κ μη πέσουμε να τον φαμε με το πρωτο λαθος που θα μας αποκλείσει απο το τς λου
MANIAKOS έγραψε:Ας στηρίξουμε μια φορα κπν κ μη πέσουμε να τον φαμε με το πρωτο λαθος που θα μας αποκλείσει απο το τς λου

Είσαι μεγάλος @λήτης...ποιητής...

Υ.Γ. K_geo και Κούρδε...thank's...

- Kostomanolis
Αυστραλοκροατης μαλιστα αν θυμαμαι καλα...mike έγραψε:ο Φορτούλα ήταν Βόσνιος και ο Γκάμπριτς που λέει ο φίλος παρακάτω απ' ότι θυμάμαι ΚροάτηςKOSTAS54 έγραψε:Μετά Φορτούλα, είχαμε άλλο Σέρβο?
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- xrictoforoc
Καλώς ήρθες μπρφξγνκιτς πολυ χεσμεντεν στο βιντεο ελπιζω να μην ειναι ετσι και στο τερμα
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk