Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Κρεσπο δεν εχει παιξει ποτε δεξι μπακ,αριστερο μπακ ξεκινησε και στη πορεια στοπερ.
Αυτο που γινεται παντως εδω μεσα με τον Κρεσπο εχει αρχισει και μου δινει στα νευρα.
Ο Ανθρωπος ειναι στοπερ και για τετοιος ηρθε.
Νετο,τιποτα προσωπικο,απλα πηρα αφορμη απο το ποστ σου.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Συμφωνώ για Κρέσπο.Το είχα γράψει και εγώ,αλλά ξεκάθαρα είναι στόπερ..Ας μην ανακυκλώνουμε τα ίδια..
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Αντε Καλημερα!!!!

PAOK24
Κλείνει ο Κάνιας!
Μία... ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον #PAOK #PAOK24 #Transfers

Όπως όλα δείχνουν ο Χοσέ Κάνιας θα αποτελέσει την έβδομη φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, ο 29χρονος Ισπανός είναι μία... ανάσα από την "μετακόμιση" του στον "Δικέφαλο", ως ελεύθερος.

Από χθες είναι γνωστό πως ο "Δικέφαλος" έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ισπανό, ωστόσο το γεγονός ότι ο παίκτης είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Εσπανιόλ, αποτελούσε "αγκάθι", με τον παίκτη να το παίρνει επάνω του και να αναλαμβάνει να μιλήσει με τους Ισπανούς, προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία και τον 29χρονο αμυντικό μέσο να "προβάρει" τα "ασπρόμαυρα"...
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

νομίζω ότι απλά μπερδεύτηκε το παλικάρι
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

obanebane έγραψε:Ο Κρεσπο δεν εχει παιξει ποτε δεξι μπακ,αριστερο μπακ ξεκινησε και στη πορεια στοπερ.
Αυτο που γινεται παντως εδω μεσα με τον Κρεσπο εχει αρχισει και μου δινει στα νευρα.
Ο Ανθρωπος ειναι στοπερ και για τετοιος ηρθε.
Νετο,τιποτα προσωπικο,απλα πηρα αφορμη απο το ποστ σου.
Σαφως και ηρθε για στοπερ. λεμε σε περιπτωση αναγκης που αλλου μπορει να παιξει και με βαση το τρανσφερμαρκτ η δευτερη θεση του ειναι δεξια

Centre Back 38
Right-Back 25
Left-Back 15

Δεν παρεξηγιεμαι κουβεντα κανουμε :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Υπαρχει αρνητικο κλιμα για τον παιχτη πριν καλα καλα τον δουμε.
Ξεκαθαρη υποτιμηση του απο την πρωτη στιγμη,και διαφορες παπαριες για να δικαιολογησουμε στο μυαλο μας μια και καλα κακη μεταγραφη.
Οκ δεκτες οι ενστασεις για την αξια του,κατατεθηκαν απο τους περισσοτερους,τελος
Δε γινεται ετσι ρε παλικαρια,να τον δουμε πρωτα τον ανθρωπο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Φιλε για μενα εισαι λαθος,οταν μου λες οτι ηρθε για στοπερ και στο προηγουμενο ποστ σου τον τοποθετεις ως δεξι μπακ,χανεις το οποιο δικιο εχεις.
Σταματαω δε βρισκω ακρη,καντε οπως νομιζεται,δεν θα επιβαλω σε κανενα τη γνωμη μου,ουτε και ειναι σκοπος μου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το επίσημο ρόστερ του ΠΑΟΚ 2016-17
08.07.2016

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
1. Μάρκος Βελλίδης (1)
2. Νίκος Μελίσσας (30)
3. Παναγιώτης Γλύκος (71)
4. Μάριος Σιαμπάνης (99)
5. Željko Brkić

ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΚ
6. Γιάννης Σκόνδρας (2)
7. Leonardo de Matos Cruz (3)
8. Δημήτρης Κων/νιδης (22)
9. Στέλιος Κίτσιου (70)

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ
10. Marin Leovac (4)
11. Δημήτρης Γιαννούλης (18)

ΣΤΟΠΕΡΣ
12. Δημήτρης Χατζηισαΐας (5)
13. Στέλιος Μαλεζάς (13)
14. Jose Angel Crespo (15)
15. Γιώργος Τζαβέλλας (31)
16. Αχιλλέας Πούγγουρας (44)

ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ
17. Αλέξανδρος Τζιόλης (6)
18. José Cañas (αναμένεται)

ΧΑΦ - 8ΡΙΑ
19. Χάρης Χαρίσης (8)
20. Gojko Cimirot (16)
21. Ergys Kace (26)
22. Evgen Shakhov (28)
23. Erik Sabo (52)
24. Terry Antonis (93)

ΧΑΦ - 10ΡΙΑ
25. Diego Biseswar (21)
26. Δημήτρης Πέλκας (77)
27. Τάσος Δημητριάδης (80)

ΕΞΤΡΕΜ
28. Jairo de Macedo da Silva (9)
29. Djalma Braume Manuel Abel Campos (10)
30. Robert Mak (11)
31. Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (23)
32. Garry Rodrigues (24)
33. Γιάνννης Μυστακίδης (27)
34. Νίκος Κοροβέσης (34)
35. Γιώργος Κάκκο (60)

ΦΟΡ
36. Facundo Abel Pereyra (14)
37. Ευθύμης Κουλούρης (20)
38. Στέφανος Αθανασιάδης (33)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αν έρθει και ο Kanas ως ελεύθερος θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη συγκομιδή παικτών με το χαμηλότερο κόστος κτήσης, ever!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλά είπε ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ ότι η Μαρία κάνει φέτος τις μεταγραφές... :lol: :lol: :lol: :lol:

Να υπενθυμίσω εδώ και μια παλαιότερη προσωπική τοποθέτηση μου περί 5ης (μονής) χρονιάς, όπου αν πάει με την σειρά, μονά-ζυγά, το μπάτζετ φέτος μάλλον θα μειωθεί κι όχι πάντως θα αυξηθεί από το περυσινό... ;)

Ίδωμεν μέχρι 31/8 πάντως... 8-)

Υ.Γ. Ευτυχώς όμως τουλάχιστον το βαρέλι δείχνει πλέον να έχει πάτο και δεν θα μας προκύψει κάνας (όχι Κάνιας :D ) κυρ Νίκος να ξεσκονίζει τα συμβόλαια των υπερκοστολογημένων αποκτημάτων μας!!!! :evil: :twisted: :x :redcard:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 08 Ιούλ 2016, 10:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Να μειωθεί αποκλείεται γιατί οι αμοιβές όσων έρχονται είναι πάνω από τον μ.ο.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δεν ειναι μονο το κοστος κτησης, ειναι στη μεση και τα συμβολαια
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Με τα 2 μύρια του Μπέρμπα και τα 800 του μπάρμπα Κόστα καλύπτονται ήδη σχεδόν όλοι οι νέοι... ;) :D

Κι ακόμα δεν είδαμε ποιοι....................αποχωρούν...και τι πωλήσεις-δανεισμούς θα έχουμε... :roll: :roll:

Πήραμε ήδη και κάποια για Όλσεν και γλιτώνουμε και το συμβόλαιο του, όπως και του Γκολάσα... :shock: :shock:

Πέρυσι μην ξεχνάτε και τα παπέλια που ξοδεύτηκαν και για το "ξεσκαρτάρισμα" του ρόστερ... :o :o

Γι αυτό λέω ξανά...Ίδωμεν στις 31/8...αλλά αν πάει έτσι όπως το έχω καταλάβει του χρόνου ετοιμαστείτε για 2-3 πραγματικά ΜΠΑΜ-ΠΑΤΑΓΟΣ!!!! 8-)
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλημέρα. Όπως σας υποσχέθηκαν χθες, μιλησα με τον Ιταλο φίλο μου και προπονητή τερματοφυλάκων (ήταν σε ομάδα της Serie B, τώρα είναι σε ακαδημία): μου είπε από ότι θυμάται γιατί έχει να τον δει κανά δύο χρόνια, πολύ καλός τερματοφυλακας (όχι για top ιταλικό club) και πολύς καλός στις εξόδους.
Είπε ότι είναι νέος ακόμα και θα κάνει λάθη αλλά ένας νέος τερματοφύλακας θέλει στήριξη γιατί ή θεση είναι περίεργη. Για αυτόν ή ωρίμανση των goalkeeper έρχεται μετά τα 30-32
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

simba έγραψε:Αδερφε ας μην κρυβομαστε πισω απ'τα δαχτυλο μας και να το ληγουμε γτ κουραζονται οι υπολοιποι..

Καταλαβαινω πολυ καλα ποτε ενα σχολιο εχει καλοπροαιρετη διαθεση, ποτε ευνοει το διαλογο, ποτε χρησιμοποιειται για προκληση και ειρωνεια και ποτε για εντυπωση..

Δεν πιστευω οτι αυτο που αποκομισες απ'τον παραδειγμα, ηταν η διαθεση μου να "στυψω" τους ισολογισμους για να μαθω με ακριβεια ποσα μπορει να ξοδεψει..

Ειμαι αρκετα σιγουρος οτι καταλαβες ακριβως τι εννοουσα αλλα για δημιουργια εντυπωσεων επελεξες να καταφυγεις στην ηπια ειρωνεια..

Ωστοσο, αν η αιτια του αστοχου σχολιου σου ηταν γιατι πραγματικα δεν καταλαβες, τοτε ευχαριστως να σου ζητησω συγνωμη για την ειρωνεια του Bill..

Αφου τα καταλαβαινεις ολα τοσα καλα, θα καταλαβαινεις και οτι το σχολιο απαντηση σου στον paokpantou κρυβει μια μικρη δοση ειρωνειας η οποια και με εκανε να απαντησω. Θεωρω πως θα μπορουσες να του απαντησεις πιο φιλικα.
Οχι, δεν εχεις διαθεση να στυψεις τους ισολογισμους, ωστοσο το παραδειγμα με τον τυπο που θελει να αγορασει αυτοκινητο ηταν αστοχο μια και η αναλυση σας πηγε αρκετα περα απο αυτο το επιπεδο (χωρις αυτο να με χαλαει).
Οταν χρησιμοποιεις την ειρωνεια λοιπον, να μην χαλιεσαι και τοσο οταν επιστρεφει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”