23. Željko Brkić
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Re: Željko Brkić
Καλώς ήρθες,υγεία να εχεις κ εμείς τερμα για χρόνια
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η καλυτερη επιλογη απο αυτες που ειχαν ακουστει...παμε να πουμε δυο πραγματακια για τον σερβο...
καταρχην το παρουσιαστικο του μιλαει απο μονο του...εξαιρετικα ρεφλεξ, πολυ δυνατο handling, αξιοπρεπεις εξοδοι...οι τοποθετησεις του και ο τροπος που αντιμετωπιζει τα σουτ εχουν καθαρα ιταλικη παιδεια...στην καρπι δεν πηρε τη θεση του σλοβενου κυριως για λογους μαρκετινγκ πιστευω...σαφως και οι τρυματισμοι επαιξαν ρολο πιστευω...
ενα μειον στο παιχνιδι του ειναι τα αργα του ποδια και οτι ειναι κυριως τερματοφυλακας εστιας...
σιδεροκεφαλος και μακρια απο τραυματισμους
καταρχην το παρουσιαστικο του μιλαει απο μονο του...εξαιρετικα ρεφλεξ, πολυ δυνατο handling, αξιοπρεπεις εξοδοι...οι τοποθετησεις του και ο τροπος που αντιμετωπιζει τα σουτ εχουν καθαρα ιταλικη παιδεια...στην καρπι δεν πηρε τη θεση του σλοβενου κυριως για λογους μαρκετινγκ πιστευω...σαφως και οι τρυματισμοι επαιξαν ρολο πιστευω...
ενα μειον στο παιχνιδι του ειναι τα αργα του ποδια και οτι ειναι κυριως τερματοφυλακας εστιας...
σιδεροκεφαλος και μακρια απο τραυματισμους

- abc_o_ karpouzas
οτι και να λετε ο ΠΑΟΚ θελει ....τερματοφυλακα....
με γλυκο και βελιδη δεν πας πουθενα......
καλως ηρθες παικταρα μου
πρεπει να ξερεις οτι εμεις οι οπαδοι τα ξερουμε ολα
αν δεν με πιστευεις διαβασε το ποστ του σερα λιγο ποιο πανω απο το δικο μου
ο οποιος αμεσως βρηκε τα μειον σου
με γλυκο και βελιδη δεν πας πουθενα......

καλως ηρθες παικταρα μου
πρεπει να ξερεις οτι εμεις οι οπαδοι τα ξερουμε ολα
αν δεν με πιστευεις διαβασε το ποστ του σερα λιγο ποιο πανω απο το δικο μου
ο οποιος αμεσως βρηκε τα μειον σου
γραφω την αποψη μου εχοντας επαφη με τη θεση δεν παριστανω τον ξερολα...μπερδευεσαι φιλε μου καλες οι σποντες αλλα καμια φορα αχρειαστες...
- Lacedaemonian
- painkiller4
Kαλως τον! Υγεια πανω απο ολα και σιδερενιος
Τερας πραγματικο!! Τολμω να πω θα ξεχασουμε εντελως τον Φορτουλα

Τερας πραγματικο!! Τολμω να πω θα ξεχασουμε εντελως τον Φορτουλα

- abc_o_ karpouzas
Sera4 έγραψε:γραφω την αποψη μου εχοντας επαφη με τη θεση δεν παριστανω τον ξερολα...μπερδευεσαι φιλε μου καλες οι σποντες αλλα καμια φορα αχρειαστες...
επιδη ξερω οτι την επαιξες την θεση λεω οτι λεω
απο εσενα δεν περιμενα τετοιο σχολιο για εναν τερματα σχεδον 2 μετρα
ολοι οσοι ειναι πανω απο 1.90 ειμαι σιγουρος οτι γνωριζεις οτι ο μεγαλος διασκελισμος τους διχνει αργους
δηλ ο νοιερ ειναι ποιο γρηγορος ???
Καλωσήρθες και καλή σταδιοδρομία...ελπίζω ότι θα είσαι μια αξιόπιστη λύση ως ρεζέρβα του Γλύκου.
-
προσεξε λιγο αβ (συντομογραφια μην παρεξηγηθεις ετσι?
) τα αργα ποδια δεν κανουν τον ψηλο και τον κοντο τερματοφυλακα αλλο πραγμα λες εσυ μιλας για την εκρηξη...το παιδι εχει ενα δισταγμο στο πρωτο βημα οταν παει να βγει στα χαμηλα, με αποτελεσμα καποιες φορες να μενει λιγο πισω στην φαση οταν αυτη ειναι 50/50...βεβαια το καλυπτει σε καποιο βαθμο με το τοιχος που υψωνει...
επισης σαν "ιταλος" γκολκιπερ σπανια θα συμμετασχει στο παιχνιδι απο πισω προτιμαει να μεινει καρφωμενος στην εστια παρα να τον παιζουν με τη μπαλα...
αυτα δεν ειναι τιποτα πιστεψε με...αν ειναι υγιης το ξαναλεω ειναι ο,τι καλυτερο φεραμε και ο,τι καλυτερο ακουστηκε για τον ΠΑΟΚ προσωπικα ειμαι παρα πολυ χαρουμενος με την επιλογη :ugeek:

επισης σαν "ιταλος" γκολκιπερ σπανια θα συμμετασχει στο παιχνιδι απο πισω προτιμαει να μεινει καρφωμενος στην εστια παρα να τον παιζουν με τη μπαλα...
αυτα δεν ειναι τιποτα πιστεψε με...αν ειναι υγιης το ξαναλεω ειναι ο,τι καλυτερο φεραμε και ο,τι καλυτερο ακουστηκε για τον ΠΑΟΚ προσωπικα ειμαι παρα πολυ χαρουμενος με την επιλογη :ugeek:
- PAOK_Antarctica
- abc_o_ karpouzas
Sera4 έγραψε:
...το παιδι εχει ενα δισταγμο στο πρωτο βημα οταν παει να βγει στα χαμηλα, με αποτελεσμα καποιες φορες να μενει λιγο πισω στην φαση οταν αυτη ειναι 50/50...βεβαια το καλυπτει σε καποιο βαθμο με το τοιχος που υψωνει...
τωρα το λες καλυτερα
με αυτο ειμαι μαζι σου
αλλα αλλο αυτο και αλλο αυτο που ειπες ποιο νωρις.....
αλλο ειναι δεν αποφασιζει γρηγορα και αλλο ειναι αργος