Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
- Petros1988
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Πολυ καλη μεταγραφη ο τερματας σε αλλαζει επιπεδο τον ξερω τον εχω δει.
- Παλαιολόγος
σωστα τι πατατα πεταξαlogios έγραψε:Μεθόδιος αδερφέΠαλαιολόγος έγραψε:ρε παιδια εχει τεσσερα κολλητα συμφωνα το επιθετο του!
δεν καναν καλη δουλεια τα καρντασια κυριλλος και ανθιμος αν και το παλεψαν ομολογουμενως γενναια
πρεπει να το δουλεψουμε εν τουτοις λγο παραπανω
ενα γιωτα μετα το μπρ ,μπρικιτς και εισαι ετοιμος
ψψψ μπρικια κολαμε ;![]()
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- john4serres
Ενταξει μην υποτιμας τον Καρνεζη.obanebane έγραψε:Στην ομαδα που εχει βασικο τον Καρνεζη δεν ειχε θεση.
Θεωρω τον Γλυκο καλυτερο του Καρνεζη γιαυτο το γραφω.
Σερβος ειναι θα τον ξερει ο Ιβιτς,αν οχι θα εχει ρωτησει.
Με τετοια σωματικα προσοντα πισω απο τον Καρνεζη;![]()
Προβληματιζομαι αλλα θα περιμενω να τον δω.
Μακραν καλυτερος απο ολα τα ονοματα που ακουστηκαν , κοντα με Μπόικο τον βαζω...
ΟΜΩΣ !
Ο Μπρκιτς ην φετινη σεζον ηταν αλλαγη του 25χρονου Σλοβενου Βιντ Μπελετς, που γραφτηκε για εμας πριν λιγο καιρο. (Κάρπι)
30 εμφανισεις ο Μπελετς - 7 ο Μπρκιτς.
- Unpsofable78
Μακαρι να ερχεται ως ελευθερος.ΤΕΡΜΑΤΑΡΑ ο Σερβος.sourmenetes έγραψε:Δεν ειπαν κατι τετοιο.obanebane έγραψε:Δανεικος;

- sourmenetes
- Moderator
Αφου δεν ειναι δικη σου δουλεια οποιος και να ερχοταν(εκτος αν εφερνες πολυ γνωστα ονοματα) λιγο αδυνατον να τον ηξερες.τη δεδομενη χρον.στιγμη (μιλαμε για 7ιουλιου) λιγο αδυνατο να ερθει το ονομα το ουαου...δεν ειναι τελη αυγουστου.joshua έγραψε:Ο Σισσοκο,ο Νταγκλας η καποιος λατινος στο 10.Δεν ειναι δικη μου δουλεια να ξερω τι μπορω να φερω,αν ημουν στα γραφεια της μικρας Ασιας θα μπορουσα να σου απαντησω,απο εδω μονο να κρινω μπορω και οπως ειπα δεν ειμαι αρνητικος με κανεναν πλην Κρεσπο αλλα δεν ενθουσιαζομαι γιατι πχ αν κανεις μια βολτα στα βιογραφικα τους εχουν πολλες αναμεικτες σεζον,καποιες εξαιρετικες σεζον,καποιες αλλες με μηδενικες συμμετοχες.sourmenetes έγραψε:Πες μου εναν που θα ερχοταν και θα ελεγες ουαου;;;για τη δεδομενη χρον.στιγμη.joshua έγραψε:Περιεργες μεταγραφες παντως.Καταφεραμε και πηραμε 5 παικτες,δεν υπολογιζω τον Κρεσπο, που για κανεναν δεν λες γουαου τι παικτουρα πηραμε, αλλα και για κανεναν δεν μπορεις να πεις τι παλτο ειναι αυτο.Νομιζω οτι φετος το ζητουμενο ειναι η εξασφαλιση του min της αποδοσης.
- ace79grpaok
dimg πριν ειπες για οτι ερχεται φορ παικταρα και τωρα συνεχιζεις και λες οτι ερχεται παικτης ,θα ομολογισεις ποιος ειναι η θα ερθω με βραστα αυγα για να τα ξερασεις ολα? 

- Unpsofable78
κατι ξερεις εσυ αδερφε.μιλα να χαρειςDimg4 έγραψε:Επισης μη βαζετε Μακ φορ. Θα ερθει μεταγραφη μπροστα

- sourmenetes
- Moderator
- Παλαιολόγος
10 ποντους κοντυτερος ο γλυκος
12 ο βελλιδης
4 κατω και το γατακι ο νοιερ
12 ο βελλιδης
4 κατω και το γατακι ο νοιερ
αυτός ο Canas τρομερά mental attributes έχει στο fm. αξιοπρεπή Marking-tackling-passing και physical attributes
sourmenetes έγραψε:Δεν ειπαν κατι τετοιο.obanebane έγραψε:Δανεικος;
Εχει δυο χρονια συμβολαιο ακομα γιαυτο ρωταω,θα παμε σε αγορα,θα τον παρουμε ελευθερο;
Παντως με αυτον λογικα κλεινουν οι μεταγραφες για τον πρωτο γυρο με μονο τεραστιο ερωτηματικο τον στοπερ.Ελπιζω να μην το πληρωσουμε.
Πάλι κοντό πήραμε προβληματίζομαι ωρε που πάμε. .....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk