Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
episimos73

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από episimos73 »

nothu έγραψε:Στα Φίτζι εγώ πάντως πήγαινα αμα μου βρισκανε προσφορά.
:lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Διεψευσε ο ιδιος ο Βαρελα οτι εχει προταση απο το Καταρ.

Επισης εχουμε σαν δεδομενο οτι τις τελευταιες μερες δεν κανει καν προπονησεις με την Steaua

Aπο PAOK24
Τέλος, αυτός που τονίζεται είναι ότι ο Βαρέλα εκτός του ότι δεν έπαιξε στο χθεσινό φιλικό της Στεάουα με τη Ναϊμέγκεν, δεν ήταν καν στο γήπεδο αλλά έμεινε στο ξενοδοχείο, ενώ δε συμμετείχε καθόλου στη σημερινή προπόνηση...

Απο INPAOK
Διαψεύδει ο Βαρέλα!

Νωρίτερα σημειώσαμε στο INPAOK ότι στη Ρουμανία ορισμένα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ομάδα από το Κατάρ ενδιαφέρεται για τον Φερνάντο Βαρέλα.

Υπάρχουν μάλιστα και δηλώσεις του προέδρου της ρουμανικής ομάδας, του Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος δήλωσε στο ρουμανικό σάιτ «gsp.ro» ότι: «Αυτοί από το Κατάρ δίνουν 1,5 εκ. ευρώ για τον Βαρέλα, εμείς ζητάμε 2 εκ. ευρώ, οπότε είμαστε κοντά στο να τα βρούμε».

Το INPAOK επικοινώνησε με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος διέψευσε ότι υπάρχει πρόταση από το Κατάρ!!!

Αναλυτικά είπε:

«Είναι ψέματα αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι της Ρουμανίας για Κατάρ. Εγώ δεν έχω καμία πρόταση από εκεί. Τα πράγματα με το θέμα της μεταγραφής μου παραμένουν στάσιμα. Είναι όπως τα ξέρετε εδώ και καιρό. Κι εγώ περιμένω εξελίξεις…».
λυπηθητε με κυριε σαββιδη και παρτε με στον ΠΑΟΚ και ο θεος να σας εχει καλα ,μονο ταμπελα '' FREE VARELA TO GO TO PAOK FC '' ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ παλληκαρι ας τον παρουμε :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Το ξέρετε ότι η χρήση σκληρών ναρκωτικών καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα;
Σε άλλα νέα στο Κατάρ ο Βαρέλας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Απλα ο Σεραφειμ γραφει και την αλλη οψη του νομίσματος.
Εγώ προσωπικά θα πάω με την δική του όψη,ως προς το πως θα γίνουν τα πραγματα.
Όσο για τα χρήματα πιστεύω ότι και με ένα μύριο τον παίρναμε αλλά δεν θέλαμε να τα δώσουμε γιατί πονταραμε στον παίχτη δίνοντας του μεγάλο συμβόλαιο με εντολή να πιέσει την ομάδα του να τον αφήσει με όσα δίνουμε.
Ότι έκανε ο Λουκάς σε εμάς δηλαδή,μόνο που αυτο εκ του αποτελεσματος αποδειχθηκε λαθος τακτικη γιατι λογαριασαμε χωρίς τον Μπεκαλι.
Κατά τη γνώμη μου ο παίχτης έχει χαθεί εδώ και καιρό,θα είναι πολλή μεγάλη έκπληξη για μένα αν έρθει στην ομαδα τώρα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Με το ύψος των παικτών διαχρονικα βλέπω μεγάλες ανακρίβειες, που δε βγάζουν νόημα. Οι παικτες ρε παιδιά με σκάλα μετράνε το μπόι τους? Όταν σηκώσαμε το κύπελλο το 2001, πέρασε μπροστά μου ο Τοχούρογλου και τον περνούσα τουλάχιστον μισό κεφάλι (είμαι 1,76). Πραγματικό Χόμπιτ. Ο Τοχου θυμάμαι έγραφε το ύψος ττου 1,74. Σε ένα χρόνο 1,76 μετά 1,80 και στα 35 του 1,82!!!!Τώρα μπορεί να έφτασε και το 1,90 :lol: :lol: :lol: :lol:

Όταν βλέπεις δίπλα δίπλα Κωσταντινίδη με Πέλκα και Κίτσιου φαίνεται νομίζω πιο ψηλός ο Κωσταντινίδης, αλλά το τράνσφερ τον έχει 1,73 και τον Πέλκα 1,76, ενώ λίγο παλίοτερα θυμάμαι τον Πέλκα κάτω από 1,70. Ο Κάτσε ήταν 1,66 και έγινε ξαφνικά 1,70!! Μήπως μετριούνται με τις τάπες, και οι δικοί μας με επιπλέον τακούνι? Ο Σάκχοφ που τον έχει 1,86, μάλλον είναι το κανονικό του ύψος, γιατί δείχνει σαν 1,90 με τα δικά μας στάνταρ. Ομοίως ο Κάνιες μοιάζει 1,83 ενώ είναι 1,78. Πάντως πέρα από το ύψος μετράει και η δύναμη για να πάρεις κεφαλιές και φυσικά το άλμα, αλλά και το νεύρο-γεναιότητα. πχ ο Καρέλης είναι 1,74 και παίρνει πάρα πολλές κεφαλιές λες και είναι 180+ με τη δύναμη του Χουλκ.

Πιο οντόπικ: θα χαρώ πολύ να γίνει αυτή η μεταγραφή στο 6. Είναι ΚΑΘΑΡΟ 6! Μίχελ - Ίβιτς δείχνουν ότι δεν αστειεύτηκαν ούτε στο ελάχιστο στις προγραμματικές τους δηλώσεις. Η ομάδα θα πάρει τέρμα και Αμυντικό. Για επιθετικό δε νομίζω. Ο Φακουντο είναι παίκτης που μπορεί να πάρει 25 συμμετοχές. Ο Κλάους είναι παίκτης για 30+ συμμετοχές, με μεγάλη αξία, οπότε δε βλέπω το λόγο να πάρουμε. Στον Κουλούρη τα σπόρια θα μείνουν σαν αλλαγή. Μόνο αν ο Φακούντο κριθεί ότι δεν κάνει, θα πάμε σε μεταγραφή. Απίστευτο ρόστερ φέτος, που βαδίζει στο δρόμο του πρωταθλητισμού, χωρίς καν τεράστιες οικονομικές υπερβάσεις. Η ομάδα δεν έχει ανάγκη από παίκτες σαν τον Μπέρμπα, αλλά ουσία. Το μεγάλο ρόστερ μας φυσικά ανεβάζει το μπάτζετ, αλλά νομίζω ότι θα γίνουν κάποιες πωλήσεις. Ο Κάτσε είναι πολύ συμπαθής και αξιόλογος, αλλά δεν κολλάει στην κοντή μας ομάδα. Σε μια άλλη θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 07 Ιούλ 2016, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

PAOKVOICE
Έκτακτο: «Βλέπει» Άλιμπεκ ο ΠΑΟΚ!
Την περίπτωση του ταλαντούχου Ρουμάνου φορ εξετάζει ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ και Ρουμανία φαίνεται φέτος να έχουν….εξαιρετικούς δεσμούς, τουλάχιστον σε επίπεδο δημοσιευμάτων, αφού οι δημοσιογράφοι της χώρας «στέλνουν» και τρίτο παίκτη στον «δικέφαλο».

Ο λόγος για τον Ντενίς Άλιμπεκ της πρωταθλήτριας Άστρα είναι 25 χρονών, και έχει 34 γκολ και 16 ασσίστ σε 62 παιχνίδια με την ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ρουμάνικης «Fanatic» ο ΠΑΟΚ προσφέρει στην Άστρα το ποσό του ενός εκατομμυρίου για την περίπτωση του διεθνή φορ, με την ομάδα να τους κοστολογεί περίπου στα…τριπλάσια.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας, Πέτρε Μπουντούρο, είπε για το θέμα: «Δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη προσφορά, αλλά είναι πιθανό ο ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με πολλούς ατζέντηδες Ελλάδα και είναι πιθανό να ενδιαφέρονται για τον Άλιμπεκ, αλλά δεν υπήρχε τίποτα επίσημο.

Κάθε παίκτης της Άστρα είναι προς πώληση, είναι φυσιολογικό να πουλάμε και ελπίζω η ομάδα να προχωρήσει στο Champion League, κάτι που θα μας βοηθήσει οικονομικά»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Πέμ 07 Ιούλ 2016, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

http://www.fanatik.ro/exclusiv-oferta-d ... nii-758010
EXCLUSIVE / offer last hour Alibec! Have ready money

Astra is very close to give another blow on the transfer market. Denis Alibec was one of the most important players in group champion Romania and its developments in Ligue 1 have made them part of the national team roster for the European Championship in France. -

Alibec evolved Astra shirt in 62 matches, scored no fewer than 34 games and provided 16 assists and Romanian champions is very close to divide it.
Astra require 3,000,000 euros
Though unavailable after the injury suffered in the match played by Romania against Albania, score 0-1, the striker does not lisp Astra offers. According to sources FANATIK.RO, Denis Alibec officials wanted by the band PAOK FC and the Greeks are willing to make a formal offer for the champion footballer and provide in exchange for the sum of 1,000,000 euros. Contacted by the Greeks, Marius Şumudică technician Astra, conveyed the Romanian international will not leave the team for a smaller amount of 3,000,000 euros.
Departures depend on Champions League qualification
Contacted by FANATIK.RO, Petre Buduru, board chairman of Astra Giurgiu team, talked about his situation and about the future Alibec his departure. "We have not received any official offer, but it is possible that the coach and the Greeks PAOK to feel the ground. We have a very good relationship with many impresarios Greece and they are likely to be interested Alibec, but there was nothing official. "Asked if Alibec is selling, Petre Buduru replied:" Any player from Astra's for sale. It is normal that we sell and how many a player, but I hope the team to qualify for the Champions League and help us in financial terms. If we do not move forward, then we will be forced to sell each player. I can not decide if Alibec leave or did not have a decision regarding the amount. I get an offer and send it to Ioan Niculae " Buduru for FANATIK.RO said.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μεγαλο παλτο αυτος ο αλιμπεκ

μακρια
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Όσο παλτό κ ο λουκας...
Παικταρα ο αλίμπεκ μακαρι , αλλα εφόσον μενει ο περειρα δεν παίζει να πάρουμε φορ...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τι παλτό ρε Τσε? Όνειρο είναι ο παίκτης και σε τέλεια ηλικία. Είναι όμως παππάς και μάλιστα πονηρός παππάς. Μας έχουνε βρει φέτος όλοι οι μάνατζερ και μας εκμεταλεύονται για να πάρουν από αλλού προτάσεις. Η τιμή του είναι τουλάχιστον 2εκ, που δε νομίζω ότι δίνουμε. Τώρα για τον Βαρέλα δυσκολη φάση για τον ποδοσφαιριστή. Τα είχα γράψει και παλιότερα:
Ο Μπεκάλης έχει μαφιόζικες τακτικές σαν του χοντρού της εγκληματικής οργάνωσης. Επειδή του έπαιξε φουστιά ο παίκτης και ο ΠΑΟΚ, πάει σε παραδειγματική τιμωρία. Κρέμασμα δελτίου - εκτός ομάδας. Τα δημοσιεύματα 'από δικές του εφημερίδες', δείχνουν ότι έχει σκοπο να τον καταστρέψει αν δε συμμορφωθεί. Τα σενάρια είναι 4 και στα οποία θα πρέπει να νιώσει έστω λιγάκι νικητής από τη διαπραγμάτευση ο Μπεκάλης:
1. Μετά από αυτό τον κυκλο τρομοκρατίας προς τον παίκτη, πετυχαίνει το στόχο που είχε στο μυαλό του ως καλύτερο σενάριο, δηλαδή 3ετή-4ετή ανανέωση με Στεάουα.
2. Πώληση σε ομάδα Κίνας, Κατάρ, κτλ, υπό την απειλή του κρεμάσματος του δελτίου
3. Του μένει ο παίκτης και τον κρεμάει για παραδειγματισμό. Καλύτερα να χασει 180Κ του μισθού του, παρά να τον εμπαίζουν οι παίκτες της ομάδας του. Ξέρει τι κάνει και καλά κάνει λέω εγώ.
4. Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ με ένα ποσό κοντά στο 1,3εκ + ποσοστό μεταπώλησης ή κάποιο παίκτη για αντάλαγμα.
Στο 4ο σενάριο θα νιώσει δικαιωμένος, γιατί θα πει ότι η επιμονή του δικαιώθηκε, και ότι δεν είναι και τόσο παράλογος όσο λένε τα ΜΜΕ ;) . Γενικά θα το προβάλει ως win win. Οι μαφιόζοι είναι πολύ εγωιστές και πρέπει να νιώθουν πάντα νικητές. Εκεί πάνω και εσύ καλό είναι να πατήσεις. Εγώ θα του έδινα Σάμπο, Σκόνδρα για αντάλαγμα, που είναι καλές προοπτικές για τους παίκτες. Ο Κάτσε θα ήταν τέλειο να πήγαινε εκεί, αλλά ο παίκτης ψάχνει συμβόλαιο κοντά στα 500,000, ενώ ο Μπεκάλης προτιμάει αυτά των 200Κ. Οπότε Σάμπο, Σκόνδρας και ίσως κάποιος νεαρός στιλ Κουλούρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 07 Ιούλ 2016, 16:09, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

τρελενομαι για Αλιμπεκ αλλα δεν ειναι τραυματιας?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

gvpaok89 έγραψε:τρελενομαι για Αλιμπεκ αλλα δεν ειναι τραυματιας?
Ρήξη πλευρική πλαγίου συνδέσμου.Nομιζω χιαστοι ειναι
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

boyko-varela-canas-hagi-bou :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

che4 έγραψε:μεγαλο παλτο αυτος ο αλιμπεκ

μακρια
μονο παλτο;και τιτικα :lol:
α ρε che.εισαι ωραιος
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
gvpaok89 έγραψε:τρελενομαι για Αλιμπεκ αλλα δεν ειναι τραυματιας?
Ρήξη πλευρική πλαγίου συνδέσμου.Nομιζω χιαστοι ειναι
ρηξη εξω πλαγιου εχει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”