1.88 είναι ο ΜπαλάφαςThracian έγραψε: ισως πολλοί που ζητάνε υψη πανω απο 1.90 να αναπολούν τον μπαλαφα ηεχνοντας οτι ηταν 1.82....
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- painkiller4
[quote="GiorgosAtha"]Συμφωνώ με τον mbison... ψηλοί -ουσιαστικά δυνατοί στον αέρα- στόπερ και τέρμα... και κλείσαμε.
Και βλέπουμε αργότερα για τα μπαμ-και-μπουμ-οι-κουμπουριές. Ανάλογα και τις πωλήσεις και το πλάνο.
Αν ο Varela είναι δυνατός στον αέρα προτιμώ αυτόν... αλλιώς Gueye ή Douglas. Και παίρνεις ελεύθερο την Varela τον χειμώνα -κάνοντας κ*λοδάχτυλο στον Bekali στην photo της παρουσίασης και γράφοντας στο σχόλιο "Δύο ήθελες? Πάρε τρία τώρα"... για να μη ξεχνιόμαστε
Έτσι για να κάνει μαγκιές αλλού ο παπαρας
Και βλέπουμε αργότερα για τα μπαμ-και-μπουμ-οι-κουμπουριές. Ανάλογα και τις πωλήσεις και το πλάνο.
Αν ο Varela είναι δυνατός στον αέρα προτιμώ αυτόν... αλλιώς Gueye ή Douglas. Και παίρνεις ελεύθερο την Varela τον χειμώνα -κάνοντας κ*λοδάχτυλο στον Bekali στην photo της παρουσίασης και γράφοντας στο σχόλιο "Δύο ήθελες? Πάρε τρία τώρα"... για να μη ξεχνιόμαστε

Έτσι για να κάνει μαγκιές αλλού ο παπαρας

Πριν τον κλείσουν δηλαδή δεν είχαν μάθει τους πολιτικούς λόγους ή "ξέχασαν" να ρωτήσουν τον Ιβάν???ace79grpaok έγραψε:Και ο ζουζουλια κλεισμένος ήταν για πολιτικοιυς λόγους χαλασεgoran 64 έγραψε:Αυτές οι "δηλώσεις" Κάνια ότι έκλεισε με θυμίζουν πολύ "επικίνδυνα" εκείνες του...........Ζουζούλια...![]()
![]()

ναι??? διπλα μ πιο κοντος μ εμοαιζε... τες πα, και τοσο νατανε ο σωτήραρος, έξι ποντοι ειναι τεραστια διαφορά μονο αμα μετράμε άλλα πραματαnico4 έγραψε:1.88 είναι ο ΜπαλάφαςThracian έγραψε: ισως πολλοί που ζητάνε υψη πανω απο 1.90 να αναπολούν τον μπαλαφα ηεχνοντας οτι ηταν 1.82....

δεν εχει νοημα η συζητηση σιγα το θεμα τωρα απλα επειδη εγραφες το θα ηθελαKostas_Peraia4 έγραψε:Che ειπα οτι νομιζω πως το 6αρι μας θα πρεπει να ειναι ψηλο,λογω του κοντου ροστερ μεχρι τωρα.Αν δεις ομως ειπα πως προσωπικη μου αποψη ειναι οτι χρειαζεται ενας παικτης σε στυλ Κατσε ή Βιτολο,οι οποιοι ηταν κοντοι αλλα εκοβαν τα παντα.
"Απλα επειδη τα 8αρια μας ειναι κοντα θα ηθελα καποιον αρκετα ψηλο και αθλητικο.Σε στυλ αφοι Σισσοκο."
εννοειται οτι γρααφεις και για βιτολο ...
εμενα παντως μαρεσει πολυ ο παιχτης και νομιζω οτι στο κεντρο πολυ αντιπαλοι θα κανουν εμετο φετος με τα χαφ μας
το μονο ειναι τα στημενα πρεπει να ειμαστε 1000000 τοις εκατο συγκεντρωμενοι και ομαδικα να αμυνονται ... επιθετικα ας τα εκτελουν χαμηλα

- BlackBlockAttack
Υπαρχει τουλαχιστον μια διαφορα οτι εκτος απο τις δηλωσεις του παικτη επιβεβαιωνει και η παε για τον Ισπανοgoran 64 έγραψε:Αυτές οι "δηλώσεις" Κάνια ότι έκλεισε με θυμίζουν πολύ "επικίνδυνα" εκείνες του...........Ζουζούλια...![]()
![]()
Στη περιπτωση ζουζουλια δε θυμαμαι αντιδραση απο τον ΠΑΟΚ
- GiorgosAtha
Goran... μπορεί να έπεσε σύρμα μετά.
Δηλαδή ο Michel να είχε κλείσει τον παίχτη -αφού δεν ασχολείται με τα πολιτικά- και να ενημέρωσε τον Ivan.
Ο οποίος Ivan μετά απλά ήξερε ή πληροφορήθηκε -μπορεί και από κάποιον τρίτο- το γεγονός ότι ο Ζουμπούλιας είναι "πολιτικά μπλεγμένος" και αντι-Ρώσος.
Ως επιχειρηματίας και δημόσιο -πολιτικά μπλεγμένο- πρόσωπο -Putinιαρης γαρ- αποφάσισε την ακύρωση της μεταγραφής για άλλους λόγους -όχι αθλητικούς-.
Απλά πράγματα... κατανοητό και δεκτό από μέρους μου. Επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος.
Εννοείτε πως σιγά μην ο Michel ρωτάει τον Ivan για κάθε παίχτη που μιλά.
Απλά ο Ζουμπούλιας θα ήταν ένα βήμα πριν την υπογραφή καθώς θα τα είχαν συμφωνήσει όλα... οπότε φυσιολογικό θα ήταν να ενημερωθεί και αυτός που σκάει το "μαρούλι".
Δηλαδή ο Michel να είχε κλείσει τον παίχτη -αφού δεν ασχολείται με τα πολιτικά- και να ενημέρωσε τον Ivan.
Ο οποίος Ivan μετά απλά ήξερε ή πληροφορήθηκε -μπορεί και από κάποιον τρίτο- το γεγονός ότι ο Ζουμπούλιας είναι "πολιτικά μπλεγμένος" και αντι-Ρώσος.
Ως επιχειρηματίας και δημόσιο -πολιτικά μπλεγμένο- πρόσωπο -Putinιαρης γαρ- αποφάσισε την ακύρωση της μεταγραφής για άλλους λόγους -όχι αθλητικούς-.
Απλά πράγματα... κατανοητό και δεκτό από μέρους μου. Επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος.
Εννοείτε πως σιγά μην ο Michel ρωτάει τον Ivan για κάθε παίχτη που μιλά.
Απλά ο Ζουμπούλιας θα ήταν ένα βήμα πριν την υπογραφή καθώς θα τα είχαν συμφωνήσει όλα... οπότε φυσιολογικό θα ήταν να ενημερωθεί και αυτός που σκάει το "μαρούλι".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 07 Ιούλ 2016, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-----------ΜΑΚ-----------
ΓΚΑΡΙ-----------ΚΑΜΠΟΣ
------ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ-------
---ΚΑΝΙΑΣ-ΣΑΚΧΟΦ----
ΛΕΟΒΑΤΣ-(ΤΖΑΒΕΛΑΣ/ΚΡΕΣΠΟ)-ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ(ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ)-ΜΑΤΟΣ
--------ΓΛΥΚΟΣ---------
αν πάμε κάπως έτσι προκριματικό είμαστε πάρα πολύ καλά
ΓΚΑΡΙ-----------ΚΑΜΠΟΣ
------ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ-------
---ΚΑΝΙΑΣ-ΣΑΚΧΟΦ----
--------ΓΛΥΚΟΣ---------
- GiorgosAtha
Όπου Πούγγουρας βάλε Χ'ψηλέας και είσαι κομπλέ. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 07 Ιούλ 2016, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακάρι να είναι γρήγορος και δυνατός σαν εξαρι και να προσφέρειPaokPatraG4 έγραψε:Δεν τον ξερω αδερφε αλλα απο αυτα που ειδα απο τον αγωνα με Χιχον ειναι πανω κατω αυτα που εγραψε και ο Bane νομιζω...παιρνει πολυ καλες τοποθετησεις στην αμυνα δεν φαινεται το αμ.χαφ που θα τρεξει επανω σου θα σε κοψει μονο και μονο με την τοποθετηση του εαν μπορω να καταλαβω σωστα...εχει καλη τεχνικη και φαινεται οτι εχει φοβερες αντοχες....για να δουμε...eorptol έγραψε:Κοντός και αυτόςPaokPatraG4 έγραψε:Εάν θυμάστε κάποιοι ότι την τελευταία φορά που είχαμε 6αρι τρεχαντήρι σκυλί του πολέμου ήταν και πάλι Ισπανός....Βιτολο τον έλεγαν νομίζω....οπότε ίσως να είναι κάτι αντίστοιχο με καλύτερη τεχνική όπως διαβάζω.....:) αλλά σκυλί ε ?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4 έγραψε:Τι αλλο πρεπει να δειξει η ομαδα και η διοικηση για να ηρεμησουμε και να τους εμπιστευτουμε? Η ομαδα ενισχυεται επικινδυνα και θα εχουμε πολλα αναπαντεχα φετος! Ερχεται παιχταρας στην επιθεση
Να έρθουν αυτοί οι παίκτες που ακούγονται και να μην πάμε σε συμβιβαστικές λύσεις θα ήταν μια αρχή. Το πλάνο του Μίχελ είναι άλλωστε να έρθουν ετοιμοπόλεμοι, έμπειροι παίκτες που να μπορούν να προσφέρουν άμεσα όποτε δεν θα χρειαστεί πίστωση χρόνου όπως πέρσι, που τους δώθηκε για να φανεί τελικά ότι το χτΙσημο ήταν αποτυχημένο. Ηρθαν καποιοι αξιόλογοι παίκτες βέβαια και αν μπορέσουν να δέσουν με τους καινούργιους κάτι καλό μπορεί να βγει.
Το θέμα είναι να ανεβεί το ρόστερ του ΠΑΟΚ σε ποιότητα κάτι που έλειπε τα τελευταία χρόνια.
Το καλό ειναι ότι και οι αμεσοι ανταγωνιστές στο πρωτάθλημα είναι μια από τα ίδια και χειρότερα οπότε στους τυφλούς ο μόνοφθαλμος θα βασιλέψει και πάλι.
ΕΙναι ευκαιρία ο ΠΑΟΚ φέτος να χτυπήσει πρωτάθλημα.
- giagoylas4
Όχι ρε συ Ποιο Μάλι?Kostas_Peraia4 έγραψε:Το μαλλι τον κανει να φαινεται ψηλοτερος.Καλως ηρθες φιλαρακι.giagoylas4 έγραψε:Πάντως ο παίκτης μοιάζει πάνω από 1.80
Εμένα μου φαίνεται στο ίδιο ύψος με Γκαρσία
Ακόμα και στο στυλ μοιαζουν
Στο παιχνίδι με την Χιχόν που είδα λίγο δεν εχει μακρύ μαλλί
Να σαι καλά φιλαράκι αν και είμαι αρκετά παλιός αλλά για κάποιο λόγο έχουν σβηστεί τα ποστ μου.
Ίσως γιατί είχα πολύ καιρό να συνδεθώ αφού είχα χάσει τους κωδικούς
O Tσιμιροτ που ειναι,πωληση;GoMaRoS έγραψε:-----------ΜΑΚ-----------
ΓΚΑΡΙ-----------ΚΑΜΠΟΣ
------ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ-------
---ΚΑΝΙΑΣ-ΣΑΚΧΟΦ----
--------ΓΛΥΚΟΣ---------

Περα απο τη πλακα πλυν γκαρι ισως και Σακχοφ δεν βλεπω κανεναν αλλο μεσοεπιθετικα βασικο στο πρωτο ματς απο αυτους που εχεις γραψει.
Τζαλμα εχει προβλημα αποτι φαινεται,Μπισεσβαρ ανετοιμος,Κανιας ακομα δε τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε,Μακ 20 του μηνα θα μπει (αν δεν εχει πουληθει) και θα παιξει σε 6 μερες; αδυνατο.
Βεβαια 20 μερες που εχουμε μεχρι τον πρωτο αγωνα δεν ειναι λιγες για να μπουνε ολοι.
Εικασιες κανουμε,θα δειξει.
Γιαγκουλα,το φορουμ καποτε (πριν 5-6 χρονια ,αν δε κανω λαθος) ειχε παθει ενα κοκο μπλοκο και ειχαν χαθει χιλιαδες ποστ,καποια απο αυτα θα ηταν και δικα σου.giagoylas4 έγραψε:Να σαι καλά φιλαράκι αν και είμαι αρκετά παλιός αλλά για κάποιο λόγο έχουν σβηστεί τα ποστ μου.
Ίσως γιατί είχα πολύ καιρό να συνδεθώ αφού είχα χάσει τους κωδικούς
Καλως μας ξαναηρθες.
Τον Κάνιας δεν τον γνωρίζω αλλά δε γίνεται να μην είναι καλός παίχτης ένα βασικό χαφ ομάδας της Πριμέρα. Από τα λίγα που είδα συμπέρανα ότι προσπαθούν να διορθώσουν το transition, ειδικά το επιθετικό. Ο Αλέκος δεν κάνει για γρήγορη ανάπτυξη και σιγά σιγά πρέπει ν αποτελέσει δεύτερη λύση. Καλή κίνηση τη βλέπω, όχι σούπερ αλλά θα δώσει πράγματα. Στα θετικά επίσης το ότι δεν είναι παλαίμαχος. Γνωρίζει κάποιος αν η ομάδα του έχει ξεκινήσει προετοιμασία ώστε να ξέρουμε αν υπολογίζεται για τα πρώτα ματς?
Μια ακόμα παρατήρηση: Σαφώς και φέτος ο προγραμματισμός είναι πολύ καλύτερος, οι μεταγραφές γίνονται νωρίτερα και πάνω σε συγκεκριμένες ανάγκες (με την ένσταση του κεντρικού αμυντικού πάντα). Είναι όμως άδικο η σύγκριση να γίνεται σε σχέση με την περσινή χρονιά. Άλλο πράγμα ο Π.Α.Ο.Κ. δεύτερος κι άλλο πέμπτος, άλλες συνθήκες στη χώρα πέρυσι κι άλλες φέτος, εντελώς διαφορετικές ημερομηνίες πέρυσι για Τ.Δ. και προπονητή. Και άλλο πράγμα να πρέπει να φέρεις 8-10 νέους για να φτιάξεις μια ομάδα από την αρχή κι άλλο να υπάρχει μια βάση και να διορθώνεις. Δε νομίζω ότι θα μπορούσαν να έρθουν φέτος 5 παίχτες κοντά στα 30 αν δεν υπήρχαν από πέρυσι οι Τσίμι, Γκάρι, Ζάιρο, Χαρίσης, αν δεν είχαν στηριχτεί οι Πέλκας Μυστακίδης κλπ ώστε να έχουμε και τα νιάτα και την ισορροπία. Αν αυτό που γίνεται φέτος το δούμε σαν τη συνέχεια του 3τούς πλάνου, τα πιο δύσκολα βήματα είναι το πρώτο, το χτίσιμο από το μηδέν και το τρίτο που πρέπει να έρθουν οι τοπ παίχτες. Όχι ότι φέτος δε γίνεται δουλειά ή ότι είναι εύκολο να γίνουν μεταγραφές, αλλά δεν μου αρέσει που απομονώνεται η χρονιά ενώ δεν έχει μεσολαβήσει ούτε μήνας από την περσινή που τελικά αποδείχτηκε επιτυχημένη ως προς το βασικό στόχο.
Μια ακόμα παρατήρηση: Σαφώς και φέτος ο προγραμματισμός είναι πολύ καλύτερος, οι μεταγραφές γίνονται νωρίτερα και πάνω σε συγκεκριμένες ανάγκες (με την ένσταση του κεντρικού αμυντικού πάντα). Είναι όμως άδικο η σύγκριση να γίνεται σε σχέση με την περσινή χρονιά. Άλλο πράγμα ο Π.Α.Ο.Κ. δεύτερος κι άλλο πέμπτος, άλλες συνθήκες στη χώρα πέρυσι κι άλλες φέτος, εντελώς διαφορετικές ημερομηνίες πέρυσι για Τ.Δ. και προπονητή. Και άλλο πράγμα να πρέπει να φέρεις 8-10 νέους για να φτιάξεις μια ομάδα από την αρχή κι άλλο να υπάρχει μια βάση και να διορθώνεις. Δε νομίζω ότι θα μπορούσαν να έρθουν φέτος 5 παίχτες κοντά στα 30 αν δεν υπήρχαν από πέρυσι οι Τσίμι, Γκάρι, Ζάιρο, Χαρίσης, αν δεν είχαν στηριχτεί οι Πέλκας Μυστακίδης κλπ ώστε να έχουμε και τα νιάτα και την ισορροπία. Αν αυτό που γίνεται φέτος το δούμε σαν τη συνέχεια του 3τούς πλάνου, τα πιο δύσκολα βήματα είναι το πρώτο, το χτίσιμο από το μηδέν και το τρίτο που πρέπει να έρθουν οι τοπ παίχτες. Όχι ότι φέτος δε γίνεται δουλειά ή ότι είναι εύκολο να γίνουν μεταγραφές, αλλά δεν μου αρέσει που απομονώνεται η χρονιά ενώ δεν έχει μεσολαβήσει ούτε μήνας από την περσινή που τελικά αποδείχτηκε επιτυχημένη ως προς το βασικό στόχο.