Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Eπιβάλεται τωρα ψηλός στόπερ και γκολκίπερ που να καθαρίζει τα στημενα. Ειμαστε γρηγοροι αλλα κοντοι. Πιο πολυ για τα στημενα γινεται ο λογος
Τι αλλο πρεπει να δειξει η ομαδα και η διοικηση για να ηρεμησουμε και να τους εμπιστευτουμε? Η ομαδα ενισχυεται επικινδυνα και θα εχουμε πολλα αναπαντεχα φετος! Ερχεται παιχταρας στην επιθεση
- Kostas_Peraia4
ρε κωστα στη χθεσινη σου περιγραφη ελεγες ψηλος αθλητικος οχι σημερα ... το δικο σου ποστ σχολιασα ... αλλα με αυτους τους τρεις θα χουμε θεμα στο υψος στο κεντρο ακομα και ο τσαβι με τον ινιεστα τα καλυτερα χαφ της δεκαετιας ηθελαν ενα μπουσκετς πισω τουςKostas_Peraia4 έγραψε:Μα δεν ειπα οτι ειναι ψηλος Che.Eπισης φαινεται πολυ πιο γρηγορος απο τον Τζιολη
Σκεψου Τσιμιροτ-Κανιας και μπροστα τους Μπισεσβαρ
δεν ειναι κατηγορω αυτο προβληματισμος ειναι ... εννοειται οτι ο κανια ειναι παιχτουρα για ελληνικη ομαδα και μακαρι να κλεισει
Αυτές οι "δηλώσεις" Κάνια ότι έκλεισε με θυμίζουν πολύ "επικίνδυνα" εκείνες του...........Ζουζούλια...

ρε ντιμγκ εχεις δικιο σαυτο αλλα νομιζω οτι εχουμε δικαιωμα να ανησυχουμε καθαρα ποδοσφαιρικα για καποια πραγματα χωρις να ακυρωνεται το γεγονος οτι μαλλον παμε για την πιο επιτυχημενη χρονια εβερ σε μεταγραφες και συμπληρωμα ροστερDimg4 έγραψε:Τι αλλο πρεπει να δειξει η ομαδα και η διοικηση για να ηρεμησουμε και να τους εμπιστευτουμε? Η ομαδα ενισχυεται επικινδυνα και θα εχουμε πολλα αναπαντεχα φετος! Ερχεται παιχταρας στην επιθεση
- Kostas_Peraia4
Che ειπα οτι νομιζω πως το 6αρι μας θα πρεπει να ειναι ψηλο,λογω του κοντου ροστερ μεχρι τωρα.Αν δεις ομως ειπα πως προσωπικη μου αποψη ειναι οτι χρειαζεται ενας παικτης σε στυλ Κατσε ή Βιτολο,οι οποιοι ηταν κοντοι αλλα εκοβαν τα παντα.
- ace79grpaok
Και ο ζουζουλια κλεισμένος ήταν για πολιτικοιυς λόγους χαλασεgoran 64 έγραψε:Αυτές οι "δηλώσεις" Κάνια ότι έκλεισε με θυμίζουν πολύ "επικίνδυνα" εκείνες του...........Ζουζούλια...![]()
![]()
- GiorgosAtha
Συμφωνώ με τον mbison... ψηλοί -ουσιαστικά δυνατοί στον αέρα- στόπερ και τέρμα... και κλείσαμε.
Και βλέπουμε αργότερα για τα μπαμ-και-μπουμ-οι-κουμπουριές. Ανάλογα και τις πωλήσεις και το πλάνο.
Αν ο Varela είναι δυνατός στον αέρα προτιμώ αυτόν... αλλιώς Gueye ή Douglas. Και παίρνεις ελεύθερο την Varela τον χειμώνα -κάνοντας κ*λοδάχτυλο στον Bekali στην photo της παρουσίασης και γράφοντας στο σχόλιο "Δύο ήθελες? Πάρε τρία τώρα"... για να μη ξεχνιόμαστε
-.
Και βλέπουμε αργότερα για τα μπαμ-και-μπουμ-οι-κουμπουριές. Ανάλογα και τις πωλήσεις και το πλάνο.
Αν ο Varela είναι δυνατός στον αέρα προτιμώ αυτόν... αλλιώς Gueye ή Douglas. Και παίρνεις ελεύθερο την Varela τον χειμώνα -κάνοντας κ*λοδάχτυλο στον Bekali στην photo της παρουσίασης και γράφοντας στο σχόλιο "Δύο ήθελες? Πάρε τρία τώρα"... για να μη ξεχνιόμαστε

Και εγώ αυτό πιστεύω...ace79grpaok έγραψε: Και ο ζουζουλια κλεισμένος ήταν για πολιτικοιυς λόγους χαλασε
Σε δύσκολα παιχνίδια, δεν υπάρχει περίπτωση μα μην παίζει ο Τζιόλης ή ο Σάκχωφ ή αλλος ψηλός(μεταγρ).
Εάν παίζει ο Σακχοφ 8άρι και έρθει και ψηλός CB δεν είμαστε οκ στα ψηλά;
Δεν νομίζω να παίξει ο Βλανταν και με 2 κοντά CB και με την τριάδα <1.80 στο κέντρο όλοι ταυτόχρονα. 1-2 ψηλοί θα είναι πάντα συνδυαστικά παρόντες.
Boyko, Douglas και είμαστε έτοιμοι και στο τέλος δωράκι.
ΥΓ. Σενάριο να έρθει και ο "una clara con limon porfa" (si me entendiste Bill
) ΚΑΙ ο Κροάτης με ταυτόχρονη απόχώρηση παίζει;
Δεν νομίζω να παίξει ο Βλανταν και με 2 κοντά CB και με την τριάδα <1.80 στο κέντρο όλοι ταυτόχρονα. 1-2 ψηλοί θα είναι πάντα συνδυαστικά παρόντες.
Boyko, Douglas και είμαστε έτοιμοι και στο τέλος δωράκι.
ΥΓ. Σενάριο να έρθει και ο "una clara con limon porfa" (si me entendiste Bill

καλο το ύψος αλλα όχι και πανακεια για τα στημένα
ιδια περίπτωση με το δεκάρι και το βαζει η ομάδα γκόλ που ακουμε χρόνια τωρα
περισσότερο το υψος των μπακ και των μεσων μετράει παρα των στόπερ πλεον στις αμυνες στα στημενα
στο ποδόσφαιρο το ενα ογδοντα κάτι δεν είναι και λίγο, ισα ισα
εξάλλου.... ισως πολλοί που ζητάνε υψη πανω απο 1.90 να αναπολούν τον μπαλαφα ηεχνοντας οτι ηταν 1.82....
ιδια περίπτωση με το δεκάρι και το βαζει η ομάδα γκόλ που ακουμε χρόνια τωρα
περισσότερο το υψος των μπακ και των μεσων μετράει παρα των στόπερ πλεον στις αμυνες στα στημενα
στο ποδόσφαιρο το ενα ογδοντα κάτι δεν είναι και λίγο, ισα ισα
εξάλλου.... ισως πολλοί που ζητάνε υψη πανω απο 1.90 να αναπολούν τον μπαλαφα ηεχνοντας οτι ηταν 1.82....
- giagoylas4
Πάντως ο παίκτης μοιάζει πάνω από 1.80
Εμένα μου φαίνεται στο ίδιο ύψος με Γκαρσία
Ακόμα και στο στυλ μοιαζουν
- Kostas_Peraia4
Το μαλλι τον κανει να φαινεται ψηλοτερος.Καλως ηρθες φιλαρακι.giagoylas4 έγραψε:Πάντως ο παίκτης μοιάζει πάνω από 1.80
Ο Βιτόλο έκοβε τα πάντα γιατί είχε πνευμόνι, αλλά κυρίως γιατί ο Σάντος του είχε επακριβώς περιορίσει τους χώρους του γηπέδου που πρέπει να πατάει και ακολουθούσε κατά γράμμα τις οδηγίες του...
Ο Έργκυς απ την άλλη, ούτε Σάντος είχε να του δείξει-μάθει και ήθελε (αν ήταν ο Σάντος θα τον κρεμούσε ανάποδα γι αυτήν την "αναρχία" του) να κάνει και 30άρες μπαλιές, αλλά και να φτάνει κοντά στην περιοχή και να σουτάρει κιόλας, γι αυτό όταν χάναμε την μπάλα έτρεχε μόνιμα πίσω απ τους αντιπάλους και φορτωνόταν με χαζές κίτρινες ρίχνοντας τους για να κόψει την γρήγορη επίθεση τους!!!
Με την πειθαρχία που θα αποκτήσουν με τον Βλάντο όλοι φέτος στο παιχνίδι τους, σε σχέση με τις θέσεις τους και τους χώρους που τους αναλογούν (όποιον δεν το κάνει τον κόβω μονίμως εκτός 18άδας), δεν νομίζω προσωπικά ότι θα χρειαστούμε τέτοιο 6άρι, αλλά κάποιον σαν τον Κάνιας, που ξέρει να κόβει την γρήγορη αντίπαλη επίθεση καλύπτοντας τους ανάλογους χώρους δίχως να είναι απαραίτητα ένα agressive αμυντικό χαφ!!!
Στα κλειστά (για εμάς) ματσάκια πιθανά θα παίζουμε χωρίς 10άρι αλλά με δύο 8άρια και πολύ κοντά τις γραμμές κέντρου και άμυνας για να μην δημιουργούνται ρήγματα, ειδικότερα στον άξονα...
Ο Έργκυς απ την άλλη, ούτε Σάντος είχε να του δείξει-μάθει και ήθελε (αν ήταν ο Σάντος θα τον κρεμούσε ανάποδα γι αυτήν την "αναρχία" του) να κάνει και 30άρες μπαλιές, αλλά και να φτάνει κοντά στην περιοχή και να σουτάρει κιόλας, γι αυτό όταν χάναμε την μπάλα έτρεχε μόνιμα πίσω απ τους αντιπάλους και φορτωνόταν με χαζές κίτρινες ρίχνοντας τους για να κόψει την γρήγορη επίθεση τους!!!
Με την πειθαρχία που θα αποκτήσουν με τον Βλάντο όλοι φέτος στο παιχνίδι τους, σε σχέση με τις θέσεις τους και τους χώρους που τους αναλογούν (όποιον δεν το κάνει τον κόβω μονίμως εκτός 18άδας), δεν νομίζω προσωπικά ότι θα χρειαστούμε τέτοιο 6άρι, αλλά κάποιον σαν τον Κάνιας, που ξέρει να κόβει την γρήγορη αντίπαλη επίθεση καλύπτοντας τους ανάλογους χώρους δίχως να είναι απαραίτητα ένα agressive αμυντικό χαφ!!!

Στα κλειστά (για εμάς) ματσάκια πιθανά θα παίζουμε χωρίς 10άρι αλλά με δύο 8άρια και πολύ κοντά τις γραμμές κέντρου και άμυνας για να μην δημιουργούνται ρήγματα, ειδικότερα στον άξονα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 07 Ιούλ 2016, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.