Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτα τα έχει και σε πολύ καλό βαθμό Δεμιρη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε παικτης με γεματες χρονιες πριμερα και πρεμιερ κακος δεν μπορει να ειναι για την ελλαδα,οταν σηκωνεται ομως η μπαλα ψηλα να μου πει καποιος τι θα γινεται.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

joshua έγραψε:Βρε παικτης με γεματες χρονιες πριμερα και πρεμιερ κακος δεν μπορει να ειναι για την ελλαδα,οταν σηκωνεται ομως η μπαλα ψηλα να μου πει καποιος τι θα γινεται.
Κανουμε τον σταυρό μας;;;;;;

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Από την πρέμιερ που τον ξέρω και αν αναλογιστούμε την ταχύτητα της πρέμιερ, ο Κάνιας είναι κανονικό εξάρι που ξέρει μπάλα. Είναι απλός και ταιριάζει σ αυτό που ζήτησε ο Ιβιτς, μοιράζει απλά την μπάλα με την μία. Καλή προσθήκη, αν δεν είναι παπάς.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Στραβό -κανιας αποδείχθηκε ο ισπανος ,προτοσελιδο μετροκωλις 2017 :)))))
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Από ότι διαβάζω... απλά έχει προταθεί και εξετάζεται -σοβαρά-. Προσωπικά θα ήθελα και εγώ ένα χαφ σκυλί και δυνατό στον αέρα να βοηθάει πίσω... εκτός και αν είμαστε κοντά στο να κλείσουμε Varela ή Gueye ή Douglas και Boyko.
Δύναμη στον αέρα και στο μαρκάρισμα μας λείπει. Άποψή μου πως οι τριάδα Gk-Dc-Dmc θα πρέπει να είναι δυνατή στα ψηλά. Για φορ δεν καίγομαι... ας κλείσουν οι τρεις θέσεις που προείπα και μετά βλέπουμε.
Πάντως από χαφ "νταμαρόσκυλα"... Sissokαδες, Mocinic κτλ. να πας στον -μπαλαδόρο μεν, αλλά- soft και 1,79 Ισπανό... μου φαίνεται περίεργο.
Η απλά είναι παπάς... ή ποτέ δεν ψάχναμε χαφ "νταμαρόσκυλο".
Μόνο ο Vlado και ο Michel ξέρουν...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

simba έγραψε:Gomare, σε τρεξιματα, αντοχη, aggresiveness, strength, marking, heading πως τον ειδες με τη ρεαλ?
Bane εσυ με χιχον, στα παραπανω?

Παντως νομιζω playmaker εχουμε τον τσιμι αντε κ σαχοφ, κοφτη με επιθετικη αμυνα είπαν οτι ψαχνουμε..
Όλα αυτά απέναντι στην ρεαλ και με την ομάδα του στο μεγαλύτερο μέρος σε άμυνα. Δεν σταματάει να τρέχει, είναι πάντα στο σωστό σημείο και είναι γρήγορος, δεν είναι τόσο agresive γιατί τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται, έχει τοποθετηθεί σωστά και σταματάει την όποια προσπάθεια, παίζει πρώτα με το μυαλό, αυτό που είδα, ότι σουτ που πήγε να κάνει σε μία φάση από κόρνερ, δεν το έχει. Έχει ποιότητα στην πάσα, πάντα με την μία, πραγματικά αν δεις όλο το παιχνίδι είναι πάρα πολύ λίγες οι λάθος πάσες του 2 ή 3 που βγαίνουν πλάγιο. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου είναι η φάση του αγώνα για αυτόν, αλλά συνεχίζει κανονικά στο ματς

[youtube]lzZGY_y3ckw[/youtube]

είναι ποιοτικός παίχτης
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Για τις σέντρες και τα στημένα και την Μπάρτσα που λένε πολλοί υπάρχει και η άλλη όψη: αν έχεις εσύ την μπάλα και δεν δίνεις στημένα φάουλ και κόρνερ στον αντίπαλο (όπως δίνουν εύκολα οι κεντρώοι μας γιατί πουλάν μπάλα και αναγκαζονται να κανουν φάουλ), τότε στατιστικά θα κινδυνέψεις πολύ λίγες φορές.

Γι αυτό ο Ιβιτς δεν θέλει να βασιστεί σε παίκτες στυλ Κάτσε (η Βίτορ κλπ) και ψάχνει ποιοτικά σεντερ μπάκ και αμυντικά χάφ που να μπορούν να κρατήσουν μπάλα και όχι απλά να τρέχουν και να κάνουν τακλιν. Οταν δεν την χάνεις την μπάλα (για την Σούπα μιλάμε), δεν κινδυνεύεις. Ξέρω δεν είμαστε Μπάρτσα, αλλά με ποιότητα στον άξονα, στο πρωτάθλημά μας μπορούμε να γίνουμε (με 70% κατοχή που θα έχουμε στα περισότερα ματς).
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

simba απο αντοχες μια χαρα τον ειδα,κινειται συνεχεια μεσα στο γηπεδο,δε κουβαλαει τη μπαλα προσπαθει να τη δινει γρηγορα και σωστα,απο δυναμισμο δεν τον λες και φλωρο τα βαζει τα ποδια του,τακλιν ενα ειδα,δε δαγκωνει με τιποτα ομως,φαινεται απο την αρχη αυτο,ψηλα δεν δειχνει κατι ιδιαιτερο.
Απο ταχυτητα περιπου σαν τον Χαριση,σπριντ δεν ειδα να κανει.
Οι πασες του ειναι σωστες,σχεδον αριστες,η μπαλα βρισκει τον αποδεκτη μπροστα και πανω στη κινηση.
Αυτο που ειδα και μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι παιζει με την εμπειρια του,καλυπτει σωστα τους χωρους και εχει ανεση με τη μπαλα στα ποδια.
Δεν ρισκαρει παιζει σιγουρα,εχει αρκετη συμμετοχη στο παιχνιδι της ομαδας.
Δειχνει καλος παιχτης,και στο ενα μονο παχνιδι που ειδα μου εδωσε την αισθηση οτι εχει και μπορει να παιξει πολυ καλυτερα,χωρις αυτο να σημαινει οτι ηταν κακος.
Μεγαλο μερος του γκολ ειναι δικο του,και εκανε μονο ενα λαθος που δεν στοιχισε.
Στο τελος τους την εκανε την κηδεια η Χιχον στο 92'. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Μπορει καποιος να γραψει μια υποθετικη ενδεκαδα σε περιπτωση αποκτησης Κανιας;;;;
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

όπου Τζιόλης βάλε Κάνιας και είναι έτοιμη η ενδεκάδα
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Η Ομαδα θελει τερμα, σεντερ μπακ και εξαρι. Αν παρουμε παικτες αξιολογους στις θεσεις αυτες οπως Μποικο, Βαρελα και Κανιας τοτε θεωρω πως εχουμε τη καλυτερη ομαδα που ειχαμε τα τελευταια 20 χρονια.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

την πιο καλή δεν ξέρω, την πιο γρήγορη σίγουρα
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

eorptol έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Εάν θυμάστε κάποιοι ότι την τελευταία φορά που είχαμε 6αρι τρεχαντήρι σκυλί του πολέμου ήταν και πάλι Ισπανός....Βιτολο τον έλεγαν νομίζω....οπότε ίσως να είναι κάτι αντίστοιχο με καλύτερη τεχνική όπως διαβάζω.....
Κοντός και αυτός :):) αλλά σκυλί ε ?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν τον ξερω αδερφε αλλα απο αυτα που ειδα απο τον αγωνα με Χιχον ειναι πανω κατω αυτα που εγραψε και ο Bane νομιζω...παιρνει πολυ καλες τοποθετησεις στην αμυνα δεν φαινεται το αμ.χαφ που θα τρεξει επανω σου θα σε κοψει μονο και μονο με την τοποθετηση του εαν μπορω να καταλαβω σωστα...εχει καλη τεχνικη και φαινεται οτι εχει φοβερες αντοχες....για να δουμε...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Φέρε στραβοκάνη και μποικο δανεικό και είσαι οκ για τώρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”