Euro 2016
Re: Euro 2016
Δωσε πονο μεγαλε Σαντος.
Για αλλο ενα ματς ανυπαρκτος ο αντιπαλος και παλι ειρωνιες.
-Ανυπαρκτη η Κροατια
-Ανυπαρκτη η Πολωνια
-Σχεδον τιποτα και η Ουαλια.
Αλλα καλα, παλι για αντιποδοσφαιρο θα ακουμε ενω την κατοχη και πρωτοβουλία την ειχε η Πορτογαλια...
Για αλλο ενα ματς ανυπαρκτος ο αντιπαλος και παλι ειρωνιες.
-Ανυπαρκτη η Κροατια
-Ανυπαρκτη η Πολωνια
-Σχεδον τιποτα και η Ουαλια.
Αλλα καλα, παλι για αντιποδοσφαιρο θα ακουμε ενω την κατοχη και πρωτοβουλία την ειχε η Πορτογαλια...
φυσιολογικο δεν ειναι γι αυτο λεω για θαυματα της φυσης...αλλα ουτε και ντοπε ειναι δικαιολογια γιατι τοτε ολοι οι 18χρονοι θα μπορουσαν να εχουν αυτη την εικονα και δεν την εχουνobanebane έγραψε:Οκ ρε Σεραφειμ,δε βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα δυσκολα με πειθεις οτι αυτο ειναι φυσιολογικο σωμα 18χρονου.
ειναι μαυροι ρε μπανε παραξενα γονιδια μια μερα θυμαμαι εκανα προπονηση με εναν τετοιο και ενω τον περνουσα 4 χρονια αισθανομουν σαν παιδακι διπλα του...ε καπως ετσι το πηρα αποφαση και εγω
μπορει να μην επαιξε -ακομα γιατι στον τελικο ή γαλλια ή γερμανια θα τυχει- αλλα αν θυμηθουμε οτι πριν 2 χρονια στο μουντιαλ η πορτογαλια αποκλειστηκε για πλακα απο τους ομιλους δειχνει πολλα για τη δουλεια που εχει κανει...obanebane έγραψε:Εδω που τα λεμε με Ιταλια,Γερμανια,Γαλλλια,Ισπανια δεν επαιξε ο Δον.
Καμία αντίρρηση όσον αφορά τη δουλειά του.
Έκανε ομάδα την Πορτογαλία,κάτι που δεν ήταν,αλλά είχε και αρκετή τύχη.
Θεωρώ ότι στον τελικό θα του τελειώσει.
Έκανε ομάδα την Πορτογαλία,κάτι που δεν ήταν,αλλά είχε και αρκετή τύχη.
Θεωρώ ότι στον τελικό θα του τελειώσει.
εννοειται το λογικο ειναι να χασει αλλα αν κερδισει θα εχει καταφερει αθλο...αλλωστε για τον μηχανικο μιλαμε μπορει και να τους κοιμισει και να το παρει χωρις να το καταλαβει κανεις 
ΑΥΤΟblack death έγραψε:Sera4 έγραψε: μπραβο ρε δον φερναντο ειμαστε περηφανοι για σενα
Δον έγραψε:"Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την οικογένειά μου, για τους παίκτες μου και για τους Έλληνες που με υποστήριξαν. Με υποστήριξαν πολλοί, ακόμη και στο στάδιο. Η σκέψη μου πάει και σε αυτούς" δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος και συμπλήρωσε σε νέα του τοποθέτηση:
"Είναι δύσκολο να έχεις ένα ένθος όλο στο πλευρό σου. Μπορεί να υπήρχε και μια περίοδος στην οποία τα μηνύματα στήριξης από την Ελλάδα να ήταν περισσότερα από αυτά που έρχονταν από την Πορτογαλία, όμως αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό".
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Sera4 έγραψε:εννοειται το λογικο ειναι να χασει αλλα αν κερδισει θα εχει καταφερει αθλο...αλλωστε για τον μηχανικο μιλαμε μπορει και να τους κοιμισει και να το παρει χωρις να το καταλαβει κανεις
- hasio_john
- ΑποστόληςΑ
Tο 1982 οι τρομεροί Γάλλοι με την φοβερή τριπλέτα Platini - Giresse - Tigana (η καλύτερη παγκοσμίως κατ' εμέ) παρ' όλο που προηγήθηκαν με 3-1 των Γερμανών στην παράταση δεν κατάφεραν να τους εξοντώσουν και τελικά πέρασαν οι Γερμανοί στον τελικό, στα penalties. Φέτος όμως ελπίζω ότι δεν θα τα καταφέρουν.