Πολύ χαμηλού επιπέδου ομάδα. Θα ήταν καλύτερος αντίπαλος για την Κ17
Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Εγώ το μόνο που κρατάω ατομικά ήταν ένας απίστευτος Ζάιρο που έκανε ότι ήθελε και αν δεν έχει τραυματισμούς θα δώσει πολλά. Για το Φακ δεν εκπλήσσομαι ότι αν θέλει μπορεί. Το έδειξε στη χρονιά με ΑΑ, όπου είχε εκτοπίσει τον πολύ καλό Κλάαους στα εξτρέμ
. Άρε Άγγελε, πόσο δε μου λείπεις...
. Είδα ότι ο Δημητριάδης ξέρει να σημαδεύει πολύ καλά, πράγμα που έδειξε και στην Κ20. Η άμυνα φάνηκε βαρυά και ειδικά ο Χατζηισαϊας, που είναι πολύ ψηλό-δυνατό παιδί.
- buffalobill4
Αυτο που ειπες μπανε με προβληματισε. Ας ελπισουμε ο ιβιτς να εχει ξεπατικωσει απαιτητικη προετοιμασια σαντος ωστε να ξεκινησουμε μετριοκαλα να κανουμε την κοιλια ιανουαριο μεσα φλεβαρη και απο μαρτη να ειμαστε κοκκινοι
Επισης να προσθεσω πως ο δημητριαδης αλλα και ο νεαρος αριστερος μπακ μας που μου διαφευγει το ονομα ηταν παρα πολυ καλη.Ωραια πλασε ο πρωτος,πολυ κινητικος ο δευτερος
Ο Γκάρι, ξέρεις ότι θα είναι τσαπατσουλης, αλλά θα κάνει την δουλειά του...simba έγραψε:Κιτσιου, Μαλε λογικα..pilotos έγραψε:Εμένα 2 δεν μου άρεσαν, γιατί είδα τα ίδια λάθη με πέρυσι... Τεσπα. Ελπίζω να τα είδαν αυτοί που πρέπει.
Αν μπορούμε να μιλησουμε για "υστερησαντες", ανετα μπαινει κ ο Γκαρι παντως..
Υ.Γ. μπανε, αποσα ειδα περσι, ο ντιντακ μου φανηκε λιγο καλύτερος επιθετικά απο λεοβατς (σεντρες μπορεί ο λεο να υπερτερει) και λιγο χειρότερος αμυντικα..Βεβαια ο Λεο ταλαιπωρήθηκε πολυ..
Κι ένας ακόμα αδερφέ, όταν δεν έπαιξε με την μια την μπάλα, τράκαρε με τον εαυτό του...
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 06 Ιούλ 2016, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σεραφειμ ο μοναδικος απο τους τεσσερις που οντως δεν παταγε καλα ηταν ο Μαλεζας.
Κατα τα αλλα συμφωνω.
Στο μονο που θα επιμεινω ξαναγραφοντας το ειναι οτι υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος στο ροστερ.
Εχει γεμισει παρα πολυ και πολυ νωρις,αυτο μονο αισιοδοξους μπορει να μας κανει.
Κατα τα αλλα συμφωνω.
Στο μονο που θα επιμεινω ξαναγραφοντας το ειναι οτι υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος στο ροστερ.
Εχει γεμισει παρα πολυ και πολυ νωρις,αυτο μονο αισιοδοξους μπορει να μας κανει.
Στο δεύτερο ματος ζαιρο Δημητριάδης γιανουλης στο πρώτο περειρα σαχωφ ο μαλεζας όντως ήταν κακός. ....γέμισε το ρόστερ και υπάρχει πολύ ενέργεια και διάθεση να τα δώσουν όλα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πεστα και για τον τρομερό ιμαρμπο έγραφανpaokovios1974 έγραψε:Ενα τσακαλακι να βρει την αναλυση που εγινε στα σαιτ για το βαζελο με την μπυραρια και να το ποσταρει εδω για να γελαμε 10 χρονια.
Πάντως αυτό το παιδί ο γιανουλης με αρέσει πάρα πολύ δεν ξέρω αμυντικά πως είναι, γιατι σημερα δεν πιεστηκε αλλά μπροστά είναι φωτιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 06 Ιούλ 2016, 21:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- back in black
Μια καλή τζούρα ποδσφαιρικού ΠΑΟΚ μέσα στο κατακαλόκαιρο. Σοβαρότητα και διάθεση αυτά που ξεχώρισα.
Ας έχουμε στην άκρη του μυαλού μας, ότι είναι ήδη πολλοί στην ομάδα...
SM-G935F
SM-G935F
- paokovios1974
ΠΑΟΚ σαγαπω ΠΑΟΚ εισαι ενας
Ηλεκτρονικο πινακα σε φιλικο δεν εσπασε κανενας
Ηλεκτρονικο πινακα σε φιλικο δεν εσπασε κανενας
" Όλα τα λεφτά" του αγώνα για μένα είναι το παρακάτω post και ειδικότερα η πρόταση με τα μεγάλα γράμματα...
In Vlado i personally trust γι αυτήν την αλλαγή νοοτροπίας!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν!!!!

slidar έγραψε:Αυτο που κραταω ειναι η σοβαροτητα που εδειξε η ομαδα.. Κανενα σημαδι χαλαρωσης ακομα και οταν το σκορ ειχε φτασει σε επιπεδα πολο..
Αυτό μου δείχνει αλλαγή νοοτροπίας!!!
Συνεχιζουμε δυνατα ..
In Vlado i personally trust γι αυτήν την αλλαγή νοοτροπίας!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν!!!!
- ΑποστόληςΑ
Να μην ξεχνάμε βέβαια, εκτός της πολύ μικρής δυναμικότητας του αντιπάλου και το ότι οι δικοί μας ήταν φρέσκοι και ορεξάτοι γιατί αγωνίστηκαν μόνο 45 λεπτά έκαστος.