Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Scientist@PAOK έγραψε:
vs40 έγραψε:hahaha abg12d34 σωστός αδερφέ. Από τότε που ήρθε ο Ιβάν κάθε χρόνο 20 μεταγραφές θέλουμε και 30 αποχωρήσεις :lol: .
scientist: Ακριβώς και εγω αυτό πιστεύω. +1926 από μένα.
Δε θεωρω παράλογα τα ποσά που δόθηκαν και καλά είναι να επιμείνουμε. Η παγκόσμια αγορά είναι αυτή (υπερτιμημένη, "but it is what it is"), οπότε καλά λες ότι πρέπει να εδραιωθούμε. Εγώ, όπως πολλές φορές έχω πει, θα ήθελα να ακουμπήσουμε και πιο ακριβές αγορές, σταδιακά, μετά από προσεκτικό σκάουτινγκ. Όλες οι μεγάλες ομαδες των Βαλκανίων έχουν βιώσει wonderkids στο ρόστερ τους, εκτός από εμάς. Εμείς το ζήσαμε μόνο με τον Γιώργο Κούδα, που ήταν από τα σπλάχνα μας και ακολούθως με τον Σκαρτάδο (τον θεωρώ αδικημένο σε θέμα φήμης/προσφοράς στον ΠΑΟΚ).
Θα σου πω τι πιστευω για τα wonderkids. Τα παιδια αυτα ευδοκιμουν σε συνθηκες σκληρες, εκει οπου υπαρχει φτωχια, πολεμος,προςφυγια..Αυτο ισχυει και στην ζωη. Ειναι οπως τα διαμαντια που θελουν πολυ ειδικες και σκληρες συνθηκες. Ο ΠΑΟΚ και γενικα η Ελλαδα εβγαλε τετοιους παιχτες στις εποχες της πεινας και του μεροκαματου. Ενω απο τοτε που εγινε εισροη αβιαστου χρηματος εβγαλες μονο φιλοτιμους παιχτες και αυτους λιγους...και η Ελλαδα σαν χωρα κατεληξε στο τεραστιο χρεος και στα μνημονια. Αντιθετως τα Βαλκανια γενικα περασαν και περνουν δυσκολες εποχες γι αυτο παραγουν παιχτες. Θα σου πω και παραδειγμα...η μεταναστευση εβγαλε καζατζιδη, η προσφυγια το Ρεμπετικο, τον ΠΑΟΚ ενω οι ´ντοπιοί´ τον αρη [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE].

Και ενα τελευταιο για το μελλον...τρανταχτο παραδειγμα θα ειναι ο Μυστακιδης ο οποιος περασε πολλα απο οτι εχω διαβασει για να παιζει τωρα στον ΠΑΟΚ και γι αυτο εχει κατι διαφορετικο..ενα αλλο μεταλο σε σχεση με τα αλλα παιδια. Ας ελπισουμε οτι δεν θα ξεχασει τι περασε και θα συνεχισει να εξελισεται...το κακο σιμαδι θα ειναι η εξαπλωση των τατουαζ (σορυ που ειμαι τοσο απολυτος για τα τατουαζ αλλα σε μια νεαρη ηλικια και πανω στο καλαμι ειναι κακος οιονος)

Sent from my iPad using Tapatalk
Εγω ρε παιδια -προσωπικη αποψη ειναι αυτο- πιστευω οτι η φτωχεια και η κακομοιρια δεν γεννουν τιποτε καλο, μονο εξαθλιωση. Η προοδος και η ευημερια δημιουργουν την προκοπη.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:με το ''κάτι ήξερε'' εξέφρασες άποψη που θίγει.

κι επειδή δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης,μάζεψε το άμεσα!

ελπίζω να συνεννοηθήκαμε...

ρε αδερφε εισαι απ τις ηρεμες φωνες του φορουμ σιγα το πραμα τωρα

ποσα λενε για βλαχους για ποντιους για σουρδους κτλ κτλ αν ηταν να αρπαζονται ολοι θα γινοταν της τατιανας εδω και στο λεω με καταγωγη απο μερος γεματο βλαχους αν και δεν ειμαι βλαχος ... αλλα κολλητους συγγενεις και κουμπαρους βλαχους ενα σωρο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Δεν νομιζω οτι αμφισβητηθηκε ποτε πως ο Μποικο ειναι υπο παραχωρηση,το θεμα ειναι αν υπαρχει πιθανοτητα να ερθει σε εμας.Εγω παντως θα τον επαιρνα δανεικο αλα Ρομπερτο.Δεν νομιζω πως θα δωσει καποιος τα λεφτα για αμεση αγορα.
+1
Η λογική σου τσακίζει κόκαλα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Τωρα που η μπενφικα πηρε τον Ζιβκοβιτς δεν μας δινει εμας τον Τζουρισιτς?
έχω Πέλκα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Yπαρχει η αποψη οτι ο Κρεσπο ηρθε σαν αντιΣκονδρας, αλλα υπαρχει κ η αποψη οτι ηρθε σαν αντιΒιτορ.
Υπαρχει κ ο Πουγγουρας για να παρει τις 5 συμμετοχες του Σκονδρα. Μαλλον για αντιΒιτορ ηρθε ο φραντζας, αλλα δεν πειραζει γιατι ανοιγει ο δρομος του Χ""ησαια για ενδεκαδα.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ας δουμε λίγο πως χρησιμοποιεί το ρόστερ ο Ιβιτς, στην σημερινή προπόνηση, έχουμε Χαρίση και Τσίμι στο 6, Πέλκα Σακχοφ στο 8. Νομίζετε ότι πάμε και για ακόμα μία προσθήκη στο 6; Ή λογίζεται πλέον Τσίμιροτ και ίσως Χαρίσης για εκεί; Οπότε περιμένουμε τον Αύγουστο να πέσουν οι τιμές;

Από arenafm.gr: Οι ασκήσεις τακτικής και τελειωμάτων ολοκληρώθηκαν και πλέον έφτασε η ώρα για το διπλό στην απογευματινή προπόνηση του Δικεφάλου στο Όστερμπεϊκ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δυο ομάδες και αναμένεται οι πρώτες... εσωτερικές μάχες, ενόψει του αυριανού πρώτου φιλικού.

Σε ατομικό πρόγραμμα βρίσκονται οι Μπίσεσβαρ, Τζιόλης και Τζαβέλλας, όπως επίσης και ο Τζάλμα.

Οι "μαύροι" αποτελούνται από τους Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια, Κίτσιου δεξί μπακ, Πουγγουρα και Κρεσπο στόπερ, Λέοβατς αριστερό μπακ, Χαρίση-Σακχοφ αμυντικά χαφ, με τους Ροντρίγκες (δεξιά), Κοροβέση (αριστερά) και Περέιρα (κρυφός φορ), πίσω από τον Κουλουρη, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Η ομάδα των "πορτοκαλί" στελεχώνεται από τους Μελίσσα τερματοφύλακα, Γιαννούλη αριστερό μπακ, Μαλεζά-Χατζηΐσαια στόπερ, Λέο Μάτος δεξί μπακ, Τσίμιροτ, Πέλκας αμυντικά χαφ, ενώ οι Μυστακίδης (αριστερά), Ζάιρο (δεξιά), Δημητριάδης (επιτελικός μέσος) παίζουν στην "πλάτη" του Αθανασιάδη.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Στο βιντεακι της προπονησης στο 3.20 ο Ιβιτς φωναζει Μποικο, Μποικο
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

στον Τσίμιροτ φωνάζει :D :D όχι για μεταγραφή
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Διαγράφηκαν οι βλακείες για τους βλάχους και τους Ρουμάνος κλπ κλπ.

Ρε σεις αν είναι δυνατόν..

Φαρμακοποιός και ace στο επόμενο σχετικό Post θα πέσει ban.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πενια τέχνες κατεργάζεται ....

Ηδη ο φακ παιζει πολυ οποτε το φορ χλωμιαζει....

Σαν γενικό σχόλιο για μετεγγραφες καταλαβαινω τη λογική τους αλλα θα θελα πιο ψηλοτεβανιυς

Πχ σκορ απο μέσο δεν είχες ηρθε ο σαχοφ
Δ Μπακ Ματος
Ενα γρήγορο στοπερ μιας ξ εχεις δυο ψηλούς κ εναν κοντύτερο αλλα οχι τοςο πιο γρήγορο
Εξτρεμ
Δεκαρ

Ελπίζω να πωληθεί ένας απο μακ λουκας για να αγοράσουμε τέρματα

Κατσε δεν πιστευω να ρθει πρόταση που θα αλλάξει το Μπατζετ

Λιγο ανακύκλωση παλι...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Σεντερ μπακ(σιγουρα θα παρουμε) και ειμαστε οκ για Γ προκριματικο .
Εχουμε υποψη οτι περαν τον Τζαλμα-Ματος-Σαχοφ-Κρεσπο-Μπισεσβαρ-Περειρα,Πιθανον να εχεις και Κατσε Μακ αν δεν εχουν πουληθει μεχρι τοτε.
Μια χαρα για Γ προκριματικο,για να μην πω πολυ καλα.(Εχουμε κανει προκρισεις και με πολυ χειροτερο ροστερ.)
Εγω στοιχηματιζω Οτι θα γινει μεγαλη μαχη για την προκριση οπως και να χει.
Και στη συνεχεια πηγαινουμε για Χαφαρο Φοραρο για να διεκδικισουμε τυχον προκριση ομιλους,και πολυ περισσοτερο ,την διεκδικηση του πρωταθληματος που νομιζω αυτο κρυφοβλεπουμε φετος.
Οποτε το προσημο για σχεδιασμο και μεταγραφες μεχρι στιγμης ειναι απο θετικο εως πολυ καλο.
Δικαιουμε να ειμαι αισιοδοξος η οχι?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ας απαντήσει κπς αλλος καλυτερα :mrgreen: :mrgreen:

Εγω φοβαμαι τα ιδια θα χουμε παλι στο τελος

Αν κ οι κινησεις ειναι θετικές οχι κατι σουπερ βεβαια
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν ρωτησα εσενα εσυ εισαι γνωστος μιρλας :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

:lol: οκ καλα κανεις τοτε
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Πάντως ο γαυρος δεν πάει για μποικο ,η μπεσικτας πήρε άλλον τερματα άρα ότι είναι να γίνει θα γίνει συντομα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”