Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης 07/12 16:45 Προβλέψεις & σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πολύ δύσκολο ματσάκι χωρίς άξονα...
Θα πρέπει να κάνουμε περισσότερο πετάλι μπροστά αν και νομίζω ότι το διαφορικό μας και η μηχανή (κόσμος) δε μασάνε από ανηφόρα!!!!!! :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

ΠΑΟΚΑΡΑ κανε το καθηκον σου και κανε μου το καλυτερο δωρο για τα γενεθλια μου!!!!!

Πολυ δυσκολο το ματς...πολυ καλος αντιπαλος (μου θυμιζει την καλη πορεια της χαλκηδονας με Παρασχο προπονητη)

Για μενα ο Μπιζερα οπου και να παιξει πιστευω οτι θα ανταπεξελθει 100%
και απορω γιατι δεν επαιξε νωριτερα απ αυτο το παιχνιδι.Οσον αφορα τον Ηλιαδη , αυτος ρε παιδια επιτελικος μεσος δεν ειναι????Πως γινεται να παιξει αμυντικο χαφ???Τελος παντων , αυτο ειναι δουλεια του Φερναντο....

Οποιος και να παιζει για τον ΠΑΟΚ θα παιζει....Σκεφτητε μονο οτι αλλες χρονιες , παιχνιδια που θα λειπανε τοσοι πολλοι παιχτες απ την ομαδα θα τα καναμε γαργαρα ανετα....Φετος , οποιος και να παιζει , παιζει για τη νικη.Τωρα αν οι περσινοι παιχτες δεν μπορουν να ξεκολησουν απ την Ελληνικη νοοτροπια , κακο του κεφαλιου τους...Αυτοι θα χασουν στο τελος.Αν ομως αποφασισουν να δουλεψουν και να πιστεψουν στον εαυτο τους , τους περιμενει λαμπρο μελλον στον ΠΑΟΚ.

ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Nikol4s

Δημοσίευση από Nikol4s »

Επειδή έχω δει τον αστέρα σε 3 παιχνίδια φέτος στην Τρίπολη είναι πολύ πεσμένος σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, έχει χαθεί η σπιρτάδα που υπήρχε και θεωρώ πως από τύχη, με μισή ευκαιρία πήρε το χ από τον νεκρό βάζελο. Ο Μπαστία που αποβλήθηκε είναι ο καλύτερος παίχτης και ο μόνος πλέον που μπορεί να περάσει μια μπαλιά μπροστά είναι ο Ζαϊρί αλλά με Σνάουτσερ δίπλα του δεν θα την ακουμπήσει…..
Προβλέπω άνετη νίκη παίξουμε δεν παίξουμε καλα , και ο Βαγγελής να μπει μέσα που λέει ο λόγος, δυο μπαλάκια θα τα βάλουμε στο ρελαντί
3-0
:)
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Κυριακη ανετα δικο μας το παιχνιδι.Μπακαγιοκο 2 γκολακια και 1 ο Sergio.δεν υπαρχει περιπτωση να δεχτουμε γκολ και οθτε θα γινει καποια φαση γιατι απλα δεν κανουν.Με το βαζελακι μια φαση καναν κατα τυχη και το βαλαν κ κλειστηκαν πισω.

ΑΥΤΟ που χρειαζεται μονο ειναι τα δυο τελευταια παιχνιδια μεσα στη τουμπα να γινει SOLD OUT ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ.... ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ..ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ! ! ! :) :) :?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αδέρφια πολύ δύσκολο ματς, ίσως το πιο δύσκολο μέχρι τώρα λόγω των απουσιών....
ΑΛΛΑ

ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!!

θα είμαστε 30.000 κρεμασμένοι από τα κάγκελα και θα ουρλιάζουμε!!!

θα φέρουμε την κόλαση μέσα σττην τούμπα, ώστε να μην περάσει με τίποτα ο αστέρας!!!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

ΑΝΤΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕ!!!!!!!!!!!!

:P :P :P :P :P :P :P
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Αμα οι αναπληρωματικοι μας δεν τραβηξουν δεν το βλεπω καλα το ματσακι
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

χαχαχαχ

Μπιζέρα, Μπαλάφας, Ηλιάδης στο τρίγωνο στα χαφ..
Και μετά πάμε Πανόραμα για άλλα τρίγωνα με... την Τσίλα!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας προβληματίζουν τόσο πολύ τα βλαχαδερά, δηλαδή σε ποιό παιχνίδι έπαιξαν καλά επιθετικά? Εγώ δεν είδα τίποτα καλό στην επίθεση. Με τον βάζελο έβαλαν ένα γκολ που αν το δεις προσεχτικά ήταν 9 αμυντικοί στην περιοχή και κανένας δε μάρκαρε ούτε έναν από τους 5 βλαχο-επιθετικούς. Οι απουσίες μας είναι σημαντικές αλλά νομίζω ότι είναι το κατάληλο παιχνίδι να μπούν μέσα οι νέοι και να τρέξουν σαν τα σκυλιά. Σε συνδιασμό με μας που θα φωνάζουμε σαν τα σκυλιά πρέπει λογικά να το έχουμε χαλαρά.

Πάλι όμως έχω τρελή εμπιστοσύνη στον Σάντος και είμαι σίγουρος ότι αυτός θα κάνει το σωστό.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

για μένα όλο του ζουμί είναι το μαρκάρισμα του filomeno. πέρσι τον σνάουτσνερ (νομίζω ) του είχε πάρει και τα σώβρακα. αν τον σταματήσουν (αν έπαιζε ο contreras δε θα είχα καμια αμφιβολία) τότε εύκολα η δύσκολα θα το πάρουμε το mats, 3 βαθμούς στο σακούλι και πάμε για πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

η ηλιάδης είναι ότι πρέπει για να μην αφήσει το καρντόσο να πάρει ανάσα. με άλλον προπονητή πχ άγγελο θα το είχα σίγουρο ότι θα το έκανε έτσι.

αλλα με το Santos που δείχνει, κατά τι γνώμη μου, να τοv ενδιαφέρει το σύστημα τις ομάδας περισσότερο από τις προσωπικές αρετές του κάθε παίχτη διατηρώ αμφιβολίες. παρολαυτά αν δε παίξει ο ίβιτς τότε λογικά ο ηλιάδης θα παίξει.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Με Ξανθη γυριζει και ο GARCIA μαλλον γιατι αυτην την πειθαρχικη υποτροπη την βλεπω να συνεδριαζει στο β γυρο.....πριν απο το ματς με gay στην ΤΟΥΜΠΑ....
Οποτε αυτο το ματς θα επιβεβαιωσει οτι η ομαδα εχει το μεταλλο που χρειαζεται για ψηλοτερα
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Ή πριν το μάτς κυπέλου με τον αρούλη :lol:

:)
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

SATANAS έγραψε:...Και όχι γκρινια με το πρωτο λεπτό. Οχι κραξημο σε Σαντος-Μπαλαφα και λοιπούς με την πρωτη στραβη μπαλια.
Αφηστε τα νευρα σας να ξεσπασουν ΜΕΤΑ ΤΟ 90. Στο γηπεδο ΠΑΟΚ ΟΛΕ-ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.
Ας μην γκρεμίσουμε ό,τι χτισαμε τοσο καιρό.

γκολ ο Σεργιος στο 56' 1-0
Έτσι, ακριβώς.

Τραυματίες ...
Βιερίνια, Βαγγελής, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Ιβιτς.
Τιμωρημένοι ...
Γκαρσία, Βερόν.

ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ?
Είναι μοναδική ευκαιρία να αποδείξουν οι υπόλοιπο, ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ, ...
πως αξίζουν να φοράνε αυτή την φανέλα και να παραμείνουν στην ομάδα.

Στήριξη θέλουν και αυτοί ... και πρέπει να την έχουν, ...
ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ και ρίχνουμε την ψυχολογία τους.

ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ...
Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ.
(ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ)

:?
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

θελει πολλη προσοχη το ματς γιατι ο αστερας ειναι στα πανω του και εμεις ουσιαστικα θα μαστε με τις περσινες "σαρδελες". περιμενω απ τον σαντος να δωσει ευκαιριες στους νεους κλαους και γεωργιου και μια νικη εστω και με 0,5-0
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

jibbie έγραψε:η σουπερκλικα συνεδριαζει εκτακτως αυριο για να βγαλει πρωτοβαθμια,που θα συνεδριασει την επομενη βδομαδα για να τιμωρησει τον γκαρσια..μιλημενα πραγματα..
Νομιζω οτι η πειθαρχικη επιτροπη οριζεται απο το Υπουργειο Δικαιοσυνης...εξαλλου αν ηταν στο χερι της κλικας πιστευω θα το εκανε απο την πρωτη στιγμη..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”