Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πάνω που έλεγα βαριεστημένος να ποστάρω ότι δεν περνάει η μέρα και "κάντε καμιά μεταγραφή ρεεεεε"... να σου τον ως άλλος από μηχανής (κι ευτυχώς όχι ως παγομηχανής ) Θεός κι ο αρχηγός!!!!
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Τον ΠΟΡΚΥ-5 να ακούς...!
Τέλος! Φέρτε τους α) Silviu Lung Jr., β) Fernando Varela, γ) Ivan Mocinic, δ) Denis Alibec (κι ας είναι και τραυματίας...) και διώξτε, δανείστε ή πουλήστε τους: α) Markos Vellidis (πώληση), β) Nikolaos Melissas (ελεύθερος), γ) Georgios Tzavellas (πώληση), δ) Ergys Kace (πώληση), ε) Róbert Mak (πώληση), στ) Jairo (δανεισμός), ζ) Stefanos Athanasiadis (πώληση), συν όσους δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Ολλανδία, για να φτιάξουμε ομαδάρα...! Προσοχή όμως! Μην αφήνετε ελεύθερους τους Terry Antonis και Erik Sabo. Έχουν μέλλον τα παλικάρια…!
Και που 'σαι Λούμπος? Μην ακούς άλλους. Τον ΠΟΡΚΥ-5 να ακούς...!
abg12d34 έγραψε:μερικες φορες ετσι που διαβαζω αυτα που γραφετε με πιανει μια κατάθλιψη
ωχ παναγια μου
εγω λεω να τους διωξουν ολους και να φερουν .......αλλους....
Αυτή η σιγουριά μερικών ότι τα πράγματα είναι όπως τα λένε και ότι αυτοί ξέρουν καλλίτερα από τους Μίχελ ιβιτς είναι απίστευτη. ....και όλα αυτά χωρίς να ξέρουν όλες τις παραμέτρους κάθε απόφασης
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ θα πάρει σίγουρα Σεντερ Μπακ και Εξαρι αλλά.....
Όταν πέρυσι ενοείτε ότι παίρναμε παίκτες μικρούς και εξελίξιμους όπως :
Χαρισής,Κοροβλεσης,Τσιμιροτ,Μυστακίδης,Αντονις,Σάμπο,Χατζηισαίας,Γκάρυ,Ζαιρο έχοντας ήδη στο ροστερ
Κιτσιου ,Κωνσταντινιδη, Πελκα ξεραμε ότι καπου δανεικοί ηταν και οι Κουλούρης,Πουγγουρας,Γιαννούλης
Είχαμε ενθουσιαστεί με την ιδέα ότι θα χτίσουμε σε μια τριετία μια δυνατη ομάδα γιατι πιστευαμε στην ποιότητα
αυτών των νεαρών που με την ανάλογη εμπειρία θα ανέβαιναν μερικά σκαλοπάτια
και το μόνο που θα χρειαζόταν ήταν ποιοτικές ενισχύσεις όπου δημιουργήθεικαν «τρύπες»
Από τους παραπάνω 15 περιμέναμε να μας βγουν οι 5-6 ωστε να μπορούν να υπολογιστουν στον βασικό κορμό των 17-18 ποδοσφαιριστών.
Δεν βλέπεται 5-6 ποδοσφαιριστές να μπαίνουν 18αδα ?
(π.χ. Χαρίσης,Τσιμιροτ,Χατζηισαιας,Γκαρυ,Πελκας,Μυστακίδης δεν τους θέλεται 18αδα ?)
Απο τους παλιούς Γλύκος,Τζαβέλας,Λέοβατς,Τζιώλης,Κλάους,Μαλεζάς θα σας πείραζε να είναι 18αδα ?
Απο τις φετινες προσθήκες-επιστροφές-ανανεώσεις Βελλίδης, Ντζιαλμα,Ματος,Μπισεσβαρ,Περέιρα,Σακχοφ
θα ήταν υπερβολή να ήταν στην 18αδα του ΠΑΟΚ μας ?
Λοιπόν ο ΠΑΟΚ δεν έκανε σωστά μια από τις δύο βασικές μεταγραφές που έπρεπε να κάνει πριν την βασική προετοιμασία.Πήραμε Μπισεσβαρ - Περέιρα -Σακχοφ Εχοντας και τον Πελκα για πισω από τον φορ νομίζω ότι καλυφθεικαμε πλήρως.Το Λάθος είναι ο Κρέσπο που λόγο βιογραφικού δεν μας πείθει ότι μπορέι να είναι ο βράχος στο κεντρο της αμυνας.Εδώ θέλουμε πραγματι ενίισχυση και σίγουρα θα την έχουμε
Εάν τώρα δεν πουληθουν Μακ και Κατσε ....Δεν ξέρω !!
Τώρα εσεις που θέλεται άλλους 5-6 να ανταλλάξουμε και αυτους που πήραμε με κάποιους άλλους από το πανω ραφι
να διώξουμε και καμια 15αρια Οκ του χρόνου πάλι τα ίδια.
Ο ΠΑΟΚ έδωσε χρόνο στην απόκτηση στόπερ, φέρνοντας στην Θεσσαλονίκη τον Κρέσπο κι ο Βλάνταν Ίβιτς δουλεύει με τον Ισπανό και τους Τζαβέλλα, Μαλεζά, Χατζηισαία, Πούγγουρα. Ο Μίχελ κέρδισε χρόνο. Ο Δικέφαλος είναι πλήρης ποσοτικά κι αν βρεθεί η χρυσή τομή θα έρθει πιθανότατα ο Βαρέλα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και λίγο πριν το πρώτη παιχνίδι για την Ευρώπη. Άγχος πάντως δεν υπάρχει στους κόλπους της ομάδας!
goran 64 έγραψε:Η Γρανάδα (λέει) αποδέσμευσε κοινή συναινέσει τον Ρικάρντο Κόστα που είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, παρ ό,τι την βοήθησε πολύ να πετύχει τον στόχο της παραμονής της με τις 14 συμμετοχές του από τον Ιανουάριο σαν βασικός και 1 σημαντικό γκολ που πέτυχε στην νίκη της κόντρα στην Λας Πάλμας... ... ...
Ρε παιδιά....................λέτε??? ...
Να εχουμε μαζικες αυτοκτονιες θελεις? Καλυτερα 10 κρεσπους. Ο κοστα ειναι το μεγαλυτερο παλτο που εχουμε παρει απο το 2000
abg12d34 έγραψε:μερικες φορες ετσι που διαβαζω αυτα που γραφετε με πιανει μια κατάθλιψη
ωχ παναγια μου
εγω λεω να τους διωξουν ολους και να φερουν .......αλλους....
Αυτή η σιγουριά μερικών ότι τα πράγματα είναι όπως τα λένε και ότι αυτοί ξέρουν καλλίτερα από τους Μίχελ ιβιτς είναι απίστευτη. ....και όλα αυτά χωρίς να ξέρουν όλες τις παραμέτρους κάθε απόφασης
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν νομιζω οτι αμφισβητηθηκε ποτε πως ο Μποικο ειναι υπο παραχωρηση,το θεμα ειναι αν υπαρχει πιθανοτητα να ερθει σε εμας.Εγω παντως θα τον επαιρνα δανεικο αλα Ρομπερτο.Δεν νομιζω πως θα δωσει καποιος τα λεφτα για αμεση αγορα.
υπομονή ώστε να πάρεις αυτό που θες στη τιμή που αξίζει.
Οπως καθε χρονο αλλωστε?
αυτο ακριβως ειναι ολο το ζουμι στην υποθεση μεταγραφες καλοκαιριου
εκει ειναι η ανησυχια και το αγχος του ντεζαβου
η εμπειρια των τελευταιων χρονων ειναι οτι μενουμε με το... πελκα στο χερι
δεκαρι περιμενουμε καθε χρονο οταν πεφτουν οι τιμες και δεν παιρνουμε
στοπερ περιμενουμε οταν πεσουν τιμες και παιρνουμε τον μαλεζα..
ΜΑΚΑΡΙ φετος να ειναι αλλιως τα πραγματα
vs40 έγραψε:hahaha abg12d34 σωστός αδερφέ. Από τότε που ήρθε ο Ιβάν κάθε χρόνο 20 μεταγραφές θέλουμε και 30 αποχωρήσεις .
scientist: Ακριβώς και εγω αυτό πιστεύω. +1926 από μένα.
Δε θεωρω παράλογα τα ποσά που δόθηκαν και καλά είναι να επιμείνουμε. Η παγκόσμια αγορά είναι αυτή (υπερτιμημένη, "but it is what it is"), οπότε καλά λες ότι πρέπει να εδραιωθούμε. Εγώ, όπως πολλές φορές έχω πει, θα ήθελα να ακουμπήσουμε και πιο ακριβές αγορές, σταδιακά, μετά από προσεκτικό σκάουτινγκ. Όλες οι μεγάλες ομαδες των Βαλκανίων έχουν βιώσει wonderkids στο ρόστερ τους, εκτός από εμάς. Εμείς το ζήσαμε μόνο με τον Γιώργο Κούδα, που ήταν από τα σπλάχνα μας και ακολούθως με τον Σκαρτάδο (τον θεωρώ αδικημένο σε θέμα φήμης/προσφοράς στον ΠΑΟΚ).
Θα σου πω τι πιστευω για τα wonderkids. Τα παιδια αυτα ευδοκιμουν σε συνθηκες σκληρες, εκει οπου υπαρχει φτωχια, πολεμος,προςφυγια..Αυτο ισχυει και στην ζωη. Ειναι οπως τα διαμαντια που θελουν πολυ ειδικες και σκληρες συνθηκες. Ο ΠΑΟΚ και γενικα η Ελλαδα εβγαλε τετοιους παιχτες στις εποχες της πεινας και του μεροκαματου. Ενω απο τοτε που εγινε εισροη αβιαστου χρηματος εβγαλες μονο φιλοτιμους παιχτες και αυτους λιγους...και η Ελλαδα σαν χωρα κατεληξε στο τεραστιο χρεος και στα μνημονια. Αντιθετως τα Βαλκανια γενικα περασαν και περνουν δυσκολες εποχες γι αυτο παραγουν παιχτες. Θα σου πω και παραδειγμα...η μεταναστευση εβγαλε καζατζιδη, η προσφυγια το Ρεμπετικο, τον ΠΑΟΚ ενω οι ´ντοπιοί´ τον αρη [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE].
Και ενα τελευταιο για το μελλον...τρανταχτο παραδειγμα θα ειναι ο Μυστακιδης ο οποιος περασε πολλα απο οτι εχω διαβασει για να παιζει τωρα στον ΠΑΟΚ και γι αυτο εχει κατι διαφορετικο..ενα αλλο μεταλο σε σχεση με τα αλλα παιδια. Ας ελπισουμε οτι δεν θα ξεχασει τι περασε και θα συνεχισει να εξελισεται...το κακο σιμαδι θα ειναι η εξαπλωση των τατουαζ (σορυ που ειμαι τοσο απολυτος για τα τατουαζ αλλα σε μια νεαρη ηλικια και πανω στο καλαμι ειναι κακος οιονος)