Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Περιμένω Βαρέλα (ή Douglas) και Didier Digard.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αποστολη μου σε καταλαβαινω, και εγω παστιτσιο περιμενω καθε φορα που γυρναω σπιτι αλλα με φακες και σαλατες τη βγαζω :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 05 Ιούλ 2016, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Περίμενε!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Δηλαδή φορτωθήκαμε ένα συμβόλαιο για δύο χρόνια που θα μας κοστίσει πάνω από 800χιλ μαζί με την εφορία μόνο και μόνο για να έχουμε ένα παραπάνω μήνα να ψάξουμε για τερματοφύλακα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αφού ο Ivic θέλει ένα άλλο τερματοφύλακα γιατί ανανεώσαμε ΚΑΙ τον Μάρκο και τον Μελίσσα;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν θα κανουμε μεταγραφες, για να πουμε οτι καναμε. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αντε να κλεισει επιτελους ο Βαρελα,τοσο καβλωμενος που ειναι να παιξει στην ομαδα μας ειμαι σιγουρος οτι θα σκισει.

Τον βλεπω να κλεινει αργα η γρηγορα σε μας παντως,μονο με τα σκηνικα που εχουν γινει μεταξυ προεδρου και παικτη δεν νομιζω να τον θελουν στην ομαδα τους πλεον.Οποτε απλα περιμενουμε θαρρω
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Καλύτερα όλα αυτά που γράφετε για τον τερματά, να τα γράφατε στο Καφενείο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sera4 έγραψε:αποστολη μου σε καταλαβαινω, και εγω παστιτσιο περιμενω καθε φορα που γυρναω σπιτι αλλα με φακες και σαλατες τη βγαζω :ugeek:
Μια χαρα..υγιεινη διατροφη..:lol::lol::lol::lol::lol:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

danirifle έγραψε:λογικά το βελλίδη τον ανανεώσαμε ώστε να μη φύγει τζάμπα και για να έχουμε άνεση χρόνου να ψάξουμε για τέρμα

οχτάρι καλά κάναμε και πήραμε, γιατί εκτός του σακόφ, εγώ δε βλέπω άλλο χαφ μας να μπορεί να φτιάξει παιχνίδι με αξιώσεις

ο κρέσπο μάλλον ήρθε ως πολυθεσίτης στην άμυνα και ως 3ο σέντερ μπακ. έκλεισε γρήγορα για να έχουμε άνεση χρόνου για τον βασικό που θα αποκτηθεί. θεωρώ πόγγουρας θα πάει δανεικός ώστε η 5άδα σέντερ μπακ θα είναι τζαβέλλας, μεταγραφή, κρέσπο, χάτζη, μαλεζάς
Δηλαδή θέλω πουκάμισο ακριβό και θα περιμένω τις εκπτώσεις. Έως τότε ας πάρω ένα απ το σουπερ μαρκετ.
Ναι αλλα πώς θα βγω να το φορέσω αφού ειναι μάπα?
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Γιατί δε φοράς αυτό που πήρες πέρσι;
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

Κατσε να θυμηθούμε τι ειπε ο Μιχελ για μεταγραφες: τερματα,αμυντκο,10αρ και 9αρ. Λοιπον με βαση ρεπορταζ, αποχωρήσεις και προετοιμασια το σκηνικό εχει διαφοροποιηθεί. Θα εκφερω την γνωμη για ποια πιςτευω οτι ειναι η λογικη μιχελ-ιβιτς πλεον.

1)Εφυγε παιχτης πασπαρτου στη αμυνα (αυτοι οι παιχτες ειναι τα εργαλεια-κλειδια των προπονητων) ονοματι Σκονδρας και στα ματια μου αντικατασταθηκε απο πιο ποιοτικο πασπαρτού παιχτη ονοματι Crespo.

2)Τωρα στο 10αρ ηρθε ο μπισεσβαρ μετα απο την αναποδια με τον κινεζοπληκτο.

3)Επισης απο τι λεγεται ο περειρα τα παστελωνει με κρυο αιμα και ξεκινησε με τρομερη διαθεση, οπτε ρισκαρω και λεω κλεισαμε στο 9αρ και κοιτουν αν´αυτου για 6αρ που εχουμε τρυπα.

4)Τωρα στην αμυνα αποκλειστικος στοχος ειναι ο Βαρελα ΑΛΛΑ δεν βιαζομαστε (ειτε θα γινει με τα λεφτα που θελουμε είτε αργοτερα ως ελευθερο).

5) Παμε για δυνατο τερματα που θα τα χωσουμε μαλλον μετα απο πωλησεις. Το νουμερο 1 της ομαδας που ειπε και ο Ιβιτς.

Ανακαιφαλαιωση: αφουγκραζομαι οτι θα κινηθουμε απο εδω και περα για Ασσο, Αμυνα και 6αρ. Αλλα δεν βιαζομαστε θα περιμενουμε πρωτα πιθανες πωλησεις. Μην ξεχνατε αλλωστε οτι ειμαστε στο δυτερο χρονο του πλανου, το ειπε ο ιδιος ο Μιχελ στην συνεντευξη? Η ομαδα χτιζεται και επανδρωνεται με στοχο τα τρια χρονια οπου, Θεου θέλοντος και οπαδων-Σαββιδη επιτρέποντος, θα εχουμε ομαδα σε μια καθαρη σουπαλιγδα.Αυτα!

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Το βάζεις στην ντουλάπα (για να λες ότι έχεις και πουκάμισο), φοράς το γνωστό t shirt (Γλύκος) και βγαίνεις :mrgreen:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

nothu έγραψε:Γιατί δε φοράς αυτό που πήρες πέρσι;
Γιατι θα παω σε γαμο ch.l.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Εξαιρετική απάντηση ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”